Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Manipulator marfa Timis - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 2

  Angajez manipulanti marfa, mecanici si spalatori auto

  SC TIT BIT SRL , din judetul Timis angajeaza persoane ptr urmatoarele posturi : mecanici camioane, spalatori auto si manipulanti marfa. Cerem si oferim seriozitate ,salariu atractiv+ bonusuri de performanta . Inf tel .

 • Angajam meseriasi

  ANGAJAM MAISTRU PENTRU MARMURA , MUNCITOR PENTRU INFORMATII.TEL 9773967433

 • 2

  angajez manipulat depozit cu permis de conducere categoria B

  angajez manipulant in depozit cu permis de conducere cat. B. depozitul se afla in Timisoara, zona Freridorf, manipulare cutii de aprox 10kg. program de lucru de luni pana vineri 8-16.30.

 • 7

  angajez manipulant in depozit cu permis conducere auto

  angajez manipulant in depozit cu permis auto categoria B. depozitul este situat in zona Freidorf Timisoara, program de lucru de luni pana vineri, 8 ore. Ocupatia principala este manipuare cutii in depozit, greutate maxima cutii 10 kg, se lucreaza si pe nacela la nevoie, dupa instruirea si calificarea in domeniu,organizare depozit. Partea de conductor auto este ocazionala in functie de solicitarile clientilor. astept cv cu date de contact.

 • 8

  Operator introducere date

  Descrierea jobului Persoana ce va ocupa acest post va: -Introduce corect datele in sistemul informatic si verifica corectitudinnea documentelor de receptie expeditie mutatii interne efectuate; -Asigura acuratetea stocului teoretic cu stocul fizic; -Verifica dacă documentele legate de activitatea din depozit sunt întocmite corespunzător. Pachet de beneficii: - contract pe perioada nedeterminata; - tichete de masa; -bonus lunar de performanta; -prima de Paste; -prima de Craciun; -prima de fidelitate; - ore suplimentare platite conform legislatiei in vigoare; - transport asigurat; - 21 de zile de concediu an; Locatia se afla in Dudestii Noi

 • 5

  Angajăm muncitor necalificat

  Angajăm muncitor necalificat pentru depozit de făină în Timișoara.Sâmbăta și duminica este liber.

 • 3

  Angajăm montator mobilier la magazin de mobilă

  Îți dorești să te alături unei echipe tinere și dedicate jobului? Vino în echipa Partizan Impex din Timisoara! Căutăm montator de mobilier pentru transportul, manipularea și montarea obiectelor de mobilier vândute în cadrul magazinelor noastre din TIMIȘOARA. Ne-am dori să ai următoarele abilități: - Să fii o persoană amabilă, cinstită, deschisă, prietenoasă și cu spirit de echipă; - Să fii o pesoană orientată spre rezolvarea problemelor și găsirea soluțiilor optime; - Să ai experiență relevantă în montarea obiectelor de mobilier; - Să fii o persoană serioasă, muncitoare, responsabilă și să îți dorești angajarea pe termen lung-nelimitat. Descrierea jobului: - Conduce camioneta firmei cu permis de conducere cat. B - Descarcă-Încarcă pachetele cu mobilier; - Introduce in casele clienților mobila cumpărată de clienți; - Montează mobila cumpărată de client. Beneficii: - Salariu fix motivant (peste media industriei in care activăm); - Tichete de masa (40 lei zi lucrată); - Venituri suplimentare din ciubucuri; - Mediu de lucru atractiv; - Prime pentru diverse evenimente; - Contract de muncă; - Program de lucru 8 ore pe zi, într-un singur schimb (Luni - Vineri: 9-18, 1 oră zi pauză de masă); - Mediu de lucru plăcut, fără stres, într-o echipă tânără și motivată; - Colegi entuziaști și profesioniști. Descrierea companiei: Suntem o companie care oferă stabilitate și care are obiectivul de a asigura populației produse de înaltă calitate la un preț accesibil. Pentru că am avut un an foarte productiv și ne dorim ca anul viitor să fie și mai bun... ne am decis să ne mărim echipa. Deci, dacă te identifici cu standardele noastre, de abia așteptăm să te cunoaștem.

