Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Profesori, traineri Bucuresti - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 2

  Angajam Pedagog social

  Asociatia Valentina Romania are o experienta de peste 20 ani in servicii sociale, obiectul de activitate principal fiind prevenirea abandonului scolar si familial. Serviciile noastre sunt adresate familiilor cu venituri foarte reduse care locuiesc in cartierul Ferentari, sectorul 5, Bucuresti. Candidatul ideal Studii liceale de specialitate (liceul pedagogic), postliceale sau universitare de pedagogie sociala si asistenta sociala( studii la o factulate in domeniu, reprezinta un plus); Experienta intr-un centru de zi alfer school; Experienta de lucrul cu preadolescenti si adolescenti ( 11 -17 ani); Foarte buna capacitate de comunicare si relationare; Persoana creativa careia sa ii placa sa lucreze cu copiii. Descrierea jobului Oferă servicii de educaţie non-formală unui număr de 40 de copii, dezvoltând un demers educaţional individualizat zilnic pentru joc, studiu şi ieşiri diverse; Asigură supravegherea pe timpul derulării activităţilor cu copiii; Elaborează programul educaţional pentru fiecare copil în parte, corelat cu Programul Personalizat de intervenţie; Asigură monitorizarea evoluţiei copiilor în vederea atingerii obiectivelor propuse pentru creşterea nivelului lor de integrare socială şi întocmeşte rapoarte de progres; Colaborează îndeaproape cu asistentul social al centrului de zi, responsabil de intervenţie; Organizează şi desfăşoară, în centrul de zi şi în proximitatea acestuia, activităţi de deprinderi de viaţă şi de petrecere a timpului liber; Ajută copiii să-şi efectueze temele, face demersuri pentru o pregătire cât mai bună individuală şi particularizată ritmului şi posibilităţilor fiecărui copil; Insoţeşte copiii la activităţi extraşcolare, în excursii şi tabere; Salariul se negociaza in functie de capacitati si datele CV-ului. Asociatia Valentina sustine 100 de copii si familiile lor prin derularea urmatoarelor proiecte: Prescolarizare: facilitarea accesului la educatia prescolara in cadrul gradinitelor de stat pentru 60 copii cu varste cuprinse intre 3-7 ani, prin suportarea cheltuielilor de hrana si rechizite; After-school: suport educational pentru efectuarea temelor, activitati extracurriculare si de socializare, oferirea rechizitelor si a unei mese calde pentru 40 de copii cu varste cuprinse intre 7-17 ani in cadrul centrului de zi al asociatiei; Asteptam CV-ul dumneavoastra si scrisoarea de motivatie pe adresa:

 • Educatoare

  Gradinita privata din zona Mega Mall, sector 2, angajeaza educatoare full-time. Pentru detalii si interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

 • Profesor de limba spaniola pentru gimnaziu

  Echipa Monterra se mărește! Căutăm colegi care să împărtășească valorile noastre în relația cu copiii: Acceptare, Respect, Competență, Prietenie. Căutăm o persoană pasionată de educaţie! Candidatul ideal construieşte relaţii autentice şi ştie să creeze un mediu liber, dar cu reguli clare şi însuşite, îşi doreşte să se auto-perfecţioneze şi să se dezvolte personal. Cerințe: studii superioare specifice și studii sau calificări pentru predarea disciplinei experiență în lucrul cu copiii cunoaşterea curriculumului naţional persoană deschisă către metode moderne și creative de predare interes pentru dezvoltarea personală cunoştinţe de psihologie comunicare asertivă constituie un avantaj Ofertă: o oferim un mediu de lucru atractiv în care fiecare angajat este respectat şi însoţit în dezvoltarea personală încurajăm independenţa şi creativitatea în managementul procesului educativ şi al clasei de elevi punem mare accent pe instruirea continuă, prin sesiuni de training intern şi sau extern ne dorim colaborări pe termen lung pachet financiar atractiv Zona Piața Romană Tunari Dacia Aplică acum! Rugăm candidații sa atașeze și o scrisoare de intenție. Asteptăm CV-urile împreună cu scrisoarea de intenție pe adresa de email contact at aicicrescmontessori . ro . Oferta este pentru București. Aflați mai multe despre noi pe: Echipa Monterra

