Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Profesori, traineri Sector 2 Bucuresti - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 2

  Educatoare

  Gradinita privata din zona Mega Mall, sector 2, angajeaza educatoare full-time. Pentru detalii si interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

 • Angajam educatoare

  Suntem situati in sector 2, zona Colentina Andronache, str Litoralului nr 52. Căutăm educatoare pentru grupa baby, formata deja (12 copii).

 • Angajam îngrijitoare copii si educatoare

  Suntem situati in sector 2, zona Colentina - Andronache. Cautam educatoare pentru grupa baby si îngrijitoare.

 • 2

  Disponibil online

  RECRUTING - Albanian, Armenian, Azerbaijan, Georgian, Kazakh, Kurdish, Persian, Slovenian speakers.

  Dear language enthusiasts, We're seeking passionate individuals to join our team as linguistic evaluators for the following languages: Albanian, Armenian, Azerbaijani, Georgian, Kazakh, Kurdish, Persian, Slovenian, Polish, Danish, Sweedish, Finnish, Dutch. If you're a native speaker of any of these languages and have a keen interest in language and culture, we'd love to hear from you. No previous experience in linguistics is required, just a good understanding of your native language and culture. To apply, please send your CV and a brief description of your interest in languages to We look forward to your application and the opportunity to work together on exciting projects!

 • Educatoare

  Gradinita privata din zona Mega Mall, sector 2, angajeaza educatoare full-time. Pentru detalii si interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

 • Profesor de limba spaniola pentru gimnaziu

  Echipa Monterra se mărește! Căutăm colegi care să împărtășească valorile noastre în relația cu copiii: Acceptare, Respect, Competență, Prietenie. Căutăm o persoană pasionată de educaţie! Candidatul ideal construieşte relaţii autentice şi ştie să creeze un mediu liber, dar cu reguli clare şi însuşite, îşi doreşte să se auto-perfecţioneze şi să se dezvolte personal. Cerințe: studii superioare specifice și studii sau calificări pentru predarea disciplinei experiență în lucrul cu copiii cunoaşterea curriculumului naţional persoană deschisă către metode moderne și creative de predare interes pentru dezvoltarea personală cunoştinţe de psihologie comunicare asertivă constituie un avantaj Ofertă: o oferim un mediu de lucru atractiv în care fiecare angajat este respectat şi însoţit în dezvoltarea personală încurajăm independenţa şi creativitatea în managementul procesului educativ şi al clasei de elevi punem mare accent pe instruirea continuă, prin sesiuni de training intern şi sau extern ne dorim colaborări pe termen lung pachet financiar atractiv Zona Piața Romană Tunari Dacia Aplică acum! Rugăm candidații sa atașeze și o scrisoare de intenție. Asteptăm CV-urile împreună cu scrisoarea de intenție pe adresa de email contact at aicicrescmontessori . ro . Oferta este pentru București. Aflați mai multe despre noi pe: Echipa Monterra

 • 13

  Angajam ingrijitoare

  Gradinita particulara cu sediul în Colentina angajează ingrijitoare copii,program full time ,L-V. Cautam o doamna domnișoară serioasa,curata,răbdătoare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați telefonic: -Andrei -Alexandra.

 • 25

  angajam profesori colaboratori

  Angajăm profesori colaboratori. Ne interesează în special profesori de matematică (cu sau fără experiență - inclusiv studenți în ani terminali sau la mater) și profesori de limba germană (cu experiență și studii în domeniu). De asemena, căutăm profesori și pentru celelalte materii - română, psihologie, informatică, istorie, etc. Prețul oferit este de 60 de lei ședința (cu durata între 1h30 și 1h50 - în funcție de vârsta elevului). Inițial facem contract de colaborare, după care, în funcție de rezultate și de numărul de ore lcurate pe săptămână, facem carte de muncă. Programul este flexibil, în fucnție de disponibilitatea dumneavoastră. O parte dintre ședințe se țin online (de la domiciliul profesorului), altele de la sediul nostru, de pe strada Mântuleasa (sectorul 2) - în funcție de solicitările elevilor.

 • 4

  Angajam femeie de serviciu ingrijitoare

  Gradinita particulara cu sediul în Colentina angajează femeie de serviciu ingrijitoare copii,program full time ,L-V. Cautam o doamna domnișoară serioasa,curata,răbdătoare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați telefonic: -Andrei -Alexandra. Publi

 • Învățătoare afterschol.

