Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Ingrijitori batrani Bucuresti Sector 3

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Ingrijire batrana

  Cautam doamna pe termen lung care sa aiba grija de o batrana deplasabila, in varsta de 80 ani ZONA DRISTOR SECTOR 3 BUCURESTI, FARA CUMPARATURI , CURATENIE SI GATIT. ATRIBUTII; Servirea mesei , medicamentatie zilnica -Ajutata la IGIENA PERSONALA [ dus baie ] si pus la masina de spalat haine care se strang dupa igiena corporala , inclusiv asternuturile . De pus pampers pentru noapte -PLIMBARI SCURTE cand vremea este favorabila PROGRAM 08 ;00 - 16;00 DE LUNI PANA SAMBATA - -SALARIU Atractiv Pentru mai multe detalii telefon

 • 4

  Servicii de ingrjire batrani la domiciliu.Bucuresti

  Procare Life Daniela S.R.L..Selectie si plasare de personal ingrijire bolnavi - batrani la domiciliu.

 • 2

  Servicii de ingrjire batrani la domiciliu.Bucuresti

  Procare Life Daniela S.R.L..Selectie si plasare de personal ingrijire bolnavi - batrani la domiciliu.

 • 11

  Servicii de ingrjire batrani la domiciliu.Bucuresti.

  Procare Life Daniela S.R.L..Selectie si plasare de personal ingrijire bolnavi - batrani la domiciliu.

 • 2

  Angajare infirmiera

  Camin de bătrâni in sector 3 Bucuresti angajam infirmiera sau îngrijitoare .

 • 1

  Procare life Daniela S.R.L

  caut personal îngrijire bătrâni

 • 11

  Angajări, Calificari! Experiență de peste 23 de ani în organizarea de cursuri!

  Vino sa te califici acum si beneficiezi de reduceri! Cursuri de calificare, initiere si specializare autorizate! Lectori cu experienta! Suport de curs! Plata in rate! Practica asigurata! Strada Serg. Ion Rotaru nr. 1, SECT. 3, BUCURESTI

 • 2

  Angajăm infirmiere pt cămin de bătrâni

  Cămin de bătrâni în sectorul 3 în apropiere de stația de metrou M.Bravu , angajăm infirmiere și îngrijitoare.

 • 3

  Bucuresti ,sector 3 .Persoana privata angajeaza Infirmiera Interna

  Persoana privata angajeaza infirmiera interna ,numai cu experienta in ingrijirea varstnicilor,empatica, calma,serioasa, nefumatoare pentru batranica de 90 de ani, fragila, cu mobilitate redusa. Variante de lucru si alte detalii la telefon. Location este in Bucuresti , sector 3 ,chiar langa Auchan 1 Decembrie.

 • 16

  Cautam persoana pentru curatenie, gatit, mici cumparaturi

  Cautam persoana care locuieste in zona Ozana, sector 3 Bucuresti, pentru urmatoarele activitati: - ingrijire batrana cu Alzheimer stadiu sever la pat - mici cumparaturi - curatenie Program: doua ore dimineata (8-10), seara (18-19.30) inclusiv in weekend Persoana de contact: Oros Cristina

 • 17

  Ingrijire batrana imobilizata, 8h zi, Mall Vitan

  Cautam o ingrijitoare pentru o batrana imobilizata, 75 ani, cu probleme la coloana, cu insuficienta respiratorie, cu aparat de oxigen, zona Mall Vitan, program luni-vineri, 8h pe zi, salariu 3500 lei pe luna. Cerinte: persoana cu experienta, in putere, cu rabdare www.acceda.ro Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidati. Apelati cu incredere!

 • Companie varstnica deplasabila, program intern - 4000 lei

  Agentia noastra nu percepe comision candidatilor. Salariul lunar oferit: 4000 lei, negociabil in functie de experienta si calificare. Program: intern, 2 week-end-uri libere luna. Familia angajatoare acopera cheltuielile de cazare si hrana. Responsabilitati: activitati de ingrijire si companie doamna in varsta, deplasabila. Locatie job: Ploiesti Candidatul ideal: experienta anterioara in ingrijirea persoanelor varstnice reprezinta avantaj, persoana blanda si responsabila. Te intereseaza si doresti detalii suplimentare despre acest post sau alte job-uri disponibile? Telefon: Ne gasesti de Luni pana Vineri, in intervalul 10:00 18:00. Aplica direct: https: newtimes.ro jobs program-intern-ingrijire-varstnica-deplasabila Aici doar completezi numele si numarul de telefon, urmand sa te contactam in scurt timp. Da like & follow paginii noastre de Facebook si vei primi notificari de la noi pentru fiecare nou job disponibil.

