Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Horeca Bihor

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 47

  Angajam responsabil cazare

  Angajam personal la restaurant program de zi si cazare pentru ture de noapte, pentru pensiune turistica in Oradea, full-time, part time si de sezon. Conditii: Experienta, calificare si studii in domeniu, seriozitate, minim 12 clase. Se ofera: Decontare transport, program flexibil de munca, bonuri de masa, masina de serviciu daca detine permis si experienta categoria B. La nevoie se asigura cazare. Pentru detalii, se va depune CV pe Calea Santandreiului Nr 33 sau in anunt ( mesajele care nu au CV atasat, nu vor fi luate in considerare).

 • 25

  Ajutor ospatar - American Desserts - Lotus Center

  Varsta minima 18 ani. Cofetaria se afla in Lotus Center . Aplica doar daca te regasesti in situatiile de mai jos. Au avantaj cei care au lucrat in domeniu. Angajam si fara experienta, insa doar acele persoane care doresc sa invete cu adevarat. Doresti sa lucrezi intr-un mediu dulce, placut si modern? Esti o persoana organizata, responsabila, seriosa? Vrei sa faci parte dintr-o echipa de la care ai doar de invatat? Deschis de a invata lucruri noi? Responsabilitati: Debarasarea meselor; Intretinerea curateniei. Aplica cu CV sau suna pentru un interviu.

 • 1

  Căutăm personal pentru noul concept cafenea și kürtős de pe strada Republicii din Oradea.

  Căutăm coleg(a) pentru preparare kürtős ( cuptor electric modern) respectiv barista (preparare cafea și băuturi non alcoolice), cu sau fără experiență. Dacă-ți place să comunici cu oameni și vrei sa îi servești cu produse de maximă calitate pregătite de tine nu ezita, trimite CV-ul tău la adresa: Informații : whatsapp Kollégákat keresünk Nagyvárad legújabb kürtőskalácsos - kávézós üzletébe: kürtőskalács elkészítéséhez (modern elektromos eszközök), baristát (kávé és üdítők készítéséhez) Tapasztalattal vagy anélkül, ha szeretsz emberekkel dolgozni, ha szívesen szolgálnád ki őket az általad maximális minőségben készített termékekkel, ne gondolkozz, küldd el önéletrajzodat a email címre! További információk: whatsapp

 • camerista , presoana pentru spalat vase

  hotel Aventus angajază cameriste și persoana pentru spălat vase

 • 4

  Angajam ospatar-a

  Angajam coleg-a ospatar intr-o Pizzerie din Rogerius. Informații la telefon :

 • 1

  Angajez in Băile Felix

  Angajez bucatar ,ajutor bucătar ,ospătar, pasionat de ceaun și grătar, barman. In Băile Felix Pt mai multe detalii

 • 46

  Sudor Mig-Mag, Instalator si Lacatus instalatii

  Angajam in Oradea, personal calificat, pentru un client specializat in domeniul industriei instalatiilor HVAC, sistemelor de ventilatie industriale, sistemelor de protectie la incendiu ai al automatizarii acestora, cu o vechime de peste 30 de ani. SUDOR MIG-MAG Cerinte: - Calificare de sudor; - Experienta in sudura MIG-MAG, teava si tubulatura, minim 3 ani; - Capacitate de a lucra in echipa si de a respecta termenele lucrarii; - Apt pentru munca la inaltime; - Posibilitatea de a ajunge la munca cu masina personala. Beneficii: - Salariu negociabil intre 4500-6000 ron; - Decont transport; - Program de lucru de luni-vineri, 08-17. INSTALATOR Cerinte: - Calificare in instalatii; - Experienta in domeniul instalatiilor HVAC minim 3 ani; - Capacitate de a lucra in echipa si de a respecta termenele lucrarii; - Apt pentru munca la inaltime; - Posibilitatea de a ajunge la munca cu masina personala. Beneficii: - Salariu negociabil intre 4500-6000 ron; - Decont transport; - Program de lucru de luni-vineri, 08-17. LACATUS Cerinte: - Calificare in lacatuserie; - Experienta in domeniul lacatuseriei instalatiilor HVAC minim 3 ani; - Capacitate de a lucra in echipa si de a respecta termenele lucrarii; - Posibilitatea de a ajunge la munca cu masina personala. Beneficii: - Salariu negociabil intre 4500-6000 ron; - Decont transport; - Program de lucru de luni-vineri, 08-17.

