Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Horeca Bihor Oradea

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 47

  Angajam responsabil cazare

  Angajam personal la restaurant program de zi si cazare pentru ture de noapte, pentru pensiune turistica in Oradea, full-time, part time si de sezon. Conditii: Experienta, calificare si studii in domeniu, seriozitate, minim 12 clase. Se ofera: Decontare transport, program flexibil de munca, bonuri de masa, masina de serviciu daca detine permis si experienta categoria B. La nevoie se asigura cazare. Pentru detalii, se va depune CV pe Calea Santandreiului Nr 33 sau in anunt ( mesajele care nu au CV atasat, nu vor fi luate in considerare).

 • 25

  Ajutor ospatar - American Desserts - Lotus Center

  Varsta minima 18 ani. Cofetaria se afla in Lotus Center . Aplica doar daca te regasesti in situatiile de mai jos. Au avantaj cei care au lucrat in domeniu. Angajam si fara experienta, insa doar acele persoane care doresc sa invete cu adevarat. Doresti sa lucrezi intr-un mediu dulce, placut si modern? Esti o persoana organizata, responsabila, seriosa? Vrei sa faci parte dintr-o echipa de la care ai doar de invatat? Deschis de a invata lucruri noi? Responsabilitati: Debarasarea meselor; Intretinerea curateniei. Aplica cu CV sau suna pentru un interviu.

 • 1

  Căutăm personal pentru noul concept cafenea și kürtős de pe strada Republicii din Oradea.

  Căutăm coleg(a) pentru preparare kürtős ( cuptor electric modern) respectiv barista (preparare cafea și băuturi non alcoolice), cu sau fără experiență. Dacă-ți place să comunici cu oameni și vrei sa îi servești cu produse de maximă calitate pregătite de tine nu ezita, trimite CV-ul tău la adresa: Informații : whatsapp Kollégákat keresünk Nagyvárad legújabb kürtőskalácsos - kávézós üzletébe: kürtőskalács elkészítéséhez (modern elektromos eszközök), baristát (kávé és üdítők készítéséhez) Tapasztalattal vagy anélkül, ha szeretsz emberekkel dolgozni, ha szívesen szolgálnád ki őket az általad maximális minőségben készített termékekkel, ne gondolkozz, küldd el önéletrajzodat a email címre! További információk: whatsapp

 • 4

  Angajam ospatar-a

  Angajam coleg-a ospatar intr-o Pizzerie din Rogerius. Informații la telefon :

 • 1

  Angajez in Băile Felix

  Angajez bucatar ,ajutor bucătar ,ospătar, pasionat de ceaun și grătar, barman. In Băile Felix Pt mai multe detalii

 • 46

  Sudor Mig-Mag, Instalator si Lacatus instalatii

  Angajam in Oradea, personal calificat, pentru un client specializat in domeniul industriei instalatiilor HVAC, sistemelor de ventilatie industriale, sistemelor de protectie la incendiu ai al automatizarii acestora, cu o vechime de peste 30 de ani. SUDOR MIG-MAG Cerinte: - Calificare de sudor; - Experienta in sudura MIG-MAG, teava si tubulatura, minim 3 ani; - Capacitate de a lucra in echipa si de a respecta termenele lucrarii; - Apt pentru munca la inaltime; - Posibilitatea de a ajunge la munca cu masina personala. Beneficii: - Salariu negociabil intre 4500-6000 ron; - Decont transport; - Program de lucru de luni-vineri, 08-17. INSTALATOR Cerinte: - Calificare in instalatii; - Experienta in domeniul instalatiilor HVAC minim 3 ani; - Capacitate de a lucra in echipa si de a respecta termenele lucrarii; - Apt pentru munca la inaltime; - Posibilitatea de a ajunge la munca cu masina personala. Beneficii: - Salariu negociabil intre 4500-6000 ron; - Decont transport; - Program de lucru de luni-vineri, 08-17. LACATUS Cerinte: - Calificare in lacatuserie; - Experienta in domeniul lacatuseriei instalatiilor HVAC minim 3 ani; - Capacitate de a lucra in echipa si de a respecta termenele lucrarii; - Posibilitatea de a ajunge la munca cu masina personala. Beneficii: - Salariu negociabil intre 4500-6000 ron; - Decont transport; - Program de lucru de luni-vineri, 08-17.

