Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Bucuresti Sector-2

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Companie cu renume in industria anvelopelor (zona Pipera) CERINTE - Nivel experienta: minim 2 ani experienta - Persoana organizata, comunicativa, muncitoare, sociabila - Seriozitatea conteaza mult - Disponibilitate pentru invatare si calificare la locul de munca - Participa la montarea/demontare/echilibrarea rotilor BENEFICII - Mediu de lucru profesional - Echipa cu experienta dispusa sa impartaseasca cunostintele acumulate - Asigurare medicala plătită de companie(REGINA MARIA sau MEDLIFE) - Salariu si bonusuri atractive (Totul trecut în cartea de munca) - Ore suplimentare platite - Bonuri de masa (300 ron) - Program de lucru lejer - Pauza de masă care se respecta - SE LUCREAZA LA INTERIOR - Zile libere de sarbatorile nationale - Service de roti curat, organizat, cu clientela formată - Alte beneficii despre care vom discuta în cadrul interviului - 2 posturi disponibile

 • Pinum Doors&Windows angajeaza tamplari universali/muncitori necalificati pentru fabrica productie usi si muncitor cu experienta in domeniul montajului de usi interioare si exterioare.

 • 1

  Angajam mecanic auto

 • 4

  Compania PKS – angajam tehnicieni tamplarie aluminiu si PVC Candidatul ideal: Corectitudine, seriozitate, capacitate de a lucra in echipa, de a colabora; Atentie la detalii si atentie distributiva; Rezistenta la stres Permis de conducere categoria B (un avantaj); Descrierea jobului: Executa lucrari in domeniul specific de activitate, verifica si mentine echipamente, instalatii, etc., executa reparatii Ce oferim : Oportunitatea de a lucra cu o echipa de profesionisti, un mediu de lucru dinamic, salariu motivant Venitul lunar net pleaca de la 2500 RON - 3500 RON + bonusuri . Daca sunteti interesati, ne puteti gasi la numarul de telefon : 0774556539

 • 4

  Service-urile Vianor din Bucuresti angajeaza: - vulcanizatori/mecanici cu sau fara experienta; - operator facturare si relatii clienti. Salariu fix + bonus sezon + bonuri de masa.

 • 13

  Daca esti o persoana energica si responsabila, esti colaboratorul de care avem nevoie! Experienta nu este necesara. Ne completam echipa din depozitul legume fructe aflat in incinta Cora Pantelimon cu lucratori depozit, care vor pregati comenzile pentru livrare si le vor incarca in camioane. Sunt produse perisabile, se lucreaza la temperatura controlata (8-10 grade) si implica efort fizic. Alatura-te unei echipe centrate pe rezultate si te vei dezvolta impreuna cu noi! Iti oferim un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, bonus de performanta/lunar, decont transport (STB/METROREX), formare la locul de munca, program de lucru in schimburi, 8 ore/zi, 5 zile/saptamana (in intervalul 06:00 – 21:30). Daca esti interesat de acest post aplica la sau suna la 0741.219.871.

 • 5

  Angajăm ambaltor manual pt. manipulare ouă consum, zona sec 2 Mega Mall Delfinului Pantelimon, București, program 09.00 - 19.00 pauza de masă 1 ora la prânz, de luni pana sambata, duminica liber, putem oferii cazare, salariu start 1800 lei target 2400 lei.

 • 8

  Candidatul ideal O persoana disciplinata si receptiva; O persoana rezistenta la efort; O persoana serioasa si responsabila ; O persoana atenta la detalii; O persoana energica cu o atitudine pozitiva; Descrierea postului - Incarcarea, descarcarea marfurilor si manipularea acestora in depozit; - Verificarea marfurilor sosite in depozit; - Manipularea, asezarea si aranjarea produselor in spatiile special destinate, in functie de sortimente; - Pregatirea marfurilor pentru expediere; Ce oferim noi ? - Mediu de lucru placut; - Echipa tanara; - Salariu motivant; - Bonusuri in functie de performanta; - Sporuri platite: ore suplimentare, ore de noapte, week-end; - Tichete de masa; - Asigurare medicala la o retea de sanatate privata; - Transport asigurat de companie - Program de lucru: 3 schimburi (06:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-06:00) XPO Logistics va ofera: Posibilitatea de lucra intr-o companie de succes, dinamica si profesionista. Nr. contact: 0742060385

