Anunțuri
Industrie alimentara Bucuresti Companii Disponibil din: 2020-05-25 Tip job: Full time-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Suntem Păinea lui Dumnezeu și la propriu și la figurat!:). Brutăria noastră este un concept aparte , cu o clientelă stabilă, dornică de produse naturale, făcute cu ingrediente premium. Tocmai de aceea avem tot ce ne trebuie, de la tehnologia necesară la cei mai buni furnizori de materie prima. Lucram cu faina frantuzească, unt de caliatate, ciocolată belgiană. Colectivul este primitor, atmosfera potrivită pentru creație și pentru a aduce in fața clienților cele mai bune produse. Decontăm transport, mâncăm impreună, ne sărbătorim impreună și ne place să spunem că am format o familie. Ne-am dori să ai experiență in turarea aluatului și dorință de a face produse inedite sau consacrate dar bune.:). Eu sunt OANA si poti sa ma suni la .
-
Promovat
sa lucreze in echipa,sa pastreze curatenia la locul de munca
-
Promovat
Sunteti o persoana dinamica si gata sa accepte noi provocari cu experienta in productie? Fantastic, pentru că avem nevoie de sprijinul tău în producția noastră. Alăturați-vă echipei noastre și ajutați la modelarea productiei noastre moderne de ambalare si etichetare a produselor din carne vita si porc Cerințe: Formare în sectorul alimentar, de exemplu specialist în tehnologia alimentelor, operator de mașini. Personalitate puternica, motivată și rezistentă , cu spirit de echipă. Stil de lucru independent, responsabil, orientat spre obiective și soluții. Nivel ridicat de conştiinciozitate in executarea calitativa si in conditii de igiene a produselor. Condiții: Sprijin in integrarea dumneavoastra in Germania Chirie si Transport (contra cost) Salariu motivant si bonusuri de productie Lucru intr-o echipa tanara si dinamica ...si multe altele. Responsabilități: Operarea mașinilor și sistemelor moderne de producție și ambalarea a produselor din carne. Asigurarea unui flux continuu de produse în funcție de performanța liniei. Monitorizarea și controlul constant al parametrilor și stărilor mașinii. Controlul și optimizarea fluxurilor de productie. Efectuarea controalelor de calitate și respectarea standardelor de siguranță, calitate și igienă la locul de muncă
-
Promovat
EBC Interim, cu sediul in Rennes, Franta, angajeaza personal calificat in abator (dezosori, fasonatori, macelari la sacrificare etc.) cu experienta! Se pune la dispozitie masina si cazare (maxim 2 persoane camera, salariul NET nu este afectat). Se intocmeste contract de munca francez. EBC se ocupa sa depuna dosarul pentru cardul de sanatate francez (carte vitale). Mai mult decat atat, coordonatorii nostri de teren va vor sprijini pe tot parcursul misiunii.
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Angajam cofetar cu experienta ( prajituri, torturi, cozonaci ). Program de luni pana sambata 12,00 - 21,00. Perioada de proba 15 zile. Salariu pe timpul perioadei de proba 130 ron/zi.
-
Promovat
EBC Interim, cu sediul in Rennes, Franta, angajeaza personal calificat in abator (dezosori, fasonatori, macelari la sacrificare etc.) cu experienta! Se pune la dispozitie masina si cazare (maxim 2 persoane camera, salariul NET nu este afectat). Se intocmeste contract de munca francez. EBC se ocupa sa depuna dosarul pentru cardul de sanatate francez (carte vitale). Mai mult decat atat, coordonatorii nostri de teren va vor sprijini pe tot parcursul misiunii.
-
Angajez Brutar, muncitori si muncitoare in fabrica de paine, salariu motivat, carte de munca, fabrica se afla in Bucuresti, strada Podul Dambovitei sector 6, Contact zero72opt3opt489opt Publi24_1707224634
-
MIRO EXPERT DISTRIBUTION SRL - angajeaza 3 posturi de ciontolitor transator carne Cod COR 751102 - studii profesionale calificare. Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr. de tel: .
