Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Tulcea

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Recrutam personal CALIFICATpentru santierul naval din Tulcea ! POSTURI DISPONIBILE : lacatus montaj trasee electrice, ajutor lacatus montaj trasee electrice, sudor electrod, ajutor sudor electrod. Cazare gratuita ! CERINTE : Experienta in domeniul naval ! Salariu lacatusi si sudori : 4.000 lei /luna (program 8 ore)+20 lei /ora suplimentara Salariu ajutoare: 3000 lei/luna (program 8 ore)+20 lei /ora suplimentara ! Nu ezitati sa ne contactati la : !

 • GRAND Dalvaria recruteaza personal CALIFICAT pentru ocuparea postului de LACATUS NAVAL ! LOCATIE : Italia ( diverse santiere ) SE OFERA : - Salariu intre 10-12 Euro/ora NET ; - Transport gratuit ( Romania-Italia ); - Cazare gratuita ( fara utilitati ). CERINTE : Minim 2 ani experienta in domeniu ca titular pe post . Va asteptam cu CV-uri la sau ne puteti contacta la

 • Recrutam personal CALIFICAT pentru ocuparea postului de SUDOR IN ARGON ! Locatie : Italia Facilitati : Salariu intre 12-14 Euro/ora NET; Cazare gratuita; Utilitati gratuite; Transport gratuit Romania-Italia; Transport gratuit cazare-santier. Cerinte : Experienta in domeniul naval ( obligatoriu ). Nu ezitati sa ne contactati la

 • Recrutam personal CALIFICAT pentru ocuparea postului de TUBULATOR ! Locatie : Italia Facilitati : Salariu intre 9-12 Euro/ora NET; Cazare gratuita; Utilitati gratuite; Transport gratuit Romania-Italia; Transport gratuit cazare-santier. Cerinte : Cunoastere plan ( obligatoriu ); Experienta in domeniul naval ( obligatoriu ). Nu ezitati sa ne contactati la

 • 1

  Angajez in construcții , salariul atractiv.

 • 4

  Caut muncitori pentru lucrari funerare. Salariul incepe de la 2000 lei si poate ajunge pana la 3400 de lei pe luna, in functie de indemanare si de ce stiti sa faceti. Lucrarile funerare presupun aceeasi munca ca si in constructii, de la turnat pana la finisat si placat. Relatii la telefon, nu raspund la mesaje.

 • Firma subcontractoare de pe platforma Vard SA Tulcea isi mareste echipa! Cautam persoane cu un minim de experienta, seriozitate si dorinta de munca! - TUBULATOR +AJUTOR TUBULATOR NAVAL - LACATUS+AJUTOR LACATUS CONSTRUCTII NAVALE Pentru detalii nu ezitati sa sunati!

 • 1

  Firma Inovation Pipe Line angajeaza: -TUBULATOR+AJUTOR TUBULATOR NAVAL Se ofera cazare si 2 mese pe zi. Salariul este in functie de competente. Mai multe detalii la nr de telefon sau ne puteti trimite un CV pe adresa de e-mail si va sunam noi.

 • 18

  Se ofera cazare si mancare ( 2 mese pe zi ) si echipament de lucru. Salariul este pe ora (20-30)dar se calculeaza in fuctie de specializarea avuta ! Dăm bonus pe performanță ! Nu ezitați să sunați MAI MULTE DETALII LA NUMARUL DE TELEFON 0721903132 /0756829049 SALARIUL SE DA IN RAPORT CU EXPERIENTA !

 • 2

  Firma subcontractoare de pe platforma VARD TULCEA isi mareste echipa! Cautam tubulatori, lacatus+ajutor si polizator constructii navale! Avantaje: -salariul negociabil si posibilitate de avansare -cazare -2 mese/zi Cerinte: -un minim de cunostiinte in domeniu -seriozitate si dorinta de munca Pentru detalii suplimentare lacatus,ajutor si polizator nr: Pentru detalii suplimentare tubulatori si polizator nr:

 • 1

  Societate comerciala cu activitate in santierul naval Mangalia si Vard Tulcea angajeaza sudor (atestat) , lacatus (cunoscator de plan) si tubulatori . Se ofera cazare ,transport , o masa pe zi si salariu atractiv . Pentru mai multe detatlii sunati la nr de telefon si .

 • 1

  Firmă de construcții cu Punct de lucru Doar in Brașov, angajează in domeniul constructiilor dulgheri și personal necalificat. Se asigra Cazare si o Masa pe zi, transportul se decontează la 2 saptamani.

 • Execut lucrari electrice ,reparatii circuite vechi sau inlocuire, inlocuire tablouri electrice vechi etc.

