Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Prahova

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 14

  SGS ALERT SYSTEMS SRL PLOIESTI angajeaza agenti de securitate pentru interventie.

 • 1

  Societate comerciala angajeaza strungar cu experienta Poate fi si pensionar

 • Tanex Wood isi mareste echipa! Oferim locuri de munca pentru muncitori necalificati in sectia de semifabricate din lemn. Cerinte: respectarea programului de lucru si a normelor ce implica aceasta activitate; Salariul de 1700 lei net. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV la adresa: Detalii se pot obtine si telefonic: ; Locatia fabrica :Com.Izvoarele, Sat Izvoarele , DN1A nr.1 Alatura-te echipei noastre!

 • 2

  Posturile sunt disponibile la sediul SC DEKOMTE de Temple Engineering SRL din Ploiești West Park. Se încheie contract de munca pe perioadă nedeterminată. Se asigura Tichete de masă pentru toate zilele lucrate și transport gratuit din Ploiești. Program de lucru în două schimburi. Reprezinta avantaj: - experienta in domeniu - diploma de calificare - cunostinte de desen tehnic si materiale conform EN. C.V. – urile se pot transmite și pe e-mail: , sau se pot depune la punctul de pază de la sediul societății.

 • 84

  S.C. DEKOMTE DE TEMPLE MANUFACTURING SRL cu domeniul principal de activitate - fabricarea de produse industriale din materiale textile, cu punct de lucru in Ploiesti, regim de lucru in doua schimburi, angajam ambalator. Cerinte - studii - minim scoala profesionala. Tel 0741 257 742 sau 0244 514351 int. 1, luni-vineri intre orele 08.30 - 16.30.

 • Operatori productie pentru companie multinationala din domeniul productiei Cerinte: minim 10 clase; experienta profesionala in domeniul industrial; disponiblitate la program in 3 schimburi. Oferim: Pachet salarial motivant Bonuri de masa Spor de noapte Spor de foc continuu Cazare asigurata

 • Gi Group angajeaza Operator Productie pentru partenerul nostru, lider la nivel global ce activeaza in industria de electrocasnice. Locatie: Aricestii Rahtivani, Ploiesti Cerinte: Absolvent studii medii/Scoala profesionala; Experienta intr-o pozitie similara in domeniul de productie constituie avantaj; Persoana organizata si responsabila; Atentie la detalii si capacitate de invatare rapida; Abilitati de comunicare si lucru in echipa; Seriozitate fata de programul de lucru si activitatea desfasurata; Aptitudini tehnice constituie avantaj; Cunostinte despre operarea si intreținerea utilajelor constituie avantaj. Descrierea jobului Responsabilitati: Supervizarea procesului in conformitate cu planul de operatii in functie de masina/utilajul care i-a fost alocat; Mentine in stare de functionare si monitorizeaza echipamentele din zona de lucru alocata; Urmareste instructiunile de utilizare ale masinilor si echipamentelor care i-au fost alocate (pornire, inchidere, functionare in parametrii optimi, oprire fortata); Verifica calitatea materialelor in procesul de productie; Executa toate operatiile specifice fazei de lucru conform instructiunilor in timpul alocat; Raporteaza orice defect de material si semifabricat superiorului direct; Gestioneaza defectele produsului care se afla in curs de fabricare pe masina/linia unde este alocat; Verifica si se asigura de respectarea standardelor privind calitatea si corectitudinea asamblarii individuale in conformitate cu instructiunile primite; Respecta parametrii de monitorizare a calitații. Daca sunteti interesat de aceasta oportunitate de angajare, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon .

 • Firma de recrutare HICO RECRUITING recruteaza MUNCITORI CONSTRUCTII (zidar, muncitor cofraje si armaturi, betonist si muncitor acoperisuri tigle) pentru BELGIA, Italia-Livorno. OFERTA Salariu pornind de la 1560 euro net/ luna. Program de lucru este de luni pana vineri, 8 ore/ zi

 • 26

  CERINTE: -persoana serioasa, responsabila, muncitoare; - experienta in domeniul reciclarii si cunoasterea diferitelor tipuri de plastice constituie un avantaj. OFERTA: - salariu; - tichete de masa; - program luni- vineri (nu se lucreaza in weekend); -decontare transport. Angajarile se fac pentru linia de reciclare a maselor plastice .Pentru orice informatii va rugam sa sunati la tel .

