Anunțuri
Industrie alimentara Bucuresti Companii Disponibil din: 2020-06-15-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Angajam preparator in industria carnii ,cu experienta de minim 3 ani in prepararea carnii salariul net 5500 -6000 lei in functie de experienta program de lucru de luni pana vineri se acorda bonuri de masa in plus fata de salariu se deconteaza transportul
-
Promovat
EBC Interim, cu sediul in Rennes, Franta, angajeaza personal calificat in abator (dezosori, fasonatori, macelari la sacrificare etc.) cu experienta! Se pune la dispozitie masina si cazare (maxim 2 persoane camera, salariul NET nu este afectat). Se intocmeste contract de munca francez. EBC se ocupa sa depuna dosarul pentru cardul de sanatate francez (carte vitale). Mai mult decat atat, coordonatorii nostri de teren va vor sprijini pe tot parcursul misiunii.
-
Promovat
Angajam Vanzatoare pentru Patiseriile "COPT" situate in Bucuresti, Sos. Cotroceni si Sos. Antiaeriana (la intersectia cu Calea 13 Septembrie). Oferim salariu atractiv si comision din vanzare. Salariul poate varia intre 3.500 si 6.000 lei. Pentru detalii va rugam sa sunati, NU trimiteti mesaje sau CV.
-
Promovat
Sunteti o persoana dinamica si gata sa accepte noi provocari cu experienta in productie? Fantastic, pentru că avem nevoie de sprijinul tău în producția noastră. Alăturați-vă echipei noastre și ajutați la modelarea productiei noastre moderne de ambalare si etichetare a produselor din carne vita si porc Cerințe: Formare în sectorul alimentar, de exemplu specialist în tehnologia alimentelor, operator de mașini. Personalitate puternica, motivată și rezistentă , cu spirit de echipă. Stil de lucru independent, responsabil, orientat spre obiective și soluții. Nivel ridicat de conştiinciozitate in executarea calitativa si in conditii de igiene a produselor. Condiții: Sprijin in integrarea dumneavoastra in Germania Chirie si Transport (contra cost) Salariu motivant si bonusuri de productie Lucru intr-o echipa tanara si dinamica ...si multe altele. Responsabilități: Operarea mașinilor și sistemelor moderne de producție și ambalarea a produselor din carne. Asigurarea unui flux continuu de produse în funcție de performanța liniei. Monitorizarea și controlul constant al parametrilor și stărilor mașinii. Controlul și optimizarea fluxurilor de productie. Efectuarea controalelor de calitate și respectarea standardelor de siguranță, calitate și igienă la locul de muncă
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
societate comerciala angajam modelator,patiser,covrigar,cuptorist,femeie de serviciu salariu atractiv ,punct de lucru sos.berceni nr.183(piata aparatorii patriei) relatii la telefon
-
Beneficii Salariul 4500-5500 RON Autonomie in luarea deciziilor Dezvoltare profesională, personală Condiții de muncă flexibile Echipa și colaborare Ocazia de a coordona și susține o echipă dinamică Cerințe Abilități de management Abilități de comunicare și relaționale Orientare către oaspete Abilități de leadership, coordonare și organizare Cunoștințe financiare, contabilitate primară și atenție la detalii Organizarea programului de lucru a personalului Menținerea de comunicare eficientă cu oaspeții, colegii de echipă și superiorii Promovarea de valori și produsele companiei Experiență în industria ospitalității. NU SE ACCEPTĂ PERSOANE FĂRĂ EXPERIENȚĂ
-
Angajam vanzatoare cu sau fără experienta Magazin patiserie Locația se afla în strada Jiului, metrou Jiului sector 1 Magazin patiserie Program 8 ore, duminica inchis Salariu 3500 lei
-
-
Angajam Electrician Intretinere - fabrica productie Locatia: sector 2 Program de lucru: 3 schimburi Cerinte: - Studii medii (liceu sau scoala profesionala) - certificat de calificare în meseria de electrician Responsabilitati: - Efectueaza interventiile pentru intretinerea preventiva a echipamentelor tehnice din punct de vedere electric; - Actioneaza in functie de necesitate in cazul aparitiei unor probleme tehnice si intervine pentru repunerea in functiune a echipamentelor in caz de incident neprevazut sau avarie gasind solutii alternative - Asigura depanarea totala a echipamentului, eliminand in timpul cel mai scurt solutiile provizorii adoptate cu scopul remedierii rapide a masinilor si readucand echipamentele la schema originala - Participa la intocmirea procedurilor de interventie si intretinere la echipamentele tehnice din punct de vedere electric
-