 • 1

  Disponibil online

  Căutăm Profesor de Canto/Pian/Chitara/Ukulele/Bass/Saxofon/Clarinet/Tobe - Școala de Muzică Armonia

  Descrierea companiei Suntem o echipa tânăra de profesioniști, pasionați de muzică încă din copilărie. Misiunea noastră este să descoperim și să dezvoltăm talentul fiecărui cursant. Ne-am propus să împărtășim experiența și cunoștințele noastre că să va insuflăm și vouă pasiunea pentru artă. Pentru această, în cadrul Școlii Armonia vă vom încuraja să participați la diferite evenimente culturale cum ar fi: spectacole, recitaluri, concursuri și festivaluri muzicale. Pregătindu-l pentru aceste activități, cursantul va avea ocazia să învețe ce înseamnă perseverență, răbdarea și responsabilitatea, de asemenea va învață valoarea efortului, dar și să își organizeze timpul eficient. Toate aceste aspecte va pot orienta către o viitoare carieră muzicală. Toți profesorii au pregătirea necesară și experiență individuală pentru a ghida cu răbdare orice iubitor de muzică. Candidatul Ideal Ca și viitor membru al echipei Armonia, ne dorim să fii o persoană răbdătoare, calmă și serioasă careia să îi placă să lucreze atât cu copii, cât și cu adulți. Căutăm un coleg cu o atitudine pozitivă și proactivă, să preia inițiativa în diversele proiecte ale școlii. De asemenea, să fie o persoană dedicată și organizată, astfel încât să poată indeplini toate sarcinile zilnice ce țin de activitatea profesorală. Dacă cele de mai sus te reprezintă, te așteptăm la un interviu, pentru a ne cunoaște mai bine. Descrierea Rolului Responsabilități: Organizarea și coordonarea activităților instructiv-educative; Gestionarea clasei de elevi; Implicarea în diverse proiecte muzicale educative; Conducerea întregului proces didactic pentru cursul pe care îl coordonează; Realizarea anumitor activități educaționale care să dezvolte cunoștințele copiilor și abilitățile acestora; Participarea la activități de perfecționare pedagogică și de specialitate; Asigurarea mijloacelor de învățământ, a materialului didactic și a auxiliarelor didactice; Cunoașterea și respectarea politicilor și principiilor educaționale ale unității de învățământ; Crearea orarului și completare în sistemul de pontaj. Cerințe obligatorii: Cunoscător de limba engleză; Experiență în domeniul educațional; Cunoscător a metodelor moderne de predare; Perfecționare continuă; Persoană creativă, calmă, iubitoare, rabdătoare, dedicată, organizată, cu o atitudine proactivă, atentă la detalii, punctuală, serioasă; Abilități de comunicare foarte bine dezvoltate. Cerințe opționale: Absolvent(ă) al(a) Universității Naționale de Muzică București. Depune CV-ul tău acum și devino un membru valoros al echipei Școlii Armonia!

 • 5

  Antrenori si instructori de gimnastica

  Dorim sa ne extindem echipa de antrenori si instructori in vederea pregatirii a cat mai multi copii, de la faza de initiere pana la cea de inalta performanta. Clubul nostru este afiliat Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica si participam la competitii nationale si internationale. Organizam cursuri si antrenamente pentru fetite incepand de la varsta de 4-5 ani si continuam pana la varsta categoriei de gimnaste senioare. Daca esti o persoana activa, motivata de lucrul cu copii, daca ai experienta in gimnastica sau dans si daca ai un program flexibil atunci probabil ca esti persoana pe care o cautam.

 • 1

  Angajare instructor inot

  Club spotiv Aqua Sport angajeaza instructor inot , asiguram pregatire profesionala !

