Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori utilaje Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  DR XLMAIER Group este de peste 60 de ani un promotor al inovațiilor, aflându-se în top 100 furnizori ai industriei automotive din lume. Prin metode inteligente și sustenabile, compania produce sisteme electrice moderne și interioare exclusiviste pentru mașinile premium. Zilnic, cei aproximativ 70 de mii de angajați din întreaga lume contribuie cu pasiunea și entuziasmul lor la crearea caracterului vehiculelor de lux. Aceștia susțin leadership-ul tehnologic al companiei prin inițiativă, asumarea responsabilității și dorința de a crea mereu ceva nou. Pentru departamentul Prototype & Equipment Manufacturing căutăm Operator CNC. Responsabilitati: Reglarea tuturor unitatilor de masurare necesare; Documentarea rezultatelor verificarilor si masuratorilor; Alegerea corecta a sculelor aschietoare; Autocontrolul pe faze si operatii si controlul produsului final; Respectarea regulamentului de ordine interioara; Pastrarea ordinii si curateniei la locul de munca. Cerinte: Scoala Profesionala/ Domeniu Tehnic; Experienta intre 1-3 ani ; Avantaj cunoastere operare utilaje CNC HAAS si FANUC; Cunoastere desen tehnic; Persoana sociabila, dornica sa invete si proactiva; Flexibilitate Beneficii: Sansa dezvoltării carierei într-o companie multinațională de renume; Training initial, programe de dezvoltare. Pentru aplicatii, asteptam un cv pe adresa de email sau direct pe platforma Draexlmaier: https://career5.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=38653&company=lisadrxlma

 • 1

  ITAL CB MEC SRL - prelucrari in aluminiu- angajeaza OPERATOR MASINI UNELTE CU COMANDA NUMERICA. se lucreaza in 3 schimburi, salar BRUT 2800 lei + bonuri de masa de 15 lei

 • 7

  Candidatul ideal Cerinte: - autorizatie ISCIR - studii medii; - persoana organizata, atentie la detalii Responsabilitati: - incarca si descarca marfa, in / din camioane - ajuta la aranjarea marfii pe rafturi Oferta (bonusuri, beneficii): - posibilitate de dezvoltare profesionala - salariu fix + bonusari + tichete de masa - mediu de lucru profesionist "Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro/termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

 • 2

  Gi Group angajeaza Tehnician CNC: Responsabilitati: -Pregatesti materialele si sculele folosite in conformitate cu instructiunile de lucru si comanda de productie; -Ajustezi programele CNC pentru procesul de productie; -Observi procesul si operarea masinii pentru verificarea acuratetii setarilor si detectarea disfunctionalitatilor sau prelucrarii neconforme; -Verifici produsele calitativ dupa prelucrare pentru respectarea desenului de executie a reperului (respectarea tolerantelor de pe desen); -Verifici reperul dimensional dupa prelucrare, utilizand instrumente de masura si control dedicate (subler,micrometru,proiector,microscop); Cerinte: -Studii tehnice; -Experienta relevanta in domeniu; -Disponibilitate pentru lucrul in 2/3 schimburi; -Cunostiinte operare PC; -Spirit de echipa, motivatie. Beneficii: -Salariu motivant si tichete de masa; -Transport asigurat; -Bonusuri si prime in functie de performanta; -Posibilitati de dezvoltare profesionala.

 • 2

  Apt Timisoara angajeaza mecanic, lacatus, lacatus mecanic, frezor, strungar, mecanic agricol , mecanic auto. Se cere: Diploma de calificare; Experienta in domeniu constituie un avantaj Oferim: - Salariu: 2740 lei Brut ( in funtie de experienta poate sa fie mai mult) - Tichete de masa de 15 lei/zi - Bonus lunar de 504 lei brut - Al -13 - lea salariu - Prima de Paste - Prima de Craciun - Ore suplimentare platite 200% - Transport asigurat Se lucreaza un program de 3 schimburi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul: sau lasati un mesaj si va contactam noi.

 • APT Timisoara angajeaza cu transport asigurat din timisoara persoane cu experienta ca tehnician mentenant. Experienta minima de 3 luni. Oferim: Salariu Atractiv- se ofera in functie de experinta pe care o aveti; Tichete de masa de 15 lei/zi; Ore suplimentare platite 200%; Al 13 - lea salariu ; Prima de Paste/Craciun; Asigurare medicala ; Transport asigurat din Timisoara si de pe rute. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul: sau lasati un mesaj si va contactam noi.

 • APT Timisoara angajeaza cu transport asigurat din timisoara persoane cu experienta ca reglori injectie. Experienta in injectia cu spuma poliuretanica Oferim: Salariu Atractiv- se ofera in functie de experinta pe care o aveti; Tichete de masa de 15 lei/zi; Ore suplimentare platite 200%; Al 13 - lea salariu ; Prima de Paste/Craciun; Asigurare medicala ; Transport asigurat din Timisoara si de pe rute; SE LUCREAZA 2 SCHIMBURI. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul: sau lasati un mesaj si va contactam noi.

