Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Olt Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  SC MILEX DAB GRUP SRL Corabia (benzinarie pe directia Izbiceni) angajeaza LUCRATOR COMERCIAL CERINTE minime: Absolvent de studii medii; Cunostinte PC Seriozitate si stabilitate Persoana energica, amabila, responsabila, pozitiva Capacitate de comunicare cu clientii, atenție distributiva sporita Program de lucru in 3 schimburi a cate 8 ore RESPONSABILITĂȚI: Vanzare carburanti si produse in magazine cu ajutorul sistemului de gestiune Cunoastere produse comercializate din cadrul magazinului si oferire alternative clientilor la produsele solicitate Se ocupa de manipularea marfurilor si intretinerea benzinariei BENEFICII: Salariu atractiv Pentru mai multe informații va rugam sa ne contactati la telefon 0741121660, 0745623822 sau la sediul firmei din localitatea Corabia, strada Gheorghe Doja, nr.4A (la iesirea din oras, spre comuna Izbiceni).

 • 8

  SC angajează muncitori necalificați pentru concasat și sitat zgură aluminiu (cenușă aluminiu)și topitori turnători aluminiu

 • 2

  Necesar C+E pentru Iveco Trakker

 • Angajez sofer taxi cu atestat avand domiciliul in Slatina jud Olt

 • Angajam tractorist cu experienta pentru ferma agricola langa Caracal. Se ofera: - contract de munca pe perioada nedeterminata - salariu atractiv, si vara si iarna Relatii la telefon . Nu raspund la mesaje.

 • Angajăm deservent buldoexcavator, salariu motivant- negociabil, într-o firmă de renume, program 8 ore pe zi respectiv 07-15 de luni până vineri. Activitatea se desfășoară în Slatina fără deplasări. Se decontează transportul cei ce fac naveta cu trenul sau autobuzul respectiv microbuz.

 • 1

  Ne puteti suna direct pentru mai multe detalii.

 • 3

  Angajez urgent muncitori calificați si necalificați pt România salariu atractiv ofer cazare rog seriozitate

 • 11

  Hotel President Scornicesti angajam receptioner. Avem nevoie de persoane responsabile, serioase, ingrijite si cu atentie la detalii. Abilitati de operare PC si cunostinte limba engleza nivel mediu. Oferim seriozitate si pachet salarial.

 • 9

  Angajez salariat la birou de traduceri in Slatina tanar absolvent sau somer cu varsta intre 16 si 26 ani sau somer cu handicap sau somer de lunga durata (cel putin 12 luni) sau somer unic intretinator al familiei monoparentale sau persoana cu varsta de peste 45 ani. tel.: .

 • Randstad Romania recruteaza Stivuitoristi pentru companie de logistica din Craiova. Cautam atat persoane care au autorizatie ISCIR (vizata sau nu), cat si persoane care nu detin autorizare, dar au minime cunostinte de lucru cu stivuitorul si isi doresc sa se dezvolte profesional in acest domeniu, urmand un curs de stivuitorist, organizat si platit, de catre compania angajatoare. Cerinte: - minim 8 clase; - disponibilitate de lucru in 3 schimburi; - permisul de conducere reprezinta un avantaj; - seriozitate, punctualitate. Se ofera: - contract de munca pe 3 luni + prelungire - salariu atractiv, stabilit in functie de aptitudini si calificare; - tichete de masa 15 lei/ zi; - spor tura de noapte 25%; - posibilitatea de a lucra ore suplimentare(spor 75%). Detalii:

 • FIRMA DE CONSTRUCTII CAUTA ANTREPRENOR PT COLABORARE SUBANTREPRIZA ÎN DOMENIUL SANTURI BETONATE (RIGOLE) MONTAT BORDURA MARE & ,MICA ACCESE LA GOSPODARI ETC SUNTEM DISPONIBILI în orice judet

 • 2

  angajez sofer cat. B , cu domiciliul in Slatina sau in raza localități , maxim 10km pentru transport marfa Ro-Europa necesara experienta

 • 1

  Societate comerciala specializata in domeniul instalatiilor, angajeaza sudor, instalator, lacatus mecanic si muncitor necalificat. Activitatea se desfasoara in santier (deplasare). Pe durata deplasarii, se asigura cazare si transport. Salariul este negociabil si se stabileste in urma interviului, care va fi sustinut la sediul firmei din loc. Slatina, jud. Olt.

 • 1

  Cerinte job: - Studii superioare tehnice; - Experienta minim 3 ani de ofertare/bugetare/decontare; - Cunostinte legislatie in domeniu; - foarte bune cunostinte de utilizare program de devize + Microsoft Excel/Word, etc.; Descriere job: - Intocmeste ofertele tehnico-economice; - analizeaza documentele si datele de intrare (cererea de oferta, proiectul, caietele de sarcini) - identifica materialele si echipamentele principale care intra in componenta ofertei,caracteristicile tehnice/cantitati; - transmite cereri de oferta si mentine legatura cu furnizorii de materiale; - participa la finalizarea documentatiei pentru licitatie. Salariul oferit este in conformitate cu prevederile legale din OUG 43/2019 , art. 71 Pentru a programa un interviu ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon : fix: , mobil: in intervalul orar 08:00 - 16:00 , saune puteti trimite un CV la adresa: str. Cireasov, nr. 22 , Slatina, jud. Olt , email:

 • Angajez Sofer pe autoutilitara de 3,5tone, pentru transport internațional de mărfuri. Necesar experiența in domeniu

 • 6

  Angajez șofer pe duba 3,5 pentru transport internațional de mărfuri Cerințe : -Experiența in domeniu -Din Slatina sau zone apropiate

 • 3

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în zona Morunglav si Bobicesti. Necesita masina personala.

 • Angajez bucătar, rog seriozitate pt perioadă nedeterminata

 • Companie cu sediu in Romania angajeaza soferi profesionisti cu experienta/incepatori: Putem oferi: - contract de munca Romania (salariu pe tara); - diurna zilnica 67,5 euro; - bonusuri pentru lucru in weekend; - asiguram transport dus-intors la locul de munca; - perioada de lucru este de 6 saptamani cu repaus de 2 saptamani; - perioada de initiere pentru incepatori; Se cere: - permis de conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru singur pe cabina; Semnarea contractului si formalitatile de angajare se fac in tara la sediul angajatorui. Transportul pana la punctul de lucru din Belgia se asigura de catre angajator. Va stam la dispozitie cu toate detaliile privind angajarea.

 • Salveaza cautarea