 • 1

  POLTEKS SRL, angajeaza personal pentru posturile de strungar, operator elastomeri si operator strung CNC in conditii de lucru de 8 ore/zi 5 zile/saptamana cu posibilitatea efectuarii orelor suplimentare la cerere. Salariu atractiv bonuri de masa si alte avantaje. CV urile pot fi depuse la sediul societatii sau sunati pentru informatii.

 • Service autorizat RAR angajam 2 mecanici auto pentru mecanica generala si pentru reparatii sisteme injectie (injectoare, pompe injectie etc) Program 8 ore, L-V , salariu atractiv in functie de experienta,tichete de masa 20 lei/zi lucratoare. Pentru detalii , va rugam sa ne contactati la numerele de tel. - sau la sediul nostru. Service-ul este situat intre cele doua benzinarii MOL si Lukoil , la iesirea din Sinaia spre Busteni.

 • 1

  electrician cu/fara atestat muncitor ptr dezmembrari auto

 • 1

  Candidatul ideal : - Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi; - Minim studii medii; - Apt efort fizic; - Experienta de lucru in Productie. Se asigura: - Contract perioada NEDETERMINATA ; - Salariu : 2000 Ron Net ; - Transport din Ploiesti, Aricestii Rahtivani, Moreni, Bratasanca, Darmanesti, Ghirdoveni, I.L Caragiale, Floresti, Campina si decontarea totala/partiala a transportului, pentru angajatii din alta localitate fata de cele mentionate anterior; - Tichete de masa 20 Ron ; - Asigurare medicala privata ; - Bonusuri de performanta ; - Prima Paste/Craciun ; Cei interesati sunt rugati sa aplice la acest anunt, urmand sa revenim cu mai multe detalii ;

 • 1

  Pentru linia noastra de reparatie si inspectie semiautomata, cautam persoane pentru reparatii paleti lemn. Daca ai experienta in lucrul cu lemnul, poti lucra in doua schimburi in intervalul orar 7:00-15:00 si 15:00-23:00, atunci esti persoana pe care o cautam. Oferim: Salariu net lunar garantat: 1800 lei Tichete de masa in valoare de 20 lei/zi (aproximativ 420 lei lunar) *pe langa salariu persoanele selectate vor beneficia lunar de un bonus de productivitate care poate ajunge la 250 lei- in functie de numarul de paleti reparati Transport asigurat din Ploiesti Astept CVul tau la adresa de email sau pe whatapp la numarul de telefon

 • 1

  SC Stratus Solutions SRL , serivice camioane multimarca, situat in orasul Boldesti-Scaeni din judetul Prahova, cautam mecanici auto cu sau fara experienta, pentru: mecanica intretinere, reparatii motoare si cutii de viteze, reparare de instalatii aer-comprimat si hidraulice, etc. Oferim salariu motivant si bonuri de masa. Pentru detalii apelati 0727 124 514.

 • 2

  Angajam pickeri pentru un depozit in OTOPENI, Avem nevoie de 4 persoane, din care cel putin 2 persoane sa detina permis de conducere CATEGORIA B, pentru a va pune la dispozitie o masina in scopul transportului catre depozit. BENEFICII: -Total beneficii lunare net 2.300 NET; -Transport asigurat din Ploiesti; Program de lucru: - L-V cu libere Sambata si Duminica; -Se lucreaza in 2 schimburi: S1: 6:00-14:30 S2: 14:00-22:30 Activitati specifice postului: -Receptia marfii care vine de la furnizori si aranjarea lor pe rafturi in depozit; -Picking pentru comenzile care vin din magazine si pregatirea paletilor cu marfa pentru expeditie. Alte informatii importante: -Se lucreaza la temperatura ambientala cu exceptia zonei unde sunt depozitate produsele din ciocolata unde este permanent aerul conditionat pornit (17-22 grade celsius). Pentru detalii si programari la interviu:

