Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate Bacau Bacau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Economist-contabil

  Candidatul Ideal Studii superioare (Finante-contabilitate) Experienta relevanta in contabilitate primara si contabilitate de gestiune Comunicativa, sociabila, atitudine asertiva Permis de conducere categoria B ( nu este obligatoriu) Descrierea jobului Firma cu sediul in Bacau, ce are ca profil producerea și repararea de transformatoare de mare putere, repararea motoarelor electrice și producerea de piese de schimb pentru acestea, angajează personal cu experienta pentru contabilitate primara si contabilitate de gestiune. Se oferă salarizare atractiva, contract pe durata nedeterminata, mediu de lucru într o echipa profesionista. Descrierea companiei Firma cu sediul in Bacau, ce are ca profil producerea și repararea de transformatoare de mare putere, repararea motoarelor electrice și producerea de piese de schimb pentru acestea

 • Societatea SC FACILITY DISTRIB SRL angajeaza Director Economic/expert contabil.

  Oferim pachet salarial motivant Asigurarea instrumentelor de lucru(calculator, telefon) Mediu de lucru placut. Asteptam cv-ul pe adresa: sau la numarul

 • Angajam economist cu experienta practica

  Economist pentru compartimentul financiar contabil; vechime in profesie mai mare de 5 ani ; utilizator al aplicatiei WinMentor; salar atractiv.

 • Economist contabilitate primara

  CANDIDATUL IDEAL Experienta in domeniu contabilitatii primare si a activitatii de birou este necesara. Bune cunostinte de utilizarea a PC-ului si a suitei MS Office Pentru activitati din cadrul firmei, neintalnite de candidat se va face training de catre firma prin angajatii actuali. Seriozitate si propunere de colaborare pe termen lung. Profesionalism si atentie sporita la detalii. DESCRIEREA JOBULUI Activitate: - evidenta gestiunii deseurilor; - inregistrarea documentelor in programul contabil SAGA; - se asigura de corectitudinea inregistrarilor si verificarea stocurilor; - alte activitati de birou Se ofera: - mediu de lucru placut; - salariu motivant; - transport asigurat.

 • 1

  Angajam economista

  Societatea comerciala cu profil de contabilitate cauta colega noua. Candidatul ideal: Studii superioare in domeniul economic; Experienta nu este obligatorie. Promptitudine, atentie la detalii; Riguros în realizarea sarcinilor; Capacitatea de a lucra cu termene limita; Capacitatea de a lucra eficient in echipa; Atitudine pozitiva si fire comunicativa. Atributiile postului sunt: - prelucrarea si inregistrarea in contabilitate a documentelor - intocmirea notelor de receptie si a altor documente - tehnoredactare documente - respecta termenele de inchidere lunare Daca esti in cautarea unui job in domeniul contabilitatii asteptam CV-ul tau.

 • Functionar economic

  Angajam functionar economic{lucrator birou} pentru societatea noastra din localitatea Buhusi.Conditii :studii necesare-liceu, seriozitate. Oferim salariu motivant si program flexibil.

 • 1

  Functionar economic

  Angajam functionar economic{lucrator birou} pentru societatea noastra din localitatea Buhusi. Conditii :studii necesare-liceu, seriozitate. Oferim salariu motivant si program flexibil.

 • Salveaza cautarea