Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Gorj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 10

  Gi Group Romania, lider la nivel national in ceea ce priveste proiectele de relocare, angajeaza OPERATORI PRODUCTIE (MUNCITORI NECALIFICATI) in Sinnicolau Mare, judetul Timis. SE OFERA CAZARE SI 2 MESE/ZI GRATIS! Domeniul de activitate: fabrica de rezistente termice Program de lucru: 3 schimburi Experienta nu este necesara! BENEFICII: Salariu de incadrare: 2650 lei brut, plus: Tichete de masa de 20 lei/zi; Spor ore suplimentare: 200%; Spor de noapte: 30%; 2 MESE/ZI GRATIS; CAZARE GRATUITA (pentru cupluri se ofera camera de 2 persoane); Transport asigurat gratuit din localitatea de domiciliu in Sinnicolau Mare, judetul Timis. CERINTE: Minim 8 clase; Stare de sanatate buna; Disponibilitatea de a lucra în schimburi. Pentru mai multe informatii contactati-ne la numarul de telefon:

 • 2

  Depozitul Max din Motru isi mareste echipa. Angajam lucrator gestionar/manipulant marfa.

 • Salutari! Caut un loc de munca in Târgu-Jiu! Mentionez ca am permis categoria B, studii medii si am experienta in depozite sau fabrici.

 • 7

  Angajam pentru fabrica din Lugoj ( Judetul Timis ): montator subansamble *Oferim cazare pentru persoanele relocate Salarizare: Salariu brut de incadrare 2700 lei Tichete de masa de 15 lei/zi lucrata Spor de 25% pentru turele de noapte Spor de 175% pentru orele suplimentare sau weekend-uri Beneficii: Cazare asigurata pe toata perioada relocarii Pranzul compus din felul 1 + 2 pentru zilele in care angajatul lucreaza IMPORTANT! Contract de munca pe perioada nedeterminata! Pentru informatii suplimentare: Telefon:

 • 6

  Compania noastra ANGAJEAZA : - Gestionar depozit (minim 2 ani experienta, cunoscator de limba engleza) - Doua persoane pentru birou cunoscatoare de limba engleza (nu este necesara experienta, echipa noastra va ajuta sa va integrati). - Contabil (pentru contabilitate primara, experienta minim 4 ani, cunoscator de limba engleza) -Muncitor Necalificat pentru montarea pieselor de bicicleta - Inginer mecanic cunoscator de limba engleza si pc. Salariul este atractiv si mult peste medie. Avem nevoie de persoane punctuale si serioase care stiu sa lucreze in echipa si vor sa avanseze in cariera. Detaliile se vor discuta face to face la interviu. Pentru a stabili o intalnire ne puteti scrie in privat sau sa sunati la nr.

 • Salveaza cautarea