-
Promovat
dorim persoane sociabile,cu experienta, Salariu motivant
-
Promovat
sa lucreze in echipa,sa pastreze curatenia la locul de munca
-
Promovat
Laborator cofetarie angajeaza cofetara cu experienta, in sector 3 Bucuresti. Salariu motivant, masa asigurata. Detalii la nr de tel :
-
Cofetaria Les Gateaux Glamour isi mareste echipa! Cautam ajutor de cofetar, cu experienta de min.1 an, pentru a se alatura echipei noastre. Cofetaria se afla in Strada Strabuna nr 5 (cartier Bucurestii Noi, langa statia de metrou Jiului).
-
In calitate de Manager Operatiuni Produs coordonati activitatea din depart. operatiuni, productie, logistica. Este necesara o experienta de 10-20 ani in industrii similare. Studii superioare. Asigura managementl intregului proces de operatiuni din productie si dezvolta la nivel stratefic proiecte operatiunale alaturi de echipele de achizitii, depozite, productie directa , calitate si siguranta alimentara, logistica . Asigura managementul unui mediu performant orientat catre clienti, dedicat furnizarii unor produse de cea mai intalta calitate pentru clienti. As the director of operations within the food industry, you'll take full ownership over the entire operations. You will take a hands-on approach and deliver strategic operational leadership across all aspects of operations including food production, warehouse management, picking, logistics, factory management and everything in between. What you'll bring: 5-7+ years of manufacturing experience in food (catering, ready to eat, cooked food is a major plus). Experience with managing a large scale teams and operations. Experience in negotiation and collaboration with third parties. Continuous improvement mindset and consistently identifying and applying cost reduction projects. An authentic leader, who s able to build strong relationships, clearly communicate and motivate, and drive accountability in all levels. An effective collaborator, who empowers and enables others to share ideas, raises awareness, gets buy-in, and and delivers fast and well-rounded solutions to complex problems. An analytical mind who s willing to get into the weeds of data and make decisions accordingly. Energy, enthusiasm, and getting things done mindset. Used to working in a high pressure, fast paced, and constantly changing environment . What you'll do: Lead the entire operations with a team of warehouse, production, kitchen, picking, logistics and Q&S managers. Build a high-performing customer-focused environment committed to delivering the highest quality product to our customers. Ensure and control that factory process flows are driven by Food Safety and Health & Safety procedures Responsible for target setting and maximizing on-time delivery, food quality and consistency, labor and production efficiency, picking accuracy and speed. Promote, monitor and perform continuous improvement and automation to enhance efficiency, food quality, and customer satisfaction. Map out, drive and continuously improve the day-to-day operations in a hyper-growth environment, effectively engaging, motivating and directing the team to ensure on-time and accurate delivery of customer orders. Collaborate closely with the sales & marketing department, to deliver ambitious and innovative projects for the end consumer. Negotiate, finalize, and manage contracts with 3rd party vendors. Develop a mindset across the entire team of identifying opportunities, facilitating root-cause analysis, implementing corrective actions, and delivering positive and focused change. Perform people evaluation, sustain the collaborative & feedback culture and empower the leading team. Full ownership over the P&L of the facility, and analyze shift performance to identify operational opportunities, trends, and potential cost-saving improvements. Provide cross-functional leadership from the front lines and immerse yourself in the trenches to optimize productivity, promote growth, problem solve anomalies, encourage innovative ideas, and create an excellent culture. Develop an incentive bonus program for all employees to increase productivity by linking reward to performance. Analyze shift performance to identify, develop, roll out, and manage standard operating procedures, visual tools, and checklists to ensure we are a process-driven operation. Collaborate with authorities and ensure that all processes specific to the activity are in accordance with the applicable regulations. Oversee building maintenance, ensure facility cleanliness, and manage the maintenance of facility and utilities equipment, prioritizing safety and operational efficiency.
