Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Sector-6

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam URGENT o persoana energica, priceputa si cu experienta care sa ingrijeasca si sa supravegheze o persoana invarsta la domiciliu, in regim de lucru INTERN, unde se ofera : ( Cazare + Masa + Salariu 2600 Ron + 2 weekend-uri libere/ luna ) . Persoanele interesate de acest post de lucru vacant ne pot suna zilnic la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf )

 • Agentia " Expert Bone & Menaj " - Va ofera personal casnic cu o vasta experienta si recomandari in domeniu, persoane selectate cu multa atentie pentru INGRIJIREA persoanelor invarsta sau bolnave la domiciliu, MENAJERE pentru curatenia si ordinea din casa sau sediu firmei, sau o BONA babysitter pentru ingrijirea copilului dvs atunci cand sunteti pleact(a) la servici . Candidatele disponibile pot lucra in regim de lucru: - INTERN ( Permanent ), unde se ofera : Cazare + Masa + Salariu + 2 Weekend-uri libere / luna. - EXTERN ( 10 ore/ zi ). - FULL-TIME ( 8 ore/zi ). - PART - TIME ( 4- 6 ore/ zi. - OCAZIONAL (1-3 zile / sapt). - WEEKEND . Toate candidatele noastre au un dosar complet cu actele necesare care atesta statutul social, medical, judiciar, si psihologic, Ajutam si persoanele care sunt in urgenta si au nevoie de ingrijire sau supraveghere in SPITAL ! Asteptam sa ne comunicati telefonic cerintele dvs, la numarul : 0726.890.498 ( VdF ) / 021.725.0113 ( Fix )

 • Agentia " Expert Bone & Menaj " - Va ofera personal casnic cu o vasta experienta si recomandari in domeniu, persoane selectate cu multa atentie pentru INGRIJIREA persoanelor invarsta sau bolnave la domiciliu: Candidatele noastre pot lucra in regim de lucru: - INTERN unde se ofera ( Cazare + Masa + Salariu + 2 Weekend-uri libere / luna ) - EXTERN ( 10 ore/ zi ). - FULL-TIME ( 8 ore/zi ). - PART - TIME ( 4- 6 ore/ zi ) Toate candidatele noastre au un dosar complet cu actele necesare care atesta statutul social, medical, judiciar, si psihologic, Ajutam si persoanele care sunt in urgenta si au nevoie de ingrijire sau supraveghere in SPITAL ! Asteptam sa ne comunicati telefonic cerintele dvs, la numarul : 0726.890.498 ( VdF ) / 021.725.0113 ( Fix )

 • Angajam sudor esapamente auto/vulcanizator/electronist auto si sisteme de alarma in service-ul nostru din Bld. Timisoara, sector 6. Service auto cu experienta de peste 15 ani. Program de lucru full time Coeficient vanzari,specializari tehnice,preturi speciale. Primim in echipa si ucenici. Nu ezitati Posibilitate de asociere sau inchiriere post(mecanica si vulcanizare)avantajos ptr.ambele parti.

 • Dorim URGENT o persoana ingrijita, calda, energica,si cu experienta in domeniu pentru ingriirea si supravegherea unui batranel invarsta la domiciliu, in regim de lucru INTERN. Se ofera : ( Cazare + Masa + Salariu 2600 Ron + 2 Weekend- uri libere / luna ) . Persoanele hotarate sa lucreze ne pot solicita zilnic la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf )

 • Firma " Expert Bone & Menaj " va ofera in cel mai scurt timp personal cu o vasta experienta si recomandari in domeniu pentru ingrijirea persoanelor drage care au nevoie de ajutor si sunt invarsta sau bolnave la domiciliu . Facem tot posibilul ca sa va gasim persoana potrivita pentru orice program cautati : - INTERN ( Permanent ) - Extern ( 10-12 ore / zi ) - Full-Time ( 8 ore / zi ) - Part-Time ( 4-6 ore/ zi) - Weekend. Ajutam si persoanele care sunt in URGENTA pe SPITAL, si au nevoie de un insotitor pentru ingrijire sau supraveghere permanenta ! Informatii si detalii suplimentare la numarul de contact : 0726.890.498 ( Vdf )

 • Firma " Expert Bone & Menaj " - Va pune la dispozitie personal cu experienta si recomandare pentru ingrijirea varstnicilor / bolnavilor la domiciliu, folosind o baza de date in care sunt persoane ingrijite, energice si calme care se pricep foarte bine cum sa ingrijeasca o persoana. Personalul pe care il avem in baza noastra de date poate lucra in regim de lucru : - INTERN ( Permanent ) - EXTERN ( 10 - 12 ore/zi ) - FuLL- Time ( 8 ore/ zi ) - ParT - Time ( 4- 6 ore/ zi ) - Weekend Ajutam si persoanele care sunt in URGENTA pe SPITAL si au nevoie de cineva pentru ingrijire sau supraveghere ! Salariul ingrijitoarei variaza de la caz la caz in functiie de programul de lucru si sarcinile pe care le are de indeplinit Pentru mai multe informatii si detalii suplimentare va rugam ne contactati zilnic la numarul de telefon :0726.890.498 ( Vdf )

