Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures Reghin

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 28

  Lucrează de acasă! Tu iti gestionezi timpul, tu iti creezi venitul! Noi suntem Destine Holding! o companie de Brokeraj ce se ocupă cu intermedierea serviciilor și a produselor în domeniu financiar și nu numai! Astfel produsele ofertate de noi sunt: -asigurări generale (rca, casco, locuințe, malpraxis, etc....), asigurări de viata. -credite (ipotecare, imobiliare, prima casa, nevoi personale, carduri de credit, leasing, etc...). -pachete turistice (oriunde în lume,bilete de avion, asigurări travel, etc....). -tranzacții imobiliare pe întreg teritoriul României. Unul dintre cele mai avantajoase puncte este faptul ca toată activitatea pe care o gestionezi, este pe platforma companiei, timpul efectiv investit în care tu înveți, te autorizezi, practici și te dezvolți fiind flexibil și la dispoziția ta! Poti lucra din confortul casei tale, activitatea este flexibilă, nu ai program fix și nici targhet! Noi iti punem la dispoziție un program de pregătire profesională care te costa doar 100 de lei după care susții un examen la cel mai mic preț de pe piața 250 de lei pentru a te autoriza(obții un cod raf=atestarea intermediarilor în asigurări și un certificat de absolvire în asigurări și reasigurări) Dacă îți surâde idea de a devenii consultant în compania noastră te invit sa aplici formularul de mai jos iar eu voi reveni cu un telefon in cel mai scurt timp! https://docs.google.com/forms/d/1xucKBpMLOtsHTvk__9BhG1C1180DL27S2ekBldRmP2w/edit

 • sau Angajam la Fabrica de productie Carne la etichetat, împachetat vidat carne ! posturi disponibile pentru femei/ bărbați cupluri . Plecări imediate ! Compania oferă: - Lucrul in două schimburi; -Cazare asigurata - Plata 1400 net -Transport organizat - Contract permanent. -Echipament de lucru. -Posibilitate de un avans dupa prima săptămâna! - Posibilitate de a lucra si ore suplimentare Informații suplimentare la numarul de telefon : sau Alkalmazunk munkaer t Hollandi ba, hus feldolgoz ba csomagol s ra, cimkezesre, v logat sra, ferfiak /n k p rok sz m ra ! s rg s kiutaz sal ! Az alkalmaz c g biztos t : - sz ll st -megszervezett ki utaz st - munka ruh t - lehet s get az els h t munka ut n, el leget kerni - plusz munka v gz s re - 2 munka v lt sban lehet dolgozni - lland munkaszerz d s Szervezett kiutaz s minden h ten! Tov bbi inform ci k rt h vj k megadott telefonszamot : vagy

 • Cerinte: Studii medii (Liceu / Școală Profesională) Experiență în domeniu: minim 1 an Disponibilitate de a lucra în schimburi Capacitate de lucru în echipă Seriozitate și responsabilitate Constituie avantaj deținerea calificării/atestatelor de: Macaragiu Mașinist la mașini pentru terasamente Mașinist la alte mașini de transport pe orizontală și verticală Responsabilitati: Încarcarea și descărcarea la timp a materialului lemnos fără pierderi sau deteriorări Manipularea și amplasarea materialelor lemnoase și aranjarea acestora în locațiile specificate Răspunde de exploatarea corectă a utilajelor i ma inilor cu care lucrează Beneficii: Pachet salarial competitiv Ore suplimentare plătite cu spor de 100% Tichete de masă cu valoarea nominala de 20 RON Spor pentru turele de noapte Spor pentru flux continuu Tichete cadou pentru diferite ocazii Asigurare de viata si de accidente Ajutoare sociale (deces, na terea copilului) Zile de concediu în plus, conform vechimii în muncă Cursuri de calificare i instruire la locul de muncă Posibilitate dezvoltării unei cariere profesionale într-o companie multinațională Transport asigurat pe ruta Tg-Mureș-Reghin și retur sau pentru rutele existente ! Persoanele interesate sunt rugate să î i trimită CV-ul pe adresa de email: , sau î i pot depune CV-ul direct la Recep ia Clădirii Administrative în Reghin, Str. Ierbus, nr. 37, jude ul Mure .