 • 6

  Căutam bărbați pentru depozitul de mobilă BJS din Humpolec în Cehia .Se plătește cu 120 koroane pe oră și cazarea este gratuită. Se lucrează 5 zile pe săptămână în 2 schimburi a cîte 8 ore sau 4 zile pe săptămână în 2 schimburi la 12 ore ,salariul se dă odată pe lună pe data de 20 iar în fiecare săptămînă primiți avans de 1000 koroane, pentru mai multe detalii sunatima pe nr de telefon din anunț.

 • 3

  Se deschide vulcanizare noua in zona colentina - obor. Cautam vulcanizatori cu experienta. Salariu net 2000 lei + comisioane la servicii de vulcanizare. Program luni-vineri 9-20, sambata 9-15. Disponibilitate 1 martie 2019. Pentru alte detalii va rog sa ma contactati la telefon. Rugam seriozitate !!

 • 6

  Echipa Auto Haus Colentina, angajeaza contabilitate primar/a, mecanic, si ucenic mecanic cu experienta pentru service-ul personal situat pe Sos. Colentina, nr. 364. Oferim: -contract de munca inca din prima zi -program fix de lucru -salariu motivant Salariul se stabileste in functie de experienta. Pentru orice detalii va rugam sa ne contactati prin telefon/e-mail/sa lasati mesaj aici sau sa veniti la sediul nostru din Sos. Colentina, nr. 364. Va asteptam!

 • Candidatul ideal - studii medii : calificare lacatus mecanic, mecanic, electromecanic, tehnician - avantaj minim 1 an experienta pe un post similar in industrie - cunoştinţe temeinice în domeniul mecanic, pneumatic si hidraulic Descrierea jobului Obiectivele postului: Asigură asistenţa tehnică la efectuarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţie cu caracter electronic, electromecаnic, hidraulic şi pneumatic а masinilor, instalatiilor, utilajelor şi echipamentelor din cadrul secţiilor Produse Solide Orale, Produse Sterile şi din societate. Participă si asigură asistenţa tehnică la efectuarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii a masinilor, a utilajelor, instalaţiilor şi echipamentelor din cadrul secţiei: Produse Solide Orale si din societate. Sarcini şi responsabilităţi principale: - răspunde de asigurarea întreţinerii şi reparaţiilor utilajelor, lucrărilor diverse cu caracter mecanic/ electromecanic din Secţia Produse Solide Orale; - răspunde de activitatea de întreţinere, schimbare seturi pe produs, reparaţii, intervenţii, exploatare şi supraveghere a echipamentelor; - repară echipamentele hidraulice, pneumatice, mecanice în cazul apariţiei unor defecte accidentale la utilaje; - are obligaţia să asigure realizarea ritmică şi la termen a programului de reparaţii şi lucrări din sectorul său de activitate; - participă şi ajută la întocmirea instrucţiunilor şi schemelor mecanice pentru utilajele noi achiziţionate; - participă şi ajută la actualizarea şi completarea instrucţiunilor de lucru existente atunci cînd este cazul; - participă la recepţia utilajelor noi sau după reparaţii, urmărind funcţionarea echipamentelor la parametrii tehnici corespunzători; Descrierea companiei Terapia - a SUN PHARMA Company este cea mai mare companie de medicamente generice din Romania .Sun Pharma este a cincea cea mai mare companie de produse generice și specializate din lume și prima companie farmaceutică din India, cu o prezență globală în 65 de piețe și produse comercializate în peste 150 de țări. Compania ofera un portofoliu solid și extins de produse generice și specializate, aducând beneficii pacienților din întreaga lume. În același timp, Sun Pharma se remarca prin resursele ei multiple, tehnologia avansată și capacitățile de producție de ultimă generație. Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie unde gasesti mediul cel mai potrivit pentru dezvoltarea ta si unde poti intalni toate ingredientele care sunt importante pentru tine ca sa fii multumit si implinit pe plan profesionala? Alege PROVOCAREA, alatura-te echipei Terapia - a SUN PHARMA Company, iar noi te asiguram de suportul nostru continuu pentru dezvoltarea ta ulterioara!

