Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori utilaje Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Electrician/ mecanic intretinere aaylex prod (cocorico) buzau

  ELECTRICIAN: 2 posturi • calificare Electrician • experienta in mentenanta echipamente si instalatii electrice • cunostinte dе baza dе electrotehnica • experienta minima in domeniul automatizarilor industriale • prezinta avantaj: cunostinte dе baza dе pneumatica si hidraulica ; autorizare ANRE gr. II, gr. III. Descrierea jobului • asigurаreа mеntenаntеi si intrеtinеrii de utilаjе si еchipamentе industrialе si еchipamеntе conеxе (cеntralа tеrmicа, statiе comprеsoare, statie de transformare, centrala de frig, centrala de ventilatie). • reparatii si interventii autorizate in retelele electrice de joasa tensiune MECANIC INTRETINERE: 2 posturi • calificare Mecanic intretinere • experienta in mentenanta echipamente si utilaje industriale • cunostinte necesare : construcţia diferitelor tipuri dе masini si instalatii dе lucru ; organe dе masini si importanta fiecaruia in lantul cinematic al masinii respective ; • noţiuni dе mecanică, proprietati fizico-mecanice ale materialelor; • desen tehnic si tolerante uzuale. Descrierea jobului: • asigurarea mentenantei si intretinerii de utilaje si echipamente industriale • supravegheaza functionarea utilajelor si interventia ori de cate ori este nevoie; • face reglajele si ajustarile necesare unei bune functionari a echipamentelor; • asigura intretinerea curenta a utilajelor: gresare, verificarea uleiului la reductoare; • participa la reviziile tehnice ale utilajelor /echipamentelor.

 • 9

  Electrician coordonator echipa

  Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul pe adresa de e-mail a firmei sau sa se prezinte la sediul Martelli Europe, in zona industiala a municipiului Buzau, pe str. Aleea Industriilor nr. 17. Se ofera salariu negociabil, pornind de la 4000 lei, bonuri de masa.

 • 6

  Mecanic întreținere și reparații utilaje din industria textila, confectii si incaltamint - 2 POSTURI

  Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul pe adresa de e-mail a firmei sau sa se prezinte la sediul firmei MARTELLI Europe, in Buzau, str. Aleea Industriilor nr. 17 (soseaua Pogonele).     Se solicita experienta relevanta pe un post similar, iar salariul este negociabil.          

 • Angajăm tehnician/mecanic/ inginer pentru intretinere utilaje linie îmbuteliere

  Societate comerciala angajează Tehnician / Mecanic de întreținere utilaje pentru linie de îmbuteliere -Industrie Alimentara ( vin ) Programul de lucru este de luni pana vineri, 8 ore/zi. Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Candidatul ideal: - studii tehnice - experiență de minim 1 an intreținere echipamente specifice activității de producție în industria alimentară Descriere job: Responsabilitati: - menținerea în parametrii de funcționare a utilajelor din produție - planifică, coordonează și verifică activitatea de întreținere a echipamentelor - asigură condițiile tehince de funcționare a echipamentelor - intreținerea utilajelor Beneficii: - salariu motivant - transport asigurat - posibilitate relocare

 • Operatori masini Comanda Numerica /prelucrator prin aschiere

  Cu o experienta de peste 49 de ani, voestalpine Railway Systems Romania S.A. si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca, fiind singura companie furnizoare de schimbatoare si elemente de infrastructura pentru caile ferate, metrou, tramvai si companii cu linii industriale proprii. Daca esti o persoana comunicativa, energica, cu spirit d echipa, adaptabila si proactiva te asteptam sa te alaturi echipei din cadrul companiei noastre. Cerinte pentru ocupare post : - Cunostinte desen tehnic nivel mediu spre avansat; - Disponibilitate lucru in schimburi prin rotatie; - Cunostinte folosire utilaj cu comanda numerica / freza universala; - Cunostinte tehnice solide, proceduri specifice d lucru si ordinea d lucru a acesteia; - Cunoasterea parametrilor functionali ai utilajelor; - Capacitatea d a identifica / sesiza defecte; - Responsabilitate, atentie la detalii; - Constituie avantaj cunoasterea limbii engleze. Descrierea jobului Principal le r spons bilitati: - Execut lucrari d fr z r conform reper lor din docum

 • 10

  Angajam pentru formare ca operatori CN

  BMN PROTECH s.r.l. din Buzau, firma specializata in productia de componente mecanice de precizie, angajeaza 2 absolventi scoala profesionala/liceu tehnic pentru formare ca operatori masini automate (CN). Salariu net 3000 - 5000 lei, decont cheltuieli transport si tichete masa.

