Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures Reghin

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 28

  Lucrează de acasă! Tu iti gestionezi timpul, tu iti creezi venitul! Noi suntem Destine Holding! o companie de Brokeraj ce se ocupă cu intermedierea serviciilor și a produselor în domeniu financiar și nu numai! Astfel produsele ofertate de noi sunt: -asigurări generale (rca, casco, locuințe, malpraxis, etc....), asigurări de viata. -credite (ipotecare, imobiliare, prima casa, nevoi personale, carduri de credit, leasing, etc...). -pachete turistice (oriunde în lume,bilete de avion, asigurări travel, etc....). -tranzacții imobiliare pe întreg teritoriul României. Unul dintre cele mai avantajoase puncte este faptul ca toată activitatea pe care o gestionezi, este pe platforma companiei, timpul efectiv investit în care tu înveți, te autorizezi, practici și te dezvolți fiind flexibil și la dispoziția ta! Poti lucra din confortul casei tale, activitatea este flexibilă, nu ai program fix și nici targhet! Noi iti punem la dispoziție un program de pregătire profesională care te costa doar 100 de lei după care susții un examen la cel mai mic preț de pe piața 250 de lei pentru a te autoriza(obții un cod raf=atestarea intermediarilor în asigurări și un certificat de absolvire în asigurări și reasigurări) Dacă îți surâde idea de a devenii consultant în compania noastră te invit sa aplici formularul de mai jos iar eu voi reveni cu un telefon in cel mai scurt timp! https://docs.google.com/forms/d/1xucKBpMLOtsHTvk__9BhG1C1180DL27S2ekBldRmP2w/edit

 • 2

  ROMERCATO PRODIMPEX S.R.L., producător de mobilă pentru copii, din lemn masiv, angajează: Montator mobila Cerinte: seriozitate, punctualitate si ambitie. Oferim: - salar atractiv - tichete de masa - instructaj Ne puteti contacta la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Iernuțeni, nr. 120 sau la numarul de telefon .

 • 6

  ROMERCATO PRODIMPEX S.R.L., producător de mobilă pentru copii, din lemn masiv, angajează: Operator CNC Asiguram instructajul la locul de munca. Cerinte: seriozitate, punctualitate si ambitie. Oferim: - salar atractiv - tichete de masa - instructaj Ne puteti contacta la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Iernuțeni, nr. 120 sau la numarul de telefon .

 • 1

  Angajez buldoexcavatorist serios cu experienta din zona Reghin-Mures , cu aptitudini si in diverse meserii legate de constructii . Salar pe masura.tel. 0744607520 Batiz SRL

 • 1

  ROMERCATO PRODIMPEX S.R.L., producător de mobilă din lemn masiv pentru copii si tineret, angajează vopsitor. Cerinte: seriozitate, punctualitate si ambitie. Oferim: - salar atractiv - tichete de masa - instructaj Cei interesați și care îndeplinesc condițiile, să ne contacteze la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Iernuțeni, nr. 120 sau la numerele de telefon , între orele 10:00 16:00.

 • Salonul Dady este situat in centrul orasului Reghin si este modern amenajat si utilat cu echipamente profesionale. Va punem la dispozitie urmatoarele posturi: - coafura/ frizerie; - cosmetica (dotat cu combina profesionala multifunctionala - AquaOxy Brasion, Radio Frecventa bipolara, Microdermabraziune cu capete de diamant, Peeling cu ultrasunete si Fototerapie led, Sistem de micro-ace Mesopen si produse cosmetice profesionale); - manichiura/ pedichiura (dotat cu aparatura profesionala). Pentru alte detalii va stam la dispozitie la nr de telefon 0749558320.

 • Salonul Dady este situat in centrul orasului Reghin si este modern amenajat si utilat cu echipamente profesionale. Va punem la dispozitie urmatoarele posturi: - coafura/ frizerie; - cosmetica (dotat cu combina profesionala multifunctionala - AquaOxy Brasion, Radio Frecventa bipolara, Microdermabraziune cu capete de diamant, Peeling cu ultrasunete si Fototerapie led, Sistem de micro-ace Mesopen si produse cosmetice profesionale); - manichiura/ pedichiura (dotat cu aparatura profesionala). Pentru alte detalii va stam la dispozitie la nr de telefon 0749558320.

