Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Bucatar, ajutor bucatar Brasov - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam bucatar , ajutor de bucatar ,barman , camerista si femeie pt vase

  Bran in locatie noua cu potential mare , toate echipamentele si dotariile absolut noi . Restaurant este atat pt. a la carte dar si pt evenimente . Salariu atractiv plus bonusuri de performanta

 • 6

  Angajam personal restaurant Predeal

  Angajam personal pentru restaurantul hotelului nostru din Predeal. Cautam ospatar ajutor ospatar, barman si bucatar. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati telefonic. Cerem si oferim seriozitate!

 • 14

  Angajam urgent bucatari

  Restaurant Brasov , angajam urgent bucatar sef ,bucatar , patiser, full time , ture, salar atractiv.

 • 5

  Bucătar în Olanda- Iunie 2024

  Pentru un lanț hotelier din Olanda, angajăm personal experimentat și pasionat de bucătărie, pe o perioadă nedeterminată de timp. În acest moment ne ocupăm de zonele din Nord-Estul Olandei, acestea fiind locații de minim 4 stele,(aglomerație la mic dejun și cină). Cerințe - Experiență demonstrată în bucătărie - Studii finalizate curs de bucătar (certificatul este un avantaj) - Cunoștințe despre igiena siguranța alimentelor. - Pasiune pentru gătit - Vorbirea și înțelegerea limbii engleze. În această meserie veți lucra cu alți doi sau trei bucătari pe o singură stație (pește carne salata starter desert etc.). Trebuie să aveți experiență în tăierea și gătirea produselor și să știți cum funcționează dinamica într-o bucătărie. Deoarece veți fi responsabil pentru propria stație, experiența în bucătărie este cu adevărat necesară. Se oferă: - loc de muncă într-un colectiv plăcut - salarizare între 12,36 - 14,03 EUR oră - cazare în case, cu toate utilitățile incluse la 100 euro săptămână persoană - asigurare de sănătate 35,58 euro săptămână - transport gratuit între cazare la locul de muncă - identitate olandeză (BSN) gratuită - contract flexibil de muncă, asigurăm 40 ore pe săptămână (două zile libere pe săptămână) și ore suplimentare - salarizare săptămânală direct în contul bancar. FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE!

 • 4

  Bucatar hotel 4* Poiana Brasov

  Suntem în căutarea unui bucătar talentat și pasionat să se alăture echipei noastre din cadrul restaurantului nostru situat într-un hotel de prestigiu. Dacă aveți o pasiune pentru gătit, creați meniuri rafinate și vă bucurați de experiența de a aduce zâmbetul pe fețele clienților noștri, atunci sunteți persoana pe care o căutăm! Responsabilități: Pregătirea și prezentarea mâncărurilor conform standardelor noastre de calitate Crearea și inovarea de rețete noi și meniuri adaptate preferințelor clienților Gestionarea stocurilor și aprovizionarea eficientă a ingredientelor necesare Asigurarea respectării normelor de igienă și siguranță alimentară în conformitate cu reglementările locale Colaborarea strânsă cu echipa pentru a asigura un serviciu excelent și o experiență gastronomică de neuitat pentru clienți Cerințe: Experiență anterioară în domeniul culinar, preferabil într-un mediu similar de restaurant sau hotel Abilități excelente de comunicare și spirit de echipă Capacitatea de a lucra sub presiune și de a gestiona mai multe sarcini simultan Atitudine proactivă și creativă în abordarea sarcinilor culinare Certificare sau formare în domeniul culinar este un avantaj Oferta noastră: Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și profesional, alături de o echipă dedicată Dezvoltare profesională și posibilități de avansare în cadrul organizației Pachet salarial competitiv și beneficii suplimentare Acces la traininguri și workshop-uri pentru perfecționarea abilităților culinare Dacă sunteți pregătit să vă alăturați unei echipe de succes și să vă aduceți contribuția la crearea unor experiențe culinare deosebite, vă rugăm să trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de e-mail Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim și să discutăm mai multe despre această oportunitate minunată!

 • 5

  Firma de catering Brasov - angajeaza lucrator in bucatarie

  Firma de catering din Brasov angajeaza lucrator in bucatarie.

 • Resort Marabou, Dambul Morii angajeaza: Bucatar a la carte, Receptie si Cameriste Ajutor camerist

  Angajăm Bucătar ajutor bucatar restaurant tradițional a la carte, Recepție și Cameriste

 • 1

  Angajez bucatar și ajutor de bucatar

  Angajam bucatar cu experienta și ajutor de bucatar cu minima experienta.Salarii de la 4500 pentru bucatar si se negociază în functie de competente și experienta. Detalii la telefon .

 • 2

  Locatie noua restaurant angajaza

  Angajam ospătar,bucatar,aj bucatar,personal vase, Program in ture,salariu atractiv,bonusuri in funcție de performanta

 • 1

  ANGAJEZ BUCATAR SI OSPATAR CU EXPERIENȚĂ

  Angajam bucătar și ospătar pentru pensiune cu restaurant situată in Moieciu. Oferim cazare și masa, program flexibil. Pentru detalii va rugam sa ne contactați telefonic. Te asteptam cu drag să faci parte din echipa noastră!

