Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Medicina umana Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Cerinte: - Studii de specialitate - Autorizatie de libera practica vizata pe 2021 - Experienta in domeniu de minimum 1 an - Responsabilitate si implicare - Spirit de echipa - Seriozitate si punctualitate Oferim: - Program de lucru full time - Salariu atractiv -Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa de profesionisti Cei interesati sunt rugati sa trimita CV cu poza pe adresa de e-mail: Informatii la telefon:

 • 20

  Echipa Eurosanclinic te cauta! Esti tehnician maseur si doresti sa lucrezi intr-un mediu profesionial si armonios, alaturi de noi si pacientii nostri?! Contacteaza-ne! Clinica Eurosan este situata in Cluj-Napoca, str. Aleea Nectarului nr. 8, si este o clinica privata de Recuperare Fizica si Psihica. Daca sunteti interesati va rugam sa trimiteti Cv-ul dumneavoatra pe adresa de e-mail: sau sa sunati la numarul de telefon 0364.267.902/ 0773.996.048.

 • 1

  Poziția: Asistent Medical Generalist Tara: Germania harta_politica_Germania Locație : mai multe locații Poziții disponibile:20 Locul de munca: Clinica Universitara Salariu BRUT : minimum 1500 Euro pe luna pe perioada cursului după care va creste la 2700 Euro pe luna plus bonusuri de aproximativ 500 de euro pe luna) Program de învățare a limbii Germane Curs de Limba Germana -perioada 9 luni In prima luna și a doua se face doar curs de limba germana Începând cu a treia luna se va lucra pana la maxim 40 de ore pe săptămâna plus lecții de limba Germana Primele 9 luni se va face curs de limba germana In lunile 7 si 9 sunt testării pentru a se vedea nivelul limbii Germane Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: minimum 2 ani Se lucreaza in minimum 40 de ore pe săptămâna, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Ore suplimentare , Concediu plătit, Schema de pensie Cazare asigurata de angajator Curs de limba Germana, Traduceri ale documentelor Asistenta în Recunoașterea diplomelor Asistenta la înregistrarea in Germania • Asistență pentru integrarea ulterioară a membrilor familiei (asistență pentru căutarea unui loc de muncă pentru Partener, înregistrarea școlară a copiilor etc.) Condiții de recrutare: Obligatoriu: Diploma de Asistent Medical Generalist, Absolvent după 2007 Certificat de Conformitate Experienta pe secții active: Terapie Intensiva,Anestezie, Urgente Cunostinte de limba Germana cel puțin A1 Fara abateri de la lege sau sancțiuni la locul de munca Ce trebuie sa faceți??? Pasul 1: Ne trimiteți cv-ul in limba germana sau romana completat, si o poza cu dvs Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • 2

  Cămin de batrani cauta asistent medical/ infirmiera , full time/part-time ,salariu atractiv,decontare transport! Oferim si cerem seriozitate,experienta nu este necesara,se dobandeste! Cerinte: persoana dinamica,serioasa,caruia sa ii placa munca intr-un mediu tineresc si sa aibe documentatia necesara conform normelor:certificatul de absolvire, avizul anual,asigurare malpraxis) Locația se afla in Jud Prahova la 12 km de Ciolpani.

 • Clinica Dr Serban angajează asistenta medicala de Stomatologie cu minim 1 an experiența in domeniul stomatologiei. Căutam o persoana pozitivă , punctuală și serioasă , capabilă sa lucreze eficient in echipa. Clinica este situată in zona metrou Aurel Vlaicu.

 • 11

  Clinica Smile Up isi mareste echipa! Cautam colegi pentru pozitia de asistent medical. Daca esti student in anii preclinici si doresti sa acumulezi experienta sau pur si simplu esti o persoana pozitiva , orientata spre solutii ,te vrem in echipa noastra! Mediul de lucru si climatul este prietenos si relaxat, la fel cum ne dorim sa fii si tu. Pentru noi nu conteaza doar competentele, ci si integrarea in colectiv. Poti afla mai multe despre noi accesand: Trimite-ne CV-ul tau pe adresa:

 • 21

  SC Smile Clinic SRL angajeaza asistenta medicala. Va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra pe adresa de email. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numerele de telefon 0730 076 453, 0256 246 395.

