Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Ilfov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Hotelul Hilton Garden Inn Otopeni angajeaza Spalator Vase. Solicitam seriozitate, atentie la detalii, mod de lucru curat si ingrijit, responsabilitate. Oferim seriozitate, salariu competitiv, conditii de munca adecvate.

 • 3

  Hotelul Hilton Garden Inn Otopeni angajeaza Camerista Hotel pentru efectuarea serviciului de curatenie in toate spatiile hotelului. Experienta anterioara reprezinta un avantaj. Oferim pachet salarial competitiv - tichete de masa, decont transport, servicii medicale, etc

 • 2

  Angajam ajutor de bucatar cu experienta pentru Camin de batrani in Otopeni. Bucatarie profesionala. Program de lucru 6:30-14:00, cca 20-21 zile pe luna, liberele pot fi in wekeend sau in timpul saptamanii. Post pe termen lung, contrcat de munca, salariu atractiv. Asiguram masa si angajam doar persoane serioase care isi doresc un post pe termen lung. Rugam seriozitate! Numerul de telefon la care ne puteti contacta este .

 • 9

  Cautam coleg / colega pentru postul de ospatar cu sau fara experienta, in zona Bragadiru. Program de lucru 14.00 - 22.00, luni - sambata. Se cere auto personal pentru care se va asigura decontarea combustibilului. Salariu 2700 lei + mese incluse.

 • Benzinaria Rompetrol Centura Berceni, situata in judetul Ilfov, Comuna Berceni, Soseaua de Centura, Nr.31, punct de reper Complex Miorita, angajeaza Lucrator Comercial. Program de lucru in ture, 12/24, 12/48. Salariul 3600 lei brut(de la 2500 net, pana la 3600 net, in functie de ore, sarabatori legale etc.) + 400 lei in bonuri de masa + decont de transport. Persoanele interesate sunt rugate sa aplice la acest anunt cu un CV, sau sa il aduca direct in locatie. Va asteptam cu drag, personal de lucru placut!

 • 2

  Lucrator Comercial Esti o persoana energica, dornica sa accepte noi provocari si care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Ai toate sansele sa devii colegul nostru si sa fii tu cel care investeste in ceea ce conteaza pentru tine. Hai sa cream impreuna McMomente la McDonald s! Despre tine: Studii medii finalizate; Atitudine pozitiva si orientare catre client; Abilitati de lucru in echipa; Ce vei face? Esti prezent la locul potrivit lucrator in bucatarie, casier sau in lobby, tu esti cel care ofera produsele preferate clientilor; Zambesti mereu in interactiunea cu clientii; Asimilezi informatii si abilitati practice despre produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii Pachet salarial atractiv: 2800 RON net la norma de 8 ore (suma compusa din salariu fix, tichete de masa, sporuri si alte bonusuri); Flexibilitate iti poti organiza programul de lucru in ture de zi, ture de noapte si in ture de weekend, in functie de nevoile tale si de programul restaurantului in care vei lucra; Ai 21 de zile de concediu de odihna si beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale; Proces rapid de promovare; Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare.

 • 7

  Firma de catering angajează: personal pentru spălat vase , ajutor bucătar și ajutor cofetar. Punctul de lucru se afla in Măgurele, Jud. Ilfov. (Variante accesibile de transport: Transport în comun, precum și Maxi-Taxi din 15 în 15 min - din zona Rahova si Ghencea).

 • 7

  Firma de catering angajează: personal pentru spălat vase , ajutor bucătar și ajutor cofetar. Punctul de lucru se afla in Măgurele, Jud. Ilfov. (Variante accesibile de transport: Transport în comun, precum și Maxi-Taxi din 15 în 15 min - din zona Rahova si Ghencea). Angajam personal pentru spălat vase , ajutor bucătar, ajutor cofetar

 • Companie de catering angajaza BRUTAR / PATISER urgent in zona Otopeni. Oferim: Pachet salarial avantajos 2800 - 3000 RON / Net Tichete de masa 20 lei/zi Bonusuri motivationale Program flexibil Program - 8 h/zi *Transport asigurat pana la Aurel Vlaicu. Te asteptam in echipa noastra!

 • 2

  Companie de catering angajaza urgent Curatator legume Oferim: Pachet salarial avantajos 2700 LEI/NET Tichete de masa 20 lei/zi Bonusuri motivationale Program flexibil Program - 8 h/zi *Transport asigurat pana la Aurel Vlaicu. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr: Te asteptam in echipa noastra!

 • Companie de catering angajaza urgent AJUTOR BUCATAR Oferim: Pachet salarial avantajos 2800 - 3000 LEI/NET Tichete de masa 30 lei/zi Bonusuri motivationale Program flexibil Program - 8 h/zi *Transport asigurat pana la Aurel Vlaicu.

