Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Operatori productie Arad Arad

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam necalificati abator Germania

  Angajam persoane pentru prelucrarea produselor din carne la abator, in Germania. Beneficii: Contract de munca in Germania - FARA COMISION! Salariul este intre 1500-2300 de euro, bani ramasi dupa retinerea cazarii, a utilitatilor si a transortului; Prelucrarea produselor din carne, cu formare la locul de munca. Concediu legal platit, 24 zile pe an; Asigurare medicala; Cazare in camere de 2 persoane + camere cupluri; Alocatie pentru persoanele care au copii minori - 250 euro copil; Echipament de lucru asigurat gratuit. Descrierea postului: Munca la banda in picioare Programul de lucru este de 6 zile pe saptamana, 8 ore zi, cu posibilitatea de a lucra ore suplimentare; Disponibilitate de a lucra pe ture (1si2); Varsta cuprinsa intre 18-55 ani. OBIGATORIU: cazier curat si adeverinta medicala! Plecari saptamanale pe traseul Brasov-Sibiu-Deva-Timisoara-Arad. Transportul si cazarea platite de firma pana la primul salariu. Pentru detalii si programari ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

 • 1

  Tehnician calitate - Santana

  HPA recruteaza Tehnician Calitate pentru o fabrica de productie din judetul Arad Program de lucru: 2 schimburi Cerinte: - Minim studii medii profil tehnic - Cunoştinţe relevante în domeniu calitatii; - Cunostinte desen tehnic; - Abilitati pentru utilizarea instrumentelor de masura si control; - Buna dexteritate si acuitate vizuala, spirit de observatie dezvoltat; - Abilitati in completarea documentelor calitate si in respectarea specificatiilor scrise; - Abilităţi reale de planificare, organizare, viteză de reacţie si capacitate de decizie; - Cunoştinţe de limba engleza nivel mediu ( germana constituie avantaj); - Cunoştinţe operare PC pachetul Office avansat; - Cunsotinte de asigurarea calitatii, imbunatatire procese, analiza informatiei; - Capacitate de invatare rapida; - Experienta in industria automotive constituie avantaj; Responsabilitati: - Receptie calitativa scrap, magneziu pur si elemente de aliere (control vizual si analiza spectrala) - Verificarea si supravegerea procesului de reciclare magneziu: - Verificarea si supravegherea procesului de turnare a anozilor: - Verificarea si supravegherea procesului de finisare a anozilor: - Reclamatii clienti alerta de calitate; - Teste de laborator; - Analiza reclamatii participarea directa la analiza cauzei radacina in cazul reclamatiilor + urmarirea in process ca actiunile luate sunt corespunzator implementate si respectate pe toata durata procesului de productie; - Rapoarte de neconformitate realizarea rapoartelor de neconformitate pentru produsele care au fost detectate ca neconforme la receptie; Beneficii: Salariu brut 5000 lei; Tichete de masa 35 ron zi; Al 13 lea salariu, 50 % din valoarea prime cu ocazia sarbatorilor pascale si 50 % din valoarea primei cu ocazia sarbatorilor de iarna; Asigurare medicala pentru intreaga familie la Medlife; Concediu de odihna anual de 23 zile; Transport asigurat pe ruta Arad Zimand Santana si decontat de pe alte rute. Pentru mai multe informații, sunați la numărul de telefon: zero sapte trei cinci doi doi zero zero cinci sase.

 • 33

  Angajam barbati montatori schelete canapele, montatori rame pentru o fabrica din Arad

  Angajam barbati montatori schelete canapele, montatori rame pentru o fabrica din Arad. Program de lucru: 1 schimb Pachet salarial si de beneficii: Salariul atractiv negociat in urma interviului si a probei de lucru; Bonus in functie de perfomanta; Majorare salariala dupa 3 luni ; Tichete de masa de 30 lei zi; Analize medicale la angajare gratuite; Contractul se incheie pe perioada nedeterminata direct cu firma. Transport asigurat gratuit din Arad si de pe rutele stabilite de societate; Telefon informatii suplimentare : .

 • 92

  Angajam Operator CNC pentru o fabrica din Arad

  Angajam Operator CNC pentru o fabrica din Arad. Program de lucru: 2 sau 3 schimburi Responsabilitati: Pornirea programului de executare a taierii si monitorizarea masinilor automate; Alimentarea cu materie prima, sortarea si descarcarea lor. Pachet salarial si de beneficii: Salariul atractiv intre 4500 lei Brut 6000 lei Brut in functie de experienta. Bonus in functie de perfomanta; Majorare salariala dupa 3 luni ; Tichete de masa de 30 lei zi; Analize medicale la angajare gratuite; Contractul se incheie pe perioada nedeterminata direct cu firma. Transport asigurat gratuit din Arad si de pe rutele stabilite de societate; Telefon informatii suplimentare : .

