Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Horeca Bucuresti Persoane Disponibil din: 2021-04-27 Tip job: Full time

  • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

  • Anunțuri

    Anunțuri pe pagină: 20 / 50

  • 13

    Ajutor de bucatar

    Hotel Union Plaza angajeaza ajutor de bucatar pentru restaurantul Amethyst aflat la etajul 12. Lucru in ture salariu pe cartea de munca, posibilitate de promovare. Va asteptam la un interviu!

  • 2

    Caut post de Manager Hotel Pensiune sau Restaurant

    CAUT ANGAJAMENT ca Manager Hotel,Pensiune sau Restaurant,sunt o persoana cu experienta relevanta si demonstrabila,calificari in domeniu,responsabil,profesionist,disponibilitate program prelungit. Cunostinte foarte bune de contabilitate primara. Organizare evenimente. Foarte bune cunostinte de programe Horeca:PYNBOOKING,EXPRESSOFT,OPERA,SOLON,FIDELIO,etc. SUNT DISPUS PENTRU RELOCARE-VALEA PRAHOVEI. CV-LA SOLICITARE. CAUT POST PERMANENT. OFER ȘI CER SERIOZITATE.

  • 12

    Ospatarii & Barmani Rooftop amethyst

    Descriere Cautam ospatari pentru a servi cele mai gustoase preparate si o experienta deosebita clientilor nostri. Candidatii ideali trebuie să aibă experienta in domeniu, sa dea dovadă de seriozitate, responsabilitate, punctualitate si să poata lucra în echipă. Cerintele postului: Intampinarea clientilor si preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista; Acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor; Cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare si tipurile de bauturi; Raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite. Beneficii : Oferim un loc de munca stabil intr-un mediu placut; Program flexibil;Alatura-te celei mai bine pregatite echipe cand vine vorba de ospitalitate. Invata sa devii cel mai bun alaturi de cei mai buni!

  • Trattoria Adagio Romana

    Restaurant trattoria Adagio Romana , angajeaza , ospatar, cu experienta Program 2-2 10-22 Salariu 3000 ron

  • 46

    Club Lounge&Coffee,Barmani,Barmanite,Ospatarite,DJ,Hostess

    Anunț pentru postul de barman,Ospatar Căutăm Barmanita Barman,Ospatar,Ospatarite,Hostess,PR,talentati și pasionati pentru a se alătura echipei noastre Dacă aveți experiență în industria ospitalității, sunteți creativ și vă place să lucrați cu oamenii, vă invităm să aplicați pentru acest post. Pentru persoanele din provincie putem asigura cazarea . Cerințe: - Experiență anterioară în domeniul barmaniei - Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții - Cunoștințe solide despre băuturi și cocktail-uri - Abilitatea de a lucra sub presiune într-un mediu aglomerat - Atitudine prietenoasă și servilă Responsabilități: - Pregătirea și servirea băuturilor cu atenție la detalii - Interacționarea plăcută și profesionistă cu clienții - Menținerea curățeniei și a ordinei în zona de bar - Contribuția la dezvoltarea noilor cocktail-uri sau băuturi speciale Salariu motivant,bonusuri Oferim si cerem seriozitate Dacă sunteți interesat și îndepliniți cerințele de mai sus, vă rugăm să trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de e-mail Valmilions.Srl@gmailcom sau sunati la nr de tel Vă mulțumim și așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați echipei noastre!

  • 20

    Salutare!

    Dacă ești o persoană dinamică, sociabilă și dedicată meseriei tale, restaurantul La Cocoșatu te așteaptă să faci parte din echipa sa. Avem disponibile următoarele posturi Chef bucătar-12000 lei Ospătar-3000 lei Bucătar 5000 lei Grataragiu -5000 lei Doamnă la vase-3000 lei Dispecer delivery-3500 lei Programul este de 2 zile lucrătoare cu 2 zile libere. Mai multe detalii și informații la numărul de telefon

  • Angajam Receptioneri pentru un hotel de langa Aeroportul Otopeni

    Angajăm RECEPȚIONER în cadrul unui hotel din OTOPENI, lângă aeroportul internațional Henri Coandă. - salariu începând de la 2800 de lei net, + 600 de lei bonuri de masa + decontare transport 200 de lei. Cerințe: - limba engleză la nivel conversațional; - disponibilitatea de a lucra în ture. Programul este de 2 lucrate cu 2 zile libere ture de 12 ore (se poate lucra și în weekend prin rotație).

  • 1

    Angajam vanzator cofetarie - Calea Victoriei

    NE MĂRIM ECHIPA NORDIC RESTAURANTS Dacă ești o persoană responsabilă, energică și lucrezi bine în echipă dar ai și un comportament prietenos atât față de clienți, cât și de colegi, atunci hai să ne cunoaștem! Cofetarie de pe Calea Victoriei cauta sa angajeze vanzatoare. Pentru mai multe detalii va rugam sunati la numarul

  • 16

    Angajam personal restaurant

    Angajăm personal restaurant fast-food italian japonez. Valabil și pentru cetățenii străini, doar dacă sunt deja în România și sunt caută unui nou loc de muncă! Pentru mai multe detalii doar mesaj whatsapp sau sunați la numărul ! We are hiring Italian Japanese fast food restaurant staff. Also valid for foreign citizens, only if they are already in Romania and looking for a new job! For more details just whatsapp message or call ! . , ! WhatsApp ! . , ! whatsapp ! , ! ! , ! !