 • Angajam inginer in constructii. Detalii in privat.

 • Angajam inginer in constructii. Detalii in particular.

 • Angajam maistru in constructii. Detalii in privat.

 • 2

  Angajăm muncitori în construcții: -zidari -fierari -zugravi -dulgheri Se oferă salariu atractiv, în funcție de cunoștințe și realizări. Salariul se stabilește în privat. Se cere și se oferă seriozitate. Dacă sunteți interesat, vă rog contactați-ne la adresa de e-mail sau la numărul de telefon:

 • 8

  Companie de transport international angajeaza soferi C+E incepatori/cu experienta in conditii avantajoase. Angajare oficiala cu tot pachetul social inclus. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) - adeverinta cu stagiu de cotizare pentru 6 luni de la ultimele locuri de munca Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate, 65 - 70 euro / zi, plus salariu pe tara _ se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal pentru mai multe detalii ne contactati ! IONUT

 • Cerinte: - Studii superioare; - Experienta in domeniul salarizarii constituie avantaj; - Bune cunostinte in legislatia muncii si salarizare; - Cunostinte de operare calculator (MS Office, Internet); - Preocupare permanenta pentru actualizarea cunostintelor in functie de schimbarile legislatiei in domeniu; Beneficii: - oportunitati de dezvoltare profesionala; - pachet salarial motivant; Program de lucru: Luni Vineri, 8 ore/zi; Cei interesati sunt rugati sa trimita CV-ul in privat sau se poate trimite la adresa de email: resurseumane @ stera.ro Persoanele selectate vor fi contactate pentru a participa la un interviu.

 • Ne mărim echipa, cautam Psiholog/ psihopedagog Cerințe : studii de specialitate Deschiderea către copilași cu nevoi speciale. Abilități de comunicare, empatie, implicare dorința de a veni în sprijinul copilașilor. Dacă ești o persoana empatica, implicata , iubești copilași și dorești sa te implici in evoluția lor, te asteptam în echipa noastră. Veți primi îndrumare si sprijin din partea echipei noastre permanent. Va așteptăm cu drag Așteptăm Cv dumneavoastră pe adresa de mail farkasalina94@gmail.com.

 • Caut baiat dornic sa lucreze in domeniul constructilor.salar in functie de cunostintele in domeniul

 • 5

  SC BALORMAN cu sediul in Reghin angajeaza muncitori.E-mail: Tel:0739 850 725

 • Caut coleg pentru echipaj comunitate cu varsta pana la 39 ani. Colegul poate fi incepator sau experimentat rog nefumator si nealcolic!

 • 2

  Firma din Reghin Jud.Mures, angajeaza Sofer pe camion cu macara forestiera si cu posibilitate de practica pentru cei fara experienta. tel.

 • 2

  salar 70 EUR /zi dorim și oferim seriozitate

 • 2

  SC HIDROSALT HOLDING SRL CU SEDIUL IN REGHIN,STR.GARII NR.78 ANGAJEAZA PORTAR LA SEDIUL NOSTRU.RELATII LA TEL. 0748115900 , 0744580971 , 0744345371

 • 2

  ROMERCATO PRODIMPEX S.R.L., producător de mobilă pentru copii, din lemn masiv, angajează: Montator mobila Cerinte: seriozitate, punctualitate si ambitie. Oferim: - salar atractiv - tichete de masa - instructaj Ne puteti contacta la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Iernuțeni, nr. 120 sau la numarul de telefon .

 • 6

  ROMERCATO PRODIMPEX S.R.L., producător de mobilă pentru copii, din lemn masiv, angajează: Operator CNC Asiguram instructajul la locul de munca. Cerinte: seriozitate, punctualitate si ambitie. Oferim: - salar atractiv - tichete de masa - instructaj Ne puteti contacta la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Iernuțeni, nr. 120 sau la numarul de telefon .

 • 1

  Angajez buldoexcavatorist serios cu experienta din zona Reghin-Mures , cu aptitudini si in diverse meserii legate de constructii . Salar pe masura.tel. 0744607520 Batiz SRL

 • Salveaza cautarea