Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Profesori, traineri Sector 6 Bucuresti - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Ofer colaborare pentru Profesor Operare pe Calculator si Profesor Contabilitate

  Candidații trebuie să îndeplinească următoarele criterii: Au absolvit la o Universitate cu bună recunoaștere în mediul academic. Au deja rezultate in domeniu Cunosc aprofundat materia și cerințele specifice pentru niveluri de la începător la avansat Dovedesc abilități de comunicare și pedagogice pentru transmiterea diferențiată către cursanți a cunoștințelor, buni motivatori; Manifestă o personalitate pozitivă, bun echilibru emoțional, adaptabili, răbdători, dornici să interacționeze prin metode moderne și eficiente, atât la predare, cât și la evaluări; Lucrează organizat, sunt în măsură să urmărească sistematic și să documenteze progresele cursanților; Diploma de formator sau activ într-o Universitate. Oferim: Mediu de lucru dinamic, plăcut, într-un sediu dotat, nou, accesibil, aflat în zona Metrou Crângași, Posibilitatea de a lucra flexibil, Remunerație motivantă, proporțională cu efortul depus, tradus în număr de elevi și de ore de pregătire, dar și prin rezultatele dovedite.

 • Angajăm antrenor tenis

  Căutăm un nou coleg sau o nouă colegă pasionat(ă) de sportul alb! Dacă ești absolvent(ă) al a Facultății de Educație Fizică și Sport și dorești să inspiri copiii să descopere frumusețea și bucuria tenisului, vrem să te cunoaștem! Ce oferim: contract de muncă, salariu atractiv. Dacă te regăsești în această descriere, te invităm să ne transmiți CV-ul sau o scrisoare de intenție pe WhatsApp. Abia așteptăm să ne cunoaștem!

 • 2

  Scoala de Soferi Almi cauta instructori auto pentru Categoria B

  Scoala de Soferi Almi isi mareste echipa! Cautam instructori auto cu atestat si cu/fara experienta. Persoane absolvente de liceu, posesoare de permis categoria B (de minim 5 ani), varsta minima 25 de ani. Se ofera: -conditii de lucru avantajoase -salariu atractiv -program flexibil Pentru mai multe detalii contactati-ne telefonic.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-6
Salvează căutarea