 • 1

  Instructor auto categoria B

  angajeaza Scoala de Soferi Dinu sector 1.Relatii la tel:

 • Ofer colaborare pentru Profesor Operare pe Calculator si Profesor Contabilitate

  Candidații trebuie să îndeplinească următoarele criterii: Au absolvit la o Universitate cu bună recunoaștere în mediul academic. Au deja rezultate in domeniu Cunosc aprofundat materia și cerințele specifice pentru niveluri de la începător la avansat Dovedesc abilități de comunicare și pedagogice pentru transmiterea diferențiată către cursanți a cunoștințelor, buni motivatori; Manifestă o personalitate pozitivă, bun echilibru emoțional, adaptabili, răbdători, dornici să interacționeze prin metode moderne și eficiente, atât la predare, cât și la evaluări; Lucrează organizat, sunt în măsură să urmărească sistematic și să documenteze progresele cursanților; Diploma de formator sau activ într-o Universitate. Oferim: Mediu de lucru dinamic, plăcut, într-un sediu dotat, nou, accesibil, aflat în zona Metrou Crângași, Posibilitatea de a lucra flexibil, Remunerație motivantă, proporțională cu efortul depus, tradus în număr de elevi și de ore de pregătire, dar și prin rezultatele dovedite.

 • Liceul teoretic scoala mea

  LICEUL TEORETIC SCOALA MEA angajeaza 4 PROFESOR IN INVATAMANTUL LICEAL, POSTLICEAL - cod C.O.R. 233001, Matematica, fizica stiinte sociale, cu experienta de peste 3 ani, studii superioare, specializat in programe de pregatire Cambridge: IGCSE, AS&A level, etc, vorbitor de limba engleza, experienta min 3 ani intr-o scoala internationala - 4 posturi.

 • Angajam Instructor Auto categoria B

  Scoala de soferi din Bucuresti Gami Auto Drive doreste sa isi mareasca echipa !!! Angajam Instructor Auto categoria B . Mediu de lucru placut si o comunicare foarte buna! Ne dorim sa aducem alaturi de noi persoane dornice sa faca performanta si care sa aiba rezultate prin promovabilitate si nu in ultimul rand sa aiba in continuare recomandari foarte bune! Salariu motivant !

 • 6

  Anunt angajare educatoare calificata educator puericultor

  ANGAJAM EDUCATOARE EDUCATOR PUERICULTOR PROFILUL CANDIDATEI IDEALE: - persoana specializata in predarea prescolarilor anteprescolarilor, deschisa, calda si apropiata de copii, creativa, cu spirit de echipa, rabdatoare, perseverenta. - buna capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul - absolventă de Liceu Pedagogic, specializările: învăţători-educatoare, educator puericultor sau Facultatea de Stiinte ale Educatiei, specializarea invatamant primar si prescolar; -limba engleza, reprezinta un avantaj, deasemenea experienta relevanta in unitati de invatamant prescolar (particulare sau de stat). Persoanele interesate sa se alature echipei noastre sunt rugate să ne contacteze la numarul de telefon: și sa trimita un CV pe adresa de mail: "

 • Angajăm antrenor tenis

  Căutăm un nou coleg sau o nouă colegă pasionat(ă) de sportul alb! Dacă ești absolvent(ă) al a Facultății de Educație Fizică și Sport și dorești să inspiri copiii să descopere frumusețea și bucuria tenisului, vrem să te cunoaștem! Ce oferim: contract de muncă, salariu atractiv. Dacă te regăsești în această descriere, te invităm să ne transmiți CV-ul sau o scrisoare de intenție pe WhatsApp. Abia așteptăm să ne cunoaștem!