 • 1

  Angajam electricieni cu experienta pentru Santier Naval. Salariu motivant. Se asigura cazarea, o masa pe zi. Pentru mai multe detalii apelați la numărul de telefon

 • Frigotehnica angajeaza Inginer service cu experienta relevanta in domeniu. Candidatul ideal Experienta anterioara in service pentru instalatii frigorifice Studii tehnice dе specialitate Capacitatea dе a lucra eficient in echipa, dе a respectarea termene Rezistenta la stres Disponibilitate la deplasari Dorinta si curiozitate dе a invata echipamente noi Inclinatie catre domeniul tehnic, seriozitate, spirit dе initiativa Disponibilitate pentru dezvoltare profesionala permanenta Disponibilitate pentru program prelungit si deplasari interne. Descrierea jobului Efectuеаzа opеrаtiuni sеrvicе si mеntеnаntа lа instаlаtiilе frigorificе Asigurа suport tеhnic prеcum si functionаreа in conditii bunе а instаlаtiilor frigorifice dе cаre rаspundе Pachet beneficii: Pаchеt salarial motivаnt Tichetе de masa Asigurare medicala de sanatate Sistem de bonusuri si compensatii in conformitate cu prevederile interne Formare profesională in concordanta cu domeniul Participare la traininguri si expozitii de specialitate Automobil de serviciu, tableta, telefon mobil Mediu de lucru plăcut intr-o echipa profesionista si dinamica Descrierea companiei Frigotehnica este unul dintre furnizorii importanti in domeniul frigului din Romania si ofera solutii complexe de frig pentru segmentul de retail si industrial.

 • Agentie de munca temporara cu sediul social in Franta, MULTIPOLE Quimperl , parte a grupului Multipole Interim, prezenta pe piata locurilor de munca cu numeroase oferte in domeniile: agro-alimentar, industrie, agricultura, constructii, turism si transport, angajeaza LACATUSI SUDORI pentru unul din colaboratorii sai din domeniul naval. Se solicita : Experienta de minim 3 ani in ateliere destinate: Fabricarii sau repararii navelor Dinamism si conditie fizica foarte buna Respectarea stricta a normelor de igiena si securitate . Sarcini: (necesita procedeul MIG-MAG) - Pragtirea pieselor de sudat conform planului tehnic - Debitarea si taierea prin flacara sau ghilotina ( in atelier) - Asamblare prin sudura MIG-MAG si punctare ( in santier) - Efectuarea operatiunilor de gaurire, ambutisare/ pliere - Materialele folosite sunt: otel, inox si aluminiu - Se lucreaza la inaltime de 10m/ poate necesita accesarea spatiilor mici si inchise. Reprezinta un avantaj : - Cunoastrea limbii franceze - Autorizatii de sudura - Permis B si masina personala - Alte autorizari (conducere pod rulant etc) Se ofera : Contract de munca francez ; Locatie : 29900 CONCARNEAU Perioada : 3 luni Perioada de proba: 1 luna Program de lucru : De luni pana sambata/ 50h/saptamanal Salariul NET : In functie de experienta , competente si/sau calificari. Acesta variaza intre 10.59 net/ora si 14.48 net/ora Majorarea orelor suplimentare Peste 36h/saptamana majorare cu 25% Peste 44h/saptamana majorare cu 50% Zile libere legale platite ; Cotizatii platite in Franta. Cazarea: 300 Transport: In sarcina dvs sau 50 /lunar

 • 1

  Firma Inovation Pipe Line angajeaza: -LACATUS+AJUTOR LACATUS Se ofera cazare si 2 mese pe zi. Salariul este in functie de competente. Mai multe detalii la nr de telefon sau ne puteti trimite un CV pe adresa de e-mail si va sunam noi.

 • Societatea Util P.E.M. Construct Business angajează necalificați in domeniul construcțiilor in vederea formarii unei echipe, relații la telefon . Se oferă transport și salariu atractiv. Cerem și oferim seriozitate.

 • 10

  Diplomă de calificare fără curs Aveti experientă in meseria de SUDOR/ STIVUITORIST? Acum aveti șansa de a fi calificati . Persoanele care lucrează în acest domeniu sau cunosc această meserie ,au posibilitatea de a obține o diplomă valabilă UE.,acreditată ,autorizată de Ministerul Muncii Mai organizăm cursuri in cateva meserii cautate pe piața muncii infirmiera agent securitate lucrator in comert bucatar macelar cofetar patiser brutar croitor frizerie coafura manichura pedichiura stilist protezist unghii tehnician maseur si reflexoterapie SUDOR cu ISCIR STIVUITORIST cu ISCIR constructor (toate meseriile care tin de constructii) Preturi reduse. Plata in rate Info la telefon :

 • 5

  ANGAJAM PERSONAL PENTRU CONSTRUCTII. RELATII LA TEL:0756078316

 • Salveaza cautarea