Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori productie Arad

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Abilitati si caracteristici personale: -Pregatire profesionala in domeniul tehnic auto, -Experienta in masurarea, croirea si montarea prelatelor pentru autovehicule comerciale -Dorinta de a lucra pe termen lung intr-un domeniu de viitor si intr-o echipa motivata de succes -Implicare efectiva in desfasurarea activitatiI Sarcini / activitati/responsabilitati - Productia de prelate pentru domeniul auto - Confectionare de prelate pentru autotutilitare si camioane - Casare si prindere de chingi pe prelate - Dupa terminarea lucrului asigura curatarea, protejarea, conservarea si depozitarea corespunzatoare a sculelor, dispozitivelor, echipamentelor si mijloacelor de protectie a muncii aflate in dotarea postului - Indeparteaza deseurile si rezidurile tehnologice rezultate in urma procedeelor aplicate si lucrarilor de reparatii finalizate si asigura depozitarea acestora in conformitate cu normele de protectie a muncii si a mediului; Oferim angajatilor nostri: Contract de munca pe perioada nedeterminata Salariu atractiv cu bonusuri de performanta Program de lucru de 8 ore / zi, Un mediu de lucru placut, o echipa omogena si implicata in activitate Posibilitati de formare si dezvoltare profesionala prin participarea la diverse cursuri de specializare CV-URILE SE TRIMIT DOAR LA ADRESA DE MAIL hr @ verbitatruck. ro !

 • 3

  Firma Weyers Group, angajaza personal pentru munca in depozite din Olanda, munca ce consta in sortare si impachetare de fructe si legume. Salariul net incepand cu 8, 90 euro/ora Asigurare medicala Cazare și transport Contracte de munca individuale, cu posibilitate de prelungire nu se percepe comision Numar de telefon : Rog seriozitate !!! Pentru mai multe detalii contactati-ma la numarul de telefon:

 • 10

  Bună ziua, Asistenti / te medicali cu diploma recunoscuta in Germania: incepand de la 28 - 35 brut / ora + un premiu de loialitate (Treupr mie ) in valoare de 8000 oferit pe durata a 3 ani ( 1333 la fiecare 6 luni ), in functie de experienta avuta in azile sau spitale . Salariul variaza intre 4480 brut lunar si 5500 brut lunar, fara sporuri sau premiu. Responsabilității * Îngrijire generală de bază și tratamentul pacienților * Cunoștințe și documentare despre pacienti, colaborarea cu medicii * Măsuri preventive și de mobilizare terapeutice * Consilierea personalor în vârstă și în probleme personale și sociale * Îngrijirea și însoțirea pacienților O diurna pentru asistentii cu recunoastere de până la 24,00 neta / zi și acoperirea costurilor de transport pe KM până la 0,30 . Ingrijitor persoane varstnice fără certificat de calificare, dar cu experienta de minim 1 an in domeniul ingrijirii: 16,00 brut / ora + diurna 15 /zi pentru mancare care se va regasi in salariu lunar. Salariul porneste de la un brut de 2890 / luna ( un venit minim lunar net de la 2000 / luna ). Se organizeaza si se plateste de catre firma noastra cazarea cat mai aproape de locul de munca si se ofera consiliere pe toata perioada contractului. Platim transportul in Germania si cazarea, apoi costul transportului la serviciu si inapoi, daca merge cu masina personala ( 0,30 / km ) . * Diurnă suplimentară de masa pentru fiecare zi lucrătoare * Primă de loialitate în valoare de 8000 * Cazarea gratuita asigurata de firmă. * Diurna pentru duminica, în zilele de sărbătoare, precum și în turele de noapte * Transportul de la cazare la locul de muncă este gratuit și plătit de angajator Transportul din Romania spre Germania este platit de angajator.