 • Candidatul Ideal: - Studii medii tehnice de preferat (mecanica, electro-mec, automatizari) - Experienţă anterioară nu este obligatorie – se asigura curs de 6 luni pentru calificarea la locul de munca pentru meseria de Operator chimist in industria farmaceutica - Disponibilitate pt munca in 3 schimburi + weekenduri (conform legislatie) - se asigura sporuri de noapte si spor de ore suplimentare, bonus de perfomanta si premiu de vacanta. Responsabilitati: - Răspunde de atingerea parametrilor calitativi si canitativi pe fazele de fabricatie conform proceselor de productie - Răspunde de asigurarea funcţionării şi supravegherii continue a utilajelor din procesele de fabricatie.

 • Evaluator la protectie fizica

 • 1

  Angajam Muncitori Necalificati pentru ambalare atelier de productie tamplarie Cerinte : seriozitate, atentie la detalii, persoana ordonata Program : 07:00 - 16:00 Zona : Faur - Poarta 4 Salariu : 2360 LEI Persoanele interesare sunt rugate sa ne contacteze la 0733 894 696.

 • 5

  Firma de constructii SC RECON si DOJE S.R.L. angajeaza urgent: 1. tinichigiu de intretinere pentru constructii. 2. tinichigiu auto Salariu atractiv. tel.0725.562.642

 • 2

  Suntem o companie românească ce furnizează soluții complete de telecomunicații și servicii de tip B2B, prezenți pe piața telecomunicațiilor din 1992. Angajam tehnician sisteme de curenți slabi pentru proiectele din București și județul Ilfov Responsabilități • Instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor de curenți slabi (antiefracție, control acces, supraveghere video, detecție incendiu) • Instruirea beneficiarului asupra utilizării și întreținerii soluției instalate • Mentenanță preventiva și service pentru sistemele instalate la sediul clienților • Operațiuni tehnice de extindere a sistemelor existente la beneficiari • Realizarea documentatei tehnice ai asigurarea suportului tehnic pentru intervențiile de service executate • Colaborează cu Dispeceratul de service pentru gestionarea și rezolvarea solicitărilor de intervenție Cerințe • Minim studii medii cu diploma de Bacalaureat; • Experiența minim 2 ani în domeniul instalarea și întreținerea sistemelor de curenți slabi (efracție, incendiu, control acces, CCTV, sonorizare etc.) • Experiența în lucrări de cablare structurata și curenți slabi, conectare și configurare echipamente, etc • Cursuri de specialitate, certificări și autorizări în domeniu – reprezintă avantaj • Disponibilitate pentru anumite deplasări și intervenții în afara orelor normale de lucru și pentru deplasări la sediul clienților • Carnet de conducere: categoria B Beneficii • Pachet salarial motivant, • Lucrul într-o echipa dinamica • Participare la cursuri de pregătire • Oportunități de promovare Adresa jobului: București – zona metropolitană,

 • 3

  Vopsitorie situata in zona Andronache, sector 2, angajam pregatitor auto si vopsitor auto. Programul este de la 8:30 17:30 o ora pauza de masa inclusa, de luni-vineri.. Pregatitor de la 3000 lei Vopsitor de la 3500 la 4500

 • CarSound cauta instalator car audio cerinte experienta constituie un avantaj sa fie o persoana ordonata si indemanatica sa aiba cunostinte de electrica auto si electronica abilitati de comunicare oferim salariu motivant plus comision din montaje, conditii bune de lucru, atmosfera placuta la locul de munca, bonusuri de performanta, program flexibil in functie de unele nevoi pentru mai multe detalii de puteti contacta telefonic 0735100200 serviceul este de mult timp in domeniu, locatia este in sectorul 2, zona Pod Fundeni

 • METEORSERV str heliade intrre vii 46 sect 2 bucuresti angajeaza in conditii bune de salarizare si program sudor -lucrator esapamente auto pentru sectorul evacuari auto se cere sudura mig-mag si autogen pentru programare interviu si proba sunati 0721956433

 • 3

  Tehnician frigotehnist cu sau fara experienta.

 • 5

  Muncitor necalificat pentru revizii instalatii frigorifice.

