Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures Reghin

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate de constructii din Baia Mare angajeaza fierari, dulgheri din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - echipament de protectie (bocanci, casca, vesta), - cazare gratuita, - transport gratuit. Salarizare in acord in functie de munca prestata. Se poate ajunge la un salariu net de 1200 - 1400 Euro in functie de realizari si de interesul acordat in munca Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon 0752286622

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca pe 6 luni; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - decontarea transportului (80 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Firma de plasare a fortei de munca in strainatate cu sediul in Reghin angajeaza operator telefonic. (jumatate de norma) Sarcini: - intocmirea contractelor de mediere cu viitorii angajati - prezentarea ofertelor de munca - distribuirea anunturilor, reclamelor. Se ofera 1500-2000 lei/luna, carte de munca, telefon. Program de 4 ore/zi. In avantaj tinerele absolvente sau somere peste 45 ani, care cunosc limba germana sau engleza. Asteptam CV-uri in privat.

 • Companie care activeaza in domeniu energetic Cerinte: -abilitati de comunicare si adaptare la interlocutori -responsabiliate fata de munca proprie si orientare spre atingerea rezultatelor dorite -disponibilitate pentru activitate preponderent de teren -constituie avantaj experienta profesionala in relationarea cu clientii -experienta in vanzare consultativa b2b/d2d -ambitie si perseverenta -implicare -experienta in vanzari -permis de conducere -autoturism personal -disponibilitate deplasari Descrierea jobului: -Identificarea si contactarea potentialilor clienti -promovarea companiei si a serviciilor oferite -negocierea, intocmirea corecta a ofertelor si incheierea contractelor Beneficii: Bonusuri motivante corelate cu performantele si evolutia profesionala. *Program de lucru flexibil, atat part time cat si full time

 • 3

  ROMERCATO PRODIMPEX S.R.L., producător de mobilă din lemnm masiv pentru copii si tineret, angajează VOPSITOR / Operator instalatie automata de pulverizat. Se asigura instructajul pentru operarea instalatiei automate de pulverizat. Cei interesați și care îndeplinesc condițiile, să ne contacteze la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Iernuțeni, nr. 120 sau la numerele de telefon 0265 512 845 / 0742 351 561, între orele 10:00 – 16:00.

 • ROMERCATO PRODIMPEX S.R.L., producător de mobilă din lemn masiv pentru copii si tineret, angajează MAISTRU TAMPLAR. Cerinte: - minim 5 ani experință în domeniu; - cunoștințe foarte bune de citire a desenelor și schițelor pentru obiectele de mobilier proiectate; - bună cunoaștere a utilajelor de bază folosite într-un atelier de mobilă (reglaje, montare, mod de lucru eficient); - foarte bune abilități de coordonare a muncitorilor din subordine; - experienta in urmărirea procesului de producție; Cei interesați și care îndeplinesc condițiile, să ne contacteze la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Iernuțeni, nr. 120 sau la numerele de telefon 0265 512 845 / 0744 592 305, între orele 10:00 – 16:00.

 • 1

  Angajez buldoexcavatorist serios cu experienta din zona Reghin-Mures , cu aptitudini si in diverse meserii legate de constructii . Salar pe masura.tel. 0744607520 Batiz SRL

 • 1

  Caut experiență în zona Reghin, ca cultură de bucătar de bucătărie, deschisă pentru noi experiențe de muncă, nu vorbesc bine, dar înțeleg mai mult limba română, vorbesc fluent engleza și spaniola și puțin limba franceză maternă italiană tel.0787227291 Mario

 • 2

  Angajam inginer sau tehnician pentru reparatii si centrale termice Asiguram specializare

 • Caut loc de muncă accept și 4 ore sau la domiciliu.Poate fi și croitorie rog seriozitate

 • Montam pavaje la placerea clientului orice fel, oamenii seriosi, responsabili de lucru si punctuali !

 • 2

  SC BALORMAN cu sediul in Reghin angajeaza muncitori.E-mail: Tel:0739 850 725

 • 1

  ROMERCATO PRODIMPEX S.R.L., producător de mobilă din lemn masiv, angajează: • Montator mobila Cerinte: seriozitate si ambitie. Ne puteti contacta la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Iernuțeni, nr. 120 sau la numarul de telefon 0744 592 305.

 • 1

  Firma de plasare a fortei de munca in strainatate cu sediul in Reghin angajeaza operator telefonic. (jumatate de norma) Sarcini: - intocmirea contractelor de mediere cu viitorii angajati - prezentarea ofertelor de munca - distribuirea anunturilor, reclamelor. Se ofera 1500-2000 lei/luna, carte de munca, telefon. Program de 4 ore/zi. In avantaj tinerele absolvente sau somere peste 45 ani, care cunosc limba germana sau engleza. Asteptam CV-uri in privat.

