Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Covasna

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Salut, vrei sa castigi bani usor si nu cu prea mult efort? -Job-ul acesta este destinat tuturor varstelor, costa in a fi practic si a-ti da toata silinta pentru a avea un castig cat de cat decent. Nu trebuie decat sa tastezi cateva coduri de publicitate ale unei companii de unde iti vei lua banii, tastant de pe PC-ul tau propriu ori telefon, indiferent in ce loc te afli. Eu intr-o singura zi, a cate 3 ore de stat in fata pc-ului si a telefonului, am castigat 300$. Multumitor zic eu! Slava Cerului! Castigul il poti revendica oricand, la 3 zile, o saptamana, cand doresti, si orice modalitate alegi de a-ti intra banii. Intra pe acest link, fa-ti cont, si dupa, esti propriul tau arbitru anticipat ! Ai sa vezi. Uite link-ul https://ebmoney.pw/5292357749773/ baftaaaaaa !!! Nu ezitati! Incercati macar.

 • Se recrutează consultanti financiari. Dorim ca persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul financiar sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice clasice. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la alecu_bogdan98@yahoo.com sau să sunați la 0751904465 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Cuplu 60 ani,rasponsabil,activ,atent la detaliu,devotat,cautam de lucru in strainatate la familie cu casa si gradina.Ca si activitati >administrare,aprovizionare,gatit,menaj,ingrijire copil,ingrijire gradina cu flori etc.Ca si plusuri >limba maghiara si carnet de conducere.OFERIM SI CEREM SERIOZITATE!

 • Cerinte: -Disponibilitate de lucru in ture- -Minim 8 clase -Rezistenta la efort fizic -Abilitati de lucru in echipa -Program de lucru - 5 zile 12 ore tura de zi, 5 zile libere, 5 zile 12 ore de noapte, 5 zile libere Beneficii: -Salariu motivant -Spor de noapte -Tichete de masa in valoare de 15 lei -Prima de sarbatori -Transport asigurat din Sf. Gheorghe, Ozun, Chichis, Lunca Calnicului, Harman. Pentru detalii sunati la nr. tel 0749 585 090

 • Caut femeie ingrijire persoana in varsta ! Detalii la telefon > 0745194440 Ana

 • Cautam pentru un angajator de prestigiu din Germania,femei pentru postul de Cameriste in Munchen.Salarizarea este de 1400 euro. Programul este de 8 ore pe zi plus doua zile libere pe saptamina.Se ofera cazare gratuita plus 3 mese pe zi . Contract de munca pe perioada nedeterminata. Plecarile se fac din toate judetele mari ale tarii.Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul:0727282066,0740616281

 • Salveaza cautarea