Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Salaj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma MOCAJO ROUTE angajează șoferi profesioniști pe comunitate sau tur-retur la prelata. Cerințe: 1. Permis de conducere categoria C+E; 2. Atestat profesional pentru transport marfa; 3. Card digital pentru tahograf; 4. Experiența in domeniu minim 6 luni. Oferim: 1. Venitul lunar: 85 pe zi + salar pe țara 2. Dispecerat in limba romană; 3. Contract pe România; Pentru mai multe detalii va rog sa sunați la: Genesa.

 • 2

  Angajez personal pentru magazin alimentar . Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati telefonic.

 • 1

  Durata este de 360 ore. La sfarsitul cursului se acorda Certificat de calificare in meseria " Ingrijitor batrani la domiciliu"

 • 2

  Compania DUNCA EXPEDITII SA, cu sediul in Dumbravita, jud Timis, angajeaza soferi pentru proiectele de : 1) REGIONAL + LOCAL ZALAU Curse cu retur in Zalau, 350 - 400 km / sens fata de Zalau, parcare la Criseni, titular pe masina, 50 % nopti pe saptamana la cabina, doua sambete / luna se lucreaza, . 2) TUR RETUR Curese de la 1.200 la 3.100 km , plata la zi + salariu de tara+ bonus pentru performante + plata pentru ziua de tara. Titular pe masina E 6 cu schimb de remorci, nu se merge pe Romania pe distante lungi Se solicita analize medicale, cartela tahograf, atestat marfa valabile, dar si minim 1 an experienta * angajarea se face la Dumbravita, jud Timis, se asigura cazarea si deplasarea pentru angajare din Zalau. Pentru mai multe info va stam la dispozitie la tel. , luni - vineri 09.30 - 16.00 Oana ZANFIR.

 • 1

  Compania DUNCA EXPEDITII din Dumbravita, jud Timis , angajeaza cond auto cu EXPERIENTA de minim 1 an categoria C+E , pentru proiecte de INTERN / EXTERN / COMUNITATE / TREN Se ofera salariu atractiv . INTERN de la 4.500 lei ( regional + local Zalau ) / 5.500 lei ( pe tara ) COMUNITATE / TREN ( DE si BE ) : de la 2.100 euro . TUR RETUR se ofera: 70 euro / zi extern + salariu de baza + bonus pentru performate + bonus de vechime. Pentru info sulimentare va rugam sa ne contactati de luni - Vineri : 09.30 - 16.00 Oana ZANFIR.

 • 1

  Executam lucrări de pavaje bolduri piatra cubica piatra naturala betonari garduri mai multe detalii la nr de tel

 • 5

  COMPOSITE INDUSTRIES ANGAJEAZĂ MUNCITORI NECALIFICAȚI ( femei și bărbați) Salariu de încadrare de la 2550 + bonuri de masa de 20 lei + spor de noapte de 25 % Se lucrează pe 3 schimburi de luni până vineri! Avem nevoie de personal si pentru schimbul 1 program 7- 15 . decontarea integrală a transportului pentru persoanele din afara localității Mai multe detalii la sediul firmei ( Bulevardul Mihai Viteazul nr 62,Zalau lângămobilă Borz) sau la numărul de telefon de luni până vineri de la ora 9 până la ora 15

 • Închiriez 2 ture în cabinet stomatologic jibou PREȚ BUN NEGOCIABIL Se închiriază unitul dentar, instrumentar, aparatura pentru sterilizare, aparatura de control a sterilizării, acces la aparatul de rontgen dentar

 • 1

  Societate comerciala angajeaza vanzator comercial/preparator clatite pentru o clatitarie noua in Zalau. Programul de lucru este de 8 ore, de la 9 la 17.  Cerinte: - orice experienta in domeniu este un plus - este necesar sa fii o persoana sociabila si placuta - seriozitate si corectitudine Salariul se negociaza la interviu. La salariu se va adauga bonus din vanzari.

 • 1

  angajam mecanic auto salariu atractiv program de la 8 la 17 se asigura o masa pe zi persoana de contact : calin carte de munca asiugurata

 • Angajez sofer camion 8x4 .rog seriozitate.detalii

 • Cautam o coafeza cu experiența la Salon Paulette de pe str Ion Barbu , oferim spatiu utilat , mobilat și autorizat , parcare , apa , cafea , ceai pt tine și clienții tai , atmosfera frumoasa , 4 colege vesele , Vino in echipa noastră , mai multe inf

 • 2

  Persoana Fizică Autorizata prestez servicii de curățenie de calitate la case vile apartamente garsoniere birouri etc. Număr de telefon .

 • Societate comerciala de distributie medicamente si alte produse de uz veterinar, cu sediul in loc. Bragadiru, jud. Ilfov angajeaza medic veterinar la punctul de lucru organizat in mun. Zalau, posesor permis auto cat. B, disponibilitare de deplasare pe teren pentru promovare si vanzare produse catre clientii firmei din jud. Salaj si judetele limitrofe.

 • 1

  Angajez montator mobila Responsabilitati : -experienta in montajul mobilierului -capacitatea de a duce pana la capat un montaj la domiciliul clientului -comunicare si colaborare in echipa -mediu de lucru competitiv. Salarizare atractiva in functie de cunostinte

 • 6

  Fa un pas in cariera ta! =Daca ti-ai dorit mereu un program flexibil-part time - full time si satisfactii profesionale, alatura-te echipei noastre! =Daca vrei sa iti construiesti un portofoliu de clienti pe termen lung inseamna ca tu esti persoana pe care o cautam! Ce oferim? =Pe langa satisfactia implinirii profesioale poti beneficia de un sistem de bonusare si comisionare foarte atractiv si motivant pentru atingerea obiectivelor- venituri incepand cu 2000 lei/luna Informatii la tel. Te asteptam!

 • 3

  Angajez personal pentru magazin alimentar . Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati telefonic.

 • 3

  Pizzerie din Zalau caută o persoana pasionata și serioasă in arta preparării pizzei. Se lucrează doua zile cu doua. Dacă ești o persoana serioasa și cu chef de munca, te asteptam la interviu . Detalii la tel

 • 3

  Societate comercială caută Sofer livrare pizza. Program doua zile se lucreaza si doua libere. Salariu fix Permis minim 3 ani Daca ești o persoana dinamica, sociabilă și îți place munca in echipa, te asteptam la interviu. Tel :

 • Salveaza cautarea