Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Balotesti doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • HABITAT ECO STRUCTURI SRL- Balotesti Ilfov cu tradiție in fabricarea construcțiilor de case, sarpante, mansarde, etc. pe structura de lemn din 1992 ANGAJEAZĂ MUNCITORI CALIFICATI-NECALIFICATI PENTRU MESERIA DE:  DULGHERI  DULGHERI MONTATORI SARPANTE SI CASE DIN LEMN  LACATUS MECANIC CONFECTII METALICE  CONFECTIONER CONSTRUCTII METALICE Activitarea principala se desfasoara in hala de productie in conditii foarte bune si civilizate. Ofertă : - Contract de muncă perioadă nedeterminată - Salariu atractiv, minim garantat 700 euro - Calificare la locul de munca - Cazare gratuită in Balotești, Ilfov Persoana de contact Isache Antoniu Tel 0720 770 850

 • Cerinte Personalitate placuta cu excelente abilitati de comunicare si relationare, vanzare si negociere; Tinuta si prezenta agreabile, amabil, responsabil, atitudine pozitiva si proactiva; Atentie distributiva, simt pentru detalii; Capacitatea de a rezolva probleme, sarcini multiple si de a respecta termene limita; Inteligenta, dorinta si capacitate de a invata; Experienta in coordonarea unei echipe este un plus; Foarte bun organizator; Limba engleza scris si vorbit - Nivel mediu-avansat; Responsabilitati Organizarea, planificarea si coordonarea magazinului in lipsa Directorului de Magazin; Realizarea planulului de vanzari; Tinerea corecta a evidentei contabile primare a magazinului; Recrutarea si selectia personalului (in colaborare cu Directorul de Magazin), formarea, motivarea, evaluarea si propunerea de penalizari pentru personalul din magazin; Verificarea respectarii regulamentelor, procedurilor, politicilor si instructiunilor de lucru a angajatilor din subordine; Monitorizarea performantei angajatilor si urmarirea realizarilor; Benificii: Contract de munca 8 ore / zi Bonus in functie de performanta Mediu de lucru fara stres Posibilitati reale de avansare si de crestere pe plan profesional; Oportunitati de participare in proiecte interne; Salariu atractiv Locatia: DN1 Value Centre (Judet Ilfov, Comuna Balotesti, Calea Bucuresti, Nr 2 bis) CV-urile pot fi trimise catre adresa de mail - / , tel. 0729586124.

 • 5

  Societatea Romanian Security Systems angajează urgent agenti de securitate pentru un obiectiv comercial din zona Balotesti. Salariu 2000 lei net plus tichete în valoare de 300 lei. Pentru cei din București oferim și transport gratuit!

 • 2

  Las Vegas Games angajeaza fete ptr postul de supraveghetor jocuri pentru locatia din Balotești, Ilfov. *Cerinte: -nu cerem experienta, doar dorinta de a invata si a muncii alaturi de o echipa tanara -disponibilitate pentru program in ture(3 lucrate-3 libere) -seriozitate,responsabilitate -abilitati bune de comunicare si lucru in echipa -mentinerea curateniei in locatie -aspect fizic placut *Ce oferim? -salariu: 124,96 de lei tura (1500- 1874,40 lei pe luna- in functie de numarul de ture, toate turele suplimentare sunt platite, zilele libere de la stat sunt platite dublu) -bonuri de masa (15 lei bon)+ bonusuri -tipsul este tot al supraveghetorilor -posibilitate de avansare -contract full time -loc de munca stabil -training Contacteaza-ne la nr. 0720 285 278 si programeaza un interviu.

 • 1

  Eşti o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Ai toate șansele să devii Restaurant Ninja. Experiența se câștigă în timp, noi te pregătim intens și iți oferim o serie de beneficii și stabilitate Responsabilitati principale: -Lucrezi in toate zonele restaurantului – bucatarie, zona caselor de marcat, aprovizionare, sala de mese, asigurand curatenia in interiorul si exteriorul restaurantului -Asimilezi informatii tehnice si abilitati practice care au legatura cu domeniul de activitate – produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii: -Poti castiga un salariu atractiv si ai flexibilitatea programului de lucru (in ture, norma de lucru intreaga – 8 ore - sau partiala - 4 sau 6 ore) -Te dezvolti pentru orice rol viitor in McDonald’s sau oriunde altundeva -Ai sansa sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare, de lucru cu oamenii, plus abilitati specifice industriei alimentare -Poti promova intr-un timp foarte scurt la rolul de CREW TRAINER sau alte roluri in restaurant -Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale -Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru -Concediu suplimentar in functie de vechime -Bonusuri in functie de performanta Profilul cautat: -Minim studii medii -Abilitati: lucrul in echipa si colaborarea, orientare catre satisfacerea clientului, comunicarea eficienta, orientarea catre rezultate (capacitatea de a respecta standardele de lucru), -Domiciliul, preferabil in apropiere de locatia McDonald’s -Dispus sa lucreze in ture (a mai lucrat in ture).

 • Salveaza cautarea