 • 3

  Cabinet individual de psihologie din Bacău angajează absolvent al specializării psihologie / psihopedagogie specială sau terapie ocupațională. Postul implică lucrul cu copii cu nevoi speciale (autism, tulburări de limbaj, întârziere în dezvoltare. Cabinetul oferă formare și participarea ulterioară la traininguri de specializare. Candidații sunt invitați să trimită CV-ul (cu foto) și scrisoarea de motivație la adresa de e-mail:

 • Clinica AlfaCio Dent are o experiența de peste 10 ani in care pacienții au plecat multumiți si cu zâmbetul pe buze, acum dorim sa ne mărim echipa de medici, asigurând colaborare contractuala prin PFA, PFI, CMI, SRL. Ne dorim colaborare indelungata, de aceea cautam persoane serioase, cu deschidere catre pacient.

 • 13

  Clinica stomatologica A-A Dental Clinic cauta asistenta medicala pentru stomatologie. Cerinte: - studii de specialitate; - persoana cu excelente abilitati de comunicare, orientata spre nevoile pacientului, responsabila si organizata, abilitati de lucru in echipa, implicare si promptitudine in realizarea sarcinilor; - este obligatorie cunoasterea materialelor si a instrumentarului specific. Responsabilitati: - asistarea medicului la diverse proceduri stomatologice - igienizarea cabinetului CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail: aadentalclinic @ yahoo.com

 • Poziție vacantă: Medic Stomatolog Angajator: Clinică stomatologică Locație: cele mai mari orașe ale Franței Interviu: Online Salariu net/lună: se oferă salarizare procentuală, între 27% și 32%, cu un venit minim garantat de 3,500 euro brut, pentru primele 3 luni   BENEFICII Cursuri gratuite de limba franceză pentru aducere la un nivel de B2, necesar înregistrării profesionale Un mediu de lucru stimulant și săli echipate cu echipamente de ultima generație  Suport în procesul de găsire a unei locuințe, precum și sprijin în procesul de obținere a actelor necesare practicării profesiei de Stomatolog în Franța CRITERII DE ELIGIBILITATE Nivel mediu B1 de cunoaștere a limbii franceze Diplomă de medic stomatolog CONTACT DIRECT Alexandra Moraru-Popovici Senior Recruitment Consultant |

 • 3

  Clinica medicala privata , angajam biolog cu 4 ore asistent medical laborator inf zilnic intre 8,00-16,00 la tel .

 • 1

  Descriere Asistent medical generalist injecții: Aplicarea branulelor pacienților care accesează serviicile medicale ale Remenix, respectând politicile, procedurile și standardele de calitate. Program de lucru full-time. Descrierea postului: Pregătirea pacientilor pentru aplicarea branulelor si injectarea substantelor de contrast respectând standardele de calitate și măsurile de igienă; Efectuarea manevrelor de injectare se efectueaza automat în funcție de specificul probei; Monitorizare administrare post contrast; Respectarea procedurilor referitoare la manipularea, în condiții de securitate, a deșeurilor medicale; Informarea pacienților cu privire la acțiunile post injectare; Cerințe: Studii Postliceale de specialitate/ Studii Superioare de scurtă durată de specialitate absolvite; Autorizație de Liberă Practică valabilă, vizată la zi; Asigurare pentru malpraxis; Experiență în punerea branulelor sau/si recoltarea probelor biologice (preferabil minim 1 an); Cunoștințe specifice activității de recoltare (proceduri, acordarea primului ajutor, utilizarea echipamentelor de lucru și a sistemelor de injectare/recoltare, indicatori clinici care pot reflecta starea pacientului și care pot duce la întreruperea injectarii/ recoltării etc.); Cunoștințe de operare PC (Microsoft Office: word, excel); Bune abilități de comunicare și integritate; Persoană pozitiva și empatică; Orientare către nevoile pacienților; Spirit de echipă;

 • 2

  Angajăm asistent medical generalist pentru grădiniță cu program fuul time. Bragadiru/Ilfov

