Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Bucuresti Sector 2

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Tehnicieni sisteme de curenți slabi pentru București si Timișoara

  Suntem o companie românească ce furnizează soluții complete de telecomunicații și servicii de tip B2B, prezenți pe piața telecomunicațiilor din 1992. Angajam : - tehnicieni sisteme de curenți slabi pentru proiectele din București și județul Ilfov pentru proiectele din Timișoara - Arad Responsabilități - Instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor de curenți slabi (antiefracție, control acces, supraveghere video, detecție incendiu) - Instruirea beneficiarului asupra utilizării și întreținerii soluției instalate - Mentenanță preventiva și service pentru sistemele instalate la sediul clienților - Operațiuni tehnice de extindere a sistemelor existente la beneficiari - Realizarea documentației tehnice si asigurarea suportului tehnic pentru intervențiile de service executate - Colaborează cu Dispeceratul de service pentru gestionarea și rezolvarea solicitărilor de intervenție Cerințe - Minim studii medii cu diploma de Bacalaureat; - Experiența minim 2 ani în domeniul instalarea și întreținerea sistemelor de curenți slabi (efracție, incendiu, control acces, CCTV, sonorizare etc.) - Experiența în lucrări de cablare structurata și curenți slabi, conectare și configurare echipamente, etc - Cursuri de specialitate, certificări și autorizări în domeniu reprezintă avantaj - Disponibilitate pentru anumite deplasări și intervenții în afara orelor normale de lucru și pentru deplasări la sediul clienților - Carnet de conducere: categoria B Beneficii - Pachet salarial motivant, - Asigurare medicală privată - Participare la cursuri de pregătire - Lucrul într-o echipa dinamica - Oportunități de promovare Adresa jobului: București - zona metropolitană, Timisoara - Arad

 • Tipografia RCR PRINT angajeaza

  Personal legatorie cu experienta. Program de lucru 7-15, L-V, salariu, bonuri masa, decontare cheltuieli transport.

 • 11

  Reparatii parbrize

  Avem doua ateliere în București: 1. Strada Drumul Potcoavei nr.43 2. Șoseaua Alexandria 189C sector 5 ATENTIE!!! Nu putini amatori sau apucat de reparat parbrize cu truse dintre cele mai ieftine de pe piata, neavand nici macar pompa de vacumare, aceasta facanduse manual cu o seringa, cea ce nu recomandam in nici un caz  pentru a beneficia de repararea ciobiturilor intr-un mod deplin. La noi gasiti solutia cea mai ieftina si cea mai profesionala. Reparatie cu pompa de vacum cu rezultate peste 90% Reparatie cu seringa pentru vacumare cu rezultate pnă la 70% Detinem aparatura cea mai performanta pentru repararea ciobiturilor. Trusa de reparat parbrize pe care o folosim noi este una dintre cele mai scumpe si performante truse de reparat parbrize care exista in Romania. Tel:

 • Bărbați necalificați pentru depozit de mobilă în Cehia

  Căutam bărbați pentru depozitul de mobilă BJS din Humpolec în Cehia .Se plătește cu 122 koroane pe oră și cazarea este gratuită. Se lucrează 5 zile pe săptămână în 2 schimburi a cîte 8 ore sau 4 zile pe săptămână în 2 schimburi la 12 ore ,salariul se dă odată pe lună pe data de 20 iar în fiecare săptămînă primiți avans intre 1000 și 2000 koroane, pentru mai multe detalii sunatima pe nr de telefon din anunț.