 • 60

  Cautam Operatori CNC (strung freze) - 3 schimburi - Arad

  HPA recrutează operatori CNC fără experiență pe 3 schimburi pentru o companie de origine elvețiană. Program de lucru: (7-15; 15-23; 23-7) Cerințe: -Minim 10 clase -Cunoașterea principiului de toleranță -Abilitatea de a face calcule matematice -Stabilitate la locurile de muncă anterioare Salariu de încadrare: - începând de la 4400 lei brut, negociabil in funcție de experiență. Bonus lunar: - 200 ron net primele 6 luni, pentru operatorii Juniori fără experiență ca Operator CNC. - 300 ron net dupa 6 luni, dacă sunt atinse obiectivele de performanță pentru promovarea în categoria de Operator CNC Senior - 500 ron net, dacă sunt atinse obiectivele de performanță pentru promovarea în categoria de Operator CNC Expert Alte beneficii: - Tichete de masă în valoare de 30 ron zi lucrătoare (630 ron luna); - Bonus de loialitate 500 lei net, dupa primele 3 luni de la angajare + 500 lei net, la 6 luni de la angajare; - Ore suplimentare plătite 200%; - Al 13-lea salariu; - Prima de Crăciun 700 ron net + 150 ron sub forma de tichete cadou; - Prima de Paște 700 ron net; - Spor de noapte 25%; - Bonus de vechime 1000 2500 lei net; - Servicii medicale gratuite pentru angajați și rudele de gradul I; - Subvenționare ochelari de vedere - 500 ron, o data la doi ani (minim 9 luni vechime in companie). Transport asigurat pentru rutele: - Sânmartin Macea Curtici Șofronea; - Sânleani - Livada; - Ghioroc Sâmbăteni Mândruloc Vladimirescu (posibilitate de extindere până în Lipova); - Semlac Pecica Nadlac; - Municipiul Arad; Contact: zero sapte doi doi trei doi cinci doi trei unu.

 • 17

  Operatori productie Arad, zona Industriala

  Beneficii : Salariul de incadrare 3719 Ron care dupa 3 luni se mareste la 3893 RON Tichet de masa in valoare de 30 lei zi lucrata Bonus lunar de performanta Prime de Pasti, de Craciun si de Vara Bonus recomandare a unui coleg Prima sport Asigurare de sanatate privata Asigurare privata de viata si dizabilitate Contributie pensie pilonul 3

 • 93

  Operatori productie ARAD (Venituri de pana la 5000 BRUT)

  Angajam operatori productie (in 2 sau 3 schimburi) pentru una dintre cele mai prestigioase fabrici din Zona Industriala Arad. Beneficii: - Salariul brut incepand de la 3777 RON, la care se adauga - tichete de masa - 35 ron zi lucrata; - bonus de recomandare 600 ron NET - bonusuri lunare; - orele suplimentare platite 200%; - sporul de noapte : 130%; - spor pentru zilele de sambata 130%; - spor pentru zilele de duminica 200%; - spor pentru sarbatorile legale 200%; - prime de Paste si de Craciun; - transport asigurat in tot judetul Arad; Pentru informatii suplimentare puteti sa ne contactati la numarul de telefon din anunt;

 • 147

  Manipulant Marfa Cu Iscir Arad (Zona Industriala)

  Cautam manipulant marfuri pentru clientul nostru, o fabrica importanta din Arad Beneficii : Salariul de incadrare 4800 Ron Tichet de masa in valoare de 30 lei zi lucrata; Prime de Pasti, de Craciun si de Vara; Bonus recomandare a unui coleg; Prima sport; Asigurare de sanatate privata; Cerinte: disponibilitate de a lucra in 3 schimburi; - Asiguram transport pe urmatoarele rute: Arad. Sinmartin, Macea, Curtici, Sofronea, Seitin, Semlac, Pecica, Santoma, - Dorobanti, Iratos, Variasu Mare, Sanpaul, Olari, Comlaus, Santana, Zimandu Nou, Zimand Cuz, Sanleani, Livada. Pentru mai multe informatii si pentru angajare, ne puteti contacta la nr de telefon de telefon din anunt.

 • 2

  Operator productie sector alimentar

  Responsabilități: Asamblarea, ambalarea și etichetarea produselor alimentare conform standardelor companiei; Monitorizarea echipamentelor și mașinilor din linia de producție; Asigurarea respectării regulilor de igienă și siguranță alimentară; Colaborarea cu echipa pentru îmbunătățirea proceselor de producție; Participarea la instruiri și sesiuni de training pentru a-ți dezvolta abilitățile. Cerințe: Experiență anterioară într-un mediu de producție reprezintă un avantaj; Abilități bune de comunicare și spirit de echipă; Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu rapid și dinamic; Atenție la detalii și respectarea normelor de igienă; Flexibilitate în ceea ce privește programul de lucru. Beneficii: Venit Brut: 3436 lei Prima prezenta 350 lei Prima zi nastere Prima acord productie Masa calda asigurata Tichete masa valoare 35 lei Transport inclus

 • 29

  Recrutam Muncitori Necalificati (barbati) pentru productia de canapele!

