Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  PROGRAM NORMAL - 8 ore NOU!!! DOMENIUL DE CONSTRUCTII - SCUTIRE DE IMPOZIT PE SALARII!!! Firma MONDO STYLE, cu sediul in Timisoara, strada Gloriei nr. 11, angajeaza, in conditii avantajoase, Taietor sticla si operator productie geam termopan. Cerinte: - experienta in domeniu - seriozitate - disponibilitate pentru lucru in echipa Constituire avantaj: - certificat ISCIR pentru macaragiu - permis de conducere - categoria B Se ofera: - Avantaje fiscale - DOMENIUL CONSTRUCTII (scutire impozit, etc.) - salariu atractiv - contract de munca - bonuri de masa - posibilitate de promovare Pentru detalii telefon - CV -urile se trimit pe nr. de fax: sau pe adresa de email

 • Vând diverse tipuri de contractori și usoluri..

 • SC RPW LOGISTICS SRL societate de logistica angajeaza: Project Leader Responsabilitati: - Asigura gestiunea fizica a stocului de marfa - Raporteaza superiorului ierarhic orice neconcordanta - Asigura desfasurarea proiectului in bune conditii - Coordoneaza echipa - Gestioneaza situatii neprevazute - Verifica documentatie, avize, marfa, stocuri Cerintele noastre : - Disponibilitate de munca in schimburi; - Experienta in domeniu logistic - Autorizatie ISCIR pentru stivuitor - Atentie la detalii - Rapiditate si precizie - Dorinta de a evolua - Spirit de echipa - Permis de conducere cat B - Studii medii/ profesionale Ce iti oferim? -Salariu atractiv, incepem de la 4.000 lei net, cu posibilitatea de a creste pe parcurs; -Tichete de masa; -Masina de firma; -Alte bonusuri in functie de performante.

 • 4

  SC Alusystem SRL, cu sediul in Timisoara, str. Armoniei, nr. 27A, angajeaza OPERATOR MASINA DEBITAT profile din aluminiu. CERINTE: - abilitati tehnice; - atentie la detalii; - organizat; - capabil sa lucreze atat in maniera proprie cat si in echipa. BENEFICII: - pachet salarial atractiv (peste media pietei), corelat cu experienta in domeniu; - program de lucru intr-un singur schimb; - specializare la locul de munca; - posibilitate de dezvoltare profesionala; - colectiv placut.

 • 5

  Recrutam Operatori productie in Dumbravita pentru unul din clientii nostri, lider mondial în producția de conectori si senzori. Responsabilitati: Produce componente si asambleaza parti; Verifica materialele achizitionate si raporteaza eventualele probleme; Aproba si raporteaza calitatea produselor; Regleaza si intretine utilajele in timpul folosirii lor pentru a mentine o buna productie. Cerinte: Dexteritate, atentie si precizie; Experienta anterioara in procese manuale de mare finete si precizie; Experienta anterioara in utilizarea microscopului reprezinta un avantaj; Beneficii: Salariu de încadrare 3763 lei brut; Bonus lunar de performanță de 8% din salariul lunar; Tichete de masă 25 lei/zi lucrata; Bonus de Paste si Craciun in valoare de 500 de lei fiecare. Pentru mai multe detalii ne poți contacta la sau trimite-ne CV-ul la adresa:

 • Angajăm Operatori Logistică cu si fara ISCIR pentru Hella - companie care dezvoltă și produce componente electronice și sisteme de iluminat pentru industria automotive, fiind unul dintre primii 40 de furnizori automotive din lume. Program de lucru in 3 sau 4 schimburi: 3 schimburi - program de 8 ore, cu începere de la ora 6; 4 schimburi - 12-24/ 12-48. Oferim: Salariu OPERATOR LOGISTICA fara ISCIR 4600 lei BRUT; Salariu OPERATOR LOGISTICA cu ISCIR: 5000 lei BRUT; Tichete de masă de 20 lei; Spor de noapte; Ore suplimentare plătite 200%; Al 13-lea salariu; Bonus de recomandare 1000 lei NET; Transport asigurat gratis din oraș. Pentru mai multe detalii, ne puteti suna la: sau ne puteti trimite CV-ul la adresa:

 • 5

  Angajăm Operator SMT pentru VARROC LIGHTING SYSTEMS ELECTRONICS, companie producătoare de subansambluri electronice pentru industria automotive. Ce îți oferim? Salariul de 4000 de lei Brut; Al 13-lea salariu; Bonus SMT- 600 de lei Brut; Bonus de schimb- 10% din salariu de incadrare- 400 lei Brut; Tichete de masă în valoare de 20 lei; Primă de Paște și Crăciun; 22 de zile de concediu de odihnă; Asigurare medicală; Transport asigurat din Timișoara și de pe ruta Remetea Mare- Izvin- Recaș. Care o să fie responsabilitățile tale? O să setezi parametrii liniei de fabricație; O să operezi echipamentul din linia SMT. Ce ne dorim de la tine? Experiență pe o poziție similară; Disponibilitatea de a lucra în 4 schimburi (12/24, 12/48). Dacă ești o persoană responsabilă, te așteptăm să faci parte din echipa noastră! Pentru a discuta mai multe detalii, mă poți contacta la numărul 0723 606 593 sau pe adresa

 • 2

  Recrutam Inside Sales pentru unul dintre clientii nostri, o companie care are ca domeniu de activitate vanzarea de consumabile industriale catre persoane juridice. Cerinte: - Studii medii sau superioare finalizate; - Experienta intr-o pozitie similara; - Cunostiinte avansate de operare calculator(Excel, Baze de date); - Bune cunostiinte de limba engleza; - Persoana ordonata, rapida in gandire si cu spirit de echipa. Responsabilitati: - Mentinerea legaturii cu clientii asignati; - Intocmirea ofertelor de pret; - Emiterea facturilor aferente comenzilor; - Pastrarea evidentei facturilor si a avizelor, precum si arhivarea acestora; - Emiterea rapoartelor de stoc si vanzari; - Intretinerea bazei de date, inregistrarea iesirilor. Oferim: - Mediu de lucru excelent si posibilitati reale de crestere a salariului in functie de eficienta; - Pachet salarial motivant; - Tichete de masa; - Bonusuri de sarbatori; - Bonus de performanta.

