Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Tamplari si montatori mobilier Timis

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • MONTATOR MOBILIER - 4000 Lei NET

  ANGAJAM MONTATORI MOBILIER Vrei un pachet salarial de 4000 de lei net ? Firma de transport si montaj pentru produsele IKEA cu activitate de peste 16 ani si cu peste 160 de salariati, angajeaza MONTATORI MOBILIER cu experienta. Programul de lucru este de luni pana vineri + 2 sambate lucrate pe luna. Sediul nostru se afla In Magazinul IKEA Timisoara din Comuna Dumbravita. Responsabilitati: Asamblarea produselor de mobilier si electrocasnice IKEA INCLUSIV BUCATARII la domiciliul clientilor. Oferta beneficii: Salariu motivant Programul de lucru flexibil Bonuri de masa Contract de munca pe perioada nedeterminata. Asigurare de accidente. Loc de munca stabil si motivant.

 • angajam necalificati

  GSulici instalatii srl cauta coleg de munca ,daca esti o persoana dinamica,responsabil si doresti sa lucrezi in prelucrarea lemnului..montaj parchet ,scari din lemn, terase ,deck ,etc.te asteptam la noi in echipa !Mai multe detalii la telefon

 • 4

  Angajez montator mobilă la comandă!

  Căutăm coleg care să facă parte dintr-o echipă tânără și dinamică .

 • 10

  Angajazez tamplar|montator mobila

  Ahlas Design angajeaza montator mobilier cu experienta. Cerinte: cunostinte avansate despre mobilierul la comanda; experienta in executarea mobilierului si montarea acestuia; bune abilitati de comunicare si socializare; seriozitate si corectitudine in realizarea lucrarilor; Pachet salarial in functie de cunostinte intre 5.000 - 7.000 lei net. Pentru mai multe detalii puteti sa ma contactati telefonic

 • 17

  Angajam tamplar

  Angajam tamplar , care sa se alature echipei Cerințe: Persoana responsabila si implicata; Cunostiinte de operare a utilajelor specifice Atitudine pozitiva si productiva Experienta in prelucrarea si montajul mobilierului din MDF pal constituie un avantaj Condiții: Colectiv restrains si proiecte particlulare cu accent pe calitate Pachet salarial complet + bonusuri Responsabilități: Prelucreaza materialele specifice fiecarei lucrari; Premonteaza piesele si accesoriile aferente; Monteaza in atelier locatia clientului produsul final.

 • 12

  Angajăm tâmplari

  Angajăm în Timișoara: tâmplari,mașiniști,finisori și vopsitori mobilier . Oferim : cazare și venituri motivante(începând de la 3500 ron NET (în mână)

 • 1

  Angajam montatori PVC si aluminiu cu experienta

  Vrei sa faci parte din echipa Barrier Banat? Hai sa ne cunoastem! Ce ar trebui sa faci? - Montare tamplarie PVC, aluminiu, rulouri și uși de garaj - Atent la detalii legate de montaj - Receptia marfii conform procedurilor Ce oferim: Salariu fix +comisioane pentru mp montati - Training tehnic - Plan de carieră personalizat în funcție de performanță -Program : Luni-Vineri 08.30-17.30

 • 13

  Angajare tehnician montaj usi si porti industriale

  Firma specializata in montaj si intretinere usi si porti industriale angajeaza : - tehnician electromecanic specializat in montaj si intretinere usi si porti industriale . - ajutor pentru tehnician montaj si intretinere. Obligatoriu permis de conducere. Constituie avantaj cunostinte in domeniu insa nu este o conditie eliminatorie. la fel constituie avantaj experienta in domeniul electric/automatizari. Se oferta :salariu motivant, bonusuri de performanta, perspectiva de a evolua .

 • 1

  Angajam tamplar sau ajutor de tamplar

  Angajez tamplar sau ajutor de tamplar cu permis de conducere.Deplasari doar in limita programului de 8 ore.Atelier mobilier lemn masiv este in Lugoj.Salariu motivant

 • 2

  Angajăm tâmplari cu experiență - Insidecor Giarmata

  CĂUTĂM COLEGI NOI! După 17 ani de activitate, continuăm să ne extindem echipa și dorim să angajăm #Tâmplari experimentați pentru fabrica noastră din Giarmata. Mai multe detalii despre acest post, precum și beneficiile oferite, pot fi gasite pe site-ul nostru https: insidecor.ro joburi-insidecor , telefonic sau prin e-mail . Denumire job: Tâmplar Descrierea postului: Cerințe: Experiență în domeniul fabricării mobilierului Experiența montajului elementelor de feronerie și elementelor de asamblare și fixare Cunoașterea operațiunilor legate de frezare, găurire Experiență în utilizarea echipamentului necesar Capacitatea de lucru în termene limită Înțelegerea conceptului de lucru în echipă Atenție la detalii Permis de conducere-dar nu obligatoriu Descrierea postului: Confecționarea, asamblarea, finisarea mobilierului după schițele proiectantului; Citirea și întelegerea schițelor primite de la proiectant și planificarea activității în funcție de prioritățile stabilite ierarhic; Prelucrarea (frezare, găurire, furniruire) și pregătirea materialelor necesare (PAL, MDF, material compozite și plastice, profile aluminiu, etc). Beneficii: salariu atractiv condiții de muncă foarte bune plata orelor suplimentare mediu de lucru competitiv și dinamic Hai în #echipa Insidecor Giarmata!

 • 3

  Angajez tamplar sau ajutor cu permis B

  Firma de mobilier in lemn masiv angajez tamplar sau ajutor cu permis B.Program de 8 ore

 • 1

  Angajam tamplar sau ajutor de tamplar,cu permis de conducere.

  Atelier de tamplarie lemn masiv,salariu motivant.Este necesar un minim de cunostinte in domeniu prelucrarii lemnului.Program de 8 ore.Salariu motivant .

 • Tamplar/Montator

  Angajam tamplar / montator mobilier la comanda din pal, mdf cu experiența !! Program de lucru 8 ore/zi. Conditii de lucru optime, scule profesionale pentru a realiza cu usurinta montajele! Cautam o persoana cu experienta in tamplarie si montaj!!!Salar motivant in functie de experienta si implicare!! Se ofera si bonusuri !Rugam seriozitate !!

 • 2

  Angajam montatori mobilier

  Angajam tamplari cu experienta in asamblarea corpurilor din pal, mdf si panouri de lemn . Cerinte minime necesare : capacitatea de a intelege schitele de asamblare,asamblarea corpurilor ,montare si reglare balamale,montare glisiere standard si cu amortizare,permis de conducere categoria B constituie un avantaj Oferim un mediu placut, program de 8 ore de luni pana vineri ,salariu atractiv in functie de abilitati plus comision la fiecare proiect in functie de implicare ! Sediul atelierului este in comuna GHIRODA.

 • 1

  Angajam tamplar si montator mobilier la comanda

  Angajam tamplar si/ sau montator mobilier la comanda din pal, mdf cu experiența. Program de lucru 8 ore/zi. Conditii de lucru optime, scule profesionale pentru a realiza cu usurinta montajele! Cautam o persoana cu experienta in tamplarie si montaj!!!Salar motivant in functie de experienta si implicare!! Rugam seriozitate !! Locație: Ghiroda

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Timis
Salvează căutarea