 • 5

  Tehnician electronist Bucuresti

  Cerinte - studii tehnice/inginerie absolvite; - pasiune si cunostinte solide in domeniul tehnic-electronic; - dispus pentru deplasari in tara; - permis auto obligatoriu - categoria B; - limba engleza - nivel conversational; - peste 1 an experiență în IT Hardware, inginerie, service/reparatii, specialisti/tehnicieni, telecomunicatii; - punctual, responsabil, sincer, cu spirit de echipa, organizat; - dexteritate. Responsabilitati / Realizari - prestarea de munca de teren in Bucuresti si in tara ce presupune interventii hardware si software asupra echipamentelor comercializate, precum si intretinerea acestora, in conformitate cu instructiunile si procedurile de lucru; - mentenanta tehnica periodica prin recunoasterea si schimbarea pieselor defecte; - dezasamblarea pieselor vechi si asamblarea pieselor noi; - configurarea, testarea si verificarea jocurilor instalate; - service, depanare si intretinere aparatura si echipamente comercializate; - mentinerea unei relatii profesionale cu partenerii companiei. Alte Informatii: Salariu atractiv si competitiv; Bonusuri in functie de performanta; Loc de munca in cadrul unei companii aflate in plina ascensiune; Activitati de teambuilding si petreceri in cadrul echipei; Mediu de lucru placut si relaxant. Va informam ca prin aplicatia dumneavoastra transmisa pentru aceasta pozitie, va exprimati consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prezente in CV-ul dumneavoastra. De asemenea, va aducem la cunostinta ca in conformitate cu Legea 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti dreptul de informare, dreptul de a accesa/de a actualiza datele cu caracter personal, dreptul de a va opune in orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal si de a solicita stergerea informatiilor dumneavoastra din bazele noastre de date.

 • 7

  operator masini productie

  Societate comerciala in industria de medicamente angajeaza operator masina in productie. Relatii, intre orele 8.00 - 14.00 la telefon

 • 2

  Analist fizico-chimice

  Societate comerciala in industria de medicamente cautam analist fizico-chimice in cadrul laboratorului de fizico-chimce pentru determinari analiza produs finit ( capsule tari din gelatina), analiza de materii-prime, eliberare buletine de analiza, analize fizico-chimice apa purificata etc. Pentru cei interesati asteptam CV-ul dumneavoastra !

 • 1

  Angajam dulgher,electrician,instalator apa-canal, zidar tencuire

  VASSCU INVESTMENT AND TRADE SRL Bucuresti, angajeaza pentru punctul de lucru din localitatea Sinesti, judet Ialomita, urmatoarele categorii de muncitori: 1. Electrician intretinere in constructii - 1 post 2. Zidar faiantar - 1 post 3. Dulgher - 1 post 4. Operator instalatii apa-canal - 1 post Conditii: - Contract pe perooada nedeterminata - salariul minim pe economie - Norma de lucru : 8 ore - Zile de lucru: Luni - Vineri - Categoria de lucrari : productie de beton, mortar, blocuri celulare usoare - Se asigura cazare in spatiul de productie din satul Sinesti Candidatii pot trimite CV pe adresa de e mail: Contact telefonic in caz de interes al candidatului : Interviul de angajare : 9 Decembrie 2022

 • 2

  Angajez electrician si operator buldoexcavator

  S.C. VASSCU INVESTMENT & TRADE SRL Bucuresti angajeaza full time pentru punctul de lucru din satul Sinesti, comuna Sinesti, judetul Ialomita urmatoarele categorii de personal: - electrician, pentru lucrari de montaj si intretinere instalatii electrice si motoare. - Operator buldoexcavator pentru activitati productive( in interiorul proprietatii fara deplasare pe drumuri publice) Conditii; * Persoanele angajate trebuie sa locuiasca in interiorul proprietatii. * Sa fie disponibile pentru lucru suplimentar fata de programul de 8 ore(cu plata suplimentara) * Sa presteze si alte activitati decat cea de baza, cand activitatea de productie o cere. * Pentru operator buldoexcavator, se accepta si muncitor necalificat, care va fi invatat prin practica la locul de munca. Salariul oferit: minim pe economie stabilit in conformitate cu legea. Tel.

 • 2

  Ambalator/Picker magazin online

  Ai experiență în colectarea produselor și împachetarea coletelor? Atunci sigur dorim să te cunoaștem, poate iți va plăcea să te alături echipei noastre în poziția de Ambalator/Picker. Candidatul ideal: - Absolvent de studii medii (diploma de bacalaureat este cerință obligatorie); - Experiență de minim 2 ani într-o pozitie similara; - Deschidere spre a învăța lucruri noi; - Foarte bune abilitati de organizare, atenție deosebita la detalii; - Atitudine pozitivă, amabilitate. Descrierea jobului: - Receptia marfurilor; - Aranjarea produselor in depozit; - Colectarea produselor pentru ambalare. Ce oferim? - Salariu atractiv, în funcție de experiență; - Tichete de masă; - Bonus al 13-lea salariu; - Contract de muncă și drepturile legale aferente angajatului; - Program fix: L-V 09:30-18:00; - Concediu odihnă 23 zile lucrătoare. Poți aplica trimițând email cu un CV actualizat la hr at deliciudeciocolata.ro. Dacă considerăm că regăsim în CV-ul tău persoana pe care o căutam, te vom contacta pentru un interviu. Sediul companiei: Str. Agricultori 35 (zona metrou Piata Iancului).

