Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca in Horeca, turism Oradea Bihor - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 5

  Angajam ajutor bucatar

  Restaurant central angajeaza ajutor de bucatar cu sau fara experienta.

 • Angajam ospatar a

  Restaurant central angajeaza ospatara. Program de lucru saptamana scurta saptamana lunga. Mai multe detalii la telefon.

 • 11

  Angajez receptioner, camerista, bucatar mic dejun

  Hotel de tip boutique, in centrul Oradiei, nou, deschiderea propusa in 01.05.2024, angajam receptioner, camerista si bucatar mic dejun.

 • 2

  Gelateria Bianco Milano Oradea

  Angajam personal Full-time sau Part-time pe diferite posturi la Gelateria Bianco Milano Oradea.

 • 25

  Ajutor ospatar - American Desserts - Lotus Center

  Varsta minima 18 ani. Cofetaria se afla in Lotus Center . Aplica doar daca te regasesti in situatiile de mai jos. Au avantaj cei care au lucrat in domeniu. Angajam si fara experienta, insa doar acele persoane care doresc sa invete cu adevarat. Doresti sa lucrezi intr-un mediu dulce, placut si modern? Esti o persoana organizata, responsabila, seriosa? Vrei sa faci parte dintr-o echipa de la care ai doar de invatat? Deschis de a invata lucruri noi? Responsabilitati: Debarasarea meselor; Intretinerea curateniei. Aplica cu CV sau suna pentru un interviu.

 • 36

  Cautam colegi noi pentru un fast food fara experienta!a!

  Cautam colegi pentru restaurantul fast food: Nu cerem experienta treaning-ul este asigura la locul de munca. Cautam personal pentru postul de: Casier Brutar Preparator Ajutor bucatar Programul este de 2 cu 2 si in weekend Salarul este atractiv+bonuri de masa,la 6 luni salarul creste Bonusuri de performanta 1 masa pe zi este asigurata de noi Nivelul de studi : necalificat Tip contract:nedeterminat Angajam full time Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon sau mesaj pe whatsApp

 • 3

  Cautam colegi pentru un fast food fără experienta!

  Cautam colegi noi pentru un restaurant tip fast food fără experienta! Treaining-ul este asigurat la locul de munca Salariul este atractiv +bonuri de masă și posibilitatea de a avansa Program full time fiind de 2 cu 2 Program part Time de 6h Avem nevoie de 4 persoane pentru următoarele posturi: Casier Brutar Preparator Ajutor bucatar Aveți asigurată o masă pe zi Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați la numărul de telefon sau mesaj pe whatsApp

 • 9

  Angajăm femeie la curățat și tăiat legume, spălat vase mari

  Restaurant în Oradea angajează femeie la curățat și tăiat legume, spălat vase mari Program : zi cu o zi ( duminică închis )

 • 4

  Restaurant angajeaza ospătar a

  Restaurant în Oradea angajează ospătar a . Program de lucru în ture de la 08-17 ( sambata 08-16) Duminică închis Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la nr:

 • 1

  Angajam ospatar

  Angajăm ospătară în zona autogării Velența. Informații la numărul

 • 48

  Angajam responsabil cazare

  Angajam personal la restaurant program de zi si cazare pentru ture de noapte, pentru pensiune turistica in Oradea, full-time, part time si de sezon. Conditii: Experienta, calificare si studii in domeniu, seriozitate, minim 12 clase. Se ofera: Decontare transport, program flexibil de munca, bonuri de masa, masina de serviciu daca detine permis si experienta categoria B. La nevoie se asigura cazare. Pentru detalii, se va depune CV pe Calea Santandreiului Nr 33 sau in anunt ( mesajele care nu au CV atasat, nu vor fi luate in considerare).

 • Angajam responsabil curatenie

  Angajam responsabil curatenie la Cazare Varadia, situata pe Calea Santandreiului, Nr.33 ( langa magazinul Arabesque). Cv-ul se poate depune in mesaj sau pe mail.