 • 1

  APT Timisoara angajeaza cu transport asigurat din timisoara persoane cu experienta ca tehnician atelier. Acest post necesita experienta pe freza/strung si cunostinte de desen tehnic. Oferim: Salariu Atractiv- se ofera in functie de experinta pe care o aveti; Tichete de masa de 15 lei/zi; Ore suplimentare platite 200%; Al 13 - lea salariu ; Prima de Paste/Craciun; Asigurare medicala ; Transport asigurat din Timisoara si de pe rute; Program de lucru in 2 schimburi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul: sau lasati un mesaj si va contactam noi.

 • 11

  HPA recruteaza Operator utilaje pentru o companie multinationala, din Timisoara C. Lugojului Program de lucru: - 2 schimburi - se cere disponibilitate pentru 3 schimburi Cerinte: - Minim studii medii + diploma de BAC; - Capacitate de a lucra cu utilaje automatizate si atentie la detalii; - Experienta in productie pe utilaje - Stabilitate la locul de munca; - Disponibilitate la 3 schimburi Salariu si pachet de beneficii: - Incadrarea este de 4400 lei Brut = 2574 lei Net ; - Bonus lunar garantat de 20% din salariu 880 lei Brut = 566 Net; => 4.4 lei brut = 3.089 net - Spor de ore suplimentare 250%; - Tichete de masa 20 lei (420 lei Net) - Tichete de vacanta - Tichete cadou de Paste si Craciun, de 400 lei net; - Al 13-lea salariu; - Bonus de transport 140 lei Brut = 91 lei Net - Curs ISCIR platit de firma; - Asigurare medicala; Transport asigurat din Timisoara, Remetea Mare, Dumbravita si Ghiroda. Detalii la telefon: zero sapte doi noua patru noua sase sase opt sase - Alexandra

 • 1

  Candidatul ideal - persoana harnica si serioasa; - simt practic; - dorinta de perfectionare in domeniul montajului de mobilier. - disponibilitate pentru munca fizica/ efort fizic - responsabilitate, corectitudine, interes pentru munca Descrierea jobului - manipularea si deplasarea produselor de mobilier - Program de lucru un singur schimb:L-V:08.00-16.30 Prin transmiterea cv-ului dvs sunteti de acord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiei CASA RUSU. Informatiile din CV vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul companiei CASA RUSU. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, va rugam sa ne anuntati.

 • 11

  HPA recruteaza Electromecanic pentru o fabrica germana din Timisoara din industria de automotive. Cerinte: - Experienta similara intr-o fabrica automotive; - Cunostinte electro-mecanice si automatizari (cele din urma reprezinta un avantaj); - Disponibilitate la 3 schimburi. Responsabilitati: - Urmarirea productiei prin monitorizarea masinilor automate; - Urmarirea calitatii produselor finite si interventii pe parcursul productiei pentru micsorarea defectelor; - Intretinerea, parametrizarea si optimizarea utilizarii echipamentelor si utilajelor; - Efectuarea intretinerii preventive la echipamentele din linia de productie; - Repararea defectelor aparute la utilajele de natura electrica, electronica si mecanica; - Monitorizarea defectelor pe fiecare utilaj din aria de productie, pentru modificarea si imbunatatirea parametrilor de functionare a masinilor pentru cresterea/ mentinerea productivitatii si calitatii. Pachet salarial si de beneficii: - Contract nedeterminat direct cu fabrica de productie; - Salariu intre 8548 brut - 9401 brut; - Tichete de masa in valoare de 15 lei; - Transport inclus din Timisoara si Giroc sau decontatat in valoare de 140 lei net; - Spor ore suplimentare de 200 %; - Spor ore de noapte de 25 %; - Al 13-lea salariu; - Asigurare de viata. Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la zero - sapte - doi - doi - trei - doi - cinci - doi - trei - unu - Oana Prisecaru

 • 16

  HPA recruteaza Operator, pentru o fabrica germana din Timisoara din industria de automotive. Program in: 3 schimburi Cerinte: - Stabilitate la locurile de munca anterioare; - Experienta intr-o fabrica de automotive; - Minim studii generale; - Disponibilitate in a lucra in 4 schimburi. Pachet salarial si de beneficii: - Contract nedeterminat direct cu firma; - Salariu brut de incadrare 4.126 lei = 2.413lei net; - Tichete de masa in valoare de 15 lei; - Transport inclus sau decontat in valoare de 140 lei net; - Al 13-lea salariu; - Asigurare de viata. Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la zero - sapte - doi - doi - trei - doi - cinci - doi - trei - unu - Oana Prisecaru.

 • 13

  Recrutam Stivuitorist, pentru clientul nostru, companie ce produce bauturi, din Timisoara. Programul de lucru: 3 schimburi; Cerinte: - Minim 10 clase; - Fara cazier; - Disponibilitatea pentru 4 schimburi; Oferta salariala: - Salariul brut: 3.310 lei; - Prima de performanta: 248 lei brut; - Prima de tura continua: 563 lei brut; - Tichete de masa de 15 lei/zi (pe card); - Al 13-lea salariu; Alte beneficii extrasalariale: cafea, apa, fructe; Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la zero - sapte - doi - doi - trei - doi - cinci - doi - trei - unu - Oana Prisecaru.

