Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menajere Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Tanar 39 ani.fac curatenie in locuinte apartamente,garsoniere sau spalat geamuri.2-3 zile pe saptamana doresc cu plata la zi,preferabil in sectoarele 2-3 si 1

 • 2

  Locuri de munca pentru femei in domeniul menajer. Curatenie eventual si pregatirea meselor respectiv ajutor general casnic daca e cazul. Plata cu ora 10-20RON ori lunar fix cu contract de munca 500-900 EUR

 • 1

  doresc sa ingrijesc o persoana care nu se poate intretine singura : menaj , cumparaturi, plata facturi, companie, care se deplaseaza si isi asigura igiena personala . supraveghez copil varsta scolara. program si salariu negociabile in functie de situatie. nu accept alte orase si nu intern. orasul ONESTI, Bacau

 • 3

  Cautam urgent bona-menjera pentru o familie cu un sigur copil. Activitati: menaj, gatit, ajutor pentru mama care se ocupa de copil Libere: 4 zile/luna Zona: Volutari, casa Conditii foarte bune de cazare, camera si baie separate Mediu de lucru placut, respectuos Salariu: 3000 ron/luna

 • Angajam agenti de curatenie (femei si barbati) pentru hypermarket in Bucuresti - Sector 6. Program in schimburi de 14 ore. OFERIM: - Conditii avantajoase de salarizare (2.000 lei salariu net); - Plata ore suplimentare; - Bonusuri; - Spor de vechime. Pentru mai multe detalii si programare la un interviu ne puteti contacta la nr. de telefon: 0784.290.182.

 • 4

  Angajam menajera, conditii de lucru si salariu atractiv, carte de munca –full time. Clinica medicala – zona Aviatiei, Pentru detalii si programari: 0725 222 573

 • Caut femeie menajera in casă, fără obligații familiare, asistență supraveghere a unui bătrân cuminte care nu e căzut la pat. Pentru relații suplimentare sunați la Nr de telefon.

 • Societate comerciala angajeaza femeie de serviciu pentru cladire de birouri - program de 8 ore/zi, L-V Pentru informatii la nr. de tel. , in intervalul orar 09:00- 17:00, L-V

 • 7

  CAUT de muncă la menaj, curățenie, amenajări, mutări, bonă internă - externă. Accept colaborări full sau part time cu sau fără carte de muncă. Contactați- mă ... Aștept propuneri sau oferte ori variante de angajare sau colaborare. ANNE MARiE.

 • 3

  Caut o persoana serioasa pentru ajutor in gospodarie , menaj ,uneori ingrijire bolnav 3 zile pe săptămână! Salar atractiv!

 • 4

  Caut menajera pentru 3 camere sa locuiască la mn in apartament pentru mâncare și curățenie și fără obligații

 • 9

  Societate comerciala Bucuresti angajeaza personal curatenie 1 post full time, cu experienta, serioasa, muncitoare, fara cazier judiciar, iubitoare de animale. Menajul se efectuaza in principal la biroul din Zona Unirii/Piata Operetei si ocazional in locatii ce se inchiriaza in regim hotelier. Salariu 1.500-1.800.Program 9.30-18.00 Luni-Vineri Persoanele interesate pot trimite CV Pentru alte informatii puteti suna doar L-V intre orele 10:

 • Bună caut de lucru in domeniul curățeniei, hoteluri, grădinițe, școli, spitale

 • 5

  Familie din zona sector 2 au nevoie de o menajera activa, ordonata, sanatoasa, meticuloasa, iubitoare de pisici, pentru menajul casei , spalat /calcat haine , implicare si la gatit. Program :8 ore/zi, L-V Salariu 200 lei Zona Lacul Tei Contacteaza SELECT FAMILY. - Agentia ta de incredere!

 • caut loc de muncă, in domeniu curățenie, spălat vase, manipulat marfă, sau orice domeniu, îi rog pe cei ce nu oferă de muncă să numai deranjeze inutil!

 • 4

  Oferim servicii de recrutare si plasare personal casnic in cel mai scurt timp de la solicitarea dvs folosind o baza de date cu persoane energice, active pricepute in curatenia si ordinea din casa dvs, persoane care au experienta in domeniu de MENAJ pentru orice program de lucru cautati : INTERN ( Permanent cu 2 weekend-uri libere/ luna), EXTERN ( 10-12 ore/zi ), FULL-TIME ( 8 ore/ zi ), OCAZIONAL (1-3 zile/sapt ). Candidatele pe care le avem in baza noastra de date sunt persoane selectate cu f .multa grija si au un dosar complet care atesta statutul social, medical, psihologic si judiciar . Salariul angajatei variaza in functie programul de lucru si sarcinile pe care le are de indeplinit, iar comisionul agentiei este in functie de salariul stabilit si programul de lucru. Informatii si detalii suplimentare la telefon .

 • 5

  Oferim servicii rapide, eficiente si de neegalata in cel mai scurt timp de la solicitarea dvs, folosim o baza de date in care avem persoane energice, active cu o buna experienta in domeniu, pricepute in curatenia si ordinea din casa, pentru orice tip de program cautati : INTERN, EXTERN, FUL-TIME, OCAZIONAL Candidatele pe care le avem in baza noastra de date sunt persoane selectate cu f .multa grija si au un dosar complet care atesta statutul social, medical, judiciar, si psihologic. Salariul angajatei variaza in functie programul de lucru si sarcinile pe care le are de indeplinit, iar comisionul agentiei este in functie de salariul stabilit ! Pentru a va inregistra cererea dvs, si a va oferii in cel mai scurt timp persoana potrivita asteptam sa ne comunicati ninformatiile la numarul de telefon : ( Vdf ).

 • 6

  Avem nevoie urgent de o persoana hotarata , activa, energica si cu experienta pentru ingrijirea unei doamne invarsta la domiciliu, in regim de lucru INTERN unde se ofera : ( Cazare + Masa + Salariu 3000 ron/luna + 2 Weekend-uri libere ) . Persoanele interesate sa colaboreze cu noi ne pot gasi la telefon de LUNI-VINERI pana la ora 22 : 00, sau in Weekend intre orele : 09:00 - 16:00 .

 • 16

  Cladire de birouri medie ca suprafata, situata pe Str. Zizinului, nr. 121( in spatele Energo SA). Autobuzele 34 si 34 barat au statia in fata locatiei. Programul si salariul vor fi discutate la interviu/proba de lucru.

 • Salveaza cautarea