 • 2

  Angajam Operatori mase plastice

  Societate comerciala angajeaza Operatori mase plastice sau Muncitori necalificati, program in 3 schimburi, tichete de masa, tichete cadou.

 • 2

  Angajam lucratoare legatorie

  Tipografie Buzau, angajam lucratoare legatorie, cu experienta CV-urile se pot trimite pe email sau le puteti depune personal la sediul firmei din str. Postei nr 18 Relatii la telefon

 • 5

  Societate comerciala angajeaza Sondor la forajul mecanizat

  CANDIDATUL IDEAL: - Experienta in activitatea de forare, constituie avantaj; - Permis de conducere constituie avantaj; - Cunostinta mecanica utilaj, constituie avantaj. RESPONSABILITATI: - Executa foraje; - Participa la montarea si demontarea instalatiei de foraj; - Supravegheaza instalatia de foraj pentru executarea forajelor; - Manevreaza utilajul de forat pentru aducerea la suprafata a probelor de argila, pietris, conform standardelor in vigoare si proceselor tehnologice; - Raspunde pentru buna executare a lucrarilor de foraj.

 • 2

  Angajam mecanic intretinere utilaje

  FIERART CONCEPT SRL isi mareste echipa de mentenanta! Cautam un coleg ambitios, motivat de dezvoltarea in acest domeniu, cu experienta sau dispus sa invete. Profil candidat: - studii tehnice sau calificare in domeniu; - experienta profesionala in mentenanta echipamentelor de joasa tensiune sau deschidere pentru a invata; - constituie un avantaj experienta anterioara intr-o companie de productie; - constituie un avantaj experienta de lucru pe linii automatizate. RESPONSABILITATI - urmareste functionarea echipamentelor, raporteaza anomaliile/nerespectarea parametrilor normali de functionare; - realizeaza interventii la sistemele electrice: reparatii minore, alte lucrari in conformitate cu procedurile interne ale companiei; - realizeaza inspectii / verificari periodice ale instalatiilor electrice, recomandari pentru activitati preventive/corective de mentenanta; - asigura mentenanta permanenta; -Intreprinde actiunile de mentenanta planificata, conform programarilor stabilite, precum si cele de mentenanta corectiva, la echipamentele din sectiile de productie; - Exercita, in conditii de siguranta, diagnosticarea defectiunilor, rezolva problemele tehnice ale echipamentelor/ utilajelor prin interventie directa asupra lor si in timp util, apoi le repune in functiune; -Verifica si completeaza raportul de defectiuni zilnice; -Respecta procedurile de interventie la echipamente si procedura privind modul de lucru cu magazia de piese de schimb; -Analizeaza cauzele defectiunilor majore si implementeaza contramasuri in scopul de a evita reaparitia defectiunilor; Ce oferim: -pachet salarial fix+bonus de performanta -tichete de masa in valoare de 23 lei/zi lucratoare -prime+pachete cu alimente cu ocazia sarbatorilor -cursuri, atestari, dezvoltare; -cultura organizationala indreptata spre oameni & echipa deschisa, orientata spre comunicare si suport; -traditie si performanta recunoscute. Daca tu crezi ca poti indeplini toate acele responsabilitati, si vrei sa te si dezvolti impreuna cu noi, asteptam sa ne suni la pt detalii! Cv urile se pot depune si la punctul de lucru al societatii din Str.Transilvaniei nr.429, Buzau (vis-a-vis de fostul Metro Buzau)

 • Salveaza cautarea