-
Companie din domeniul procesarii carnii angajeaza AMBALATORI cu experienta de minim 3 ani in etichetarea automata a produselor alimentare. Programul de lucru este de luni pana vineri, 8 ore, 2 schimburi , o saptamana de la ora 6,30 pana la ora 15 cu 30 minute pauza de masa, o saptamana de la 12 la 20,30 cu 30 minute pauza de masa Se deconteaza transportul Se ofera in plus fata de salariu bonuri de masa salariul se negociaza in functie de experienta locul de munca este in Calea Giulesti nr 333, sector 6
-
societate comerciala angajam modelator,patiser,covrigar,cuptorist,femeie de serviciu salariu atractiv ,punct de lucru sos.berceni nr.183(piata aparatorii patriei) relatii la telefon
-
Beneficii Salariul 4500-5500 RON Autonomie in luarea deciziilor Dezvoltare profesională, personală Condiții de muncă flexibile Echipa și colaborare Ocazia de a coordona și susține o echipă dinamică Cerințe Abilități de management Abilități de comunicare și relaționale Orientare către oaspete Abilități de leadership, coordonare și organizare Cunoștințe financiare, contabilitate primară și atenție la detalii Organizarea programului de lucru a personalului Menținerea de comunicare eficientă cu oaspeții, colegii de echipă și superiorii Promovarea de valori și produsele companiei Experiență în industria ospitalității. NU SE ACCEPTĂ PERSOANE FĂRĂ EXPERIENȚĂ
-
Angajam patiser cu contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu 4000-5000 Lei net si o masa zi. Zona metrou Costin Georgian, program L-V 6:00-15:00 si 2 sambete luna cu program redus. Cerinte: - Calificare in domeniu, cunostinte de igiena - Experienta de minimum 3 ani - Persoana energica, punctuala, bine organizata, cu spirit de echipa Alte atributii: - Verifica materia prima cantitativ si calitativ si se asigura ca va fi depozitata corespunzator - Verifica materiile prime din frigidere - Pastreaza curatenia la locul de munca Program L-V 6:00-15:00 si doua sambete luna Salariu 4000 - 5000 Lei net, negociabil in functie de calificare si experienta.
-
București, Sector 3 Căutăm cofetari cu experiență și sau muncitori in industria alimentara. Program lucru 7-15.30, luni-vineri Contact:
-
Promovat
Angajam preparator in industria carnii ,cu experienta de minim 3 ani in prepararea carnii salariul net 5500 -6000 lei in functie de experienta program de lucru de luni pana vineri se acorda bonuri de masa in plus fata de salariu se deconteaza transportul
-
Promovat
Angajam BRUTAR PATISER cu experienta, pentru BRUTARIE, in Sector 2 Bucuresti, Str. Popa Nan, nr.3A (in zona Foisor de Foc). Program de noapte zi: 8 h zi (5 zile sapt.). Detalii la tel.:
-
Angajam URGENT personal pentru patiserie covrigarie , vanzatoare la Gara Basarab si Complex Timpuri Noi, modelator covrigi la Gara de Nord, si Femeie de servici la hala productie Tineretului. Pt detalii sunati la tel.
-
-
KESTAR Chocolate angajeaza cofetar sau ajutor de cofetar Ne incepem calatoria in lumea dulce a ciocolatei si cautam ajutor pentru a raspandi beneficiile ciocolatei ''bean to bar'' in Romania. Cautam o persoana care: -sa aiba cunostinte (chiar si notiuni de baza) despre productia de ciocolata, praline, sau produse de cofetarie. -sa aiba atentie la detalii -sa urmareasca precis retete prestabilite -sa lucreze curat si ordonat -sa isi gestioneze eficient timpul de lucru -sa respecte standardele de igiena si curatenie impuse in spatiul de lucru Program fix L-V de la 09:00 la 18:00 Salariu negociabil in baza experientei si nivelului de cunostinte in domeniu. 3000 RON - 4000 RON Locatie: Bucuresti, sector 6 Vino sa ne cunoastem si hai ca facem cunoscut gustul KESTAR Chocolate!
-
Angajam modelator covrigi ( ajutor patiser ) cu experienta la locația din strada Buzoieni, nr 18, sector 5. Detalii la telefon. Rugam seriozitate