Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori constructii Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  angajez muncitori în domeniu construcțiilor

 • 8

  Societate de construcții, angajează muncitori calificați și necalificați în domeniului construcțiilor. Se cauta zidari, dulgheri, fierari , finisori , necalificați. Se oferă contract de munca, transport pt cei de pe raza județului Timiș, sau cazare asigurata de firma. Lucrările sunt în municipiul Timisoara și localitățile limitrofe. Salar în funcție de realizări, loc de munca permanent. Tel.

 • 8

  Angajez muncitori pentru lucrari cu pavaje. Nu e nevoie de experienta. Se asigură angajare,transportul la locul de munca.Salariu 4000 -5500 lei .Nu avem cazare.

 • 6

  Firma serioasa angajez gletuititori și rigipsari se oferă salariu atractiv sau la metru pătrat.

 • 9

  Firma de constructii angajeaza in conditii avantajoase dulgheri , zidari , finisori , rigipsari si muncitori necalificati . Rugam seriozitate!

 • Căutăm mucitori calificati in constructii ( zidarie, dulgherie), salarii atractive. Dorim si oferim seriozitate. Pentru mai multe detalii despre locul de munca ne puteti contacta la nr de telefon

 • 4

  Firmă de construcții, angajăm muncitori în constructii: - rigipsari - montatori polistiren.

 • Firma de constructii angajam finisori calificati, gipscarton, glet, termosistem. Mai multe informatii puteti obtine la numarul de telefon

 • 8

  Caut persoane pt reforme interioare , calificate sau necalificate ,plata pe lucrare!

 • 1

  Zugrav cu experiență în zugravit execut lucrări de calitate la preturi accesibile!!

 • angajam urgent necalificat cu permis detalii la tel

 • 1

  Societate cu activitate in reconditionarea pardoselilor angajaza muncitor Responsabilitati: -Seriozitate -Punctualitate -Dorinta de invatare lucruti noi Abilitati: -Lucru in echipa -Permis de conducere cat. B (prezinta avantaj) Se ofera -Salar motivant -Bonusuri de perfomanta si implicare -Mediu de lucru dinamic -Program Luni-Vineri de la ora 7 la 16 Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon din anunt.

 • caut de lucru în domeniu construcții ca , muncitor necalificat plata la zi sau la săptămâna...

 • meseriaș execut instalații sanitare și electrice case de la zero fundati acoperișuri glet gresie și faianță decorativa pavaje tot ce tine de constructi mai multe informații la tel

 • 20

  Firmă de fabricat garduri din plăci de beton angajeaza muncitori necalificați in fabricarea si montarea gardurilor din plăci de beton. Fabrica este în Moșnița veche oferim cazare. Mașini de lucru si utilaje performante. Salariile încep de la 200 ron pe zi până la 300 ron. Program: 08:00 - 18:00 Sau în construcții pe finisaje interioare exterioare cat și la fier, cofrag și zidărie

 • 3

  S.C Smithfield Romania S.R.L angajeaza Electricieni intretinere si reparatii / Lacatusi mecanici/ Electromecanici pentru FERMELE si abatorul COMTIM. Cerinte: -Studii medii, calificare in domeniu (scoala profesionala/liceu energetic sau industrial cu profil electric sau electromecanic); -Experienta in domeniu minim 1 an constituie un avantaj; -Cunostinte echipamente si actionari electrice(citire, interpretare scheme electrice); -Cunostintele de electropneumatica constituie un avantaj. Responsabilitati: - Execută lucrări de întreținere si reparatii la echipamentele din dotare; -Intretinerea instalatiilor electrice de comanda si a instalatiilor electrice de forta (diagnosticare, reparare, modificare/imbunatatire); -Participa la toate activitatile de mentenanta corectiva si preventiva a echipamentelor. Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul grupului Smithfield. Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield.

 • 3

  Firma de constructii specializata in reabilitari cladiri vechi , cu sediul in Dumbravita si avand ca director un inginer constructor tanar cu 21 de ani de experienta in domeniul reabilitarilor de cladiri vechi , cauta spre angajare FINISORI,DULGHERI,ZUGRAVI si TINICHIGII in tabla zincata si/sau Titan-Zinc pentru santierele noastre din Timisoara si imprejurimi. Se cere seriozitate si experienta minima in restaurare de cladiri vechi. Permisul de conducere categ. B reprezinta un avantaj. Consumatorii de alcool sa se abtina. Se ofera lucrul intr-un colectiv tanar si salar in conditiile legii incepand cu 4.000 de Lei NET in mana. Pentru informatii , de Luni pana Vineri intre orele 9-16 , la tel. .

 • Angajam persoane care stiu sa lucreze in realizarea de fatade.

 • Salveaza cautarea