 • 1

  Service Auto DavidBi Serv angajeaza Pregatitor - Vopsitor auto cu experienta. Rugam seriozitate. Punct de lucru Str. Tugomir Voievod nr. 19 reper Kaufland Obor Oferim Carte de munca , salariu atractiv , program de lucru 8:30 - 17:30 L/V , Bonusuri

 • SC TRUTZI SRL , Angajeaza pentru depozitul din Afumati, Sos. Bucuresti-Urziceni, nr. 50, hala nr. 2 -Manipulant marfa in depozit de profile laminate si elemente de fier forjat; Mediu de lucru intr-o echipa de profesionisti; Stabilitate; Salariu motivant; Bonuri de masa; Asteptam CV pe site sau relatii suplimentare la numarul de telefon afisat pe site.

 • Romservice Telecomunicații (www.solutii-profesionale.rst.ro) , angajează pentru București, SPECIALIST LICITAȚII / DERULARE CONTRACTE Descrierea jobului: • Identifică, planifică și monitorizează oportunitățile privitoare la contractele de achiziții, prin menținerea permanenta a legăturii cu SICAP/SEAP și ANAP utilizând canalele specifice; • Întocmește documentația specifică ținând cont de cerințele publicate in Platforma Publică de Achiziții publice (SICAP) și după caz, Monitorul Oficial al României și Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE); • Întocmește documentația cerută prin caietul de sarcini, fisa de date, etc in vederea participării la procedurile de achiziții publice și private; • Colaborează cu toate departamentele / managerii de produs pentru întocmirea ofertei tehnice și altor documente necesare participării la licitații; • Cercetări de piață privind: nivelul prețurilor, cotațiile bursiere, tarifele practicate în mod curent, pentru aflarea nivelului curent al prețurilor vs nivelul calitativ al produselor/serviciilor/lucrărilor identificate; • Completează formularele aferente licitației, întocmește ofertele tehnice și financiare, DUAE etc; • Depune documentele solicitate pentru atribuirea contractului de achiziție publică; • Solicită clarificări autorităților contractante și elaborează răspunsurile la solicitările de clarificări emise de autoritățile contractante; • Actualizează bazei de date de licitații; • Gestionează catalogului de produse postat pe SICAP/SEAP; • Organizează si arhivează documentele aferente activității desfășurate; • Participă la negocierea contractelor comerciale; • Urmărește derularea contractelor comerciale cu clienții - al modului de îndeplinire al condițiilor contractuale – preturi, livrări, termene de plata; facturare, încasare; • Realizează rapoarte despre portofoliul de clienți și calcule de eficiență; • Actualizează baza de date cu clienți, cu derularea relațiilor comerciale; CERINȚE: • Studii superioare – economic sau tehnic; • Experiență minim 2 ani în domeniul achiziții publice / licitații (ofertare) • Cunoașterea legislației din domeniu • Cunoștințe de lucru cu PC, MS Office • Cunoștințe de limba engleza – mediu REPREZINTĂ AVANTAJ: • Curs expert achiziții publice; • Experiență în sisteme de curenți slabi, sisteme de telecomunicații, echipamente si rețele de calculatoare ; OFERTA: • Salariu atractiv • Tichete de masa • Oportunități de dezvoltare a carierei

 • 4

  MECANIC AUTO- efectueaza lucrari de mecanica auto conform comenzilor de atelier, complexitate medie si ridicata, multimarca, apt din punct de vedere medical, cu sau fara carnet auto, categoria B, cu sau fara experienta VULCANIZATOR AUTO- efectueaza lucrari de vulcanizare auto conform comenziilor de atelier, complexitate medie si ridicata, apt din punct medical , cu sau fara experienta, cu sau fara carnet, CONSILIER PIESE SI ACCESORII - cunostinte PC (TEC DOC, EPC) Experienta piese, accesorii si in service auto Descrierea jobului MECANIC AUTO- efectueaza lucrari de mecanica conform comenzi de service deschisa, constatarea problemelor si pieselor ce trbuiesc inlocuite, semnarea pentru lucrarea facuta, revizii, mecanica usoara si grea VULCANIZATOR AUTO- efectuarea schimbului de anvelope de sezon, echilibrarea, montare/demontarea anvelopelor de pe janta, vulcanzarea unei anvelope cu jnur sau petic, completarea unei fise de lucru, indreptarea unei jante de aliaj sau otel CONSILIER PIESE SI ACCESORII- indentificarea, cautarea pieselor, accesoriilor, anvelopelor in programele furnizoriilor nostri, termenele de livrare, preturi cat mai mici, returul piselor nefolosite/neconforme, receptia pieselor, garantie la piesa stricata retur pentru piese la schimb Descrierea companiei Alfa Business Infinity SRL a inceput activitatea in 2010, in Bucuresti cu securitate auto, piese, accesorii auto, accesorii 4x4, electrica, vulcanizare, mecanica, tinichigerie, vopsitorie si detailing. Prin folosirea de tehnologie, produse si scule de ultima generatie, am castigat de a lungul timpului increderea si aprecierea clientilor nostri. Ne preocupa dezvoltarea serviciilor oferite clientilor nostri. Investim in oameni si pregatirea personalului periodic. In prezent avem un colectiv format din 21 de angajati.

