Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Ilfov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • angajam in conditii avantajoase BRUTAR cu experienta ( barbat) trebuie sa cunoasca operatiile specifie acestui post, framantare, modelare , coacere, cuptoarele noastre sunt rotative mari pe gaz cat si electric se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant, tichete de masa, zile libere samd mai multe relatii, la un eventual interviu! va asteptam in colectivul nostru!

 • DEPOZITUL FRIGORIFIC ALASKA ANGAJAZA STIVUITORIST SI MANIPULANT MARFA,

 • 5

  Angajam vanzator/vanzatoare carne si preparate din carne. Program: o saptamana lucru, cu o saptamana liber Salariu minim pentru perioada de proba este 4500 lei/luna.

 • 1

  angajam in conditii super avantajoase o doamna pe un post de vanzatoare la cofetaria noastra experienta pe un post similar este obligatorie, sa stie sa lucreze pe casa de marcat cerem: seriozitate, responsabilitate, sa stie sa comunice ff bine cu clientii in primul rand se ofera contract de munca, salariu lunar, tichete de masa si alte beneficii va asteptam in echipa noastra!

 • 3

  angajam in conditii super avantajoase doamne ptr ambalarea produselor alimentare ecologice. experienta pe un post similar nu este obligatorie cerinte studii medii, serioase, punctuale, se ofera contract de munca, tichete de masa, salariu lunar plus alte beneficii mai multe relatii se ofera la un eventual interviu va asteptam in echipa noastra!

 • -JOB valabil si pentru Rosiori de Vede, Bucuresti, Afumati, Mogosoaia, Galati, Braila, Iasi -absolvent de invatamant tehnic -tanar cu abilitati elementare despre mecanica, electromecanica, hidraulica, pneumatica -permis categoria B -limba engleza mediu -trasaturi pozitive de personalitate -bun organizator si comunicator -rezistenta maxima la lucru sub presiune si stress -abilitati tehnice-practice minime -gandire si inclinatie tehnica -spirit autocritic si ambitia de a evolua profesional -cunostinte pc, google, excel, etc foarte bune -seroizitate si responsabilitate maxima Daca aveti intrebari privind modalitatea in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal, aveti posibilitatea de a ne transmite o solicitare “in atentia Responsabilului cu protectia datelor” la adresa de e-mail: Va puteti retrage consimtamantul oricand in cazul in care nu mai doriti sa participati la procesele de recrutare si selectie ale agentiei de recrutare, www.ingineri.com.ro.(Societatea Agribusinessjob Tech S.R.L.) Retragerea consimtamantului va avea drept rezultat stergerea datelor dumneavoastra si imposibilitatea participarii la procesele de recrutare si selectie din cadrul agentiei.

 • Angajam măcelar și preparator mezeluri la o ferma situata în jud Ilfov. Persoană de contact d-na Marga nr de telefon .

 • Angajam măcelar și preparator mezeluri la o ferma situata în jud Ilfov. Persoană de contact d-na Marga nr de telefon .

 • angajam urgent brutar( barbat), cu experienta se ofera contract de munca, tichete masa plus multe alte beneficii va asteptam in echipa noastra!

 • angajam modelator covrigi / patiser! punctul de lucru se afla in Bragadiru sos alexandrie 85. salariul este intre 2500-4500 lei in functie de experienta! detalii la / zero- sapte -sase- patru -cinci -sase -noua -doi -unu -trei- va asteptam!

 • Fabrica de pâine și produse de panificație cu locatia in Voluntari - ilfov , angajăm contabil primar cat si muncitori calificați ( necalificați) pentru producție.

 • Salveaza cautarea