Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Caut conducatoare auto / soferita , posesoare permis conducere categoria B , disponibila la deplasari in tara

 • CAZ 520! Cautam îngrijitoare pentru o oma cu Rollstuhl din zona Stuttgart, Germania. Locuiește cu sotul care e sănătos. SALARIUL NET este : 1600 / luna ( in cont ) + 200 / luna in mâna (pentru cele 4 zile libere/luna ) PLUS : contract de MUNCA legal pentru 3 luni + asigurari pt pensie + asigurare medicala gratuita, transport gratuit dus- intors. Începere la 30.04.2021 Telefon : Se cere : -lb. germana la nivel bun NU PERCEPEM COMISION SAU ALTE TAXE! RUGAM DOAR OFERTE SERIOASE! Detalii la , program luni-vineri intre 08:00-17:00

 • Hello! Ma numesc Monika, am 19 si locuiesc in Timisoara. Sunt o fire artistica/sensibila, empatica, calma, rabdatoare. Caut o familie moderna si open-minded, deoarece am un stil mai iesit din comun si as vrea tare mult sa fiu acceptata asa cum sunt. Nivelul meu in limba engleza este avansat, daca presupune un avantaj. Cunosc destul de bine psihologia si filozofia pentru ca sunt o persoana ganditoare si pun foarte mult la suflet. Ma atasez repede. Program de lucru: 4-6 ore/zi Cost: 10RON/h Pentru mai multe detalii va las nr. de telefon, in caz ca vreti sa aflati mai multe despre mine. Tel:

 • Caut o doamna serioasa fara obligatii, pentru ingrijire domn bolnav ,, ,salariul negociabil ..detalii la tel. ,

 • 4

  Buna ziua! ANGAJAM: Carers ( infirmieri) in azilele din Anglia❤️ OFERIM: Contract permanent de munca minimum 40 ore/saptamana Plata se face saptamanal, incepand de la £ 8.50-9/ora pentru infirmieri in functie de experienta cu posibilitate de marire.☺️ Nu se cere experienta si nu avem limita de varsta Angajam femei, barbati si cupluri Se ofera training de specialitate cu diplome de calificare. Sprijin in obtinrea documentelor cazarii si cardului bancar ( gasim si achitam cazarea pana la primul salariu) Nu percepem taxe sau comisioane Angajatorul direct este in Anglia-( nu avem intermediari) CERINTE: Doua acte de indentitate dintre pasaport, buletin sau permis de conducere Limba engleza la nivel conversational. Contacteaza-ma in privat, telefonic +447902087331 sau trimite email la .❤️

 • Ingrijirea unui senior parțial mobil în apartamentul cu conexiune la internet in K ln! SunSet are o poziție pentru ingrijitorii cu o bună cunoaștere a limbii germane. Domnul are 85 de ani este partial mobil, are demență și depresie avansata. Domnul se deplaseaza intr-un scaun cu rotile sau cu un baston, dar nu suferă de incontinență. Seniorul are, de asemenea, probleme cu tensiunea arterială. Nu este necesară îngrijirea de noapte, doar ocazional. Domnul locuiește într-un apartament in K ln cu acces la internet, ingrijitoarea își primește propria cameră complet mobilată, cu baie. Hobby-urile domnului includ mersul pe jos și vizionarea de filme. Recompensa pentru o schimbare de două luni este de 2497 EUR NET, costurile de călătorie fiind acoperite de SunSet. Avantajele acestei oferte: - Fără incontinență - Rotațietimp de două luni - Îngrijirea de noapte este doar ocazională - muncă pe termen lung și stabilă Cerințe pentru supraveghetor: - o femeie cu cunoștințe bune de limba germană - Vârsta nu contează - Absolut nefumător Lucrând cu noi veți câștiga, printre altele: - Un loc de muncă pe termen lung, legal și sigur, timp de 1-3 luni în Germania - Peste 200 de noi oportunități de angajare în fiecare lună - Familii dovedite cu referințe pozitive din partea îngrijitorilor noștri - Contract de muncă sau comerț, plătim taxele pentru dvs. - Posibilitatea de a asigura un venit stabil și regulat - Capacitatea de a alege un post de muncă care să se potrivească nevoilor dumneavoastră - Capacitatea de a lucra imediat și fără taxe de agenție - Servicii profesionale și asistență pe toată durata cooperării - Organizarea călătoriei către familia clientului de către specialiștii noștri - Personal plăcut și de ajutor de la compania noastră, pe care vă puteți baza întotdeauna - 10 birouri în toată Europa. Ne puteți găsi în Slovacia (Bratislava, Nitra, ilina, Pre ov), Republica Cehă (Praga), Ungaria (Budapesta), Bulgaria (Sofia), Croația (Zagreb, Osijek) și România (Timișoara) Aruncați o privire la celelalte oferte ale noastre la https://ro.sunset24.eu/locuri-de-munca. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați. Contactați acum specialiștii noștri!