 • Fabrica de marochinarie din ARAD angajam muncitori necalificati si cusatori in piele in domeniul marochinarie. Ne puteti contacta de Luni pana Vineri intre ora 08:30 si 15:30. tel mobil:

 • 14

  Cautam sa recrutam tamplari pentru una dintre cele mai importante fabrici din zona industriala Arad. Beneficii: -salariu atractiv in functie de experienta; -contract direct cu angajatorul -tichete de masa -ore suplimentare 200 %; -Prime de productie lunare; -Prima de Sarbatori; -Transport gratuit din judetul Arad - program de lucru 1 sau 2 schimburi Pentru mai multe informatii va rugam sunati la numarul de telefon:

 • 4

  Cautam sa recrutam si sa angajam OPERATORI PRODUCTIE pentru una dintre cele mai mari si prestigioase companii de automotive, pentru fabrica de anvelope din Timisoara, la Padurea Verde. Beneficii: # Salariu de incadrare: 4024 lei brut - 2354 lei net; # Bonus lunar de productivitate intre 100 si 1000 lei brut; # Spor de weekend; # Tichete de masa (20 lei/tichetul); # Al 13-lea salariu; SE OFERA TRANSPORT DIN ARAD

 • 2

  Se cere: Studii medii Disponibilitatea de a lucra pe 3 schimburi Atentie la detalii Oferim: Salariu incepand cu 3000 de lei brut; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Program de lucru de 8 ore/zi(3 schimburi: re suplimentare platite( in timpul saptamanii spor de 80%; in weekend, spor de 100%) Prima de acomodare de 400 lei net, acordata la 3 luni de la data angajarii; Tichete de masa in valoare de 20 lei/zi; Prime de sarbatori; Transport gratuit din: Arad,Sofronea,Sanmartin,Macea,Curtici,Semlac,Pecica,Nadlac Beneficii medicale pentru angajati si pentru copiii minori ai acestora;

 • 11

  Angajam pentru o fabrica importanta din Arad operatori in productie. - Salariu de incadrare la angajare 2940 BRUT, urmat de cresteri salariale - Bonusuri lunare de performanta - Prime periodice de Paste, Craciun si vara - Concediu de odhina - 22 zile - creste proportional cu vechimea in firma; - Tichete de masa 20 de ron pentru fiecare zi lucrata; - Asigurare privata de sanatate; - Asigurare privata de viata si dizabilitate; - Programe de asistenta juridica si psihologica pentru angajati; - Contributie la pensia privata platita de companie; Asiguram transport pe urmatoarele rute: Arad. Sinmartin, Macea, Curtici, Sofronea, Seitin, Semlac, Pecica, Santoma, Dorobanti, Iratos, Variasu Mare, Sanpaul, Olari, Comlaus, Santana, Zimandu Nou, Zimand Cuz, Sanleani, Livada.

 • Naiya recruteaza Operatori pentru montarea de cadre metalice de mici dimensiuni în Arad! Cerinte: - cunoștințe tehnice constituie avantaj; - folosire instrumente de tăiat, înșurubat și masurat; - experienta de lucru într-o fabrica de producție constituie avantaj; - stare buna de sănătate; Se ofera: - salariu negociabil și orientativ 2500 lei net în mana; - ore suplimentare platite 200%; - marire salariala periodica in funcție de implicare; Candidații interesati pot aplica sau suna la .

 • 2

  Manpower angajeaza pentru unul dintre clienti - companie multinationala de renume din Timisoara producatoare de anvelope cu transport asigurat gratuit din Arad, persoane cu sau fara experienta in productie sau depozit. Se ofera: -salariul de incadrare incepand cu 4024 lei brut; -majorare salariala in functie de perioada de acomodare (intre 2-6 luni de la angajare); -bonus de performanta in functie de activitatea depusa (cuprins intre 100 si 1000 brut) ; -spor de noapte 25%; -tichete de masa in valoare de 20,01 lei / zi ; -al 13-lea salariul; -posibilitate de dezvoltare profesionala; -spor de duminica ( se lucreaza in 4 schimburi, orele lucrate duminica sunt platite dublu); -transport asigurat din localitatea Arad. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat.

