Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Bucuresti Companii

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 13

  ANGAJAM ASISTENT BFKT in Bucuresti, PROGRAM PART-TIME/ FULL-TIME Top Med Assistance cauta Asistenti BFKT in vederea efectuarii programelor de masaj / recuperare medicala la domiciliul pacientului. Daca esti o persoana dinamica, entuziasta si iti place sa lucrezi cu oamenii, alatura-te echipei noastre! Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne trimiti un CV via email, la si noi te vom contacta, sau suna-ne tu la tel: 0739.428.187! Asteptam cu interes candidaturile voastre!

 • 4

  Clinica Medicala Hipocrat angajeaza biolog, biochimist , program full-time. Telefon: 0735400322

 • 15

  Angajam asistenta medicala pentru camin de batrani - cu posibilitate de regim intern. Mediu placut si conditii foarte bune. Salariul 500 E - 700 E. Sunati la numarul de telefon afisat sus, in dreapta anuntului.

 • Diamar angajeaza medic psihiatru. Vino in echipa noastra! Centrul Medical Diamar este un cabinet medical cu un colectiv de cadre medicale cu o bogata experienta, atent selectionate. Cerinte: Documentatie specifica valabila Studii de specialitate finalizate Experienta pe o pozitie similara Excelente abilitati de comunicare si empatie Flexibilitate, adaptabilitate Focus pe pacient si oferirea de solutii concrete de sanatate Descrierea jobului: Tip job: Part-time, Full time Centru Medical Diamar, situat in sectorul 5 Contract cu casa de asigurari Consultatii de specialitate si diagnosticare a pacientilor Prescrierea tratamentelor, întocmirea retetelor si identificarea necesitatii de spitalizare Monitorizarea pacientilor Răspunde de deciziile luate Respectă confidenţialitatea informaţiilor Un mediu de lucru stabil Salariu atractiv si bonusari Tel:0722680333, 0723330800     

 • ANGAJAM NEUROLOG

 • 3

  Clinica stomatologica situata in Sect 2 , zona Armeneasca angajeaza asistent medical cu experienta minim 1 an in stomatologie sau absolvent al scolii de igienist dentar. Domeniul principal de activitate al clinicii chirurgie si parodontologie . program 8 ore (full time ) i salariu cuprins intre 2300-3000 lei

 • Cabinet medical medicina de familie angajeaza medic de familie in regim full-time. Se ofera conditii avantajoase si salariu motivant. Cabinetul este situat in zona Prelungirea Ghencea Cartierul Latin. Pentru stabilirea unui interviu cva rugam sa ne contactati la telefon .

 • Endo laser folosit putin la cca 10 operatii de varice

 • 1

  Clinica de oftalmologie KIDOPTIK , din Sector 1- Bucuresti,are la baza doua principii : specialisti de foarte buna calitate si grija fata de pacient. Ne dorim sa avem alaturi de noi colegi care sa sustina valorile KIDOPTIK prin: • cultivarea calitatii si oferirea de solutii pentru pacienti • comunicare deschisa si incurajarea dezvoltarii unei relatii de incredere • sustinerea si implicarea in atingerea obiectivelor de echipa Esti persoana potrivita daca: • Ai studii de specialitate si esti pasionat de medicina • Detii Certificat de membru de la Colegiul Medicilor si Asigurare Malpraxis valabile • Ai excelente abilitati de comunicare, empatie, atitudine pozitiva Descrierea jobului Asteptam aplicatia ta daca iti doresti: • Un mediu de lucru confortabil, relaxant si select • Respect pentru meseria de medic si lipsa presiunilor sau conditionarilor • Instrumente de lucru performante: tehnologie si echipamente premium • Program flexibil • Respectarea independentei doctorului in desfasurarea activitatii medicale Descrierea companiei Clinica KIDOPTIK - Clinica oftalmologica cu sediul in Sector 1( zona Parc Bazilescu), se afla intr-o zona selecta din nordul Bucurestiului. - Clinica dispune de aparatura performanta pentru diagnosticul oftalmologic atat la adulti cat si la copii . Pentru mai multe informatii accesati site-ul clinicii.