 • Firma " Expert Bone & Menaj " - Va ofera personal casnic selectat cu multa atentie,persoane care au o vasta experienta si recomandari in domeniu pentru ingrijirea bolnavilor sau varstnicilor la domiciliu, menajere pentru curatenia si ordinea din locuinta sau sediu firmei, ori o bona babysitter pentru ingrijirea copilului dvs . Candidatele disponibile pot lucra in regim de lucru INTERN ( Permanent ), unde se ofera : Cazare + Masa + Salariu + 2 Weekend-uri libere / luna, EXTERN ( 10 ore/ zi ), FULL-TIME ( 8 ore/zi ), PART - TIME ( 4- 6 ore/ zi , OCAZIONAL (1-3 zile / sapt), sau in WEEKEND . Toate candidatele noastre au un dosar complet cu actele necesare care atesta statutul social, medical, judiciar, si psihologic, Ajutam si persoanele care sunt in urgenta si au nevoie de ingrijire sau supraveghere in spital ! Asteptam sa ne comunicati telefonic cerintele dvs, la numarul : 0726.890.498 ( VdF )

 • Firma " Expert Bone & Menaj " va ofera personal cu experienta si recomandare, persoane care se pricep foarte bine sa ingrijeasca un bolnav sau varstnic la domiciliu in regim de lucru INTERN unde se ofera: ( Cazare + Masa + 2 Weekend-uri libere + Salariu ) Avem si personal pentru program de lucru - Extern ( 10 - 12h/zi ) - Full-Time ( 8 h/ zi ) - Part-Time ( 4-6 h/zi ) - Weekend Informatii si detalii suplimentare la numarul de contact : 0726.890.498 ( Vdf )

 • Firma de amenajare angajam personal calificat si necalificat pentru desfasurarea activitatii in sectorul 6. Salariu negociabil+ tichete de masa +decont transport( in limita a 50 Ron), prime si bonusuri functie de realizari .

 • Angajam soferi cu carte de munca la ,4 si 8 ore, masini Dacia Logan 2011,2014 SI 2019, la plan sau R A M A N E R E 2012( R=8 luni), 2014 ( fara ac R =10luni) se poate colanta la orice dispecerat. 2014 cu Ac 13 luni, 2016- 24luni 2019 - 36 luni Inchiriez licenta taxi Bucuresti, Prima luna GRATUIT . VANZARE Dacia Logan ,2007 luna iunie ,a facut taxi 5 ani .Masina functioneaza bine,a fost folosita ca si taxi pana acum 2 saptamani.;GPL , 600 EURO Pretul nu este negociabil. Chevrolet Aveo 2010, cu AC , Motor 1400 benzina- gaz,,colantat Galben 184.000 km, 1700 euro,negocIabil Logan 2008 fara AC , 650 euro benzina-gaz

 • S.N. INSTITUTUL PASTEUR S.A. ANGAJEAZA MEDICI VETERINARI CU EXPERINTA IN DOMENIUL MICOLOGIE, MICOTOXICOLOGIE, PARAZITOLOGIE, ANATOMO-PATOLOGIE SI LABORANT. CV-urile vor fi transmise pe adresa de e-mail: .

 • Candidatul ideal: - studii cel putin liceale/postliceale absolvite - cunostine operare PC, in special Excel. - limba engleza este obligatorie. - persoana organizata, comunicativa. - atitudine pozitiva, spirit de echipa. Cautam o persoana tanara, prezentabila si responsabila pentru realizarea taskurilor stabilite impreuna cu Directorul de Departament. Salariul poate creste considerabil in functie de capacitatea de preluare a sarcinilor. Locatie job: Plaza Offices, sector 6.

 • Angajam conducatori auto pentru zona BUCURESTI Se efectueaza curse pe o raza de 250 km fata de Bucuresti , dar si local ( REGIONAL ) . 70% din nopti sunt acasa , se ofera diurna pentru liecare zi lucrata , precum si plata /noapte dormita pe cabina . Cerinte: -studii medii; -atestat marfuri generale valabil; -experienta in domeniu minim 4 ani; -card tahografic digital; -analize medicale/psihologice; -seriozitate; Salariu pornind de la 4.000 lei Pentru informatii suplimentare : luni - vineri 09.00 - 17.00 Oana Zanfir 0749.278.400

 • Meditez onlyne elevi clasa a 8 a pentru examenul de capacitete. Experienta peste 20 ani. 35 lei/h. 0722182155

 • SGS ang. ag. de pază/securitate (barbati sau femei) pt. un ob. din comuna Ciorogarla, Calea București, in prog. de 24 de ore. Petrescu 0758111302

 • SGS ang. ag. de pază/securitate pt. un obiectiv - recepție, contorl acces, în program de 24 de ore, sector 6. Obiectivul se află în sector 6, la ieșirea pe Autostrada București - Pitești. Veniturile nete totale 1550 lei. Mihai 0752311001 sau Radu 0734880351

 • Societate cu specialisti avand experienta intr-o gama larga de activitati economice, se ocupa cu prestari de servicii de calitate, in urmatoarele domenii: - Securitate si sanatate in munca - Coordonare SSM santiere - Situatii de urgenta - ISCIR - RSVTI - Verificari electrice PRAM Prestam servicii atat in Bucuresti cit si in tara, in functie de domeniul de activitate si complexitatea lucrarilor. Suntem deschisi si la colaboratori societati de recrutare Rugam si oferim seriozitate Tel 0722.722.436

 • ANGAJEZ SOFER DE TIR PE TARA . TELEFON DE CONTACT 0787735546

 • Urgent doua vanzatoare magazin mixt alimentar in Militari Residence Salariul 2200 in mana! Carte de munca orar o saptamana 6-14 o saptamana 14-22 patru libere pe luna Salariul poate creste in functie de performanta Premiere de Paste si Craciun Seriozitate

 • Salveaza cautarea