Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Personal curatenie si cameristi Bucuresti

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 19

  Receptioner/a hotel

  Hotel Unique Piata Romana angajeaza receptioner.. Interviurile se tin la sediul hotelului str.Caderea Bastiliei nr 35. Se ofera o masa pe zi si decontarea transportului pentru cei din provincie. Salariu 3000 lei. Program 12 cu 24 12 cu 48. Limba engleza fluent .

 • 13

  Firmă de curățenie

  Firmă de curățenie, angajăm cameriste, ajutor de bucatar si pers. la vase salariu : cameriste si vase 3200, iar ajutor bucatar 3500. Decontăm transportul. Relații la tel

 • Agajam personal

  Bistro zona Dorobanti angajam personal spalator vase. Salariu atractiv

 • 8

  Angajam bucătar la gratar

  Restaurant Dream, cu adresa în Dr Taberei nr 28. Angajam bucătar la gratar cu experienta. Salariu 4500, tips, procent din vanzari, 2 mese pe zi. Program 2 cu 2.

 • 104

  Angajez menajera pentru hotel, ofer cazare

  Caut sa angajez menajera pt hotel, pentru intretinerea camerelor, curatenie, spalat, calcat, ofer cazare+salariu.

 • Hotel 4* din Bucuresti angajeaza Camerista

  11. PRINCIPALELE RESPONSABILITATI: 1. Sa curete camerele de oaspeti respectand procedurile standard. 2. Sa curete si sa mentina curatenia in locurile desemnate, atat zona clientilor cat si zona personalului urmand standardele si procedurile companiei. 3. Sa fie responsabil pentru semnarea cheilor primite si predate. 4. Sa coopereze cu superiorii si sa indelpineasca sarcinile primite. 5. Sa-si pregateasca caruciorul cu toate produsele necesare pentru indeplinirea sarcinilor. 6. Sa mentina carucioarele din dotare si oficiile de pe etaje curate si aranjate in mod constant 7. Alte atributii din fisa postului Beneficii: - Program de lucru 8h zi ; - Contract individual de munca; - Bonus anual ; - Salariu 3.700 lei ( tichete de masa incluse); - Abonament sanatate la clinica privata ; - Tichete cadou Paste ; - Prime; zi de nastere, salariatul lunii salariatul anului; - Bonusuri diverse in functie de performanta, la nivel de departament.

 • Angajam personal curatenie laborator cofetarie zona Kogalniceanu

  Angajam personal pentru mentinerea curateniei intr-un laborator de cofetarie-patiserie situat in zona Kogalniceanu. Program 2 cu 2 zile, de la 7:00 la 18:00, salariu net 3000 lei, ore suplimentare platite.

  Repostat automat
 • 3

  Angajari litoral 2024

  Angajari in statiunea Costinesti,jud Constanta muncitori necalificati fete si baieti peste 18 ani pt sezonul estival 2024 .salarii avantajoase sezon (2500-5000) extra sezon(2500-4000). oferim cazare si 3 mese pe zi

 • 11

  Inginer sisteme de securitate Tehnician sisteme de securitate

  Suntem in cautarea unei persoane pentru postul de Inginer sisteme de securitate Tehnician sisteme de securitate pentru a se alatura echipei noastre din Bucuresti. Daca detii certificare de Inginer sisteme de Securitate Tehnician sisteme de securitate,trimite-ne CV-ul tau la adresa de mail sau ne poti contacta la numarul de telefon . Domeniu de activitate : Tepartamentul Tehnic

 • 5

  Receptioner hotel Liad Bucuresti

  Hotel Liad zona Universitate angajeaza receptioner full time ture de noapte. Program 12 h de la 20:00-08:00, in medie 15 ture pe luna. Cerinte: engleza nivel mediu, aptitudini calculator, serioziate. Avantaj experienta sau alte limbi straine cunoscute. Colectiv tanar, salariu primele 3 luni - 3000 lei net luna plus alte bonusuri (care pot depasi 4000 lei), contract de munca. Pentru alte detalii va rog sunati zilnic dupa ora 12:00 pranz oricand.