 • Fosta infirmiera, 68 ani, doresc sa ingrijesc un batran/batrana, preferabil in partea de nord a Timisoarei.

 • 4

  caut urgent femeie serioasă pt ingrijire 2 batrani in Timișoara de preferat o persoana care locuieste în zona : Dâmbovița,Sagului,Iozefin varsta maxima 60 de ani. Program 2ore pe zi .

 • caut o doamna fara obligatii ,seroasa pt ingrijire si menaj,a unui domn bolnav,...rel. tel.

 • Avem un nou loc de munca, o doamna parțial mobilă în apartamentul cu conexiune la internet în Graefelfing! SunSet caută o îngrijitoare pentru o doamna de 76 de ani care suferă de slabiciune a varstei. Doamna se deplasează de obicei într-un scaun cu rotile, astfel încât ingrijitoarea ar trebui să poată utiliza tehnologia de transmisie. Există, de asemenea, riscul de a cădea aici. Din fericire, doamna nu suferă de incontinență. Nu este necesară îngrijirea de noapte, doar ocazional. Doamna locuiește cu soțul ei, astfel încât îngrijitoarea poate alterna cu soțul femeii în vârstă în timpul gătirii, dacă este necesar. Cazarea se face într-un apartament cu acces la internet. Ingrijitoarea își primește propria cameră complet mobilată. Recompensa pentru o schimbare de trei luni este de 4090 EUR / NET, costurile de călătorie fiind acoperite de SunSet. Avantajele acestei oferte: - fără incontinență - fără restricții mentale - Îngrijirea de noapte este doar ocazională - muncă pe termen lung și stabilă Cerințe pentru supraveghetor: - o femeie cu cunoștințe foarte bune de germană - Vârsta: 30-50 - absolut nefumători - Permisul de conducere este un avantaj Lucrând cu noi veți câștiga, printre altele: - Un loc de muncă pe termen lung, legal și sigur, timp de 1-3 luni în Germania - Peste 200 de noi oportunități de angajare în fiecare lună - Familii dovedite cu referințe pozitive din partea îngrijitorilor noștri - Contract de muncă sau comerț, plătim taxele pentru dvs. - Posibilitatea asigurării unui venit stabil și regulat - Capacitatea de a alege o poziție de lucru care să se potrivească nevoilor dumneavoastră - Capacitatea de a lucra imediat și fără taxe de agenție - Servicii profesionale și asistență pe toată durata cooperării - Organizarea călătoriei către familia clientului de către specialiștii noștri - Personal plăcut și de ajutor de la compania noastră, pe care vă puteți baza oricând - 10 birouri în toată Europa. Ne puteți găsi în Slovacia (Bratislava, Nitra, ilina, Pre ov), Republica Cehă (Praga), Ungaria (Budapesta), Bulgaria (Sofia), Croația (Zagreb, Osijek) și România (Timișoara) Aruncați o privire la celelalte oferte ale noastre la https://ro.sunset24.eu/locuri-de-munca. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați. Contactați acum specialiștii noștri! SUNSET MSH Tel.: E-mail: Web: https://ro.sunset24.eu

 • 1

  Caut o femeie serioasa pe termen lung, in Dumbravita aproape de Primărie, pentru ajutor in gospodarie, menaj 1-2 zile pe săptămână! Salar atractiv!

 • 10

  Companie de prestari servicii curatenie, angajam urgent operator curatenie (DOAR FEMEI)- locatie Dalli Production (calea Stan Vidrighin nr 5D)! -Program : Luni-Vineri 06:00-14:00, 1 schimb, -Salariu net 1460 -Tichete de masa de 15 lei/zi -Contract de munca full-time, pe perioada determinata Mai multe informatii la telefon de luni pana vineri intre 08:00 16:00 - 0747 287 754 .