 • 2

  Supraveghetor Ingrijitor copii

  Echipa International House Bucharest este in cautarea unei colege care sa se alature echipei pe rolul de Supraveghetor Ingrijitor copii. Candidatul Ideal Daca esti o persoana vesela, calma, dar si ferma, ordonata, dar si orientata si pasionata de interactiunea cu copiii, ne-ar bucura foarte mult sa faci parte din echipa noastra. - Doamna domnisoara calma si vesela, cu dragoste, respect si daruire fata de cei mici - Studii minim medii - Prezenta placuta, zambitoare, atentie la detalii - Abilitati foarte bune de comunicare cu copiii si parintii - Persoana rabdatoare, calma, toleranta, entuziasm, empatie - Experienta minim 6 luni Descrierea jobului - Preluarea copiilor de la parinti insotitori de la intrarea in sediu si predarea copiilor parintilor insotitorilor dupa incheierea cursurilor - Ingrijire si supraveghere copii privind mersul la toaleta si in pauze, precum si supravegherea acestora in salile de asteptare - Indeplinirea altor sarcini atribuite de departamentul educational sau de customer service (umplere sticla de apa, utilizare Xerox, solicitare de la receptie a materialelor aditionale (lipici, marker, etc) - Asumarea responsabilitatii actiunii in cazul vreunei urgente sau situatii neprevazute - Asigurarea respectarii normelor de igiena si a procedurilor in cadrul centrului - Postul presupune prezenta fizica Descrierea companiei INTERNATIONAL HOUSE este una din cele mai prestigioase institutii educationale din Marea Britanie, cu sediul la Londra. Fondată în 1953, cuprinde o reţea de 160 de scoli de limbi străine în peste 50 de ţări. În scolile din cadrul reţelei se predau limbile engleză, spaniolă, germană, franceză si o gamă variată de alte limbi. La nivel global scolile IH formează peste jumătate din toţi absolvenţii CELTA. În reţea sunt peste 200000 de cursanţi, iar scolile IH angajează peste 5800 de profesori. De 20 de ani în România, International House Bucharest oferă servicii de înaltă calitate colaboratorilor săi și este renumit pentru cursurile de limba engleză oferite, fiind in acelasi timp liderul cursurilor de engleza pentru afaceri din Romania. De-a lungul existenței sale în România, International House Bucharest a pregătit peste 15000 de angajați în peste 350 de companii multinaționale, care operează în țara noastră în toate industriile. Premiile dobândite de-a lungul timpului au demonstrat că motto-ul Happy Learners are Effective Learners este o realitate măsurabilă, iar cele 12 puncte de excelență din maximum de 12 obținute în ultima inspecție Eaquals sporesc încrederea și dedicarea partenerilor săi de a continua colaborarea cu centrul numărul 1 din România în predarea limbilor străine.

 • Educator educatoare gradinita

  Gradinita Peek-A-Boo cu sediul in Bucuresti, Sector 1, cauta un nou coleg pentru pozitia de educatoare educator. Daca esti o persoana vesela, creativa, pozitiva si pasionata de interactiunea cu copiii, ne-am bucura foarte mult sa vii in echipa noastra. Canidatul ideal: Absolvent al facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei (PIPP) Disponibilitate pentru program full-time Descrierea jobului educatorului: Sa supravegheze si sa asigure siguranta copiilor in timpul activitatilor de invatare si joc. Sa monitorizeze si sa evalueze performantele copiilor in ceea ce priveste obiectivele de invatare, sa identifice si sa abordeze nevoile de dezvoltare. Sa creeze un mediu de invatare pozitiv care sa incurajeze copiii sa exploreze si sa invete prin joc si prin activitati interactive. Oferim: Pachet salarial motivant și compatibil cu experienta si formarea candidatului Grupa de varsta: 1-3 ani Zona Baneasa, Sector 1 Asteptam CV-ul tau pe adresa

 • 15

  Educator grădiniță privată sector 4

  Să lucrezi cu copiii poate fi provocator şi de ce nu.. chiar obositor. Însă, când ştii că pentru ei, tu ca şi EDUCATOR sau ASISTENT EDUCATOR eşti universul lor de la grădi, când ştii că poți fi omul care a pus bazele stabilității lor emoționale şi clădeşti zi de zi viitorul unui adult echilibrat şi sigur pe el, acest lucru aduce multă satisfacție, împlinire, bucurie şi chiar mândrie. Iar dacă mediul de lucru este unul primitor, atent la nevoile tale, echipa este unită, veselă şi deschisă către comunicare, totul devine mai uşor. Asta vei găsi la noi ! Echipa Little Owl - Nature Kindergarten, te aşteaptă să i te alături ! Cu energie, cu veselie, cu zâmbete şi multe oportunități de creştere profesională ! Așteptăm CV-ul tău pe email sau whatsapp pentru programarea unui interviu.

