Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Saloane masaj - Videochat - Adult Bucuresti Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Salon Confidential e in cautare de noi colege, tinere, sociabile, comunicative. Plata la zi, comision incepand de la 100 ron. Garantam 2500 euro! Oferim CAZARE ! Ce ne dorim?! Sa ai peste 18 ani, aspect fizic placut, sa fii fire sociabila, carismatica, senzuala, cu respect fata de clienti si fata de colege Ce iti oferim?! Salariu motivant, program flexibil, mediu de lucru placut, in cadrul unei echipe dinamice, contract de munca, plata la zi, comision intre 90 - 200 RON Hai sa ne cunoastem! 0748.111.333

  Repostat automat
 • 3

  Daca esti tanara, arati bine, ai incredere in tine si esti dornica sa te afirmi,te asteptam sa te alaturi echipei noastre Sweet Touch Massage. Atmosfera este deosebita, iar castigurile sunt pe masura. Hai pe la noi sa ne cunosti,este foarte important. Clienti formati,numar mare zilnic. Castiguri si plata garantat zilnic. Daca doresti ,cazare absolut gratuita fara nici un fel de pretentie. Pentru interviu te asteptam pe strada Rodiei numarul 45(rond Alba Iulia,Decebal). Mai multe detalii la numerele 0731398991 /0751770600.

  Repostat automat
 • 12

  Modele videochat fete,baieti,cupluri,gay,transexuali, cu/fara experienta cu plata la fiecare tura ,fara amenzi,cu un program pe care ti-l faci tu.Pocent progresiv de la 60% din prima zi pana la 70% in functie de cati dolari faci.Bani ti calculezi singur pe baza fisei FAZ,Noi decat i-ti facem plata . Poti incepe munca in maxim 2 ore de la interviu .Suport tehnic si trainer 24/7.Fumatu este permis,iar pauzele de relaxare tu le hoarasti cand si cat sa fie la o cafea cu colegi Totul este flexibil si negociabil .Obligatoriu este numai varstra minim 18 ani.Va asteptam zona Piata Romana vis a vis de ASE .Detalii si informatii mai multe si la telefon 0723725594.

  Repostat automat
 • 2

  Daca esti tanara, arati bine, ai incredere in tine si esti dornica sa te afirmi,te asteptam sa te alaturi echipei noastre Sweet Touch Massage. Atmosfera este deosebita, iar castigurile sunt pe masura. Hai pe la noi sa ne cunosti,este foarte important. Clienti formati,numar mare zilnic. Castiguri si plata garantat zilnic. Daca doresti ,cazare absolut gratuita fara nici un fel de pretentie. Pentru interviu te asteptam pe strada Rodiei numarul 45(***d Alba Iulia,Decebal). Mai multe detalii la numerele /0751770600

  Repostat automat
 • salon angajam fete pentru masaj. Spa ul nostru este in zona centrala Se cauta maseuza cu aspect fizic deosebit cu sau fara experienta. Castiguri mari. Comision. Contract. Conditii deosebite - varsta minima 18 ani - aspect fizic placut -cu sau fara experienta Se ofera: - comision din valoarea masajului (minim 3000 euro luna castig ) - contract de munca - discretie, - siguranta, - seriozitate -cazare gratuita daca este necesar - echipa de lucru noua persoane tinere - colectiv deosebit - clientela de lux -multe alte beneficii La noi la Spa Totul se desfasoara intr-un cadru legal si mult peste medie. Te invitam la noi! Ne poti scrie pe whtasapp

 • Suntem un studio de videochat profesional din centrul capitalei. Dacă ești in căutarea unui job care sa fie fun și vrei sa lucrezi intr un colectiv relaxant și prietenos, iar câștigurile financiare sa fie wow ești clar la locul potrivit! Oferim: contract de munca legal, suport constant si training, program flexibil, pozitionare centrala a locatiei, incasari mari inca din prima luma. Cerințe: minim 18 ani Programează un interviu și haide și tu in echipa noastră ! )

 • Cautam modele dornice in realizarea unor venituri substantiale! Facilitati:- tehnologie care sa va puna in evidenta! -Personal corect si punctual - Contract de munca - Venituri minime peste 3500 lei lunar care vor creste pe parcurs! - consiliere si ajutor permanent - program flexibil in functie de fiecare model si multe alte beneficii! Se poate lucra in locatie sau de la locuinta fiecarui model! Nu ezitati sa ne contactati: ( non-stop)

 • 3

  cu sau fara experienta pentru masaj , salonul este situat la vila,stradal, conditii de lux, discretie, plata zilnic, castiguri substantiale, salon deschis de 10 ani, clientela formata,colege dragute.Te asteptam in echipa noastra sa devii independenta financiar.

 • Salveaza cautarea