 • Cerințe: Cautam personal (femei) pentru o casa de batrani in apropiere de Galway, Republica Irlanda. Persoanele isi fac toaleta singure, nu sunt la pat. Cei interesati care se incadreaza in cerinte pot trimite CV-ul in engleza pe adresa NU PERCEPEM COMISIOANE SAU RETRAGERI SALARIALE SI NU ACOPERIM TRANSPORTUL PANA IN REPUBLICA IRLANDA. Condiții: candidatii selectati vorbesc limba engleza pentru a se putea intelege cu varstnicii si a putea intelege ce li se transmite cautam pe cineva cu minim 6 luni de experienta anterioara, contractul este pe durata nedeterminata cu 3 luni de proba se lucreaza minim 40 de ore/saptamana, in schimburi. Plata porneste de la 9.10 euro/ora in mana (10.30 euro/ora brut) si salariul este revizuit dupa 6 luni. cazarea este oferita la 300 euro/luna + cheltuieli (max 50 euro/luna), singura in camera, la distanta de mers pe jos de locul de munca In prima luna cazarea e acoperita de angajator, precum si cele 2 teste PCR necesare. Responsabilități: ingrijirea persoanelor din centru, verificarea lor periodica, asigurarea medicamentatiei. NU PERCEPEM COMISIOANE SAU RETRAGERI SALARIALE SI NU ACOPERIM TRANSPORTUL PANA IN REPUBLICA IRLANDA.

 • 2

  Cerințe: Cautam personal (femei) pentru o casa de batrani in apropiere de Galway, Republica Irlanda. Persoanele isi fac toaleta singure, nu sunt la pat. NU PERCEPEM COMISIOANE SAU RETRAGERI SALARIALE SI NU ACOPERIM TRANSPORTUL PANA IN REPUBLICA IRLANDA. Condiții: candidatii selectati vorbesc limba engleza pentru a se putea intelege cu varstnicii si a putea intelege ce li se transmite cautam pe cineva cu minim 6 luni de experienta anterioara, contractul este pe durata nedeterminata cu 3 luni de proba se lucreaza minim 40 de ore/saptamana, in schimburi. Plata porneste de la 9.10 euro/ora in mana (10.30 euro/ora brut) si salariul este revizuit dupa 6 luni. cazarea este oferita la 300 euro/luna + cheltuieli (max 50 euro/luna), singura in camera, la distanta de mers pe jos de locul de munca In prima luna cazarea e acoperita de angajator, precum si cele 2 teste PCR necesare. Responsabilități: ingrijirea persoanelor din centru, verificarea lor periodica, asigurarea medicamentatiei. NU PERCEPEM COMISIOANE SAU RETRAGERI SALARIALE SI NU ACOPERIM TRANSPORTUL PANA IN REPUBLICA IRLANDA.

 • Persoana serioasă caut să îngrijesc bătrâni la domiciliu,de preferinta in Dumbrăvița.Telefon:

 • 4

  Societate comerciala angajeaza personal servicii curatenie locatii fixe Program de lucru 3 ore/zi Luni - Duminică Persoanele interesate pot trimite CV -ul pe email

 • 10

  Căutăm bona potrivită pentru un băiețel de 4 ani! Persoana pe care o căutăm ar trebui să aibă multă răbdare, să fie empatică, energică și activă. El e un băiețel vioi, ager si plin de viață. Responsabilitățile bonei ar fi să îl ducă la grădiniță și înapoi acasă, să se joace cu el, să îl hrănească, plimbări și activități specifice varstei. În orele cât băiatul e la grădiniță, ar fi nevoie de menaj ușor : Întreținere curățenie locuință. Programul este full time, de luni până vineri : de la 8,00 până la 16.00, iar zona este Cetății-Favorit-Blascovici (Balta Verde) Ofer salariu atractiv, detalii la nr de tel. 0740171636 (Iercu Daniela).

 • 1

  Caut familie interesata de femeie pentru îngrijire copil. Tel.

 • 28

  Angajez infirmiera la camin de batrani, salar mare, trei mese pe zi si platesc transport! Tel 0724153468

 • 4

  Bona cu experienta in cresterea copiilor, serioasa, nefumatoare, caut loc de munca sa ingrijesc copil/copii. Sunt o persoana vesela,iubesc copii foarte mult,sunt calma si rabdatoare, energica, organizata pentru ajutor, îngrijire copii

 • Salveaza cautarea