 • 1

  Alaturate echipei noastre! Ai sansa de a-ti construi o cariera de succes! Ce este de facut: - prospectarea pietei si abordarea clientilor in vederea promovarii produselor si serviciilor Generali Romania. - identificarea nevoilor de protectie. - elaborarea de oferte personalizate in baza nevoilor de asigurare stabilite cu clientul. - mentinerea si dezvoltarea propriului portofoliu. Ce oferim: -finantare pe durata a 24 luni in functie de nivelul primelor intermediate. -suportul unui asigurator de top ca Generali Romania. -beneficii financiare si comisioane aditionale conform cu nivelul de performanta atins. -gama completa de produse si servicii financiare. -oportunitati de cariera si dezvoltare profesionala si personala prin training, trepte de cariera. Solicitari: Studii medii, studii superioare constituie avantaj. Spirit antreprenorial. Bune abilitati de comunicare si negociere. Orientare catre rezultat. Cunoasterea pietei asigurarilor constituie avantaj. Experienta in vanzare constituie avantaj.

 • 1

  SC Hidrosalt Holding cu sediul in Reghin Str. Garii angajeaza un sudor, procedeu MIG MAG pentru executarea de structuri metalice la sediul nostru din Reghin..

 • 1

  Magazin piese auto angajeaza lucrator comercial in REGHIN. Salariu atractiv. Mai multe detalii la numarul 0747498984.

 • Societatea comerciala ROMERCATO PRODIMPEX cu sediu social in Regin, jud. Mures, infiintata in anul 1996, are ca principal obiect de activitate fabricarea mobilei din lemn masiv, MDF si PAL furniruit, pentru copii si tineret. Candidatul ideal -Absolvent studii superioare – dе preferat in domeniul tehnic/economic; -Experienta dе lucru dе cel putin doi ani pe o pozitie similara; -Cunostinte limba engleza – cel putin nivel mediu; -Abilitati dezvoltate dе utilizare a calculatorului, cunostinte dе lucru in Excel; -Persoana dinamica, flexibila, cu abilitati dezvoltate dе organizare, negociere si coordonare. Descrierea jobului -Planifica si coordoneaza аctivitatеa oamenilor din subordine in vederеa rеаlizаrii productiеi planificate, in conformitаtе cu obiеctivelе, programul si standardеlе de calitate ale firmei; -Planifica ordinea comenzilor in productie urmarind folosirea cat mai eficienta a capacitatii de productie; -Urmareste folosirea cat mai eficienta a materiei prime; -Stabileste ordinea de intrare in productie a comenzilor in functie de stocurile de materiale, procesele de productie si capacitatea de productie pentru a asigura realizarea indicatorilor cantitativi si calitativi existenti; -Asigura reglarea si intretinerea utilajelor conform nevoilor (in caz de defectiune comanda reparatia rapida a utilajelor si repunerea lor in functiune); -Urmareste cheltuielile de productie (materii prime si cerneala, cheltuielile indirecte de productie si taxele acestora); -Analizeaza previziunile de comenzi, luand deciziile necesare; -Efectueaza calculele si analizeaza neincadrarile, luand masuri care sa imbunatateasca productivitatea si sa scada rebuturile/neincadrarile; -Analizeaza motivele nerespectarii termenelor, luand masurile necesare pentru rezolvarea lor; -Asigura formarea continua a angajatilor din productie, cresterea eficientei, productivitatii, calitatii produselor; -Organizeaza si participa la sedintele de productie zilnice. Cei interesați și care îndeplinesc condițiile, să ne contacteze la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Iernuțeni, nr. 120 sau la numerele de telefon 0265 512 845 / 0744 592 305 / 0742 351 561, între orele 10:00 – 16:00. Ne puteti contacta si pe adresa de email:

 • ROMERCATO PRODIMPEX S.R.L., producător de mobilă din lemn masiv pentru copii si tineret, angajează vopsitor / operator robot de pulverizare. Pentru operarea instalatiei automate de pulverizare asiguram a instructaj la locul de munca. Cei interesați și care îndeplinesc condițiile, să ne contacteze la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Iernuțeni, nr. 120 sau la numerele de telefon 0265 512 845 / 0744 592 305, între orele 10:00 – 16:00.

 • Firma din Reghin Jud.Mures, angajeaza Sofer pe camion cu macara forestiera si cu posibilitate de practica pentru cei fara experienta.

 • Salveaza cautarea