Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Ilfov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajam ingrijitoare pentru varstnic greu-deplasabil, atributii obisnuite pentru acest post. Doamna sa fie discreta, calma, puternica, maxim 60 ani, responsabila si grijulie. Program o zi lucrata cu o zi libera, 09:30-19:30 ingrijire personala si usor menaj. Tel: intre 10:00-12:00 L-Vi.

 • 2

  Ne marim echipa! Camin de batrani, zona Voluntari, angajeaza asistenti medicali si infirmiere cu experinta.Program si salariu foarte bune! Va rugam sa ne contactati la pentru programarea unui interviu.

 • 8

  ANGAJAM INFIRMIER(A)/ingrijitoare, cu sau fara experienta, in Otopeni pentru camin de batrani privat, ture de 12 ore, plata corecta si la timp, masa asigurata, carte de munca. Acces usor cu transport in comun. Posibilitate de cazare pentru personal in conditii bune, daca este nevoie sau pentru cei care doresc intern. Acceptam si barbati. Cerinte: seriozitate, punctualitate, spirit de echipa, empatie fata de persoane varstnice. Rugam seriozitate, post pe termen lung. Salariul de la 2.000 - 2700 Lei/luna. 0726.081.666 - Roxana, 0732.33.21.22 - Liliana

 • Caut femeie pentru calcat o data pe saptamana 6 ore programul il face ea....si pretul in dobroesti la o familie....astept oferte..

 • 4

  Grădiniță particulară din Tunari angajează o îngrijitoare.

 • 1

  Angajam menajera cu experienta pentru curatenie,spalat,calcat familie 2 persoane. Referinte obligatorii de la fostul angajator. Program de lucru 08-16, 5 zile pe sapatamana. Relatii la tel:

 • 1

  DESCRIERE LOC DE MUNCA Spitalul Sfantul Sava din orasul Pantelimon Strada Cozieni NR 2, jud. Ilfov angajeaza FEMEIE PENTRU CALCAT RUFE. Locatie- Orasul Pantelimon Se asigura transport de la statia de metrou Republica pana la spital . SALARIU BRUT LUNAR = 3600 RON- INSEAMNA 2200 NET Programul este de luni pana vineri , timp de 8 ore pe zi. Dorim colaborare pe termen lung. Rugam seriozitate. Va puteti prezenta pentru un interviu direct la spital cu un CV printat. Pt alte detalii puteți suna.

 • 1

  Angajez femeie ingrijire bătrân la domiciliu in bragadiru ilfov ..este cooperant , nu are pampers .tel .

 • 1

  Caut menajera pentru program zilnic, 8 ore, de luni pana vineri. Atributii: curatenie, menaj, calcat. Se ofera salariu 3000 lei/luna. Locatia este in Voluntari, Iancu Nicolae.

 • Căutam o persoana empatică i serioasă, de preferat din zona Domnesti - Clinceni - Ilfov, pentru menajul unei familii de două persoane i asisten ă persoana cu probleme de sănătate. Oferim salariu bun, motivant. Program zilnic, de luni până vineri - 8 ore.

 • Cerinte obligatorii: -minim studii medii; -prezenta calma si vesela; - experienta in domeniu constituie un avantaj - persoana responsabila - atenta la detalii - organizata - punctuala - serioasa Descrierea jobului: -Ingrijire si supravechere copii; -ajutor la servirea mesei; -curatenie in toate spatiile din interiorul si exteriorul gradinitei -igienizare bai. Beneficii: -salariu comperitiv; -bonuri de masa; -masa servita zilnic in gradinita.

 • Cerinte obligatorii: -minim studii medii; -prezenta calma si vesela; - experienta in domeniu constituie un avantaj - persoana responsabila - atenta la detalii - organizata - punctuala - serioasa Descrierea jobului: -Ingrijire si supravechere copii; -ajutor la servirea mesei; -curatenie in toate spatiile din interiorul si exteriorul gradinitei -igienizare bai. Beneficii: -salariu comperitiv; -bonuri de masa; - masa servita zilnic in gradinita.