  Cerinte: - Experienta anterioara in productia de canapele constituie un avantaj (atrage un salariu avantajos) ; -Disponibiltate de a lucra in doua schimburi; -Stare de sanatate buna. Se ofera: -Salariu confidential negociat in urma interviului si a probei de lucru; -Tichete de masa de 30 lei zi; -Contract de munca pe perioada nedeterminata; -Ore suplimentare platite 200%; -Asigurare medicala gratuita; -Transport gratuit oferit pentru rutele existente. Rute transport: -ADEA - SOCODOR - PILU - VARSAND - CAPORAL ALEXA - SANTANA -ZIMAND -NADLAC-SEITIN-SEMLAC-PECICA-SANTOMA-SEDERHAT -MISCA-CHISINEU-CRIS- NADAB-SIMAND-CURTICI-SOFRONEA VINGA-FISCUT-FIRITEAZ-CRUCENI-SAGU-ARAD -ARAD-VLADIMIRESCU - MINDRULOC-SAMBATENI-GHIOROC - COVASINT - SIRIA -GALSA-MISCA- PANCOTA - MADERAT - TARNOVA-CHIER -ARAD-VARIASU MIC-IRATOSU-DOROBANTI-CURTICI-MACEA-SANMARTIN-GRANICERI-SOCODOR-PILU-VARSAN-ADEA Persoanele interesate pot suna la numerele de telefon sau .

 • 2

  Kayaba - 15 aprilie- angajeaza 2 barbati care se afla in Cehia

  Angajam operatori - barbati - muncitori necalificati in Cehia Fabrica de amortizoare Kayaba, de langa Pardubice ofera locuri de munca bine platite 130 coroane ora 24 coroane=1 euro Fara comision Cazare la hotel Harmony 24 euro luna persoana - pentru cazare Cerem si oferim seriozitate ne puteti scrie pe whatsApp sau suna la vezi nr. de telefon din anunt - dreapta sus

 • 2

  Sculer matriter

  Cerinte: - Absolvent a minim 10 clase; - Cunostinte in domeniul matritelor de injectie mase plastice; - Experienta in domeniu (minim 1 an); - Cunostinte de prelucrare prin aschiere, prelucrare prin electroeroziune si desen tehnic; - Capacitatea de lucru in picioare, in echipa, ordonat, atent la detalii; Resposabilitati: - Asigura mentenanta ordinara si extraordinara a matritelor de injectie; - Depistarea defectelor la matrite de injectie si remedierea acestora. Beneficii - Salariu motivant; - Tichete de masa; - Asigurare privata de sanatate - Munca intr-o companie in plina ascensiune. Descrierea companiei: Lampia Molds SRL avand ca profil de activitate reparatia si executia de matrite de injectie, precum si alte prelucrari mecanice, ofera oportunitate de dezvoltare profesională si un mediu de lucru placut, intr-un colectiv tanar si dinamic.

 • 6

  Recrutam Operator CNC (barbat) cu sau fara experienta!

  Recrutam Operator CNC (barbat) cu sau fara experienta! Arad, Zona Industriala de Vest Program de lucru : 3 schimburi; Cerinte: Cunostinte minime desen tehnic; Cunostinte minime masuratori (subler, micrometru, etc); Disponibilitate de lucra pe schimburi. Se ofera: Salariul pornind de la 4000 - 4300 lei brut luna; Tichete de masa in valoare de 30 lei zi; Ore suplimentare platite cu 200%; Al-13-lea salariu; Bonus lunar pornind de la 200 lei net; Transport asigurat gratuit pe rutele existente. RUTE TRANSPORT : Sanmartin Macea Curtici Sofronea Andrei Saguna Zimandcuz Livada Ghioroc Sambateni Mandruloc Vladimirescu Nadlac Seitin - Semlac Pecica Municipiul Arad Ne puteti contacta telefonic : .

 • 3

  Lucrator productie materiale publicitare in centru Arad

  Brandstorming angajează! Căutăm coleg colegă pentru producția materialelor publicitare în Arad. Tip job: Full time Cerințe: - Experiență în producția publicitară; - Îndemânare la inscripționare, colantare: să știi să pregătești, tai și lipești folii, autocolantele materialele; - Pricepere și atenție la detalii; - Dacă ai și permis de conducere îl considerăm un bonus; Ofertă: Un pachet salarial atractiv și oportunități de creștere în funcție de performanță. Contactează-ne la:

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Arad

Localități

Arad
Salvează căutarea