In calitate de Manager Operatiuni Produs coordonati activitatea din depart. operatiuni, productie, logistica. Este necesara o experienta de 10-20 ani in industrii similare. Studii superioare. As the director of operations within the food industry, you'll take full ownership over the entire operations. You will take a hands-on approach and deliver strategic operational leadership across all aspects of operations including food production, warehouse management, picking, logistics, factory management and everything in between. What you'll bring: 5-7+ years of manufacturing experience in food (catering, ready to eat, cooked food is a major plus). Experience with managing a large scale teams and operations. Experience in negotiation and collaboration with third parties. Continuous improvement mindset and consistently identifying and applying cost reduction projects. An authentic leader, who s able to build strong relationships, clearly communicate and motivate, and drive accountability in all levels. An effective collaborator, who empowers and enables others to share ideas, raises awareness, gets buy-in, and and delivers fast and well-rounded solutions to complex problems. An analytical mind who s willing to get into the weeds of data and make decisions accordingly. Energy, enthusiasm, and getting things done mindset. Used to working in a high pressure, fast paced, and constantly changing environment . What you'll do: Lead the entire operations with a team of warehouse, production, kitchen, picking, logistics and Q&S managers. Build a high-performing customer-focused environment committed to delivering the highest quality product to our customers. Ensure and control that factory process flows are driven by Food Safety and Health & Safety procedures Responsible for target setting and maximizing on-time delivery, food quality and consistency, labor and production efficiency, picking accuracy and speed. Promote, monitor and perform continuous improvement and automation to enhance efficiency, food quality, and customer satisfaction. Map out, drive and continuously improve the day-to-day operations in a hyper-growth environment, effectively engaging, motivating and directing the team to ensure on-time and accurate delivery of customer orders. Collaborate closely with the sales & marketing department, to deliver ambitious and innovative projects for the end consumer. Negotiate, finalize, and manage contracts with 3rd party vendors. Develop a mindset across the entire team of identifying opportunities, facilitating root-cause analysis, implementing corrective actions, and delivering positive and focused change. Perform people evaluation, sustain the collaborative & feedback culture and empower the leading team. Full ownership over the P&L of the facility, and analyze shift performance to identify operational opportunities, trends, and potential cost-saving improvements. Provide cross-functional leadership from the front lines and immerse yourself in the trenches to optimize productivity, promote growth, problem solve anomalies, encourage innovative ideas, and create an excellent culture. Develop an incentive bonus program for all employees to increase productivity by linking reward to performance. Analyze shift performance to identify, develop, roll out, and manage standard operating procedures, visual tools, and checklists to ensure we are a process-driven operation. Collaborate with authorities and ensure that all processes specific to the activity are in accordance with the applicable regulations. Oversee building maintenance, ensure facility cleanliness, and manage the maintenance of facility and utilities equipment, prioritizing safety and operational efficiency.
-
Macelaria Rustic trebuie sasi mareasca echipa asa ca ne mai trebuie un macelar salariu atractiv
-
Promovat
Angajam Vanzatoare pentru Patiseriile "COPT" situate in Bucuresti, Sos. Cotroceni si Sos. Antiaeriana (la intersectia cu Calea 13 Septembrie). Oferim salariu atractiv si comision din vanzare. Salariul poate varia intre 3.500 si 6.000 lei. Pentru detalii va rugam sa sunati, NU trimiteti mesaje sau CV.
-
Angajam patiser cu contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu 4000-5000 Lei net si o masa zi. Zona metrou Costin Georgian, program L-V 6:00-15:00 si 2 sambete luna cu program redus. Cerinte: - Calificare in domeniu, cunostinte de igiena - Experienta de minimum 3 ani - Persoana energica, punctuala, bine organizata, cu spirit de echipa Alte atributii: - Verifica materia prima cantitativ si calitativ si se asigura ca va fi depozitata corespunzator - Verifica materiile prime din frigidere - Pastreaza curatenia la locul de munca Program L-V 6:00-15:00 si doua sambete luna Salariu 4000 - 5000 Lei net, negociabil in functie de calificare si experienta.
-
Angajam cofetar cu experienta ( prajituri, torturi, cozonaci ). Program de luni pana sambata 12,00 - 21,00. Perioada de proba 15 zile. Salariu pe timpul perioadei de proba 130 ron/zi.