 • Angajam pickeri/manipulanți mărfuri pentru un depozit din Ștefăneștii de Jos (ILFOV), BENEFICII: - Salariu de încadrare brut 3.192 lei; - Contract pe perioada nedeterminată; - Total beneficii lunare net 2.100 NET, compus din: 1.848 lei + Bonuri de masa in valoare de 252 lei; - O masă caldă + o băutură caldă/zi; - Bonus de performanță; - Transport asigurat tur-retur din Ploiești; - Programe de instruire pentru activități de depozit și utilizare liză electrică, se eliberează atestat; - Angajator de top, experiență într-o companie multinațională. PROGRAM: - 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână cu 2 zile libere ( 1 zi duminica + 1 zi in timpul săptămânii); -Se lucrează in intervalul orar 6:30-15:00. RESPONSABILITATILE POSTULUI: - Realizarea activității de picking (culegere produse) in vederea pregătirii comenzilor; - Utilizează scanere pentru pregătirea comenzilor si transpaleta electrică (liza electrică); - Așezarea mărfurilor pe paleți si încărcarea acestora in mijloacele de transport. CANDIDATUL IDEAL: -Experiența anterioara in depozit nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj; -Disponibilitate pentru efort fizic moderat; -Experiența in folosirea scanerului reprezintă un avantaj. Pentru detalii si programare la interviu :

 • 15

  Companie cu activitate de productie, cu 23 ani experienta pe piata din Romania, angajeaza OPERATOR PRODUCTIE, pentru fabrica de geam termoizolant din Ploiesti, cu experienta in munca de productie. Cerinte: Studii medii; Experienta in munca de productie; Atentie la detalii; Disponibilitate pentru lucrul in schimburi, dupa finalizarea perioadei de proba; Spirit de echipa; Seriozitate. Beneficii: Venit net lunar: de la 2360; Posibilitate de alte sporuri; Program de lucru: L - V Spor de weekend (atunci cand se lucreaza sambata); Instruire teoretica si practica la locul de munca.

 • 1

  Societatea ANDO COM angajeaza frigotehnist cu calificare si experienta in domeniu. Descrierea jobului: - Are o cunoastere temeinica a sistemelor de climatizare si incalzire, atat din punct de vedere constructiv cat si in ceea ce priveste functionarea; - Dezvoltarea si intretinerea instalatiilor de climatizare, termice, sanitare si gaze; - Diagnosticarea si remedierea/inlocuirea instalatiilor defectuoase; - Punerea in functiune si verificarea utilajelor de climatizare, termice si sanitare; - Efectuarea activitatiilor de reparare si mentenanta ale echipamentelor folosite; - Raspunde de calitatea reparatiilor efectuate; - Buna gestionare a timpului pentru a optimiza perioada de reparatie/revizie. Cerinte: -Experienta in domeniul service-ului si mentenantei pentru aer conditionat si climatizare; -Atitudine pozitiva, spirit de echipa; -Disponibilitate la deplasari; -Permis de conducere categoria B; -Capacitatea de comunicare si relationare cu clientii; -Orice alte certificari/autorizatii in domeniu constituie avantaj. Avantaje: -Pachet salarial motivant - Mediu de lucru placut; - Echipa tanara si profesionista; - Cursuri de specializare periodice; - Posibilitatea de a lucra intr-un domeniu care se afla intr-o continua expansiune. Te asteptam sa faci parte din echipa noastra!

 • 3

  Vino la ALKA pentru a ni te alatura in prepararea celor mai gustoase produse. Avem nevoie de TINE pentru a ocupa postul de AMBALATOR/OPERATOR PRODUCTIE. Hai sa discutam detaliile la telefon. Locatie: Parc Industrial Ploiesti Program: 12/24 si 12/48

 • Salveaza cautarea