 • 4

  Angajam Lucrator in bucatarie pentru Hotel Astoria Oradea

  Restaurantul Astoria Oradea , situat in centrul orasului angajeaza LUCRATOR IN BUCATARIE Se ofera: Mediu de lucru sigur si placut Program in ture, numai de zi Contract de munca pe durata nedeterminata Salariu motivant Cv-urile se pot trimite direct pe site folosind butonul Trimite mesaj. Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon . .

 • 8

  Angajez receptioner, camerista, bucatar mic dejun

  Hotel de tip boutique, in centrul Oradiei, nou, deschiderea propusa in 01.05.2024, angajam receptioner, camerista si bucatar mic dejun.

 • 37

  Dorbob Prod - angajeaza sofer

  Dorbob Prod - angajeaza sofer. Salariu atractiv. Mai multe informatii telefonic.

 • 1

  Angajez femeie de serviciu

  Angajez femeie de serviciu la program de 4 ore de luni pana vineri, optional sambata. Pentru mai multe detalii, privind salarizarea si conditiile, sunati la nr. de telefon afisat.

 • Angajam barman barmana

  Program sapt. scurta cu sapt lunga

 • 1

  Angajăm urgent ajutor de bucătar.

  Restaurantul La Papi, în stil tradițional românesc, angajează urgent ajutor de bucătar [bărbat sau femeie], fără experiență! Salariul începe de la 3000 de lei! Dacă doriți mai multe informații, vă rugăm să sunați la numărul de telefon atașat anunțului.

 • 3

  Cautam colegi pentru un fast food fără experienta!

  Cautam colegi noi pentru un restaurant tip fast food fără experienta! Treaining-ul este asigurat la locul de munca Salariul este atractiv +bonuri de masă și posibilitatea de a avansa Program full time fiind de 2 cu 2 Program part Time de 6h Avem nevoie de 4 persoane pentru următoarele posturi: Casier Brutar Preparator Ajutor bucatar Aveți asigurată o masă pe zi Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați la numărul de telefon sau mesaj pe whatsApp

 • 1

  Angajam camerista Hotel Oradea

  Angajam camerista la un hotel un Oradea , hotelul se afla in zona Cantemir ,pt informații va rugam sa veniți la sediul strada Ștefan Zweig nr 4 sau la telefon .

 • 2

  Angajăm pizzer

  Restaurant central angajează pizzer cu experiență. Program de lucru: lungă cu scurtă

 • 4

  Angajam ajutor bucatar

  Restaurant central angajeaza ajutor de bucatar cu sau fara experienta.

 • 5

  Angajez barmană in zona iosia

  Angajez barmana la un bar în zona iosia veche. E un bar de cartier, fără păcănele, doar cu clienții casei. Se lucrează o săptămână lunga, una scurtă.mai multe detali, la tel

 • 22

  Cofetar / Ajutor cofetar la American Desserts

  Se lucreaza doua weekenduri pe luna. Varsta minima 18 ani. Cofetaria se afla in Lotus Center . Aplica doar daca te regasesti in situatiile de mai jos. Au avantaj cei care au lucrat in domeniu. Angajam si fara experienta, insa doar acele persoane care doresc sa invete cu adevarat. - Doresti sa lucrezi intr-un mediu dulce, placut si modern? - Esti o persoana organizata, responsabila, seriosa? - Vrei sa faci parte dintr-o echipa de la care ai doar de invatat? - Deschis de a invata lucruri noi? - Pasionat de prepararea dulciurilor? Responsabilitati: - Prepararea produselor dupa reteta; - Preluarea comenzilor de la clientii care vin in locatie; - Să te asiguri că ingredientele sunt proaspete și de calitate; - Intretinerea curateniei. Aplica cu CV sau suna pentru un interviu.

 • 10

  Angajăm femeie la curățat și tăiat legume, spălat vase mari

  Restaurant în Oradea angajează femeie la curățat și tăiat legume, spălat vase mari Program : zi cu o zi ( duminică închis )

Salvează căutarea