 • 2

  Salonul Dady este situat in centrul orasului Reghin si este modern amenajat si utilat cu echipamente profesionale. Va punem la dispozitie urmatoarele posturi: - coafura/ frizerie; - cosmetica (dotat cu combina profesionala multifunctionala - AquaOxy Brasion, Radio Frecventa bipolara, Microdermabraziune cu capete de diamant, Peeling cu ultrasunete si Fototerapie led, Sistem de micro-ace Mesopen si produse cosmetice profesionale); - manichiura/ pedichiura (dotat cu aparatura profesionala). Pentru alte detalii va stam la dispozitie la nr de telefon 0749558320.

 • 2

  Angajam inginer sau tehnician pentru reparatii si centrale termice Asiguram specializare

 • Caut coleg pentru echipaj comunitate cu varsta de la 25 pana la 39 ani de preferat din Mures, Cluj, Bistrita Alba, Sibiu dar nu obligatoriu. Colegul poate fi incepator sau experimentat rog nefumator si nealcolic!

 • 2

  Societate producator de piese componente diverse din aluminiu si otel, pentru utilaje agricole si non-agricole, angajează Responsabil Calitate: Cerințe: Cunostinte ISO9001 :2015 Abilitati de comunicare si relationare constructiva Capacitate de automotivare si de invatare rapida Cunostinte operare MS Office (Excel, Word, Outlook) Atentie la detalii Capacitate de analiza si sinteza, organizare si rigurozitate Capacitate de a lucra in echipa Limba engleza/ germana constituie un avantaj Condiții: -Program de lucru: 8h/zi de luni pana vineri Responsabilități: Realizeaza controlul calitativ al pieselor Mentine eficienta sistemului de calitate ISO 9001 :2015 in intreaga companie Planifica si realizeaza audituri interne Intocmeste ISR pentru piese Gestioneaza / prelucreaza reclamatiile clientilor cu rigurozitate Identifica, abordeaza si propune solutii si actiuni corective Asigura documentarea rapoartelor, evaluarilor si actiunilor corective Intocmeste raportarea periodica a indicatorilor de performanta catre management

 • Societate producatoare de piese componente diverse din aluminiu si otel, angajează operator abkant Candidatul ideal Persoana tehnica, cu simt practic, responsabila; - Cunostinte operare masini de indoit - Cunostinte de interpretare a unui desen tehnic; - Cunostinte de utilizare a instrumentelor de masura; subler,raportor Responsabilitati: -Capacitate de lucru cu panoul de comanda - Urmarirea pasilor de productie, respectiv a programului pentru piesele ce urmeaza a fi prelucrate; - Utilizarea dispozitivelor de măsură pentru controlarea pieselor finite - Asigurarea functionarii masinii si pastrarea curateniei la locul de munca Oferim: - salariu atractiv - program de lucru 8h/zi, luni-vineri - flexibilitate si seriozitate. Cei interesați și care îndeplinesc condițiile, să ne contacteze la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Carpati, nr. 9 sau la numerele de telefon între orele 10:00 16:00.

 • 2

  Societate cu sediul in Reghin angajeaza SLEFUITOR. Slefuitorul de metale / Polizatorul executa polizarea / slefuirea pieselor turnate, a imbinarilor sudate si a incarcarilor prin sudare in conformitate cu indicatiile sefului ierarhic direct. Indeplineste orice sarcini trasate de catre seful ierarhic direct. Cerinte - studii medii sau absolvent de scoala profesionala / calificare in domeniu - experienta pe un post similar prezinta un avantaj Se ofera: - salar atractiv - program de lucru: luni-vineri 8h/zi Descrierea companiei: Societate producatoare de subansamble sudate si piese din aluminiu si otel pentru industria agricola.