 • 1

  Restaurant cu specific turcesc angajeaza ajutor bucatar,ospatar doar pe weekend si ajutor in bar.

  Mai multe detalii la nr.de telefon

 • 1

  Angajez ajutor bucatar, ajutor ospatar si ajutor in bar

  Restaurant cu specific turcesc

 • 7

  Restaurant din centrul Brasovului angajeaza bucatar (sef bucatar)

  Restaurant din centrul Brasovului angajeaza bucatar (sef bucatar) email -

 • 9

  Restaurant din centrul Brsovului angajeaza ajutor bucatar si post spalat vase

  Restaurant din centrul Brsovului angajeaza ajutor bucatar si post spalat vase email -

 • 3

  Vanzatoare - Pravalia Sergiana din Stupini

  Suntem întotdeauna în căutare de angajați motivați și entuziaști, dornici să se alăture familiei Sergiana. Căutăm - Lucrători comerciali- pentru Prăvălia Sergiana din Stupini PROFILUL TĂU: - amabilă și orientată către client; - cu abilități bune de comunicare; - responsabilă, organizată, cu inițiativă; cu experiență într-un post similar; RESPONSABILITĂȚI : - vânzarea produselor din magazin; - verificarea termenelor de valabilitate; - ambalarea produselor vândute utilizând materiale specifice; - completarea rafturilor cu produse din depozit sau reamenajarea articolelor acolo unde se impune; - verificarea stocului de produse. PE LÂNGĂ SALARIU, NOI ÎȚI OFERIM: - bonuri de masă; - bonusuri pentru realizarea obiectivelor; - spor de fidelitate; spor de weekend; - cursuri de formare i dezvoltare profesională; - prime de Paște și de Crăciun; - posibilităti reale de avansare; - zile libere pentru evenimente speciale. - abonament medlife - decontare abonament sala de sport. Vă oferim un loc de muncă stabil, dinamic și atractiv într-o companie în dezvoltare. Dacă ești dornic (ă) să îți asumi responsabilitățile acestui rol, te invit să ne trimiți CV-ul tău.

 • 2

  Bucătar sef tura -pentru restaurantul Sergiana din Coresi

  Angajam bucatar sef tura pentru Restaurantele din Brasov: RESPONSABILITĂȚILE POSTULUI: - Verificarea stării de curățenie în bucătărie, anexe, spatii de depozitare; - Verificarea produselor preparate în bucătărie: calitativ, cantitativ si estetic; - Verificarea respectării normelor igienico-sanitare în bucătărie; - Stabilirea necesarului de materii prime si auxiliare, comanda si recepția acestora. CERINȚELE POSTULUI: - Experiență într-un post similar; - Diplomă de calificare în domeniu; - Abilități foarte bune de comunicare; - Persoana responsabilă, organizată, cu inițiativă. Pe langa salariu, noi iti oferim: - Bonuri de masa; - Spor de fidelitate; - Card de sănătate la o clinică privată. Asteptam cv-ul dumneavoastra.

 • 3

  Oportunitate de Angajare: Ajutor Bucătar la Restaurantul Nostru!

  Suntem în căutarea unei persoane pasionate de arta culinară și dornice să se alăture echipei noastre dinamică în rolul de Ajutor Bucătar la restaurantul nostru. Responsabilități: Asistarea bucătarului șef în pregătirea și gătirea preparatelor Asigurarea igienei și curățeniei în bucătărie Respectarea standardelor de calitate și siguranță alimentară Cerințe: Experiență anterioară într-o poziție similară constituie un avantaj, dar nu este obligatorie Capacitatea de a lucra într-un mediu rapid și dinamic Atitudine pozitivă și orientare către echipă Disponibilitate pentru a lucra în ture flexibile, inclusiv în weekenduri și sărbători Oferim: Mediu de lucru plăcut și dinamic Oportunități de dezvoltare profesională Salariu competitiv și beneficii suplimentare Dacă sunteți interesat și credeți că aveți aptitudinile necesare, vă rugăm să trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de email sau să aplicați în persoană la restaurantul nostru Hotel Cubix, Brasov, Bd. Saturn nr.47

 • 3

  Angajam Bucatar, Ajutor de Bucatar locatie in natura

  O destinație frumoasă și relaxantă situată în mijlocul naturii înconjurată de peisaje montane uimitoare, caută să-și extindă echipa prin angajarea de personal în departamentul Bucătărie. Dacă sunteți pasionat(ă) de gătit vă invităm să aplicați pentru următoarele poziții disponibile: bucatar, ajutor de bucatar. Cautam personal cu experienta de minim un an, oferim salariu excelent si contract indefinit. Calificări și cerințe: - Experiență anterioară în bucătărie este obligatorie. - Abilități excelente de comunicare și interacțiune cu oaspeții și colegii. - Atitudine pozitivă, etică de muncă puternică și abilitatea de a lucra în echipă. Dacă sunteți interesat(ă) să faceți parte din echipa noastră și să contribuiți la experiența minunată a oaspeților noștri, vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs. actualizat și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail sau să ne contactați la numărul de telefon . Vă mulțumim că ați ales să luați în considerare această oportunitate de angajare.

 • Angajare personal bucatarie

  Se cauta doi lucratori bucatarie cu experienta minima in restaurante. Detaliile se vor discuta la fata locului.

Salvează căutarea