Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Sibiu

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 9

  Angajez urgent 4 persoane pentru izolații fațade în Sibiu. Salariu atractiv. Informații la telefon .

 • 2

  Angajez muncitor din Sibiu cu carnet pt ajutor lucrări interioare finisaje salariu 4000 la 6000 în funcție de experiență

 • 3

  Angajez muncitor cu carnet ptr lucrări interioare finisaje salariu 4000 -6500 în funcție de experienta

 • Caut loc de muncă stabil de 8 ore pe zi un singur schimb la confecți metalice sunt calificat în muncă ca sudor electric doresc sa lucrez numai în atelier la un salar atractiv mai pot lucra și în prelucrarea lemnului masiv unde nu sunt calificat.

 • 11

  SC.CONA ANGAJAZA PENTRU SANTIERUL DIN SIBIU FIERARI BETONISTI +DULGHERI , ZIDARI , LACATUSI, INSTALATORI SI MUNCITORI NECALIFICATI. . . RELATII LA TEL. NITU VASILE

 • 13

  SC .CONA SA ANGAJAZA IN -SIBIU - MUNCITORI CALIFICATI SI NECALIFICATI IN CONSTRUCTII ( fierari betonisti, dulgheri, lacatusi,sudori , pavatori). .INFORMATII RU.NITU VASILE

 • Firma Jossephine Bau Srl executa lucrari exterioare(placari cu vata bazaltita,polistiren,placari cu piatra decorativa) si lucrari interioare(gresie,faianta,parchet,lavabila,glet,tinci) si executam si tavane si pereti din rigips.

 • STYRKA SRL ANGAJEAZA MUNCITORI NECALIFICATI LA SPARGEREA SI TAIEREA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII, COD COR 931302.TEL.

 • 1

  Angajam muncitori in constructi calificați și necalificați detali la tel

 • 3

  Coordoneaza si conduce activitatea de lucrari drumuri la toate punctele de lucru unde este repartizat. Efectueaza pe teren incercari asupra solurilor si materialelor de constructii; Contribuie la activitatea de constructie a drumurilor si altor lucrari, evaluare lucrari si pregatire de meseriasi; Raspunde de calitatea lucrarilor si de efectuarea acestora in conformitate cu specificatiile din planuri si schite; Intocmeste potrivit planurilor si schitelor pe care le primeste grafice detaliate ale cantitatilor si costurilor de materiale si a fortei de munca necesare realizarii lucrarilor; Tine evidenta zilnica a materialelor primite, transporturilor, cantitatilor de lucrari efectuate Detalii:

 • 5

  Angajez: - electrician pentru lucrari in constructii - muncitori necalificati pt instalatii electrice Program de luni pana vineri, de la 8,00-16,30. Lucrarile se executa in Sibiu si in imediata apropiere. Detalii suplimetare la telefon

 • Angajam tineri pentru formare electricieni in constructii, civile si industriale. Lucrarile se executa in Sibiu sau in imediata apropiere. Relatii suplimentare numai la telefon:

 • 4

  SC ALPACOM CASA CLIMA SRL ANGAJEAZA GRESIERI, FAIANTARI, MESERIASI TERMOSISTEM SI INGINER DE SANTIER, RELATII LA TELEFON .

 • FIRMA DIN SIBIU ANGAJEAZA MEZELAR CU EXPERIENTA . PROGRAM :L-V 7-15'30 SAMBATA 7-10 SALARIU 5000 LEI OFERIM SI RUGAM SERIOZITATE .

 • 4

  FIRMA DIN SIBIU ANGAJEAZA : ELECTRICIENI SALARIUL 4000-5500 NET PROGRAM :LUNI-VINERI

 • Descriere Firma de constructii din Norvegia(MK BYGG PARTNER AS) , angajeaza muncitori cu experienta in TAMPLARIE . Contract de munca inregistrat pe o perioada de un an cu posibilitatea de a prelungi. Se cer urmatoarele : -cunostinte elementare de tamplarie si structuri din lemn -abilitate in a lucra cu precizie cu elemente de tamplarie de lemn -abilitatea de a lucra in echipa Se ofera: -decontarea biletului de avion spre Norvegia -transport gratuit spre locul de munca si cazare -echipamentul si sculele necesare -cazare (contra cost)

 • Firma de constructii din Norvegia(MK BYGG PARTNER AS) , angajeaza muncitori cu experienta in montaj RIGIPS / sau TAMPLARIE . Contract de munca inregistrat pe o perioada de un an cu posibilitatea de a prelungi. Se cer urmatoarele cunostinte: -structura metalica -placari gips carton -plafoane -structura din lemn -placari placi ciment. Se ofera: -decontarea biletului de avion spre Norvegia -transport gratuit spre locul de munca si cazare -echipamentul si sculele necesare -cazare (contra cost)

 • Cerinte: - absolvent universitate tehnica in constructii, de preferinta sectia CFDP; - experienta minima ca inginer in ofertare, inginer birou tehnic sau inginer pe santier in domeniul constructiilor de drumuri si poduri; - o buna capacitate de intelegere tehnica a etapelor de lucru, a ordinii de montaj sau executie; - capacitate de concentrare si atentie la detalii; - abilitati de lucru in conditii de stres si respectarea termenelor limita; - persoana dinamica, onesta, muncitoare, practica si organizata, cu puternic simt analitic si gandire logica si capacitate de a citi planuri si proiecte; - cunoscator de limba engleza; orice alta limba reprezinta avantaj, in special limbile: germana, italiana; - bune cunostinte calculator, utilizator Microsoft Office si autocad; - carnet de conducere. Descrierea jobului - pregatirea ofertelor financiare si tehnice pentru licitatii publice; - planificarea si urmarirea lucrarilor de executie; - urmarirea si intocmirea necesarelor de materiale pentru a fi transmise catre achizitor; - intocmirea rapoartelor zilnice si elaborare a situatiilor de lucrari pentru subcontractori; - realizarea masuratorilor lucrarilor; - urmareste ca executia lucrarilor sa fie corecta din punct de vedere calitativ. Pentru a aplica, va rugam sa trimiteti cv-ul la adresa de mail din sectiunea contact de pe site-ul societatii. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din sectiunea contact.

 • 3

  Angajam Electrician la o fabrica de automotive din Sibiu. CERINTE: - studii medii - experienta in domeniul electric - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - prime de merit i performan ă - bonuri de masa in valoare de 18 lei - prima de recomandare in valoare de 100 de euro - transport asigurat:Sibiu, Copsa Mica, Medias, Avrig, Gura Raului, Turnu Rosu, Ocna Sibiului, Hasag, Cisnadie.

 • Salveaza cautarea