 • 4

  Angajam Operatori Productie pentru unul dintre clientii nostri, companie care activeaza pe piata Automotivel producand articole din cauciuc. Cerinte Studii medii; Bune cunoștințe de operare a unui calculator; Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi. Responsabilitati: Configurarea utilajelor; Masurarea si calcularea cotelor; Verificarea calitativă a pieselor din cauciuc; Intocmirea documentelor; Ambalarea pieselor din cauciuc in cutii, asezarea si etichetarea lor pe palet conform specificatiilor. Beneficii: Pachet salarial atractiv; Tichete de masa de 30 lei; Premiu lunar de performanta de pana la 1300 lei brut; Orele suplimentare platite dublu; Spor de noapte de 25%; Asigurare medicala privata; Transport gratuit din Timisoara si zonele limitrofe. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul: 0723 606 593.

 • 6

  Angajam Operatori Calitate in Timisoara pentru unul dintre clientii nostri, lider mondial in oferirea de servicii de calitate in domeniul automotive. Oferim: Salariul de incadrare 3100-3300 Brut: Bonus lunar de 1000 lei Brut; Bonus de productivitate; Tichete de masa 20 lei/ zi lucrata; Spor pentru orele de noapte si cele suplimentare; Transport asigurat. Reposponsabilitati: Intocmirea inspectiei vizuale pentru farurile auto. Program de lucru: 3 schimburi. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0723 606 593.

 • 4

  Angajam Operatori Productie pentru unul dintre clientii nostri, lider national in productia si comercializarea vatelinei pentru industria textila si mobilier. Responsabilitati: Ambalarea si etichetarea vatelinei; Realizarea sulurilor de vatelina. Cerinte: Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi; Oferim: Salariul de 2500 de lei Net; Prima de productie- 400 de lei Net; Spor pentru orele de noapte de 25%; Spor pentru orele suplimentare 175%; Tichete de masa in valoare de 20 de lei; Decontarea transportului. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la unul dinre numerele: si .

 • Responsabilități: - Alimentarea mașinilor cu materie primă; - Asamblarea componentelor și pregătire; - Identificarea erorilor și remedierea lor; - Verificarea produsului finit; - Pregătirea produsului finit pentru preluarea în depozit. Candidatul ideal: - 8 clase absolvite; - Indemânare și atenție la detalii; - Flexibilitate în îndeplinirea responsabilităților; - Dexteritate manuală și atenție la detalii; - Disponibilitate de a lucra program: 12/24;12/48 sau în 3 schimburi. Beneficii: - salariu de încadrare 4000 Brut; - transport din Moșnita nouă; - tichete de 20 de lei; - spor de noapte 25%; - spor ore suplimentare 100%; - bonus productivitate; - al 13-lea salariu.

 • 1

  Responsabilități: - Popularea cu componente a plăcilor electronice; - Testarea plăcilor electronice. Candidatul ideal: - Persoană responsabilă; - Studii medii ; - Îndemanare și atenție la detalii; - Testarea plăcilor electronice; - Disponibilitate de lucru conform programului: 12/24;12/48; Beneficii: -Salariu de încadrare 4000 de lei; - Spor de Weekend 22%; - Spor de noapte 25%; - Al 13-lea salariu; - Bonus trimestrial; -Tichete de masă de 30 de lei; -Tichete cadou de sărbători în valoare de 500 lei net; -Transport asigurat.

 • Responsabilități: - Alimentarea mașinilor cu materie primă; - Asamblarea componentelor și pregătire; - Identificarea erorilor și remedierea lor; - Verificarea produsului finit; - Pregătirea produsului finit pentru preluarea în depozit. Candidatul ideal: - 8 clase absolvite; - Indemânare și atenție la detalii; - Flexibilitate în îndeplinirea responsabilităților; - Dexteritate manuală și atenție la detalii; - Disponibilitate de a lucra program: 12/24,12/48 sau în 3 schimburi. Beneficii: - Salariu de încadrare 4000 Brut; - Transport asigurat din Bucovăț; - Tichete de 20 de lei; - Spor de noapte 25%; - Spor ore suplimentare 100%; - Bonus de productivitate; - Al 13-lea salariu.

 • 2

  Responsabilități: - Popularea cu componente a plăcilor electronice; - Testarea plăcilor electronice. Candidatul ideal: - Persoană responsabilă; - Studii medii; - Îndemanare și atenție la detalii; - Testarea plăcilor electronice; - Disponibilitate de lucru conform programului: 12/24 și 12/48; Beneficii: - Salariu de încadrare 3400 lei brut; - Spor de Weekend 20%; - Spor de noapte 25%; - Al 13-lea salariu; - Bonus trimestrial; - Tichete de masă de 25 de lei; - Tichete cadou de sărbători în valoare de 292 lei net; - Transport asigurat din Lugoj.

 • Salveaza cautarea