 • 2

  Companie de catering angajaza personal la vase in bucatarie urgent in zona Otopeni. Oferim: Pachet salarial avantajos Tichete de masa 20 lei/zi Bonusuri motivationale Program flexibil Program - 8 h/zi *Transport asigurat pana la Aurel Vlaicu. Te asteptam in echipa noastra!

 • 17

  Fii colegul nostru ! Unii ar spune ca un nou loc de munca este ca o aventura, ca ar trebui sa fii deschis, orientat catre clienti, receptiv la nou si rezistent la stres. Si multe altele. Noi stim ca ai sufletul tanar si te incurajam sa fii tu insuti, asa ca te asteptam sa fii colegul nostru in OMV Corbeanca. Oferim pachet salarial complex si garantat la timp (salariu de 3300 lei brut + sporuri salariale conform Contractului Colectiv de Munca), echipament de lucru gratuit si conditii de lucru decente, tichete de masa, programe permanente de training si calificare. Pentru stabilirea unei intrevederi, te asteptam sa suni la tel , sau te asteptam sa vii in statie. Calea Bucuresti 2D, Balotesti

 • 1

  Util Construct Automacarale anagajeaza automacaragiu si mecanici cu experienta. Firma se afla in Otopeni se poate oferi și cazare www.e-macarale.ro

 • Angaja Pizzar in Jud. Ilfov, comuna Vidra.Salariu motivant (in functie de experienta). Detalii la tel.:

 • Bucatar,Bucătăreasă cu experienta,Ajutor de Bucatar pt. restaurant La Crama din Magurele, program 2/2, 8,30-22,30,salariu motivant,transport asigurat,tips,diverse bonusuri. Salariu începând de la 4500ron.

 • 2

  RESTAURANT CERNICA ANGAJEAZA MANIPULANT MARFA PART TIME FEMEI PENTRU CURATENIE SI VASE FULL TIME INGRIJITOR CURTE/ SPATII FULL TIME PICOLI PART TIME CASIERA PART TIME SARARIU ATRACTIV PENTRU FIECARE

 • 2

  Barista la McDonald's Pipera DT Barista Prepararea cafelei este cel mai bun moment pentru a-ti incepe o noua zi? Atunci aplica pentru pozitia de Barista la McCafé si imparte mii de zambete oamenilor din jurul tau in timp ce le oferi energia de dimineata. Hai sa cream impreuna McMomente la McDonald s! Despre tine: Orientat catre satisfacerea clientilor; Ai o atitudine proactiva si esti orientat spre rezultate; Te adaptezi repede schimbarilor si gasesti solutii rapide in orice situatie. Ce vei face? Prepari bauturile preferate pe baza de cafea, la cele mai inalte standarde de calitate; Asiguri satisfacerea clientilor prin oferirea unei experiente deosebite in cadrul McCafé; Acumuleazi permanent noi cunostinte si iti dezvolti abilitati de lucru prin programele interne de training; Asiguri prezentarea estetica a produselor (in vitrina/display). Beneficii: Pachet salarial până la 2700 RON la norma de 8 ore (suma compusa din salariu fix si tichete de masa in valoare de 20 Lei /zi lucrata, sporuri și alte bonusuri); Flexibilitate iti poti organiza programul de lucru in ture de zi, ture de noapte si in ture de weekend, in functie de nevoile tale si de programul restaurantului in care vei lucra; Proces rapid de promovare; Spor de weekend 10% din salariul de baza pentru fiecare ora prestata in aceste zile; Ai 21 de zile de concediu de odihna si beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale; Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare;

 • Angajam shaormar cu sau fara experienta in Branesti - Ilfov.

 • 4

  Prepararea cafelei este cel mai bun moment pentru a-ti incepe o noua zi? Atunci aplica pentru pozitia de Barista la McCafé si imparte mii de zambete oamenilor din jurul tau in timp ce le oferi energia de dimineata. Hai sa cream impreuna McMomente la McDonald s! Despre tine: Minim studii medii finalizate; Orientat catre satisfacerea clientilor; Ai o atitudine proactiva si esti orientat spre rezultate; Te adaptezi repede schimbarilor si gasesti solutii rapide in orice situatie. Ce vei face? Prepari bauturile preferate pe baza de cafea, la cele mai inalte standarde de calitate; Asiguri satisfacerea clientilor prin oferirea unei experiente deosebite in cadrul McCafé; Acumuleazi permanent noi cunostinte si iti dezvolti abilitati de lucru prin programele interne de training; Asiguri prezentarea estetica a produselor (in vitrina/display). Beneficii: Pachet salarial atractiv 2300 RON la norma de 8 ore (suma compusa din salariu fix si tichete de masa in valoare de 20 Lei /zi lucrata); Flexibilitate iti poti organiza programul de lucru in ture de zi, ture de noapte si in ture de weekend, in functie de nevoile tale si de programul restaurantului in care vei lucra; Proces rapid de promovare; Spor de weekend 10% din salariul de baza pentru fiecare ora prestata in aceste zile; Ai 21 de zile de concediu de odihna si beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale; Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare;

 • Salveaza cautarea