 • 14

  Personal intretinere siteme de interfonie, control acces si supraveghere video

  Personal cu sau fara experienta, pentru intretinere sisteme de interfonie, control acces si supravegehere video. 0212106877; 0212117213; 0212117291

 • Electronist activitate de productie echipamente electronice pentru sisteme de interfonie si control

  Companie producatoare de sisteme de interfonie si control acces angajam electronist pentru activitate de productie echipamente electronic. Sunt necesare cunostinte elementare de electronica: cunoasterea componentelor electronice, citirea unei scheme electronice, utilizarea multimetrului de masura, utilizarea echipamentelor de lipire. Pentru detalii suplimentare contact la nr. tel. 0735567964.

 • Controlor calitate - București.

  Randstad angajează controlor calitate pentru o fabrica de sticlă din București, Sector 3. Experiența NU este necesară! Program de lucru în 3 schimburi. Oferta include: Salariu 2970 lei net/lună + bonuri de masă 500 lei/lună. Prime de Paște, Crăciun și de Vacanță. Asigurare medicală. Contract pe perioadă nedeterminată, companie serioasă. Alte informații: angajații noi trebuie să facă o școlarizare în Bulgaria timp de 3 săptămâni - 2 luni, compania asigură cazarea, mâncarea și transportul. Pentru informații suplimentare, vă rog să mă contactați la numărul de telefon afișat, Monica, program de lucru L-V orele 9-18.

 • Angajam muncitori calificati firma productie in Bucuresti

  Vrem sa ne marim efectivul cu personal calificat in executia de repere plastic prin termoformare si confectii metalice in domeniul advertisingului. Program full time, salariu negociabil in functie de gradul de pregatire. Mai multe detalii la numarul de telefon .

 • Locuri de munca in strainatate

  Societate de constructii angajeaza muncitori calificati in constructii Se ofera: - Salariu motivant - Bonusuri de performanta - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Calificarea nu este obligatorie dar experienta contituie un avantaj Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon

 • Execut evaluari la protectie fizica

  Evaluator la protectie fizica

 • 2

  Lucrator depozit si pregatire comenzi

  Salariu 2700 lei (2500 lei+200 bonus de prezenta si seriozitate) Zona: Soseaua Andronache 203(Sector 2) - zona Carrefour Colentina(se ajunge usor cu mijloace de transport in comun) Program: Luni-vineri:7.30-16.30 Te asteptam in echipa noastra daca doresti un mediu de lucru placut si stabil, fara ture, fara ore de noapte. Responsabilitati: - așezare marfa in depozit - pregatire comenzi impreuna cu restul echipei - descarcare, incarcare si receptie marfa Cerinte: - persoana serioasa, ne dorim colaborare pe termen lung; - experienta de lucru pe un post similar (lucru cu lize, manipulare paleti, aranjare marfa, coletare); - fara antecedente penale; - apt din punct de vedere medical; - nu e obligatorie acreditarea stivuitorist; Pentru mai multe detalii si interviuri te rugam sa ne suni la numarul din anunt

 • 4

  Confectioner tamplarie pvc si muncitor necalificat fabrica de ferestre

  PINUM DOORS&WINDOWS ANGAJEAZA PENTRU FABRICA DE FERESTRE: CONFECTIONER TAMPLARIE PVC, MANIPULANT DEPOZIT SI MUNCITOR NECALIFICAT. Relatii la tel. sau email

 • 2

  Tamplar si muncitor necalificat la fabrica de usi

  PINUM DOORS&WINDOWS ANGAJEAZA TAMPLARI SI MUNCITORI NECALIFICATI LA FABRICA DE USI

 • 2

  Electrician intretinere utilaje

  Pinum Doors&Windows angajeaza personal calificat in meseria de ELECTRICIAN intretinere utilaje in fabrica de productie usi. RELATII LA TEL.

 • Salveaza cautarea