Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Persoane

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 6432 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Societate de paza, angajam agenti de securitate, cu sau fara atestat, pentru obiective in sector 6. Salariu motivant si la timp.

 • Societate de paza, angajam agenți de securitate pentru obiective inCiorogarla, Domnesti si Teghes. Salariu atractiv si la timp.

 • 1

  Societate de paza, angajam agenti de securitate in conditiile legii 333/2003, pentru obiective in Ilfov. Salariu atractiv. Tel.

 • 3

  Firma de paza, angajam agenti de securitate cu sau fara atestat pentru obiective in Ciorogarla. Seriozitate si corectitudine. Mai multe detalii la tel.

 • Familie serioasa sot-sotie oferim servicii de menaj,curatenie generala-intretinere apartamente,vile ,garsoniere ,complexe rezidențiale dupa constructor , la preturi avantajoase,preturile variaza intre 200lei-400lei /ap și garsoniere curățenie intretinere ,250lei-450lei /ap și garsoniere curatenie generala,case- vile 8 Ron mp(negociabil) ;totul cu produsele noastre;preturile la curățenia după constructor (zugrăveala)difera ;OFERIM SI SERVICII DE ZUGRAVIT- RETUSAT APARTAMENTE INTERIOR , Parchet,faianță +gresie interior pt mai multe detalii așteptăm să ne contactați la nr de tf afisat(D-nul Razvan);NU RASPUNDEM LA MESAJE;OFERIM SI CEREM SERIOZITATE MAXIMA;Anunțul este valabil doar pt jud.ilfov, București, jud Constanța ,Orașul Fetești jud IL,judTeleorman oraș Roșiori De Vede.

 • 2

  MONTEZ O GAMA DIVERSIFICATĂ DE MOBILA DE LA ORICE FURNIZOR DE MOBILIER DIN ȚARĂ. PRETURILE SUNT AVANTAJOASE PT ORICE BUZUNAR.

 • Fac curatenie intretinere pt garsoniere pret 200lei.Pt curatenie generala mai multe camere pretul difera.eventual curatenie intretinere de 2 ori saptamana maxim 4 camere!NU fac barbatilor singuri celor cu animale dupa constructor.Rog sereozitate

 • 25

  Cautam lucrator comercial (casier / vanzator /vanzatoare) pentru magazin de cadouri. 3000 LEI net (in mana) + bonuri de masa Program de lucru efectiv 8h pe zi Activitatea consta in comercializarea de cadouri si suveniruri traditionale Locatie accesibila in centrul Bucurestiului Salariu atractiv + bonusuri de performanta Concediu conform legii NU se lucreaza in sarbatorile legale Carte de munca conform legii Posibilitati de avansare in post de coordonare Va rugam lasati mesaj aici sau CV. Multumesc

  Repostat automat
 • 2

  Sunt Mioara ,ma angajez sofer personal cu masina proprie . Masina : Nisan Junke an : 2018 ,sunt nefumatoare , nu se fumeaza in masina . Am permisul din 2007,va rog sunati decat daca chiar aveti nevoie de sofer.

 • 5

  Sunt Mioara am 46 de ani astept sa ma sunati la nr de tel pt . a va face curat si calcat Daca nu doriti serviciile mentionate mai sus va rog nu sunati. pretul il vorbim la telefon .

 • 4

  Angajare croitoreasa in zona Calea Mosilor Pentru mai multe informatii sunati sau la adresa din Calea Mosilor 241, Sector 2 Bucuresti

 • Program 24/72, Gratuitate transport Metrorex, Contract individ de munca pe perioada nedeterminata, Salarizare 1900 net cu bonuri incluse, Salariul pe card la BTRL lunar fara intarzieri. Rugam seriozitate Pt relatii la tel din anunt vezi pagina site !!!