 • 23

  Camerista

  Hotel 3 stele zona Titan angajam camerista .

 • personal curatenie

  Angajam fete si baieti cu experiența pentru curatenie camere in hotel de 5 stele, zona centrala. Salariul este de 3000 lei net plus abonament STB, 2 zile libere pe săptămâna. Mai multe detalii la nr de telefon: . Rugam seriozitate. Multumim

 • 1

  Operator curatenie Bucuresti - birouri

  Angajam operator curatenie birouri pentru Bucuresti, diferite zone, cu transport asigurat, salariu net 2700 + bonuri de masa. Compania ofera contract de munca pe termen nelimitat, conditii bune de lucru, stabilitate, program flexibil.

 • 4

  Hotel restaurant angajeaza personal curatenie

  Hotel Premium Wellness din Bucuresti, zona Metalurgiei - Berceni, angajeaza personal curatenie. Program de lucru in ture, contract de munca, salariu fix + bonuri de masa.

 • 6

  Angajam cameriste Hotel

  Angajam cameriste cu experienta ,pentru Hotelurii in Bucuresti. Program de lucru ;8 h pe zi se lucreaza 5 cu 2 zile libere pe saptamana Pentru mai multe detalii puteti suna la nr.de tel. ,de Luni -Vineri ,intre orele 08:00-17;00

 • 1

  Camerista Hotel, Militari-Precizei

  Suntem in cautarea unei persoane harnice, discrete, organizate pentru hotel, zona Preciziei. Daca iti place sa lucrezi intr-un mediu curat si placut si iti doresti sa aduci un zambet pe fetele oamenilor prin munca ta, atunci esti viitorul nostru coleg Candidatul Ideal: - Aspect ingrijit, simt gospodaresc; - Persoana serioasa, corecta, organizata, responsabila; - Atitudine pozitiva, aptitudini de comunicare; - Abilitati de planificare si organizare; - Spirit de observatie si atentie la detalii; - Amabilitate, toleranta, calm; - Flexibilitate, asumarea responsabilitatilor; - Rezistenta la stres si efort fizic. Responsabilitati: - Efectuarea serviciului de curatenie in camere, conform standardelor hotelului: schimbarea asternuturilor in camere, a prosoapelor si a altor produse necesare, etc. - Asigurarea aprovizionarii grupurilor sanitare cu materialele necesare; - Mentinerea curateniei pe culoarele etajelor; - Predarea si preluarea lenjeriei hotelului; - Raportarea activitatii desfasurate supervizorului. Beneficii: - Contract de munca/perioada nedeterminata; - Salariu - 2.750 lei; - Tichete de masa in valoare de 30 lei; - Bonus lunar de performanta in valoare de 250 lei; - Abonament medical la clinica privata; - Prime de Paste, Craciun si ziua Femeii; - Locatie stabila in Preciziei, zona Militari.

 • 1

  Personal in domeniul horeca și agenți de paza

  Suntem în căutare de personal necalificat( bărbați, femei și cupluri) pentru domeniul hotelier și agenți de pază fără atestat. Se oferă cazare și transport organizat, program de lucru full time, la alegere se poate lucra peste program , orele fiind plătite separat fata de salariu. Pentru informații detaliate despre oferta de munca detaliata , nu ezitați sa ne sunati la numarul afisat in anunț!

 • 13

  Camerista

  Angajam Camerista cu sau fara experienta pentru Hotel zona centrala. Program 8 ore 5 zile cu 2 zile libere. Salariul intre 2700 - 3000 Lei Bonus de performanta

 • 1

  Hotel restaurant angajam muncitor necalificat pentru ingrijire spatii exterioare

  Hotel Premium Wellness Sport, din Bucuresti, Bdul Metalurgiei zona Berceni, angajeaza muncitor necalificat pentru ingrijire spatii exterioare. Program de lucru 8 h zi, 40 ore saptamana, cu disponibilitate de a lucra in weekend.

 • 1

  Hotel The Line Sector 6

  Angajam personal la curatenie in hotel camere baiat program flexibil salariu atractiv

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti
Salvează căutarea