 • 2

  Restaurant union angajează

  Restaurant Union in Băile Felix angajează: Bucătar Ajutor bucătar Ospătar Barman Specialist in grătar și ceaune Camerista Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon

 • Angajăm Animatoare Dansatoare pentru Night Club din Cluj Napoca

  Oferim Cazare daca este nevoie Ești pasionată de dans și îți place să interacționezi cu oamenii? Alătură-te echipei noastre într-un night club de elită! Căutăm animatoare dansatoare talentate, energice și carismatice pentru a crea o atmosferă vibrantă și captivantă pentru clienții noștri. Experiența anterioară în dans sau divertisment constituie un avantaj, dar nu este obligatorie. Oferim un mediu de lucru plin de viață,cazare daca este nevoie , remunerație competitivă minim 5000 ron pe luna + tipsuri și oportunități de creștere profesională. Dacă ai o atitudine pozitivă și dorești să îți pui în valoare talentul într-un cadru elegant și profesionist, aplică acum și vino să facem nopțile memorabile împreună! Daca esti interesata ne poti contacta telefonic sau ne poti lasa un mesaj pe whatsapp si te vom contacta in cel mai scurt timp !!

 • 1

  Angajam Manager FastFood

  Ești pasionat de industria alimentară și ai abilități excelente de management? Alătură-te echipei noastre dinamice și ajută-ne să oferim cele mai bune servicii clienților noștri! Responsabilități: Coordonarea activităților zilnice ale locației. Gestionarea echipei de angajați, inclusiv recrutarea, instruirea și evaluarea performanței. Asigurarea respectării standardelor de igienă și siguranță alimentară. Monitorizarea inventarului și gestionarea aprovizionării. Menținerea unei relații excelente cu clienții și soluționarea promptă a eventualelor probleme. Elaborarea și implementarea strategiilor de creștere a vânzărilor și îmbunătățirea serviciilor. Gestionarea aspectelor administrative, inclusiv a bugetelor și a rapoartelor financiare. Cerințe: Experiență anterioară în managementul unei locații de alimentație publică sau într-un rol similar. Abilități excelente de lider și de comunicare. Cunoștințe solide despre standardele de igienă și siguranță alimentară. Capacitate de organizare și atenție la detalii. Flexibilitate și abilitatea de a lucra în ritm alert. Disponibilitate de a lucra în ture, inclusiv în weekenduri și sărbători. Oferim: Un mediu de lucru plăcut și dinamic. Oportunități de dezvoltare profesională. Pachet salarial atractiv și beneficii suplimentare. Dacă te potrivești profilului și ești pregătit să preiei conducerea unui fast food de succes în Oradea, așteptăm CV-ul tău. Alătură-te echipei noastre și contribuie la succesul nostru!

 • 9

  Angajăm cameristă cu experienta Oradea central.

  Pensiune ultracentrala Oradea angajează cameristă cu experienta ,salar motivant se lucreaza 8 ore in 2 schimburi. Relatii

 • 37

  Dorbob Prod - angajeaza sofer

  Dorbob Prod - angajeaza sofer. Salariu atractiv. Mai multe informatii telefonic.

 • 47

  Sudor Mig-Mag, Instalator si Lacatus instalatii

  Angajam in Oradea, personal calificat, pentru un client specializat in domeniul industriei instalatiilor HVAC, sistemelor de ventilatie industriale, sistemelor de protectie la incendiu ai al automatizarii acestora, cu o vechime de peste 30 de ani. SUDOR MIG-MAG Cerinte: - Calificare de sudor; - Experienta in sudura MIG-MAG, teava si tubulatura, minim 3 ani; - Capacitate de a lucra in echipa si de a respecta termenele lucrarii; - Apt pentru munca la inaltime; - Posibilitatea de a ajunge la munca cu masina personala. Beneficii: - Salariu negociabil intre 4500-6000 ron; - Decont transport; - Program de lucru de luni-vineri, 08-17. INSTALATOR Cerinte: - Calificare in instalatii; - Experienta in domeniul instalatiilor HVAC minim 3 ani; - Capacitate de a lucra in echipa si de a respecta termenele lucrarii; - Apt pentru munca la inaltime; - Posibilitatea de a ajunge la munca cu masina personala. Beneficii: - Salariu negociabil intre 4500-6000 ron; - Decont transport; - Program de lucru de luni-vineri, 08-17. LACATUS Cerinte: - Calificare in lacatuserie; - Experienta in domeniul lacatuseriei instalatiilor HVAC minim 3 ani; - Capacitate de a lucra in echipa si de a respecta termenele lucrarii; - Posibilitatea de a ajunge la munca cu masina personala. Beneficii: - Salariu negociabil intre 4500-6000 ron; - Decont transport; - Program de lucru de luni-vineri, 08-17.

 • Angajez barmana

  Angajez barmana zona iosia .

Salvează căutarea