 • We are looking for females live-in carers to provide high- quality care to our clients in their own homes in Ireland. Carers will live with the elderly person in their home. Live in carers will work 6 days/week. You will be actively working 7hours /day (daytime work) Requirements: -Eu work visa if necessary -Good level of English -Experience (1+ year experience) Benefits: -Attractive salary:104 e Monday to Saturday 120e Sunday -Employment contract before you start -Flights/transport booked by the company - Free accommodation and food - Additional costs will be covered by the company Contact:

 • 3

  Agentie selecteaza bone, menajere, doamne pentru ingrijire batrani, program full time, part time, ocazional Recomandam doamna ingrijire copii, experienta 20 de ani in ingrijire, zona de Nord. Recomandam guvernantă vorbitoare de limba Franceză, Engleza, Germană, Catalana, Italiana., disponibilă pentru program part time, 16-20.00. Persoanele interesate sunt rugate sa contacteze agentia la nr.de telefon afisat in anunt sau sa trimita CV la adresa de email. MILITARI RESIDENCE! WWW.PROFAMILY.RO Program de interviu si vizionari 14.00-20.00

 • 1

  Ingrijitoare (interna) pt. o doamna de 88 ani cu handicap locomotor parțial. Atributii post: asistenta persoanei cu handicap (dusa la masa, la WC, spalat, ingrijit la pat, schimbat pampers seara la culcare si dimineata, asistat la exercitii de mers cu cadrul, etc), gatit, curatenie, spalat rufe, etc. In week-end gatit pt. 2 pers. (batrana si fiul acesteia). Se acorda gratuit cazare confort sporit (camera separata cu TV, cu baie, incalzire, etc) si masa zilnica (mic dejun, pranz, cina). Se accepta doar persoane de sex feminin cu varsta maxima de 59 ani, avand o buna stare de sanatate, capabile sa se deplaseze cu usurinta (camera ingrijitoarei este la mansarda iar a batranei la parter). Eventuale referinte/recomandari vor constitui un atu suplimentar pt. angajare. Jobul este alternativ cu alta ingrijitoare (fiecare cate 7 / 14 zile, prin acord reciproc). Inainte de angajarea definitiva se efectuază o perioadă de probă (plătită) de 7/14 zile (130 lei/zi). Se cere cazier judiciar la zi și fișa medicală la zi. Data angajării de probă:15.05.2021. Vor avea prioritate la angajare persoanele cu recomandari scrise / video (verificabile) de la locurile de munca precedente.

 • Angajez asistent/a medical pentru cămin persoane vârstnice în zona Afumați, cu program full-time si contract de munca. Căutăm persoane serioase și responsabile, cu bun simț, empatice, inarmate cu multa rabdare si cu un minim de experiență în domeniu. Salariu atractiv, mediu de lucru liniștit și plăcut. Postul poate fi și în regim intern, cu cazare si 3 mese/zi asigurate în cadrul căminului. Detalii și informații la tel:

 • Angajez infirmieră și îngrijitoare pentru cămin persoane vârstnice în zona Afumați, cu program full-time. Căutăm persoană serioasă și responsabilă, cu bun simț și empatică, cu un minim de experiență în domeniu. Salariu atractiv, mediu de lucru liniștit și plăcut. Postul poate fi și în regim intern, cu cazare în cadrul căminului si mancare aigurata. Detalii și informații la tel: 0761 668 834 .

 • 1

  Angajez infirmieră și îngrijitoare pentru cămin persoane vârstnice în zona Afumați, cu program full-time. Căutăm persoană serioasă și responsabilă, cu bun simț și empatică, cu un minim de experiență în domeniu. Salariu atractiv, mediu de lucru liniștit și plăcut. Postul poate fi și în regim intern, cu cazare în cadrul căminului si mancare aigurata. Detalii și informații la tel: 0761 668 834 .

 • Salveaza cautarea