 • 16

  Informatii la nr.tel 0755539098

 • 5

  Cerinte: Studii superioare, excelente abilitati de comunicare, cunostinte de utilizare PC ( word, excel), spirit de echipa,flexibilitate la programul de lucru si rezistenta la stres; cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala reprezinta un avantaj Oferim: program de lucru fulll time in 2 schimburi, salariu atractiv. Cei interesati sunt rugati sa trimita CV cu poza pe adresa de e-mail: Informatii la nr de telefon:

 • ANGAJĂM FIZIOTERAPEUT Primele 6 luni de activitate au fost fantastice și ne dorim ca următoarele 6 să fie cel puțin de două ori mai bune! De aceea, avem nevoie de forțe proaspete și oameni noi în echipa noastră. Postul disponibil este cel de FIZIOTERAPEUT pentru centrul de recuperare medicală ProActive Therapy din RĂDĂUȚI. Cum ar trebui să fie această persoană? 1. Să fie sociabilă și amabilă, deoarece va interacționa cu multe persoane. 2. Să știe să zâmbească și să aibă bune capacități de comunicare. Punem un mare accent pe relațiile cu clienții noștri, de aceea această condiție nu este opțională. 3. Să fie pasionată de domeniul recuperării medicale. 4. Să fie dornică de dezvoltare continuă. 5. Să fie descurcăreață. Este posibil ca uneori să se confrunte cu situații dificile sau clienți nemulțumiți. De aceea, e important să se poată descurca în orice situație. 6. Să fie harnică și dedicată. Lenea nu are ce căuta la noi în firmă și ne plac doar persoanele care sunt dispuse să dea 110% în tot ceea ce fac! 7. Să fie corectă din toate punctele de vedere atât cu colegii, cât și cu pacienții. 8. Să fie organizată. Ne place ordinea și curățenia! 9. Să fie responsabilă. Apreciem persoanele care au curajul să-și asume răspunderea pentru greșelile lor. 10. SĂ FIE ABSOLVENTĂ A UNEI FACULTĂȚI DE KINETOTERAPIE. 11. SĂ AIBĂ AVIZ DE LIBERĂ PRACTICĂ ELIBERAT DE COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR. 12. EXPERIENȚA ÎN KINETOTERAPIE, MASAJ ȘI ELECTROTERAPIE REPREZINTĂ UN MARE AVANTAJ! Ce va face această persoană? 1. Va pune în aplicare procedurile din fișa de tratament, care pot include KINETOTERAPIE, MASAJ (TERAPEUTIC / DE RELAXARE) ȘI PROCEDURI DE ELECTROTERAPIE / LASER / ULTRASUNET. 2. Va sta alături de pacient pe toată durata tratamentului! 3. Va explica pacienților pe înțelesul lor care este problema cu care se confruntă și cum îi putem ajuta. 4. Va programa pacienții atunci când va fi nevoie. 5. ... lăsăm loc liber pentru ce ne mai vine în minte pe parcurs... ) Ce îi oferim? 1. Salariu fix + bonusuri. 2. Sâmbăta și duminica libere. 3. Mediu de lucru modern. 4. Atmosferă de lucru plăcută. 5. Colegi tineri și de treabă. 6. Seriozitate. De când avem nevoie? Cât mai repede! Am dori chiar de mâine! Dacă te entuziasmează ideea de a lucra cu noi și te potrivești cu descrierea de mai sus, trimite un mail cu CV-ul tău (ce include poză și cont de facebook / instagram) la adresa proactive.radauti@gmail.com și scrie în mail răspunsul tău la următoarea întrebare: De ce vrei acest loc de muncă? Te așteptăm în echipa ProActive Therapy! Cunoști pe cineva potrivit pentru acest job? Spune-i despre acest anunț sau dă te rog un SHARE!

 • Angajam asistent de farmacie cu experienta , detalii doar prin telefon .

 • 1

  Cautam farmacist diriginte pentru farmacie in mediul rural .

 • Cabinet stomatologic caută colaborare cu medic pedodont și ortodont! 0765504987

 • Salveaza cautarea