 • 13

  Angajăm șofer-manipulant marfă la magazin de mobilă în Timișoara

  Îți dorești să te alături unei echipe tinere și dedicate jobului? Vino în echipa Partizan Impex din Timisoara! Căutăm manipulant marfă pentru transportul și manipularea obiectelor de mobilier vândute în cadrul magazinelor noastre din TIMIȘOARA. Ne-am dori să ai următoarele abilități: - Să fii o persoană amabilă, cinstită, deschisă, prietenoasă și cu spirit de echipă; - Să fii o pesoană orientată spre rezolvarea problemelor și găsirea soluțiilor optime; - Să fii o persoană serioasă, muncitoare, responsabilă și să îți dorești angajarea pe termen lung-nelimitat. Descrierea jobului: - Conduce camioneta firmei cu permis de conducere cat. B - Descarcă-Încarcă pachetele cu mobilier; - Introduce in casele clienților mobila cumpărată de clienți; Beneficii: - Salariu fix motivant (peste media industriei in care activăm); - Tichete de masa (40 lei zi lucrată); - Venituri suplimentare din ciubucuri; - Veniturile totale depășesc 3300 lei net lunar (salariu+tichete+ciubucuri); - Mediu de lucru atractiv; - Prime pentru diverse evenimente; - Contract de muncă; - Program de lucru 8 ore pe zi, într-un singur schimb (Luni - Vineri: 9-18, 1 oră zi pauză de masă); - Mediu de lucru plăcut, fără stres, într-o echipă tânără și motivată; - Colegi entuziaști și profesioniști. Descrierea companiei: Suntem o companie care oferă stabilitate și care are obiectivul de a asigura populației produse de înaltă calitate la un preț accesibil. Pentru că am avut un an foarte productiv și ne dorim ca anul viitor să fie și mai bun... ne am decis să ne mărim echipa. Deci, dacă te identifici cu standardele noastre, de abia așteptăm să te cunoaștem.

 • 10

  Angajam muncitor necalificat

  Angajam muncitor necalificat pentru depozit de materiale de constructii situat in Timisoara

 • 4

  Angajez personal

  Depozit material lemnos angajez manipulant marfa, obligatoriu permis de conducere categoria B. Mai multe detalii la numarul de telefon.

 • 3

  Caut manipulant marfa

  Candidatul ideal Cerinte: - Rezistenta la munca fizica - Seriozitate, disciplina - constituie avantaj autorizatia ISCIR ca si stivuitorist Descrierea jobului Responsabilitati: participa activ la operatiunile de incarcare/descarcare a marfii la/din depozitul firmei; participa la efectuarea receptionarii cantitative si calitative a marfii; manipuleaza,ambaleaza si securizeaza marfa in vederea livrarii catre clienti; participa la efectuarea inventarelor totale/partiale ale stocului de marfa; . Nu este necesarea experienta, insa experienta anterioara prezinta un avantaj Respecta instructiunile de lucru care se refera la manipularea si depozitarea marfurilor . Participa la imbunatatirea sistemului de depozitare Oferim: - seriozitate, puctualitate - echipa tanara si dinamica - posibilitatea de instruire si promovare

 • 2

  Angajăm Ambalator Manual

  RECRUTĂM Ambalator Manual pentru clientul nostru din Dumbrăvița, pe platforma Dunca. Cerințe: Persoană serioasă, organizată și cu bune abilități de comunicare; Disponibilitate pentru program de lucru în 2 schimburi; Minim studii medii. Responsabilități: Postul presupune ambalarea produselor nealimentare de larg consum. Beneficii: Salariu de încadrare 3350 LEI brut; Bonus de prezență 300 LEI net; Tichete de masă 40 LEI zi; Spor ore suplimentare 200%; Bonus trimestrial 400 LEI net; Transport asigurat din: Timișoara, Dumbrăvița, Cerneteaz, Giarmata Mare, Pișchia, Fibiș, Alioș, Mașloc, Sânandrei, Carani, Bărăteaz, Gelu, Variaș, Periam, Sânpetru Mare, Saravale.

 • Angajam Lacatus Mecanic

  SC. NEFER PROD IMPEX SRL, angajeaza Lacatus Mecanic. Sediul firmei se afla in zona Freidorf.

 • 3

  FreshFriend cauta colega pentru aranjarea marfii in magazin

  Fresh Friend angajeaza o persoana responsabila de aranjarea mărfii in magazin. Programul de lucru este de 7h zi, salariul este de 3300 lei in mâna. Adresa: Zona Dambovitei, str Stiintei nr 5 Detalii la 074106887

Salvează căutarea