 • 6

  - locații in Municipiul Bucuresti, - salariul pe card și bonuri de masa pe card la BTRL, fara intarzieri 1900 lei net lunar, - calificare cu atestat de servant pompier, -permis auto categ. C ( de preferat), - gratuitate in reteaua de transport Metrorex, - program de lucru in ture 24/72, 24/48, - cu sau fara experienta, - condiții bune de lucru, - concediu de odihna legal; - echipament de protectie/intervenție modern; - contract de munca pe perioada nedeterminată. Rugam seriozitate Contact: tei nr

 • 3

  Firma autorizata ARR, partener oficial UBER. FACILITAM obtinerea GRATUIT in cel mai scurt timp a copiei conforme si a ecusoanelor ARR pentru masina dumneavoastra. Contabilul firmei se va ocupa tot ce este necesar pentru a lucra fără nici o grija si în condiții 100% legale. Comision 10% +50lei/saptamana Oferim asistenta in operarea aplicatiilor Oferim GRATUIT asistenta pentru obtinerea certificatului (atestatului) de conducator auto pentru transport de persoane in regim de inchiriere, deasemenea suport 24/24 pentru orice problema legata de subiect. Colaborati cu o flota si nu sunteti multumit de conditiile impuse? MIGREAZĂ la noi in flota și obții COMISION 5% IN PRIMA LUNA. Cerintele pentru a începe sa castigi bani sunt următoarele: - Minim 21 de ani; - Permis auto cu vechime de cel puțin 2 ani; - Carte identitate; - Autoturism an fabr. minim 2009; - Cazier judiciar max 6 luni de la eliberare; - Atestat transport persoane. CARTEA DE MUNCA 2/4/8 ore se calculeaza separat si este obligatorie. Plata se face saptamanal in fiecare zi de marti, in cont bancar sau cash. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii. Cautam oameni seriosi cu care sa lucram pe termen lung. Cerem si oferim seriozitate!

 • Magazin alimentar caut vânzător(e), salariu 3000 RON, experienta minim 1 an, cu calificare (vânzător in domeniul alimentar), nu conteaza varsta. Berceni Emil Racoviță.

 • 73

  ANGAJĂM muncitori constructori finisori, montatori termosistem, ceramiști (montatori gresie, faianța), muncitori necalificați. Fațadiști pentru lucrări la construcții noi, blocuri, vile, case. Angajăm doi dulgheri tâmplari pentru construcții case P+1E.

 • 4

  Am 15 ani experienta in promovare, 1 an vanzator de vin si electocasnice, etc Doresc colaborare. Am colaborat cu multe firme (credite bancare, pizza, service pc, biorezonanta, liceu privat, cursuri calificare, foto- video, meditatii, termopane, instalatii, etc).

 • 3

  Recrutam manipulant marfa! Asiguram transport de la statia de metrou Pacii din Militari, sector 6.

 • 5

  Pentru o companie din industria de Energie, recrutăm Electrician Instalator sisteme fotovoltaice, în București. Cerințe: - Minim studii medii absolvite; - Certificare profesională în meseria de Electrician; - Experiență de lucru în activități de instalații electrice, de minim 3-5 ani; - Disponibilitate pentru deplasări în interes de serviciu; - Autorizatie ANRE, grad IIB, reprezintă un real avantaj; - Permis auto categorie B; Ofertă: - Asigurare medicală privată pentru tine și familie; - Acces la un program de dezvoltare personală și profesională; - Tichete de masă; - Concediu de odihnă extins, în funcție de vechimea în muncă; Ce vei face: - Vei executa lucrări specifice activității de instalare sisteme fotovoltaice: instalare structura de montaj, panouri fotovoltaice, retele de curent continuu, invertoare, retele de curent alternativ, tablouri electrice și racordare în instalația existentă. - Vei fi responsabil de realizarea lucrărilor ce iți vor fi alocate; - Vei fi responsabil de modul în care păstrezi și depozitezi materialele necesare efectuării lucrărilor; - Vei comunica superiorului tău toate aspectele ce au legătură cu activitatea pe care o desfășori; - Vei gestiona cu atenție relația de comunicare cu beneficiarul; Au un real avantaj persoanele cu experiență de lucru în activități instalare sisteme fotovoltaice!

 • Salveaza cautarea