-
Promovat
EBC Interim, cu sediul in Rennes, Franta, angajeaza personal calificat in abator (dezosori, fasonatori, macelari la sacrificare etc.) cu experienta! Se pune la dispozitie masina si cazare (maxim 2 persoane camera, salariul NET nu este afectat). Se intocmeste contract de munca francez. EBC se ocupa sa depuna dosarul pentru cardul de sanatate francez (carte vitale). Mai mult decat atat, coordonatorii nostri de teren va vor sprijini pe tot parcursul misiunii.
-
București, Sector 3 Căutăm cofetari cu experiență și sau muncitori in industria alimentara. Program lucru 7-15.30, luni-vineri Contact:
-
Angajez Brutar, muncitori si muncitoare in fabrica de paine, salariu motivat, carte de munca, fabrica se afla in Bucuresti, strada Podul Dambovitei sector 6, Contact zero72opt3opt489opt Publi24_1707224634
-
Cofetaria Les Gateaux Glamour isi mareste echipa! Cautam ajutor de cofetar, cu experienta de min.1 an, pentru a se alatura echipei noastre. Cofetaria se afla in Strada Strabuna nr 5 (cartier Bucurestii Noi, langa statia de metrou Jiului).
-
Ce căutăm? Persoană pasionată de cofetăria artizanala cu abilitati de preparare a prajiturilor si torturilor de la zero creme, blaturi, insertii, etc. Experienta in cofetaria cu productie in masa din semipreparate nu e relevanta, punem mai mult pret pe implicare, pasiune, dorinta de dezvoltare si de a impartasi cunostinte, pe creativitate si inovatie si, nu in ultimul rand, pe corectitudine si loialitate. Cine suntem? Cake Time este un mic laborator de cofetarie cu adevarat artizanala, care si-a castigat clientii in primul rand prin gust natural, nu artificial, prin prospetime si ingrediente premium. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și vrei sa lucrezi cu pasiune intr-un mediu prietenos te așteptăm sa ne contactezi. Suntem deschisi si pentru un program flexibil in diverse variante.
-
CENTRUL DE CERCETARE IN SANATATE SI SIGURANTA ALIMENTARA - Angajeaza Urgent Personal Tehnic pentru Postul de: Manager in siguranta Alimentelor HACCP, pentru implementarea procedurilor si editarea, emiterea Manualului HACCP, individual pentru clientii din unitati de alimentatie publica - Resturant si unitati de Productie tip Catering, Cantina, Laborator de Cofetarie patiserie. Candidatul ideal: Minim studii medii - de specialitate Absolvent Facultate Manager in siguranta Alimentara Tehnician HACCP in Calitatea Produselor Alimentare, Instruirea personalului operator prin Audituri, crearea Manualului de Bune Practici si implementarea propriuzisa. Competente cunostinte in metodologia implementarii Procedurilor ISO 22000 conform HACCP din industria alimentara, experienta constituie un avantaj; Experienta in Managementul Comunicarii. Carnet Conducere Categoria B - se asigura auto; Cunostinte operare PC; Bune abilitati de organizare, atentie la detalii, completarea documentelor specifice, tipizate; Atitudine proactiva in ceea ce priveste calitatea si procesul de imbunatatire continua; Bune abilitati de comunicare cu operatorii economici din domeniul - Restaurant, Patiserii, Catering, Carmangerie, Procesare Carne, Industria Alimentara, etc; Bune abilitati de lucru in sistem individual, independent, fara un program bine determinat, planificarea lucrarilor in sistem independent; Persoana dinamica, riguroasa; Integritate profesionala, responsabilitate, Corectitudine;
-
Promovat
Angajam BRUTAR PATISER cu experienta, pentru BRUTARIE, in Sector 2 Bucuresti, Str. Popa Nan, nr.3A (in zona Foisor de Foc). Program de noapte zi: 8 h zi (5 zile sapt.). Detalii la tel.:
-
Angajam URGENT personal pentru patiserie covrigarie , vanzatoare la Gara Basarab si Complex Timpuri Noi, modelator covrigi la Gara de Nord, si Femeie de servici la hala productie Tineretului. Pt detalii sunati la tel.
-
-
Daca iti place sa lucrezi cu produse proaspete, vino in echipa Cora! Prepari produsele proaspete din sortimentatie, asiguri respectarea normelor de igiena, verifici produsele din punct de vedere calitativ si, te asiguri de asezarea produselor pe raion. Daca te pricepi la toate acestea, cora iti ofera oportunitatea de a te califica! Iti oferim: Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile saptamana, 1-2 weekenduri luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor! Trimite-ti CV-ul la: sau suna la !