 • Programul este de 8h in trei schimburi: 6:00 - 14:00 / 14:00 - 22:00 /22:00 - 06:00 Locatie: sector 3 Responsabilitati: * Alimentarea masinii * Setarea parametrilor(Temperatura , turatie, etc) * Schimbare matrite * Supravegherea permanenta a utilajului * Verificarea dimensiunii si calitatii produsului * Ambalarea produsul finit * Cand este necesar sa participe la activitatea de incarcare/descarcare Cerinte post: Diploma Bacalaureat / Scoala Profesionala Abilitati tehnice sau experienta intr-un domeniu tehnic si atentie la detalii Experienta pe un post similar reprezinta un avantaj Se ofera instructaj la locul de munca Salariu net 2000 RON - in cazul in care candidatul are experienta in domeniu salariul se poate negocia Decontare transport Spor de noapte 50% pentru orele lucrate Perioada de proba 3 luni- dupa acest termen se va face contract pe perioada nedeterminata CONTACT:

 • METEORSERV str heliade intre vii 46 sect 2 bucuresti angajeaza in conditii foarte bune de program si salarizare mecanic auto se acorda prime saptamanal - masa calda -cafea -apa plata conditii foarte bune-moderne de lucru - NU OFERIM CAZARE- pentru relatii 0721956433

 • 5

  AUTOSERVICE AUTORIZAT RAR, ANGAJEAZA MECANICI AUTO CU EXPERIENTA SI INCEPATORI. PROGRAM DE LUNI PANA VINERI DE LA 08-17. SALARII DE LA 3000 LEI NET. TEL.: 0729695959

 • 5

  Service auto autorizat RAR angajeaza tinichigii si pregtitori vopsitoie. Salariu de baza 2800 lei net + bonus mediu lunar de 2000 lei. Angajare cu carte de munca, program de lucru ore, 5 zile pe saptamana. Baza salariului se stabileste functie de experienta. 0729695959

 • Angajam manipulanti marfa pentru depozitul nostru de congelate Program de lucru Luni – Vineri, doua ture (06:30-14:30; 10:00-18:00), Temperatura depozit: -18 - 20 ° Beneficii: bonus de productivitate, bonus de frig, tichete de masa Locatie: Depozitul se afla in zona Bragadiru

 • Cerinte: - calificare de specialitate - experienta in domeniul utilajelor industriale - permis auto categoria B, cu experienta - fara cazier - disponibilitate deplasare in tara, aproximativ 60% din timp - cunostinte operare PC ( hardware, software) - cunostinte mecanica, pneumatica, hidraulica Constituie avantaj: - cunostinte limba engleza sau germana - cunostinte in domeniul fabricatiei ferestre PVC, Alu - Contract de munca pe perioada nedeterminata. Perioada de proba 3 luni. - Salariul motivant - Diurna - Bonuri de masa - Prime de sarbatori - Telefon de serviciu - Masina de serviciu CV-ul la adresa

 • Cerinte Cunoștinte teoretice și practice - vulcanizare benzi transportoare la rece (fără sfârșit). Vulcanizare la cald și mecanică constituie avantaj. Experiență pe o poziție similară. Limba germană constituie avantaj, engleză nivel conversațional este obligatorie. Disponibilitate relocare Germania, orașul Oedheim, lângă Heilbronn. Responsabilitati / Realizari Instalare, service și mentananță benzi transportoare la clienții din Gemania. Alte informatii Suport relocare, transport, cazare, contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu clientul din Germania, se va semna în România înainte de plecare. Salariul între 2000/2500 euro lunar.