 • Le Charme Summer SRL , are locuri de munca vacante

  Le Charme Summer SRL , are locuri de munca vacante , mai exact pentru posturile de : -lucrator bucatarie , spalator vase mari , Cod COR 941201 - ajutor ospatar, Cod COR 513101 Conditii de angajare pentru postul de : -lucrator bucatarie , spalator vase mari , Cod COR 941201 -experineta,minim 1 an - studii generale - engleza-nivel mediu Conditii de angajare pentru postul de - ajutor ospatar, Cod COR 513101 -experineta,minim 1 an - studii generale - engleza-nivel mediu Oferim un salariu motivant , pentru un program de lucru de 8h zi , 5 zile pe saptamana. Pentru viitorii angajati, avem posibilitate de cazare, pe intreaga perioada a contractului de munca. Procesul verbal de selectie si interviul , vor avea loc pe data de 24.05.2024

 • 10

  Ospatar / Ajutor ospatar - American Desserts - Lotus Center

  Se lucreaza doua weekenduri pe luna. Varsta minima 18 ani. Cofetaria se afla in Lotus Center . Aplica doar daca te regasesti in situatiile de mai jos. Au avantaj cei care au lucrat in domeniu. Angajam si fara experienta, insa doar acele persoane care doresc sa invete cu adevarat. Doresti sa lucrezi intr-un mediu dulce, placut si modern? Esti o persoana organizata, responsabila, seriosa? Vrei sa faci parte dintr-o echipa de la care ai doar de invatat? Deschis de a invata lucruri noi? Responsabilitati: Servirea clientilor; incasarea clintilor; Prepararea bauturilor specifice locatiei; Preluarea comenzilor de la clientii care vin in locatie; Debarasarea meselor; Intretinerea curateniei. Aplica cu CV sau suna pentru un interviu.

 • 12

  Angajam Femei spalat vase , curatenie camerista ,ajutor barman

  Angajam femei la spalat vase , femei curatenie si camerista , ajutor barman pt Restaurant în Băile Felix Durata nedeterminata , salarizare atractiva, bonuri de masa , transport , masa , colectiv placut Multumim

 • 3

  Cautam Personal

  Local in Baile Felix cauta personal Suntem un local nou pe piata care i-si va deschide portile oaspetilor in curand Daca esti o persona dinamica, seriosa si in acelasi timp vrei sa incerci ceva nou te asteptam in echipa noastra, nu conteaza daca nu ai experienta in domeniu suntem aici. Daca ai lucrat in domeniu acest lucru constituie un avantaj Ce cautam: Ospatari Barman Bucatari Personal Curatenie Camerista Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi Telefon WhatsApp Mail

 • 4

  Angajam Lucrator in bucatarie pentru Hotel Astoria Oradea

  Restaurantul Astoria Oradea , situat in centrul orasului angajeaza LUCRATOR IN BUCATARIE Se ofera: Mediu de lucru sigur si placut Program in ture, numai de zi Contract de munca pe durata nedeterminata Salariu motivant Cv-urile se pot trimite direct pe site folosind butonul Trimite mesaj. Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon . .

 • Angajăm Ospătar ă

  Restaurant Pizzerie Galaxy, Salonta, Republicii 41. Suntem in cautare de ospătar ă pentru restaurantul nostru! Daca te intereseaza un loc de munca cu salar atractiv si in care se poate castiga ciubuc considerabil, te asteptam la noi pentru un interviu! Pentru a programa unul, sau pentru a cere mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi.

 • 8

  Angajez receptioner, camerista, bucatar mic dejun

  Hotel de tip boutique, in centrul Oradiei, nou, deschiderea propusa in 01.05.2024, angajam receptioner, camerista si bucatar mic dejun.

 • 1

  Gramini Salonta își formează echipa ! :)

  Salonta,venim !! :) La începutul lunii Iunie,partenerul nostru Kaufland România deschide în sfârșit și la Salonta. Angajăm personal pentru noua noastră locație din incinta magazinului. Căutăm Doamne și Domnișoare pasionate de prăjituri,produse de patiserie,Sandwich-uri și Pizza. Evident,experiența în domeniu este un avantaj,dar primim și pe cei dornici să învețe ! Oferim un loc de muncă plăcut,curat,construit de la zero,cu program flexibil. Pozele din anunț sunt de la locația din Timisoara. Vino în echipa noastră ! Mai multe detalii la telefon

 • 37

  Dorbob Prod - angajeaza sofer

  Dorbob Prod - angajeaza sofer. Salariu atractiv. Mai multe informatii telefonic.

 • 1

  Angajez femeie de serviciu

  Angajez femeie de serviciu la program de 4 ore de luni pana vineri, optional sambata. Pentru mai multe detalii, privind salarizarea si conditiile, sunati la nr. de telefon afisat.

 • Angajam barman barmana

  Program sapt. scurta cu sapt lunga

Salvează căutarea