Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Sector-6 Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Salon situat in Militari,angajeaza manichiurista.

 • 5

  Am 42 de ani sunt singur,sunt un om serios,necasatorit fara copii sau alte complicatii locuiesc singur la curte,o gospodarie frumoasa,am o masina adaptata pe care o conduc si doresc persoana fara obligatii de sex feminin cu varsta pana la 38-43 de ani pentru a ma ingriji si a locui cu mine in casa la curte langa Bucuresti la 12 km.Remuneratie intre 1000 si 1500 de roni pe luna pentru a ma ingriji pe langa tot confortul.Contactati-ma daca sunteti interesati.

 • 4

  Bianca Filippini S.C. GESTIMM ACTIVE SRL Compania de Marketing și comunicare selecționează candidate doar cu experiență dovedită pentru postul de Asistenta marketing în conducerea și coordonarea unui punct de lucru. Salariu net 2480 Ron lunar. Experienta minim 2 ani într-un post similar. Sa contribuie la dezvoltarea proiectelor noastre. Sa ajute la conceperea materialelor, livrarea acestora si masurarea impactului asupra colegilor; Descrierea jobului Referent marketing, care sa indeplineasca urmatoarele: Cerinte minime: Experienta in marketing; Cunostinte solide ale unui program de grafica Photosop, Corel Draw si PowerPoint. Aptitudini: Initiativa Orientare spre rezultate Comunicare Negociere Prezenta placuta Bune abilitati de organizare Descriere cerinte post: Conduce coordonează și pregătește echipa de Consultanți Vânzări. Elaboreaza campaniile de marketing impreuna cu managementul firmei; Promoveaza imaginea companiei si a produselor companiei; Negociaza contractele cu furnizorii de servicii tipografice si de publicitate; Monitorizeaza si evalueaza campaniile desfasurate; Organizeaza si pregateste diferite evenimente (targuri de profil, prezentari etc.); Propune si stabileste strategii potrivite de promovare a produselor companiei ; Identifica produsele pentru care trebuie sa propuna si sa creeze promotii/oferte; Propune si creeaza promotii/oferte pentru produsele de mai sus; Colaboreaza in permanenta cu structurile de vanzari centrale si din sucursalele companiei pentru Identificarea nevoilor clientilor si a potentialilor client si identificarea tendintei de evolutie a pie Va identifica nevoile de marketing și training; Va livra programe personalizatei Va aduce propuneri pentru administrarea programului de marketing Va elabora materialele de marketing Va gestiona procese de instruire pe anumite teme; Va evalua participantii la cursuri; Va participa la dezvoltarea platformei de e-learning prin crearea de cursuri in functie de nevoile identificate; Va planifica si sustine training-uri pentru colegii noi din companie; Va centraliza si raporta activitatea desfasurata in timpul training-ului; Va genera si interpreta rapoarte legate de programul de marketing și training; Nivel carieră Entry-Level (< 2 ani) Departament Educatie / Marketing  Beneficii Salariu net 2480 Ron lunar. Program Luni-Vineri, in intervalul 09:00-18:00; Abonament medical Pachet competitiv care cuprinde bonusuri lunare de performanta; Experienta Punem accent pe dezvoltare, de aceea inca din primele saptamani vom cere feedback legat de activitatea candidatului. Managerii si colegii vor oferi mereu suportul de care este nevoie si va avea satisfactia ca a contribuit la rezultatele echipei. Candidatul trebuie să trimită CV in limba romana în format PDF pe email sau Wathsap.

 • Compania noastră va pune la dispoziție : -autoturism nou + combustibil -pachet salarial fix + bonusuri -contract de munca Condiții : - carnet conducere categoria B (minim 2 ani vechime) -cazier judiciar -cazier rutier fara antecedente grave -cunoscator al limbii engleze (nivel conversațional)

 • 1

  Caut șoferi și șoferițe, în București, pentru transportul alternativ de persoane(Uber, bolt, etc.), cu mașina proprie...

 • 20

  Buna ziua, ARGO SECURITY angajeaza Dispecer Centru de Alarma cu sau fara experiența, angajare pe perioada nedeterminata. Multumesc frumos !

 • 2

  Angajam cuptorist cu experienta la cuptor cu lemne. Oferim salariu atractic+carte de munca. Daca aveti nevoie oferim cazare gratuit! Mai multa detalii sunati pe nr de contact

 • 2

  Angajez pizzar in Sectorul 6, Prelungirea Ghencea. Pentru mai multe detalii contactati-ma la telefon.

 • 23

  Angajez bucatar si ajutor de bucatar in Sectorul 6, Prelungirea Ghencea, pentru prepararea mancarii traditionale romanesti si fast food. Pentru mai multe detalii contactati-ma la telefon.

 • 6

  Angajez vanzatoare fast-food cu experienta, locatia se afla in Sector 6, Prelungirea Ghencea. Pentru mai multe detalii contactati-ma la telefon.

 • 15

  Angajam asistenta medicala pentru camin de batrani - cu posibilitate de regim intern. Mediu placut si conditii foarte bune. Salariul 500 E - 700 E. Sunati la numarul de telefon afisat sus, in dreapta anuntului.

 • 17

  200 - 300 € pentru post part-time Salariu negociabil Angajam bucatareasa sau bucatar pentru camin privat pentru batrani. Bucatarie utilata perfect, conditii de lucru excelente intr-un mediu placut, in vila. Telefon 0768.737.246

 • 40

  Cautam personal pentru ingrijire batrani si ingrijitor pentru camin de batrani, posibilitate cazare internă , 800 euro/luna. 0768.737.246

 • Angajez tamplar productie mobilier la comanda din pal, mdf, salariu in functie de competente, full-time, cateotada necesita si deplasari in afara localitatii.

 • 3

  Service Camioane si Remorci Bucuresti - Militari angajam ELECTRICIAN AUTO cu experienta si ASISTENT ELECTRICIAN AUTO. Beneficii: - venituri atractive; - conditii foarte bune de lucru; - locatie aflata la doar 200 metri de statia de metrou Preciziei - Militari. - scule speciale de lucru si echipamente, softuri specializate. Va rugam CV la resurseumane @ edparts.ro sau un mesaj in platforma cu CV atasat.

 • 5

  Reprezentanta Service Camioane si Remorci Bucuresti, autorizata RAR, angajam Mecanic Camioane cu experienta si Asistent Mecanic Auto. Beneficii: - venituri atractive incepand cu 3500 RON ; - conditii foarte bune de lucru; - locatie aflata la doar 200 metri de statia de metrou Preciziei - Militari. - scule speciale de lucru si echipamente, softuri specializate. Asteptam CV-ul prin mesaj in platforma, detali la telefon.

 • 1

  Instructor auto si profesor legislatie rutiera ,caut loc de munca part time , Bucuresti

 • 2

  Inginer auto caut post profesor legislatie rutiera , part time

 • Salveaza cautarea