Locuri de munca in Horeca, turism Sector 6 Bucuresti - Romjob.ro
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Anunțăm deschiderea unei poziții de bucătar cu experiență, capabil să-și gestioneze resursele astfel încât să avem 12 - 14 repere la linia de servire: 2 fel întâi - 40-60 portii, 10-12 feluri principale - între 6 și 20 porții per reper, un desert și grill-uri a la carte - între 15-20 porții, totul gata între 10:30 și 11. Să-și gestioneze corect echipamentele de lucru, ustensilele și spațiul astfel încât să știe permanent stocul, să poată utiliza orice echipament sau ustensilă in orice moment. Să fie un bun comunicator in echipă și să fie capabil să inoveze și să creeze fișe de produse pe fiecare reper. Locația noastră oferă doar prânzul in acest moment, dar ne dorim extinderea cu mâncare pentru acasă și platouri pentru evenimente - deja le oferim clienților aceste variante. Locația noastră funcționează de Luni până Vineri, până la ora 17 , deci weekend ul este liber, până la lansarea serviciilor de mâncare pentru acasă, când vom lucra și sâmbătă, doar cu precomandă și pe program redus. Pentru poziția de ajutor de bucătar, sunt atribuții specifice cum ar fi: menținerea stocurilor de ingrediente în bune condiții; spălarea, curățarea, tocarea legumelor; menținerea curățeniei în spațiul de lucru, spălarea echipamentelor și a ustensilelor, menținerea în perfectă curățenie a spațiilor frigorifice și de congelare. În plus, pregătirea salatelor pentru meniuri și asistarea la linie în situațiile în care se aglomerează.