Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Mures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Responsabilități: - curăță spațiile din Rezidență și din zona aferentă (spații verzi, alei); - igienizează spațiile comune, grupurile sanitare și spațiile exterioare; - răspunde de ordinea şi curățenia din Rezidență. Cerințe: - persoană harnică, ordonată și responsabilă; - atitudine prietenoasă, optimistă, orientată spre clienți; - atentă la detalii. Se oferă: - contract de muncă pe termen lung; - salariu competitiv; - mediu de lucru modern în care se răsplătește performanța; - masa de prânz în cadrul Rezidenței; - transport gratuit asigurat cu microbuzul rezidenței, dus-întors, din Tîrgu Mures și Iernut. Locație: Rezidența Valea Izvoarelor, Sat Valea Izvoarelor, Comuna Sânpaul, Jud. Mureș. Pentru informații: telefon 0722 185 214, Anca Ursu, e-mail sau pe profilul de facebook.

 • 3

  Responsabilități: - efectuează activitătile de îngrijire persoanelor vârstnice cazate în Rezidență; - oferă sprijin vârstnicilor la: desfășurarea activităților zilnice, realizarea toaletei, servirea meselor, deplasare și mobilizare, alte activități cotidiene. Cerințe: - punctualitate, seriozitate, capacitatea de a lucra în echipă; - persoană harnică, ordonată și responsabilă; - prezintă avantaj absolvirea unuia dintre cursurile: ingrijire bolnavi la domiciliu, infirmieră, asistent medical; - atitudine prietenoasă, optimistă. Se oferă: - Contract de muncă pe termen lung; - Salariu competitiv; - Premii de performanță; - Transport cu microbusul Rezidenței pe ruta Tg. Mureș, Iernut – Valea Izvoarelor și retur; - Instruire/calificare la locul de muncă; - Masa de prânz in cadrul Rezidentei; - Alte beneficii. Locație: Rezidența Valea Izvoarelor, Sat Valea Izvoarelor, Comuna Sânpaul, Jud. Mures. Pentru informații: telefon Anca Ursu, e-mail sau pe profilul de facebook.

 • Oferte de munca in Germania - Ingrijire batrani - imagine 1 Oferte de munca in Germania - Ingrijire batrani - imagine 2 DescriereIngrijire vârstnici la domiciliu în Germania! Punem preț pe angajații noștri, de aceea oferim: BONUS 200 EURO (schimbare agentie) - Salarii atractive - Cazare, masă și transport dus-întors asigurate GRATUIT - Asigurare privată de sănătate GRATUIT - Plecări rapide pentru perioada aleasă de dumneavoastră ( 1,2, 3 sau 4 luni la caz cu 1 lună pauză în România) - Cazuri în funcție de experiența deținută - Cursuri de limba germană GRATUIT -pentru persoanele cu experienta in ingrijire - Asistență telefonică 24 de ore din 24 pe toată perioada contractului Cerințe: -persoane grijulii, serioase și dornice de lucru -limba germană nivel conversațional -experiență în domeniu !! NU PERCEPEM COMISION !! ------------------------------------------------------------ Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: , sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • Profesoară pensionară, fără vicii, îngrijesc uncopil

 • 1

  Caut femeie pensionara pentru curatenie din Tg Mures. Informatii exclusiv la telefon, nr. .

 • Sunt Lia din Târnăveni-Mureș, doresc să-mi ofer cu drag, răbdare și respect serviciile mele pentru îngrijire, supraveghere, comunicare și administrare medicamente. As dori din Târnăveni sau împrejurimi, Mediaș sau Alba Iulia. Contact: , multumesc.

 • Caut să îngrijesc o persoană în vârstă.

 • 1

  Doamna serioasa, cu experienta de peste 10 ani caut sa ingrijesc copil in zona Dambu.De preferat 4-5 ore pe zi, eventual sa-l scot de la gradinita/scoala. Cer si ofer seriozitate!

 • Caut persoana serioasa pentru ingrijire femeie la tara

 • 3

  Caut femeie care să ști să gătească și să facă menaj. Dacă e nevoie asigur cazare relații la tel.

 • 1

  Mă numesc irina în vârstă de 36 ani din jud Mureș caut sa îngrijesc persoane în vârstă unde mă accepta cu un copilaș de un an ,copilu este o terapie pentru vârstnici, deoarece nu am pe nimeni sa îl îngrijească de micut ,vreau sa muncesc să-i ofer ce are nevoie și hrana zilnica .Doar pers serioase .

