Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

IT - Telecomunicatii Arges Pitesti

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Angajam Tehnician Retele Telecomunicatii si sau Securitate

  Companie din domeniul Telecomunicatiilor si Securitate angajeaza Tehnician Retele Telecomunicatii si sau Securitate Ce oferim: Salariu motivant, in functie de experienta anterioara Bonus de performanta. Responsabilitati Tehnician Retele Telecomunicatii: Executarea lucrarilor de instalare si mentenanta a serviciilor de telecomunicatii; Asigurarea operatiilor de intretinere a retelei de fibra optica prin activitati specifice de control, masurare si diagnosticare a functionarii retelei (interpretari masuratori, etc.); Efectuarea deplasarilor in regiune in vederea realizarii lucrarilor de instalare, intretinere si modernizare a retelei de fibra optica; Urmarirea, verificarea periodica si modul cum sunt exploatate si intretinute echipamentele din dotare. Cerinte Tehnician Retele Telecomunicatii: Permis de conducere cat. B; Cunostiinte de calculatoare, retelistica, swich-uri, routere, Mikrotik constituie avantaj. Experienta lucru la inaltime (minim 5 metri) constituie un avantaj; Buna capacitate de comunicare si relationare; Seriozitate si flexibilitate. Responsabilitati Tehnician Securitate: Realizarea cablarii si a conexiunilor necesare pentru implementarea sistemelor de securitate tehnica, conform proiectelor; Instalarea si punerea in functiune a sistemelor de securitate (sisteme de detectie si alarmare antiefractie, sisteme de control acces, sisteme CCTV, audio si videointerfonie, automatizari); Coordonarea activitatilor impuse de derularea contractuala a unui proiect; Interventii pentru sisteme electronice de securitate; Verificari periodice pentru sisteme electronice de securitate. Cerinte Tehnician Securitate: Experienta profesionala pe o pozitie similara constituie un avantaj; Cunoasterea sistemelor electronice de securitate existente pe piata romaneasca; Cunostinte in domeniul sistemelor de alarma si detectie la efractie, supravehere video, sisteme avertizare la incendiu Cunostinte tehnice IT - Hardware si Software; Responsabilitate, mod riguros de organizare a propriei activitati, rabdare, meticulozitate; Dinamism, bune abilitati de comunicare si relationare la orice nivel, spirit de echipa; Rezistenta la stres si program prelungit, disponibilitate pentru munca de teren; Permis de conducere cat. B. Program de lucru Luni - Vineri- 09:00-18:00 (cu o ora pauza), disponibilitate la program prelungit si o Sambata pe luna. Daca esti interesat, ne poti contacta la numarul sau scrie-ne un mesaj in privat si te sunam noi.

 • 20

  Angajam suport tehnic IT

  Cerințe: certificat/diploma de calificare constituie avantaj; studii medii; persoana serioasa, muncitoare si dinamica, aptitudini de lucru in echipa, punctualitate; experienta de min 6 luni pe o pozitie similara constituie avantaj. Condiții: contract de munca plata orelor suplimentare bonuri de masa (20 lei/zi) Salariul este in functie de experienta. Pentru mai multe informatii referitoare la conditiile oferite, contacteaza-ne de luni-vineri intre orele 9.00-14.00 sau la sediul firmei din Str. Smeurei, nr. 1, Pitesti, jud. Arges Responsabilități: Vei oferi suport tehnic IT angajaților; Vei investiga, rezolva și răspunde la incidentele primite telefonic sau prin e-mail; Vei monitoriza zilnic sistemele interne și vei contribui proactiv la rezolvarea eventualelor erori; Vei menține, actualiza și extinde baza de date cu cunoștințe IT; Vei identifica și escala incidentele majore;

 • 15

  Job online cu sau fara experienta

  Angajam personal feminin intre 18-40 ani cu sau fara experienta in domeniul online. Programul este flexibil iar CASTIGURILE incep de la 5000 lei. DETALII:

 • 2

  Angajer persoana tehnoredactare

  Angajez persoane pentru tehnoredactare part-time, jobul consta in redactare in microsoft offce world la dictare, operare email, utilizarea imprimantelor, etc. Plata se face pe ora, soe de 30 de lei ora. La inceput ofer un instructaj in tot ceea ce am mentionat mai sus, dar cer minimum de cunostinte in ceea ce priveste mai sus! Ma puteti contacta la numarul de contact mai jos mentionat si sa-mi trimiteti cv pe whatup tot pe acel numar sau la adresa de email mentionata. De preferat sa ma sunati si sa -mi trimiteti pe wp raspund mai repede. OFER SI CER SERIOZITATE!

 • 1

  Specialist IT si electronice

  Angajam personal calificat pentru lucrari de service si mentenanta - echipamente fiscale.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Arges

Localități

Pitesti
Salvează căutarea