 • 6

  Compania Smithfield Romania (cu sediul in Timisoara) se ocupa cu cresterea si productia carnii de porc. Angajam Ingrijitori Animale pentru fermele noastre de la Cenei si Gataia. Beneficii: - Salariul corelat cu media în piață; - Transport asigurat din Timișoara; - Se lucreaza intr-un singur schimb; - O masa calda asigurata de companie (felul I, felul II); - Tichete de masa-15 lei; - Bonus de productie; - Bonus de biosecuritate daca sunt indeplinite conditiile de biosecuritate (nu detineti porci acasa); - Prime de Paste si de Craciun; - Pachet cu carne proaspata de porc, de Craciun; - Asigurare medicala pentru a efectua anumite investigatii la o clinica privata de sanatate; - Ore suplimentare platite conform legislatiei; - Perioade de testare (teste cu intrebari din munca efectuata; la fiecare 2 teste promovate se mareste salariul de incadrare, putand ajunge pana la 4200 RON brut; - Contractul de munca se va incheia pe o perioada nedeterminata. Pentru mai multe detalii si inscrieri va rog sa ne contactati la nr. de tel. . *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul grupului Smithfield. Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield. Va multumim si va asteptam!

 • 11

  Oferim: - Salariu minim de incadrare ce porneste de la 3100 RON brut in functie de complexitatea postului, experienta si cunostinte si poate creste rapid prin invatare si implicare; - Beneficii extra salariale: -> bonus de performanta ce poate ajunge pana la 1200 Ron /lunar, -> spor noapte, spor weekend, spor ore suplimentare, tichete de masa; -> prima de Craciun, prima de Pasti, -> spor de vechime, prima de recomandare, prima vacanta, bonus de caldura; - Asigurare medicala privata; - Transport gratuit; - Transparenta si claritate in ceea ce priveste posibilitatea de promovare; - Un loc de munca sigur si posibilitatea de a creste si promova, Cerinte: Disponibilitate de lucru in 3 schimburi; Capacitate de lucru in picioare; Cunostinte tehnice minime; Experienta in domeniu reprezinta un avantaj; Orientare spre cresterea si dezvoltarea profesionala. Resposabilitatile postului: Raspunde de exploatarea corecta a utilajului si a accesoriilor acestuia. Colaboreaza cu ceilalti operatori in vederea exploatarii optime si folosirea la capacitate a utilajului pe care este repartizat, de realizarea indicatorilor de productivitate si de calitate in procesul de fabricatie. Urmareste folosirea rationala si cat mai economica a materiilor prime si a materialelor necesare productiei. DS Smith Packaging Romania este o companie europeana, lider in domeniul productiei ambalajelor din carton ondulat cu o activitate neintrerupta din 2002. Iti doresti sa faci parte dintr-o companie multinationala cu valori solide care isi respecta oamenii si mediul inconjurator?

 • Angajam tehnician mecanic pentru o fabrica din Timisoara Se ofera : - salariu net porneste de la 2500 ron, in fuctie de abilitati si experienta - Bonus pentru recomandarea unui coleg nou 1000 lei net operator, 1500 tehnician mentenanta, 1700 inginer de specialitate - Orele suplimentare platite 200%, ore de noapte platite 25% - Prima Concediu, Paste, Craciun 2780 lei net/an - Tichete de masa de 20 lei/ziua lucrata - Asigurare de sanatate privata pentru toata familia (Clinica Regina Maria) - Sesiuni de cursuri si formari profesionale - Activitati de relaxare si sport (7 card) - Petrecere de vara a firmei in luna august, petrecere de Craciun - Ghiozdane cu rechizite oferite gratuit pentru copiii angajatilor (invatamantul primar) Program de lucru: 3 schimburi ( 6 zile cu 2 zile libere ) Se ofera transport gratuit in Timisoara si pe rutele: Ciacova - Petroman Vucova Buzias Izvin- Bucovat-Recas Becicherecu Mare Biled Sandra- Uihei - Lovrin Giarmata - Cernateaz Sacalaz- Sinmihaiu Roman Sinandrei

 • 7

  Se ofera: - Salariu brut 4180 (in functie de experienta); - tichete de masa de 20 ron/zi lucrata; - al 13- lea salariu; - transport asigurat din Timisoara si de pe rutele: Igris-Sanpetru Mare-Periam-Varias-Gelu-Barateaz-Calacea-Sanandrei-Hodoni-Satchinez-Carani-Manastur-Vinga-Ortisoara-Cornesti-Covaci-Toager-Giera-Livezile-Banloc-Deta-Voiteg-Jebel-Sag-Comlosu Mare-Comlosu-Mic-Jimbolia-Carpinis-Iecea-Biled-Becicherecu Mic-Dudestii Noi. - spor de noapte 25% - ore suplimentare platite dublu - cabinet medical in incinta companiei - 23 de zile de concediu de odihna

 • Salveaza cautarea