Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Operatori utilaje Timis

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 56

  Sofer categ B Sofer categ C+E

  Clarismart Consulting angajeaza Sofer categ B Sofer categ C+E in Timisoara. Cerinte -persoana onesta si harnica -dorinta de a munci Beneficii: - salariu fix - tichete de masa -prima lunara - prima de concediu - prime de Sarbatori -ore suplimentare platite dublu -asigurare medicala -al 13-lea salariu Persoanele interesate sunt rugate sa apeleze nr. de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

 • Tehnician mecanic Cunoștințe de pneumatica,hidraulica,mecanica,senzoristica.

  Tehnician mentenanta,cunostinte de pneumatica,hidraulica,mecanica,electrica, permis de conducere B / C ,doresc angajare zona de nord a Timisoarei. Astept oferte serioase. Multumesc.

 • 48

  Angajam operator electronica in calea Buziasului

  APT Timisoara angajeaza pentru una dintre cele mai mari si prestigioase fabrici pe domeniul electronic din Timisoara. VENIT NET CUPRINS INTRE 3000-3400. + TICHETE! Cerinte: - Studii medii; - Indemanare si atentie la detalii; - Responsabitate, seriozitate, punctualitate; - Disponibilitatea de a lucra in 4 schimburi si in picioare; Oferim: - Salariu Atractiv - Tichete de masa de 30 lei zi; - Spor de noapte de 25%; - Spor de weekend de 25%; - Bonus lunar de pana la 37 % din salariu (conditiile de bonusare se prezinta la interviu); - Al 13- lea salariu; - Ore suplimentare platite 200%; - Evaluari salariale la 3 luni, 12 luni; - Asigurare medicala privata gratuita; - Posibilitate de promovare; - Sansa de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica, cu echipamente si tehnologii performante; - Transport asigurat din Timisoara si Lugoj. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie pe numarul de telefon din anunt sau ne puteti lasa un mesaj cu numarul dumneavoastra si va contactam noi.

 • 10

  Tehnician mecanic - fabrica anvelope

  Cautam tehnician mecanic la o fabrica de anvelope din Timisoara, zona Padurea Verde. Salariu in functie de experienta Tichete de masa in valoare de 40 lei zi Al 13-lea salariu Spor de noapte si de weeekend Asigurare privata medicala si de viata Transport asigurat Cerinte: Studii medii de specialitate curs de calificare in domeniul mecanicii Experienta in mentenanta echipamentelor Cunostinte de mecanica, pneumatica si hidraulica Daca sunteti interesat de acest loc de munca sau pentru mai multe detalii, puteti suna la numarul: 0722 610 146.

 • 14

  Angajam Operatori Depozit - Calea Buziasului

  PROHUMAN APT Timisoara angajeaza pentru una dintre cele mai mari si prestigioase fabrici pe domeniul electronic din Timisoara, MAGAZINERI/ Operatori Depozit VENIT NET CUPRINS INTRE 3000-3500 lei + TICHETE! Cerinte: - Studii medii; - Indemanare si atentie la detalii; - Responsabitate, seriozitate, punctualitate; - Disponibilitatea de a lucra in 4 schimburi si in picioare; Oferim: - Salariu Atractiv - Tichete de masa de 30 lei/zi; - Spor de noapte de 25%; - Spor de weekend de 25%; - Bonus lunar de pana la 37 % din salariu (conditiile de bonusare se prezinta la interviu); - Al 13- lea salariu; - Ore suplimentare platite 200%; - Evaluari salariale la 3 luni, 12 luni; - Asigurare medicala privata gratuita; - Posibilitate de promovare; - Sansa de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica, cu echipamente si tehnologii performante; - Transport asigurat din Timisoara si Lugoj. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie pe numarul de telefon din anunt sau ne puteti lasa un mesaj cu numarul dumneavoastra si va contactam noi.

 • 77

  Angajam motostivuitoristi

  Cautam stivuitoristi pentru o fabrica din Timisoara, Calea Aradului. Cerinte: - scoala profesionala/Liceu - ISCIR Se ofera: - salariu de incadrare: 5197 Ron Beneficii: - tichete de masa de 30 ron/zi lucrata - al 13- lea salariu - transport asigurat - spor de noapte 25% - bonus de recomandare: 720 ron Brut - bonus de productivitate - ore suplimentare platite dublu - cabinet medical in incinta companiei - 23 de zile de concediu de odihna