 • Închiriez post de lucru în laborator de tehnică dentară situat în zona centrala, curat, utilat cu aparatură modernă.

 • 9

  Personal cu sau fara experienta, pentru intretinere sisteme de interfonie, control acces si supravegehere video. 0212106877; 0212117213; 0212117291

 • 5

  Inginer Electronistpentru activitati de productie

 • 7

  Companie producatoare de sisteme de interfonie si control acces angajam electronist pentru activitate de productie echipamente electronic. Sunt necesare cunostinte elementare de electronica: cunoasterea componentelor electronice, citirea unei scheme electronice, utilizarea multimetrului de masura, utilizarea echipamentelor de lipire. Pentru detalii suplimentare contact la nr. tel. 0735567964.

 • 2

  Dorim sa angajam : Tehnicieni mecanici - specialitate lacatusi mecanici cu aptitudini de sudura metal, experienta in instalare conducte apa/gaz este un plus. Electrician - activitate intretinere sisteme electrice de joasa tensiune din depozite petroliere, autorizare ANRE 2B este un plus, disponibil deplasari de 2-5 zile in tara, carnet categoria B, cu experienta in retele/tablouri de joasa tensiune. Asteptam candidati posesori de carnet categoria B, domiciliu in Bucuresti sau localitati limitrofe. CV pe si relatii la tel: 021 241 07 91

 • 2

  Angajam serigraf cu experienta pentru imprimarea produselor textile, cu experienta sau doritori sa invete o meserie frumoasa. Persoana de contact Bratu 0722513456. Locatie Colentina Salariu motivant+carte de munca, de la 1800 lei

 • Inginer auto cu atestat formator doresc colaborare, instruire si cursuri in domeniu

 • sc. auto car niky srl angajeaza Tinichigiu auto Salariu atractiv si negociabil,bonusuri,carte de munca .pt mai multe detaill va rugam sa ne contactati la

 • 2

  Candidatul ideal trebuie sa aiba cunostinte solide in domeniul instalatiilor sanitare. Indemanatic si priceput in diferite mici reparatii de lacatuserie sau mobilier. Organizat, cu bune abilitati de comunicare. Contract de munca pe perioada nedeterminata.

 • 2

  Descrierea jobului Responsabilitati : • pregatire cablare, montaj tub PVC / pat canal • cablare curenti tari(220V) si curenti slabi(voce -date, incendiu, CCTV, efractie) • instalare si realizare conexiuni aparataje(prize), echipamente securitate(camere, detectori efractie+incendiu), echipamente voce-date(prize voce-date, echipamente active retea) • programare sisteme de securitate • Interventii pentru diagnosticare si masuri corective • Cablare, sudura si diagnosticare fibra optica • Cablare structurata BENEFICII: *Salariu motivant si platit la timp *Bonusuri de performanta *Telefon si masina de serviciu *Posibilitatea de a participa la cursuri de pregatire si avansare Oferta salariala va fi particularizata in functie de pregatirea candidatiilor! SELECTIA CANTIDATIILOR SE FACE PE BAZA CV-ULUI DEPUS. Sediul companiei: Bucuresti, Sector 2, Bd Carol I 57. Contact: E-mail: gabriel.cucu@urban-espace.ro Tel: 0727739635