 • Instructor pilates reformer

  Dacă ești instructor de pilates ,te așteptăm in echipa noastră Ne asteptam ca tu sa fii amabila, sociabila si pozitiva,cu abilitati de comunicare, orientata catre client, iubitoare de sport si un stil de viata sanatos. Sa-ti placa sa relationezi cu clientii si intotodeauna sa ai zambetul pe fata. Daca profilul de mai sus ti se potriveste,ai cunostinte in domeniul sportului (studii in sport, kineto) si experienta in predarea ședințelor de pilates cu aparatul Reformer,ești candidatul perfect. Oferim: Contract de munca full-time 8h zi sau contract de colaborare Concediu plătit Salariu motivant Bonusuri de performanta Comision din vânzări Echipa prietenoasă Program de lucru L-V Se ofera pregătire specifica pe aparatul reformer wunda chair lader barrel. Asteptam cv-ul dumneavoastră pe adresa de mail Strada Tunari .Nr 55 .București Sector 2

 • Educatoare

  Locație: București Despre Noi: YOURJOB recrutează Educatoare pasionată, dedicată, responsabilă și dornică să aducă o schimbare pozitivă in viețile copiilor. Dacă iubești copiii și îți dorești să contribui la dezvoltarea lor armonioasă, aceasta este o oportunitate excelentă pentru tine! Responsabilități: - Planificarea și implementarea activităților educaționale și recreative adecvate vârstei copiilor; - Crearea unui mediu sigur și stimulant pentru copii; - Monitorizarea și evaluarea progresului copiilor; - Colaborarea cu părinții pentru a asigura o comunicare eficientă și pentru a răspunde nevoilor individuale ale copiilor; - Participarea la întâlniri și training-uri pentru a le menține la curent cu cele mai recente metode și practici în domeniul educației timpurii - Program de lucru: 08: . Cerințe: - Diplomă de licență în domeniul pedagogiei sau o calificare similară. (Facultatea de Științe ale Educației, departamentul de pregătire a personalului didactic sau Liceu Pedagogic cu specializarea educatoare). - Experiență anterioară în lucrul cu copiii într-un mediu educațional, minim 2 ani. - Cunoștințe solide despre dezvoltarea copiilor și metodele de învățare adecvate vârstei lor. - Abilități excelente de comunicare și relaționare cu copiii și părinții. - Empatie, răbdare și creativitate. Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un mediu stimulant și plin de satisfacții, alături de o echipă dedicată; Posibilitatea de a contribui la dezvoltarea și formarea copiilor în etapa lor crucială de creștere; Oferim formare continuă și susținere pentru dezvoltarea profesională; Pachet salarial competitiv, creșteri anuale și beneficii suplimentare; Perioadă nedeterminată. Cum Aplici: Te invităm să ne trimiți CV-ul pe adresa de e-mail. Vom lua în considerare aplicațiile pe măsură ce le primim, deci te încurajăm să aplici cât mai curând posibil.

 • 2

  Scoala de Soferi Almi cauta instructori auto pentru Categoria B

  Scoala de Soferi Almi isi mareste echipa! Cautam instructori auto cu atestat si cu/fara experienta. Persoane absolvente de liceu, posesoare de permis categoria B (de minim 5 ani), varsta minima 25 de ani. Se ofera: -conditii de lucru avantajoase -salariu atractiv -program flexibil Pentru mai multe detalii contactati-ne telefonic.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti
Salvează căutarea