 • 10

  PROHUMAN Timisoara recruteaza pentru pozitia de reglor in Timisoara

  APT Timisoara recruteaza pentru o companie importanta din industria automotive din Timisoara , oameni pentru pozitia de Reglor. Cerinte: - Capacitati de organizare si leadership - Identifica problemele si le rezolva -Disponibilitate de a lucra in 4 schimburi -Seriozitate si stabilitate la locurile de munca anterioare -Orientare catre success -Planificarea sarcinilor de lucru - Se cere experienta Oferim: * Salariu de incadrare de 4912 lei brut *Bonus de performanta *Al 13- lea salariu *Sporuri de noapte 25% * Spor de weekend de 50% *Ore suplimentare platite 200% *Posibilitati reale de avansare la locul de munca *Transport asigurat din Timisoara si localitatile din apropiere Daca te regasesti in cele de mai sus nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon sau sa ne lasi CV-ul tau.

 • 8

  Angajam MAGAZINERI, Fabrica Electronica Timisoara

  PROHUMAN APT Timisoara angajeaza pentru una dintre cele mai mari si prestigioase fabrici pe domeniul electronic din Timisoara, MAGAZINERI/ Operatori Depozit Cerinte: - Studii medii; - Indemanare si atentie la detalii; - Responsabitate, seriozitate, punctualitate; - Disponibilitatea de a lucra in 4 schimburi si in picioare; Oferim: - Salariu brut 4100 lei; - Tichete de masa de 30 lei/zi; - Spor de noapte de 25%; - Spor de weekend de 25%; - Bonus lunar de pana la 37 % din salariu (conditiile de bonusare se prezinta la interviu); - Al 13- lea salariu; - Ore suplimentare platite 200%; - Evaluari salariale la 3 luni, 12 luni; - Asigurare medicala privata gratuita; - Posibilitate de promovare; - Sansa de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica, cu echipamente si tehnologii performante; - Transport asigurat din Timisoara si Lugoj. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie pe numarul de telefon din anunt sau ne puteti lasa un mesaj cu numarul dumneavoastra si va contactam noi. Publi24_1698909056

 • 42

  Angajam operatori depozit cu sau fara experienta in Timisoara 4716-5094 BRUT

  Angajam Operatori Depozit pentru clientul nostru, o fabrica de automotive din zona Freidorf Timisoara. Cerinte: Minim 8 clase terminate; Disponibilitate de lucru in picioare si in program de 4 schimburi; Capacitate de invatare rapida si de lucru in echipa. Certificat ISCIR Programul de lucru se desfasoara in 4 schimburi. Oferim: Salariu 4716-5094 BRUT Tichete de masa de 40 ron zi Spor de noapte 25% Spor de weekend 50%, Ore suplimentare 200% Bonus de productivitate pana in 500 ron Evaluari salariale periodice Al 13-lea salariu Transport asigurat din Timisoara si de pe rutele: -Iohanisfeld -Pustinis -Otelec -Rauti -Uivar -Cenei -Bobda -Samnihaiu Germar -Utvin -Denta -Deta -Voiteni -Jebel -Sag -Cruceni -Foeni -Giulvaz -Cebza -Ciacova -Parta -Sanmartinu Sirbesc -Peciu Nou -Dinias -Sanmihaiu Roman; Daca iti doresti sa faci parte din echipa noastra nu ezita sa ne contactati la numarul de telefon din anunt sau sa ne lasati mesaj si va contactam noi.

 • 3

  Manpower angajeaza TEHNICIAN MECANIC pe perioada nedeterminata

  Manpower angajeaza pe perioada nedeterminata tehnician mecanic CERINTE: - studii tehnice - respectă termenii de execuție - folosește cu discernământ și justifică utilizarea materialelor consumabile specifice. - intervine la utilaje ori de cate ori este nevoie. - urmeaza planul de mentenanta preventiva. - raspunde de interventiile pe care le face. - la nevoie lucreaza si cu aparatul de sudura. - asigura sprijin echipei ori de cate ori este solicitat. - este inlocuit de un alt tehnician mecanic al departamentului. - completeaza fisele de interventie la masina. OFERTA: - salariu motivant in raport cu experienta - tichete de masa - asigurare medicala pentru angajat si familia acestuia - asigurare de viata - prima cu ocazia sarbatorilor - prima de vacanta - ghiozdane pentru inceperea scolii pentru copiii de la gimnaziu - 7 card pentru activitati sportive

 • 12

  Angajez strungar CNC

  Angajez strungar cu experienta CNC D920 unicate si serii mici , Fanuc Frezor cu experienta CNC, NU am utilaje clasice Pot asigura cazare pt cei veniti din alte zone ale tarii

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Timis
Salvează căutarea