 • 6

  CANDIDATUL IDEAL:  Nivel studii: minim 10 clase in domeniul electric, electromecanic, automatizări;  Minim 1 an experiență;  Experiență în munca în industrie constituie un avantaj;  Cunoștințe de bază (electrotehnică, mașini electrice, automatizări, rețele electrice joasă și medie tensiune);  Abilități de a lucra cu schemele electrice;  Fire sociabilă, statornică, responsabilă, cu spirit organizatoric și abilități de comunicare, căreia să îi placă să lucreze în echipă, dornica să se perfecționeze și să devină un bun specialist în domeniu. RESPONSABILITATI: 1. Se informează permanent şi îşi însuşeşte parametrii şi normele tehnice de realizare a lucrărilor de întreţinere şi reparaţii, tipurile şi parametrii funcţionali ai utilajelor şi instalaţiilor electrice, tipurile de lucrări, materiile prime şi materialele de bază folosite; 2. Efectuează lucrul în condiţii de securitate, în conformitate cu politica societăţii, legislaţia şi normele de tehnica securităţii muncii specifice locului de muncă, 3. Selectează şi foloseşte corect aparatura pentru determinarea curentului, tensiunii şi rezistenţei electrice; 4. Interpretează corect schemele electrice, simbolurile şi legile electrice de bază; 5. scoate de sub tensiune echipamentele electrice conform normelor tehnice de securitatea muncii şi P.S.I; 6. Identifică echipamentele şi componentele defecte, în vederea remedierii; 7. Inlocuieşte/repară echipamentul electric defect; 8. Reface izolaţia circuitului şi legăturile de împământare conform normelor tehnice; OFERIM: - Contract de munca nedeterminat; - Salariu 2500 Lei NET; - Tichete de masa / 15 Lei tichetul (300 LEI pe luna ); - Bonus de prezenta lunar 200 Lei NET; Program: de luni pana vineri ( 6:30-15:30 ) Punct de lucru pe Soseaua de Centura a Bucurestiului , zona Otopeni. Transport asigurat din : 1. Bucuresti 2. Otopeni - Moara Vlasiei - Fierbinti - Dridu 3. Urziceni Pentru detalii ma puteti contacta la numarul de telefon 0755. 111 . 234 - Adrian Stancu

 • 2

  Cerinte : - Cunostinte operare calculator; - Spirit tehnic, practic; - Experienta in domeniu constituie avantaj; Responsabilitati: - Operarea echipamentelor de printare si alimentarea acestora cu materiale; - Urmarirea si supravegherea derularii procesului de printare; - Mentenanta echipamente printare ; - Instruire personal cu privire la operarea echipamentelor si a modului de desfasurare a activitatii de productie ; - Completare fise de urmarire comenzi ; Beneficii: - Salariul 1500-1700 lei net in functie de experienta in domeniu; - Decontare transport in limita a 120 lei; - Tichete de masa 300 lei (15 lei/tichet); - Beneficii medicale; - Spor 25% pentru orele de noapte lucrate; - Stabilitate – prin incheierea unui contract individual de munca pe perioada nedeterminata; - Posibilitati de avansare si crestere profesionala; Locatie – Sectorul 3 , in apropiere de statia de metrou Costin Georgian Program – L-V in intervalul 06:00 -14:00 , 14:00- 22:00, 22:00- 06:00 Pentru detali, ne puteti contacta la numarul de telefon 0755 111 235

 • 6

  Grup Niclu&Nica colecteaza ca furnica angajeaza !!! suntem in cautare de soferi cat b pt colectare si sortatori pt hala de reciclare in bucuresti ! program l-v de la 8:30-17:30 salariu atractiv .

 • 1

  Angajam Electricieni+Necalificati salariu net in mana! carte de munca pentru mai multe detalii sunati la numaruld e mai jos detalii la numarul -> . 0726567675 SALARIU INTRE 2000 și 4200 RON NET

 • Sudor argon, permis de conducere A B C E, doresc angajare

 • 1

  Tekart Trading cu sediul in Bucuresti, Sector 1, angajeaza : Lacatus, Cizelor, Ajustor. Domeniul de activitate, prelucrarea metalelor ( medalii, trofee, insigne, brelocuri,) Persoana de contact Arh. Ierulescu Aurel, tel .0722582778 sau 0724313298.

 • 5

  Firma cu capital privat, Bucuresti Sector 2, angajeaza Lacatus,( indiferent de varsta), Sculer Matriter, Slefuitor metale, Prelucratori prin aschiere, Muncitori absolventi de liceu, arte si meserii in vederea calificarii la locul de munca si persoane cu experienta, nu conteaza varsta. Daca doriti sa faceti o activitate din aceasta meserie va rugam sa ne contactati: Cererile si CV-ul le puteti transmite la adreasa de e-mail; , tel: 0722.582.778 / 0724.313.298

 • Salveaza cautarea