  • 10

    Angajari litoral 2024

    Angajari in statiunea Costinesti,jud Constanta muncitori necalificati fete si baieti peste 18 ani pt sezonul estival 2024 .salarii avantajoase sezon (3500-5000) extra sezon(3500 lei). oferim cazare si 3 mese pe zi

  • 10

    Personal la Fast-Food in Park Lake

    Rustic,lanț de Fast-Food cu mâncate românească angajeaza,fete baieti (acceptate și persoane mai în vârstă)chiar fără experienta,pentru servire clienți la vitrină și femei ajutor bucatareasa(curățat legume,paneuri etc)în Park Lake Titan. Salariu 3000 RON in mâna și mancare,program o zi(8-22)cu una libera (Pentru ajutor bucatareasa programul poate fi și zilnic 8-17 cu o zi liberă saptamana) Sunați!

    Repostat automat
  • 20

    Personal Fast-Food in Veranda Obor și Auchan Vitan

    Rustic,lant de fast-Food cu mancare romaneasca angajeaza chiar fără experienta fete baieti (acceptate și persoane mai în vârstă)pentru servire clienți la vitrină în locațiile din Veranda Obor și Auchan Vitan.Salariu 3000 in mâna și mancare la alegere. Program o zi(8-22) cu una libera. Sunati!

    Repostat automat
  • 2

    Bucătăreasă la Rustic în Mall Băneasa 7000 ron

    Angajam bucătăreasă cu experiență în cantină catering la Rusic autoservire cu mancare românească în Mall Băneasa.Salariul 7000 Ron în mână si mancare,program zilnic 8-17 cu o zi liberă pe saptamana. Sunați!

    Repostat automat
  • 39

    Personal Fast-Food in Mall Baneasa 3500ron

    Angajam chiar fără experienta fete baieti (acceptate și persoane mai în vârstă)servire la vitrina și casieră la fast-food Rustic cu mancare românească in locatia din Mall Baneasa. Salariu 3500RON in mâna si mancare.Program o zi(8-22)cu una libera. Sunati!

    Repostat automat
  • 29

    Femei ajutor bucătăreasă in Cora Lujerului și Auchan Militari

    Rustic,lant de fast-Food cu mancare românească angajeaza chiar fără experiență femei ajutor bucatareasa(curățat legume,paneuri etc)pentru locațiile din Cora Lujerului și Auchan Militari..Salariu 3000 RON in mâna si mancare la alegere ,program o zi(8-22)cu una libera. Sunati!

    Repostat automat
  • Angajăm picol

    Restaurant situat în cartierul Cotroceni , angajăm o fată pentru postul de picol -ospătar . Program de lucru : luni -vineri orele 12-21 .

  • 6

    Angajam femeie la vase și curățenie

    Restaurant situat în cartierul Cotroceni ( opera romană ) angajăm femeie la vase și curățenie . Program de lucru : de luni până vineri 11-20 .

  • 7

    Fabio Pizza angajeaza personal bucatarie

    Ești o persoană responsabilă și cauți un loc de muncă stabil, unde te poți dezvolta? Perfect, și noi te căutăm! Locul tău e în echipa noastră! Căutăm coleg ă în bucătărie cu sau fără experiență de Mediu de lucru sigur și plăcut Program în ture Pachet salarial compus din parte fixă, bonuri de masă și bonusuri Posibilități de avansare Transport asigurat (bucuresti) Salariu 3000 lei + bonuri de masa Cei interesați sunt rugați să apeleze nr de telefon (luni - vineri între orele 10:00 și 18:00)

  • 2

    Manager restaurant Smols Veranda

    Esti potrivit a daca: - experienta minim 1 an intr-un post similar - ai bune cunostinte a proceselor unei unitati de alimentatie publica - esti o persoana cu abilitati de planificare a activitatii proprii si a echipei pentru buna functionare a unitatii; In rolul tau vei fi responsabil ă de: - coordonarea activitatii echipei din subordine in conformitate cu politica si obiectivele companiei; - pregatirea oamenilor si evaluarea lor - efectuarea programului de lucru - mentinerea relatiei cu Mall cat si cu autoritatile - controlul calitatii produselor, servirea clientilor si atingerea indicatorilor planificati: - intocmirea si asumarea rapoartelor de activitate- inventare, registru de casa, livrari; predarea acestora catre superiori; - identificarea problemelor si abilitatea de a lua rapid masuri corective si de preventie; - stabilirea necesarului de materie prima - urmarirea calitatii preparatelor, cantitativ si calitativ

  • 1

    Sef de tura Smols- Veranda Mall

    Esti potrivit a daca: - experienta minim 1 an intr-un post similar - ai bune cunostinte a proceselor unei unitati de alimentatie publica - esti o persoana cu abilitati de planificare a activitatii proprii si a echipei pentru buna functionare a unitatii; In rolul tau vei fi responsabil ă de: - coordonarea activitatii echipei din subordine in conformitate cu politica si obiectivele companiei; - controlul calitatii produselor, servirea clientilor si atingerea indicatorilor planificati: - intocmirea si asumarea rapoartelor de activitate; predarea acestora catre superiori; - identificarea problemelor si abilitatea de a lua rapid masuri corective si de preventie; - stabilirea necesarului de materie prima - organizarea programului de lucru - urmarirea calitatii preparatelor, cantitativ si calitativ.

Salvează căutarea