Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori constructii Tulcea

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 24 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 20

  Se ofera cazare si mancare ( 2 mese pe zi ) si echipament de lucru. Salariul este pe ora (20-30)dar se calculeaza in fuctie de specializarea avuta ! Dăm bonus pe performanță ! Nu ezitați să sunați MAI MULTE DETALII LA NUMARUL DE TELEFON 0721903132 /0756829049 SALARIUL SE DA IN RAPORT CU EXPERIENTA !

 • Firma subcontractoare de pe platforma Vard SA Tulcea isi mareste echipa! Cautam persoane cu un minim de experienta, seriozitate si dorinta de munca! - TUBULATOR NAVAL - LACATUS CONSTRUCTII NAVALE Pentru detalii nu ezitati sa sunati!

 • 2

  Firma subcontractoare de pe platforma VARD TULCEA isi mareste echipa! Cautam tubulatori, lacatus+ajutor si polizator constructii navale! Avantaje: -salariul negociabil si posibilitate de avansare -cazare -2 mese/zi Cerinte: -un minim de cunostiinte in domeniu -seriozitate si dorinta de munca Pentru detalii suplimentare lacatus,ajutor si polizator nr: Pentru detalii suplimentare tubulatori si polizator nr:

 • 12

  Firma subcontractoare in Santierul Naval Tulcea angajeaza muncitori necalificati,tubulatori pentru prefitting , ermeto spirodupt hvac si sudori CO2,salariu motivant. SUDOR CO2 pentru ITALIA polizator pentru ITALIA

 • 2

  Recrutam personal CALIFICATpentru santierul naval din Tulcea ! POSTURI DISPONIBILE : lacatus montaj trasee electrice, ajutor lacatus montaj trasee electrice, sudor electrod, ajutor sudor electrod. Cazare gratuita ! CERINTE : Experienta in domeniul naval ! Salariu lacatusi si sudori : 4.000 lei /luna (program 8 ore)+20 lei /ora suplimentara Salariu ajutoare: 3000 lei/luna (program 8 ore)+20 lei /ora suplimentara ! Nu ezitati sa ne contactati la : !

 • 1

  Angajez in construcții , salariul atractiv.

 • 1

  Firma Inovation Pipe Line angajeaza: -TUBULATOR+AJUTOR TUBULATOR NAVAL Se ofera cazare si 2 mese pe zi. Salariul este in functie de competente. Mai multe detalii la nr de telefon sau ne puteti trimite un CV pe adresa de e-mail si va sunam noi.

 • 2

  Societate comerciala cu activitate in santierul naval Mangalia si Vard Tulcea angajeaza sudor (atestat) , lacatus (cunoscator de plan) si tubulatori . Se ofera cazare ,transport , o masa pe zi si salariu atractiv . Pentru mai multe detatlii sunati la nr de telefon si .

 • 1

  Firmă de construcții cu Punct de lucru Doar in Brașov, angajează in domeniul constructiilor dulgheri și personal necalificat. Se asigra Cazare si o Masa pe zi, transportul se decontează la 2 saptamani.

 • 1

  Firma Inovation Pipe Line angajeaza: -LACATUS+AJUTOR LACATUS Se ofera cazare si 2 mese pe zi. Salariul este in functie de competente. Mai multe detalii la nr de telefon sau ne puteti trimite un CV pe adresa de e-mail si va sunam noi.

 • Societatea Util P.E.M. Construct Business angajează necalificați in domeniul construcțiilor in vederea formarii unei echipe, relații la telefon . Se oferă transport și salariu atractiv. Cerem și oferim seriozitate.

 • 1

  Execut lucrari zidarie , tencuieli , zugraveli, instalatii electrice la intelegere ...Pentru mai multe detalii la tel.

 • 8

  Firma de constructii-montaj hale industriale din Bucuresti cu santiere in tara angajeaza: - lacatusi mecanici/montatori structuri metalice/panouri termoizolante; - sudori pentru atelier sau santier Carnetul de sofer constituie un avantaj. Se ofera cazare, diurna, transport. Garantam seriozitate si stabilitate Castig: 3300 - 3500 ron/luna Suplimentar se ofera bonusuri per lucrare

 • Firma System Control Ship Group, angajează lăcătuș, ajutor de lăcătuș, sudori și responsabili de lucrare cu maturată experiență pe șantirele navale. Firma cere ca persoana candidată să aibă competențe în cititul și interpretarea planurilor de execuție a lucrări, experiență în instalarea traseelor de cabluri și trecerilor aferente și organizarea echipelor și lucrărilor pe șantier. Locul de desfășurare a activităților este șantierul naval Vard Tulcea. Firma oferă beneficii salariale atractive și posibilitate de creștere.

 • 2

  Se cauta pentru angajare Tubulatori nave militare cu experienta , cunoastere plan si codice fiscale italian. Detalii la telefon

 • 1

  SC RALUCONT MARITIME angajeaza tubulatori cu experiența pentru santierul naval Vard Tulcea. Se ofera 1 masa pe zi, iar pentru cei din afara localitatii ,cazare si transport . Salariul in functie de performanta si de calificare. 7 euro/oră Detalii la telefon:

 • 3

  SC RALUCONT MARITIME angajeaza tubulatori cu experiența pentru santierul naval Vard Tulcea. Se ofera 1 masa pe zi, iar pentru cei din afara localitatii ,cazare si transport . Salariul in functie de performanta si de calificare. 7 euro/oră Detalii la telefon:

 • Se cauta faientari cu experienta pentru Germania, mai multe detalii la nr de telefon

 • 1

  Societate comerciala cu activitate in santierul naval A.T.G. Giurgiu si Vard Tulcea angajeaza sudor (atestat) si lacatus (cunoscator de plan) . Se ofera cazare ,transport , o masa pe zi si salariu atractiv . Pentru mai multe detatlii sunati la nr de telefon si .

 • 1

  avem nevoie de muncitori calificați trei persoane, 1 coloană pentru tencuieli interioare, care să fie familiarizați cu mașina G4 , timpul de lucru este cu normă întreagă. Posibilitatea de a câștiga până la 2500 net . Locurile de munca se afla în Germania Nordrhein-westfalen Monchenglandbach

 • Salveaza cautarea