 • 2

  Societate cu sediul in Reghin cauta FREZOR pentru executarea operatiilor specifice (de frezare,strunjire,rectificare,etc.) pe masini de prelucrat prin aschiere (freze,strunguri,masini de rectificat). Cerinte: -experienta in domeniu -foarte bune cunostinte de desen tehnic -indemanare -precizie si acuratete -atentie la detalii -capacitatea de a reactiona rapid Se ofera salar atractiv

 • 1

  Societate producator de piese componente diverse din aluminiu si otel, angajează operatori pe utilaje. Candidatul ideal Persoana tehnica, cu simt practic, responsabila; - Cunostinte operare masini cu comanda numerica; - Cunostinte de interpretare a unui desen tehnic; - Cunostinte de utilizare a instrumentelor de masura; Responsabilitati: - Operarea masinilor unelte CNC - Intretinerea si mentinerea parametrilor optimi de functionare a masinilor unelte CNC. - Aprovizionarea locului de munca cu materialele si semifabricatele necesare; - Urmarirea pasilor de productie, respectiv a programului pentru piesele ce urmeaza a fi prelucrate; - Utilizarea dispozitivelor de măsură pentru controlarea pieselor finite - Asigurarea functionarii masinii si pastrarea curateniei la locul de munca Oferim: - salariu atractiv - program de lucru 8h/zi, luni-vineri - flexibilitate si seriozitate. Cei interesați și care îndeplinesc condițiile, să ne contacteze la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Carpati, nr. 9 sau la numerele de telefon între orele 10:00 16:00.

 • 2

  Societate din Reghin producator de piese componente diverse din aluminiu si otel, angajează DEBITATOR profile aluminiu. Candidatul ideal Persoana tehnica, cu simt practic, responsabila; - Cunostinte operare masina de debitat (circular dublu) - Cunostinte de interpretare a unui desen tehnic; - Cunostinte de utilizare a instrumentelor de masura; Responsabilitati: - Reglare si operare masina de debitate (circular dublu) - Intretinerea utilajelor - Aprovizionarea locului de munca cu materialele si semifabricatele necesare; - Urmarirea pasilor de productie, respectiv a programului pentru piesele ce urmeaza a fi prelucrate; - Utilizarea dispozitivelor de măsură pentru controlarea pieselor debitate - Asigurarea functionarii masinii si pastrarea curateniei la locul de munca Oferim: - salariu atractiv - program de lucru 8h/zi, luni-vineri - flexibilitate si seriozitate. Cei interesați și care îndeplinesc condițiile, să ne contacteze la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Carpati, nr. 9 sau la numarul de telefon între orele 10:00 15:30.

 • Societate producator de piese componente diverse din aluminiu si otel din localitatea Reghin angajeaza MAISTRU PRELUCRARI MECANICE Cerinte: -coordonare si control echipe in hala de productie -foarte bune cunostinte de interpretare a unui desen tehnic -atentie la detalii -cunostinte de utilizare a instrumentelor de masura Oferim: - salariu atractiv - program de lucru 8h/zi, luni-vineri - flexibilitate si seriozitate. Cei interesați și care îndeplinesc condițiile, să ne contacteze la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Carpati, nr. 9 sau la numarul de telefon între orele 10:00 15:30.

 • Căutăm un nou coleg/ă pentru postul de SUDORL! Alătură-te echipei noastre din Reghin i po i beneficia de un mediu de lucru profesionist într-o companie multinațională, un salariu motivant, bonus de performan ă, asigurare medicală, tichete de masă, decontarea transportului i pensie privată. CERINTE SPECIFICE POSTULUI: * bune cunoștințe de desen tehnic * calificare în meseria de sudor-constituie avantaj * minim 1 an experiență în sudura Mig-Mag * atitudine pozitivă, spirit de echipa RESPONSABILITĂȚI: * pregătește locul de muncă, utilajele, sculele, masa de lucru, etc. astfel încât rezultatele muncii să corespundă cerințelor de calitate și performanță în muncă * efectuează toate lucrările cu respectarea cerințelor de calitate impuse prin procedura de lucru sau prin instrucțiunile tehnologice * preia documentația și pachetele de lucru, de la șeful de echipa/departament * identifica detaliile tehnice și tehnologice ale procedeului de sudare/tăiere * urmărește respectarea parametrilor tehnologici prevăzuți în procedurile de sudare/tăiere, respectiv în desenele tehnice * execută operația de sudură conform desenului BENEFICII: * salariu atractiv * tichete de masă * decontare transport * asigurare medicala privată * pensie privată decontată de companie * bonusuri de performanță

 • BATIZ SRL angajeaza 1. Inginer constructor pentru constructii, retele apa si canalizare. si 2. Deserventi pe excavator si buldoexcavator. Detalii la

 • Angajam inginer in constructii. Detalii in particular.

 • Salveaza cautarea