 • Principale responsabilitati: Asigurarea realizarii planului de productie (calitate; cantitate); Coordonarea echipei; Capacitatea de a invata repede si de a intelege procesul tehnologic si intructiunile; Participa la sedintele de analiza si evaluare a productiei; Asigura si incurajeaza un climat pozitiv si o atitudine proactiva a echipei; Implementarea deciziilor si urmarirea rezultatelor implementarii. Studii: Studii medii tehnice Liceu (obligatoriu), consitituie avantaj studiile superioare Limba engleza mediu Minim 1 an experienta in coordonarea unei echipe - reprezinta avantaj; Abilitati de coordonare si organizare a echipei; Abilitatea de a motiva si de a se implica in dezvoltarea personala a angajatilor din subordine; Spirit de echipa si flexibilitate, abilitati de comunicare; Cunostiinte avansate de operare PC (Word, Excel); Disponibilitate de a lucra pe 3 schimburi. Oferta (bonusuri, beneficii): - Salariu motivant; - Bonusuri lunare de pana la 10% din salariu; - Spor pentru turele de noapte; - Bonuri de masa din prima zi; - Transportul gratuit; - Asigurare privata de sanatate; - Pregatire profesionala excelenta si conditii foarte bune de lucru.

 • Operatori în Producție(barbati) pentru asamblare de componente! Ce trebuie sa faci? Opereaza masinile de asamblare conform instructionilor de lucru; Asigura buna functionare a echipamentelor si raporteaza orice avarie; Inspecteaza vizual piesele produse, asamblate; Raporteaza orice defect aparut superiorului direct Completeaza fisele de productie si restul documentelor necesare Cerinte: Experienta intr o fabrica de producție constituie avantaj Disponibilitate de a lucra pe schimburi Persoana organizata, spirit de echipa Se ofera: Salariu de început 2800 brut; Salariu după 3 luni 3000 brut; Tichete de masa 20 lei; Al 13 lea salariu; Bonus de producție 25%; Ore suplimentare 200 %; Asigurare medicala gratuita; Transport gratuit din Arad; Persoanele interesate pot aplica sau suna la

 • 9

  Naiya recruteaza Muncitori Necalificati in Arad ! Ce trebuie sa faci? sa monteze componentele; sa ambaleze articole cu folie, carton, airball, etc; sa verifice etichetele cu model si comanda; alte activitati care se impun; indeplineste si alte sarcini de serviciu, trasate de superiorul ierarhic, ori de cate ori este necesar; se lucreaza in doua schimburi; Se ofera : salariu motivant; bonusuri in functie de performante; ore suplimentare platite cu 200 %; tichete de masa 20 ron; bonusuri de sarbatori; contract pe perioada nedeterminata; Pentru mai multe informații candidați interesati pot suna la numărul de telefon.

 • 2

  Naiya recrutează Operatori Masinisti in Arad! Cerințe: - executa activități de producție; - manipulare componente; - activități de întreținere a utilajelor; - măsurători; - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi; - acuitate vizuala; Se ofera: - salariu de încadrare 3000 lei brut; - tichete de masa 20 lei; - ore suplimentare 200%; - bonus de acomodare; - bonus de productivitate; - contract de munca pentru perioada nedeterminata; - transport asigurat gratuit in Arad; Pentru mai multe informatii candidați interesati pot suna la numărul de telefon.

 • 5

  Naiya recruteaza Operator Productie in Arad ! Ce trebuie sa faci? - operare mașina de producție; - alimentare mașina de producție cu materiale; - activități de întreținere a utilajelor; - măsurători; - manipulare marfa; Cerințe : - abilități tehnice; - disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi; - stare de sănătate buna; - acuitate vizuala; - seriozitate; Se ofera : salariu atractiv bonusuri in functie de performante; prima de performanta; ore suplimentare platite cu 175 % / 200%; tichete de masa in valoare de 20 de ron; posibilitati de promovare; Pentru mai multe informații candidați interesati pot suna la numărul de telefon.

 • 3

  Activitatea principala consta in asamblarea produselor electronice pentru industria Automotive. Instruirea si certificarea se va face in cadrul companiei, atat in sala de training cat si in aria de productie cu personal specializat. Pe liniile de productie activitatea operatorului pe diverse posturi este simpla, executia se face urmarind instructiunile de lucru. Oferim: Salariu atractiv; Loc de munca stabil, mediu de lucru placut; Bonus de performanta Ore suplimentare platite cu 200%; Spor pentru tura de noapte; Tichete de masa; Asigurare privata de sanatate; Prime de sarbatori si pentru evenimente speciale (zi de nastere, nastere copil, etc); Prima de recomandare; Transport gratuit (pe raza judetului Arad); Pregatire profesionala excelenta si posibilitati de dezvoltare.

 • Salveaza cautarea