 • 3

  Cautam asistenti medicali pentru spitale publice si structuri sanitare private pe tot teritoriul Germaniei - este necesar un nivel minim B1 de germana certificat pentru a fi eligibil - oferim curs gratuit de limba germana incepand de la nivelul B1 pana la B2 - cei care au deja nivelul B2 de germana si/sau recunoasterea diplomei de asistent medical in Germania, Urkunde/Anerkennung als Krankenpfleger/in, pot incepe sa lucreze imediat in unul din spitalele publice sau universitare din orasele importante ale Germaniei, Hamburg, Berlin, Stuttgart, Frankfurt, Muenchen. - contract pe perioada nedeterminata - salariu 2.700 Euro - 4.000 Euro Brut - oferim asistenta pentru locuinta si recunoasterea diplomei in Germania Pentru informatii si candidaturi trimiteti va rog CV ul, diploma de asistent medical, certificatul de germana, Urkunde/Anerkennung la: Ana Iordache https://www.facebook.com/ana8iordache/ Telefon: + 40-730351782

 • Dali Medical SRL in contract CASMB din cadrul Policlinicii Cetatea Histria, Sector 6, Bucuresti, cauta medic specialist pediatru, medic specialist alergolog, PFA, persoane serioase si responsabile, oferim seriozitate maxima. Colaborare full time/ part time. Contact: DALI MEDICAL S.R.L. CV pe E-MAIL www.dalimedical.ro

 • Fast Medical Service SRL angajează Medic specialist PSIHIATRIE Adresa sediului Aleea Compozitorilor nr.22 Drumul Taberei Contact 0740 178 747

 • 6

  Angajam asistente medicale pentru camin de batrani. Salariu motivat, masa asigurata, prime, program flexibil. Tel. 0761 200 327.

 • 1

  angajam infirmiera cu experienta pentru camin de batrani

 • Cabinet stomatologic Bucuresti, sector 4 angajeaza asistenta stomatologie. Pentru detalii

 • Nu exista taxe sau comisioane! Angajatori din Marea Britanie selectioneaza si angajeaza urmatoarele categorii de personal in domeniul medical,persoane cu virsta cuprinsa intre 26-49 de ani : -Ingrijitoare persoane la domiciliu si in azile de batrini . -Infirmiere si infirmieri. -Asistente medicale si asistenti medical cu PIN in Marea Britanie. -Ingrijitori sociali. Se cere: - Pentru toate categoriile de personal experienta in domeniul pentru care aplicati de cel putin 1 an de zile. -Limba engleza incepind de la nivelul B1 pina la nivelul C1(se vor sustine interviuri cu colegii nostri). -Pentru unele pozitii carnet auto obligatoriu. -Dorinta de a lucra in aceste domenii de activitate o lunga perioada de timp. -Seriozitate. -Pentru a aplica va rugam sa aveti un Cv cu foto in limba engleza cu toate locurile de munca in ordine descrescatoare ,doua referinte de la ultimele doua locuri de munca pentru candidatii care lucreaza sau au mai lucrat in Marea Britanie. Se ofera: -Contracte de munca pe perioada nedeterminata(cu perioada de proba legala aferenta fiecarui post in parte). -Salariul este in functie de experienta fiecarui candidat si de postul pentru care aplica pornind de la 8,92 Lire pina la 18 Lire pe ora. - Suport pe toata durata perioadei de recrutare din partea colegilor nostri multilingvi. -Cazare asigurata sau nu in functie de postul pentru care candideaza fiecare candidat. Pentru detalii suplimentare va rugam telefonati la numarul de telefon: ,de luni pina vineri in intervalul orar 9.00-18.00.Multumim! Succes!

 • Cabinet medical privat din București caută Medici Specialiști pentru consultații la domiciliu. Specialitate: Cardiologie, Dermatologie, Endocrinologie și Diabet Beneficii: Mediu de lucru profesionist: dotare moderna și completă a cabinetului Salariu avantajos corelat cu experiența Program flexibil Criterii de eligibilitate: Studii de specializare finalizate (documente specifice valabile) Se accepta și tineri absolvenți cu certificat de medic specialist cu rezidențiat Bune abilități de comunicare și relaționare interpersonală Cunoașterea legislației în vigoare

 • Romania - Doctors from non-EU countries. Minimum costs. If you're interested, we are waiting for your CV (in English with all your skills, with personal mobile, e-mail address and photo attached), for the interview. Contact: Email:

 • Inchiriem tura cabinet stomatologic in zona Baneasa Shopping City . Cabinetul este complet utilat si dispune de un scaun de lucru , receptie . Pentru mai multe detalii :

 • 2

  Clinica medicala, cu experienta de peste 10 ani în îngrijirea persoanelor cu diabet, cauta pentru angajare medic specialist oftalmolog în contract cu CASMB. Ne recomanda numărul mare de pacienți care ni se adresează lunar.

 • Salveaza cautarea