 • 1

  Îngrijire bătrân Angajez doamnă în regim extern pentru îngrijire persoană vârstnică

  Căutăm doamna EXTERNĂ vârstă 50+ pentru îngrijire persoană vârstnică. Dorim să colaborăm cu o doamnă răbdătoare, înțelegătoare, comunicativă și dinamică, punctuală și de încredere. Persoana care necesită îngrijire: - femeie, 93 ani, personalitate foarte voluntară, sănătate bună - NU este imobilizată la pat, are autonomie mișcare (cadru, baston) - DA se poate hrăni și spăla singură - FĂRĂ pampers - început dificultăți cognitive (uită diverse lucruri) - locuiește singură la bloc București sector 3 Titan Atribuțiile doamnei îngrijitoare față de persoana care necesită îngrijire și locuința acesteia: Ajutor pentru activitatile de baza ale vietii zilnice: - igienă generală, corporală, - îmbrăcare şi dezbrăcare, - hrănire şi hidratare, (IMPORTANT!!! mobilizare să mănînce). Ajutor pentru alte activitati ale vietii zilnice: - prepararea hranei, curățenie în bucătărie, - administrarea de medicamente conform prescripţiei medicului curant, - facilitarea deplasării în exterior, (IMPORTANT!!! mobilizare să facă mișcare), - companie, - activităţi de menaj (aspirat, igienă podea, șters praful, curățenie baie, schimbarea lenjeriei de pat, spălarea hainelor la masina automata). Program zilnic 8 ore. Oferim indemnizație negociabilă. Bogdan Iacob

 • 7

  Infirmiere si ingrijitoare

  Camin de batrani, angajam numai cu contract de munca infirmiere si ingrijitoare cu sau fara experienta. Program flexibil si salariu motivant. Detalii la telefon.

 • Supraveghere noapte: 1 saptamana lucratoare 1 saptamana libera, sector 1

  *Agentia noastra nu percepe comision candidatilor. Program de lucru: supraveghere noapte,1 saptamana lucrata 1 saptamana libera Locatie job: Piata Victoriei, sector 1. Salariul oferit: 2400 2500 lei (2 saptamani lucratoare luna), negociabil in functie de experienta si calificari. Descrierea jobului: responsabilitatile tale includ activitati de supraveghere si monitorizare pentru varstnica deplasabila cu cadrul. Candidatul ideal pentru aceasta oferta este o persoana cu experienta anterioara in ingrijirea varstnicilor, sociabila, blanda, cu rabdare. Te intereseaza si doresti detalii suplimentare despre acest post sau alte job-uri disponibile? Telefon: Ne gasesti de Luni pana Vineri, in intervalul 10:00 18:00. Aplica direct: https: newtimes.ro jobs supraveghere-noapte-1-saptamana-lucrata-1-saptamana-libera Aici doar completezi numele si numarul de telefon, urmand sa te contactam in scurt timp. Facebook: https: www.facebook.com newtimesrecruitment Da like & follow paginii si vei primi notificari de la noi pentru fiecare nou job disponibil. Nu este job-ul potrivit pentru tine, dar prietenii tai ar putea fi interesati? Apasa butonul share si impreuna putem ajuta pe cineva sa-si gaseasca locul de munca dorit! Recrutam personal pentru familii particulare: bone, menajere, asistenta varstnici. Program de lucru intern, full-time, supraveghere noapte sau part-time. Recrutam pentru companii din Bucuresti personal administrativ si personal medical.

 • 1

  Ingrijire la domiciliu

  Ofer ingrijire la domiciliu pentru persoane varsnice "menaj, gatit, administrare tratament" Sunt o persoana calma cu multa rabdare pt mai multe detalii ma puteti contacta. (sunt baiat)

 • ingrijitoare batran

  Cautam o persoana sa aiba grija de un batran de 89 ani, in Bucuresti. Este semi-mobil, merge cu cadrul. Oferim cazare si salariul de 3800 lei.

 • 1

  Angajare ingrijitoare

  Gradinita privata cu sediul in Dristor angajeaza ingrijitoare.Daca doresti sa te alaturi colectivului nostru poti sa ne contactezi pe e-mail sau telefon.

 • 1

  îngrijitoare

  Doresc un loc de muncă, îngrijire bătrâni în București cu sau fara pempars!

 • 4

  Asistent ingrijire domiciliu

  Solicitam asistenta periodica pentru ingrijirea unei persoane imobilizata la pat-Parkinson, program flexibil, atat in functie de disponibilitatea dvs cat si de programul pacientului. Zona Matei Basarab Traian Unirii.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-3
Salvează căutarea