  Afterschool Bucuresti, zona Megamall, caută învățătoare afterschool . Pentru detalii sunați la nr.

 • Educatoare

  Gradinita privata din zona Mega Mall, sector 2, angajeaza educatoare full-time. Pentru detalii si interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

 • Instructor pilates reformer

  Dacă ești instructor de pilates ,te așteptăm in echipa noastră Ne asteptam ca tu sa fii amabila, sociabila si pozitiva,cu abilitati de comunicare, orientata catre client, iubitoare de sport si un stil de viata sanatos. Sa-ti placa sa relationezi cu clientii si intotodeauna sa ai zambetul pe fata. Daca profilul de mai sus ti se potriveste,ai cunostinte in domeniul sportului (studii in sport, kineto) si experienta in predarea ședințelor de pilates cu aparatul Reformer,ești candidatul perfect. Oferim: Contract de munca full-time 8h zi sau contract de colaborare Concediu plătit Salariu motivant Bonusuri de performanta Comision din vânzări Echipa prietenoasă Program de lucru L-V Se ofera pregătire specifica pe aparatul reformer wunda chair lader barrel. Asteptam cv-ul dumneavoastră pe adresa de mail Strada Tunari .Nr 55 .București Sector 2

 • 6

  Manajiare tinera

  O manajiare tanare și educata pentru manj Part Time Bucuresti

 • 2

  Angajam bucatareasa gradinita

  Angajam doamna pentru postul de bucătar gradinita

 • 3

  Gradinita particulara angajeaza educatoare - zona Colentina

  Gradinița Tărâmul Cunoașterii, unitate de invatamant acreditata, caută educatoare, parteneră de joacă și învățare! Ce ne dorim? - O persoană calmă, empatică, mereu gata de joacă și distracție; - Capacitate de coordonare a grupei de anteprepreșcolari; - Realizarea planificărilor și susținere activităților educaționale; -Realizarea adaptarilor -Experienta in domeniu constituie un avantaj Ce oferim: Mediu de lucru placut Posibilitatea de dezvoltare Pachet salarial motivant Extrabeneficii Esti nerabdatoare sa faci parte dintr-o echipa in care profesionalismul si joaca se intrepatrund? Daca raspunsul este afirmativ, te asteptam sa ne cunoastem! Alexandra 

 • Trainer autorizat în digital skills ofer training în AI pentru meserii variate

  Trainer autorizat România, atestat, Master în TIC, formez online în toate domeniile legate de comunicare digitala, colaborare, precum și ca și contributor UNESCO și atestat diploma curs AI in străinătate, formez pe AI generative tools în orice domeniu plus formare,educație și cercetare.

 • Angajam educatoare si îngrijitoare

  Sediul este in sector 2, zona Colentina - Andronache. Cautam educatoare (pentru grupa baby) si îngrijitoare.

 • 3

  Grădiniță Privată

  Gradinita privata din zona Mega Mall, sector 2, angajeaza ingrijitoare full-time. Pentru detalii si interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

 • Terapie ABA la domiciliu

  Terapeut cu experientă, ofer sedinte de terapie la domiciliul copilului. Mă deplasez în sectoarele 2 si 3.Se poate elibera factură

 • Angajam Instructor auto SECTOR 2

  Suntem in cautarea unui instructor auto dedicat si pasionat sa se alature echipei noastre.Oferim oportunitati atat pentru cei cu experienta in instruirea soferilor, cat si pentru cei care sunt in cautarea unei cariere noi in domeniu.Daca aveti abilitati excelente de comunicare, rabdare si dorinta puternica de a ajuta altii sa devina soferi responsabili si siguri, va invitam sa aplicati. Responsabilitati: - Furnizarea de instructii teoretice si practice in conducerea auto conform standardelor legate si de siguranta rutiera - Evaluarea abilitatilor de conducere ale elevilor si furnizarea de feedback constructiv - Dezvoltarea si adaptarea pentru a se potrivi nevoilor individuale ale elevilor. - Asigurarea ca toate lectiile se desfasoara intr-un mediu sigur si profesional Cerinte - Permis de conducere categoria B, fara incidente majore inregistrate -Abilitati excelente de comunicare si intrepersoanale - Capacitatea de a lucra eficient intr-un mediu dinamic si solicitant Beneficii: - Salariu competitiv si beneficii atractive - Training si dezvoltare continua a abilitatilor Daca sunteti interesat sa faceti parte din echipa noastra, va rugam sa ne contactati Tel.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-2
Salvează căutarea