 • caut o familie pt calcat 4ore .am vrâsta de 58 de ani ,serioasa nefumătoare mai lucrez și în altă parte (curățenie)pt mai multe detalii sunați la telefon,rog seriozitate, persoane neserioase sa nu mă caute! mulțumesc!

 • 2

  Cauti un loc de munca la ingrijire seniori in Germania la domiciliu? Ce cautam: Persoane cu experienta la ingrijire (experienta in familie este luata in considerare) Cunoscatori de limba germana Nu stapanesti limba germana, noi iti venim in ajutor cu un CURS GRATUIT, la finalul caruia vei avea ASIGURAT UN LOC DE MUNCA Ce oferim: pachet salarial atractiv cazare si mese incluse transport gratuit dus-intors asigurare medicala de urgenta asistenta 24/24 din partea coordonatorilor nostri pe toata durata contractului !!! Compania noastra nu percepe COMISIOANE !!! Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, contacteaza-ne oricand la

 • Cautam o doamna serioasa si blanda pentru ingrijirea unui baiat de 16 ani cu nevoi speciale, Exista posibilitatea angajarii cu contract de munca;

 • 1

  Oferim locuri de muncă pentru îngrijitoare persoane vârstnice la domiciliu în Germania. inclusiv Whatsapp. Persoanele care doresc să aplice pentru un astfel de post trebuie să aibă cunoștințe de bază de limba germană, ce vor permite conversația cu persoana îngrijită și îndeplinirea sarcinilor curente, precum cumpărăturile în magazine, farmacie, organizarea vizitelor la medic, etc. Cazuri în funcție de experiența și cunoștințele dumneavoastră de limbă germană Salarii atractive și bonusuri Masă, cazare și transport dus-întors asigurate Asigurare privată de sănătate Colaborare legală și asistență pe toată perioada detașări și NU PERCEPEM NICI UN FEL DE COMISION #ingrijirebatranigermania #angajamingrijitoarebatrani #ingrijitoarebatrani #muncastrainitate #ingrijitoareaustria #ingrijitoaregermania #ingrijitoareseniori #seniorigermania #salariugermania #asiguraremedicalagermania #pflegerinegermania #pflegerineaustria #locurimuncagermania #plecarirapidegermania #salariupflegerine #contractpflegerine #ingrijitoarestrainatate #ingrijitoareazil #lfaracomisioninstrainatate #muncafaracomision #muncaingrijitoare #sfaturiingrijirebatrani #sfaturiingrijitoare #batranigermania #sfaturiingrijire #traditiigermania #cazurigermania ------------------------- Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: , sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • Academia de Sănătate Samariteană, cămin privat pentru seniori, face angajări pentru postul de infirmieră. Sarcini principale: asigură condi iile igienico-sanitare: igienizarea camerei, igienizarea obiectelor persoanei asistate, igiena personală; completează fi a de îngrijire a persoanei asistate i o prezintă persoanelor în drept; evaluează i adaptează programul zilnic în func ie de situa iile apărute, pentru o îngrijire eficientă a persoanei asistate, dar i pentru confortul său fizic i psihic; acordă măsuri de prim ajutor cu rapiditate; administrează corespunzător alimenta ia si îl hidratează corespunzător; asigură transportul vârstnicilor asista i conform tehnicilor de transport specifice i în concordan ă cu programul zilnic de îngrijire; asistă personalul medical la efectuarea curelor terapeutice; supraveghează i monitorizează starea de sănătate a persoanei asistate Candidații și candidatele trebuie să dețină sensibilitate în ceea ce prive te nevoile unei alte persoane; Locația se află in localitatea Ernei, Str. Principală nr. 632B; Pentru detalii ne puteți contacta la , sau trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de e-mail :

 • I want a good job for part time I need work very much I hope I will do your work responsibly I hope I don't have to take any work

 • 2

  Aveti cunostinte de limba germana si doriti sa lucrati la ingrijire persoane varstnice in Germania? Va oferim: -Venituri nete intre 1300 si 2000 - contracte germane cu PFA (Gewerbe) - cazare si masa la familie - decontarea cheltuielilor de transport Contactati-ne : www.hausengel.ro, www.hausengel.de

 • 3

  Cautam o persoana care sa se ocupe citeva ore pe zi de un cuplu de pensionari dar care sa și dorească sa locuiască efectiv cu dinții.Ingrijire în intern menaj ușor de gătit doar micul dejun tratamentul medicamentos, igiena corporala zilnica (doamna fiind semi imobilizata) Oferim cazare masa și salariu peste 3000 de lei

 • Camin de batrani, Santana de Mures, angajam femeie pentru intretinere curatenie.

 • Salveaza cautarea