Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • SC CleanClass ELAND SRL angajeaza personal curatenie pentru 14 locuri in zona Craiova. Cerinte: - abilități de lucru in echipa - persoana dinamica - executa lucrări de curățenie in locația alocate - executa lucrări suplimentare necesare întreținerii curățeniei - comportament si conduita adecvată - respect față de colegi si clienti - raspunde cu promptitudine sarcinilor date - abilitati de gestionare a timpului Detinerea permisului de conducere constituie un avantaj. Experienta in domeniu constituie un avantaj. Acceptam si echipe / familii / cupluri. Program flexibil si disponibilitate pentru tura 2. Mai multe detalii la telefon.

 • ofer servicii de curățenie generală interior și exterior scule profesionale etc preturi acest

 • Societate comercială angajează pentu curătenie fete si băieți.. Relatii la tel

 • Angajez personal pentru curatenie pe sezonul estival in statiunea Costinesti. Deasemenea caut si un sofer cat. B Oferim: -cazare -3 mese pe zi -salariu motivant Pentru mai multe detalii sunati la:

 • 2

  Firma de curatenie din Timisoara angajeaza femeie pentru curatenia la case , apartamente, birouri. Program de lucru flexibil . Luni-vineri Se oferă contract de muncă Salar motivant între 2000 - 2500 Ron , in funcție de program . Permis de conducere cat. B este un avantaj, dar nu obligatoriu. Nu se lucreaza noaptea sau in schimburi. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați.

 • Angajam persoana pentru curatenie la bloc, Teiul Doamnei

 • 1

  căutam femeie serioasă la curatenie full-time

 • Angajez manager pentru firma de curatenie, cu experienta in domeniu

 • Firma de curatenie ANGAJEAZA URGENT femeie servici in zona pta 1 Mai. .post disponibil imediat.

 • Firma de prestari servicii angajeaza doamne la curatenie pentru locatie de birouri in zona metrou Pacii, in doua ture Pentru mai multe detalii va rugam sunati la numarul de telefon afisat.

 • 3

  MUNCITORI NECALIFICATI pentru punctul de lucru din Bacau, str. Calea Moinesti nr. 34, jud. Bacau. Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare. Numai candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, data fiind stabilita de comun acord cu acestia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.

 • Firma de curatenie angajează operatori curatenie/ femei pentru curatenie de birouri si zone birouri din depozit. Operatiuni pentru birouri : golirea cosurilor si schimbarea sacilor menajeri; stergere praf mobilier birouri, scaune,dulapuri, telefoane; pregatirea salilor de meeting si curatarea/dezinfectarea acestora dupa fiecare sedinta; aspirarea pardoselii (linoleum, gresie etc) spalarea/dezinfectarea pardoselii; indepartarea urmelor de pe usi, suprafete vitrate, manere si intrerupatoare; evacuarea gunoiului spre locurile special amenajate; aerisirea birourilor; Operatiuni pentru grupurile sanitare: curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare ; curatarea obiectelor sanitare (oglinzilor, bateriilor, chiuvetelor etc); stergerea aparatelor cu care sunt dotate grupurile sanitare; spalarea si dezinfectarea pardoselilor; aprovizionarea cu consumabile si verificarea din ora in ora a grupurilor sanitare; Operatiuni zilnice pentru bucatarie: spalarea si dezinfcetarea pardoselii; stergerea/dezinfcetarea mobilierului din dotare; Operatiuni birouri zona depozit logistica: golirea cosurilor si schimbarea sacilor menajeri; stergere praf mobilier birouri, scaune,dulapuri, telefoane; aspirarea pardoselii (linoleum, gresie etc); spalarea/dezinfectarea pardoselii; indepartarea urmelor de pe usi, suprafete vitrate, manere si intrerupatoare; evacuarea gunoiului spre locurile special amenajate Operatiuni pentru grupurile sanitare din depozit si vestiare: curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare ; curatarea obiectelor sanitare (oglinzilor, bateriilor, chiuvetelor etc); stergerea aparatelor cu care sunt dotate grupurile sanitare; spalarea si dezinfectarea pardoselilor; aprovizionarea cu consumabile si verificarea din ora in ora a grupurilor sanitare; Locatie: Magurele, Strada Atomistilor, nr. 99-115, Ilfov; Programul este de luni-vineri, in schimburi, astfel: Schimbul 1, 2 persoane - 06:00-14:30 Schimbul 2, 1 persoana - 11:00-19:30 Salariu: 1400 lei, bonuri de masa de 20 lei pentru fiecare zi lucrata si decont transport 120 lei.

 • 2

  Compania Atalian Romania este companie specializata in intretinerea si administrarea cladirilor de birouri. Căutăm un agent de curățenie pentru un sediu de birouri din zona Pipera, langa statia de metrou Aurel Vlaicu. Ne dorim o persoană serioasă, harnică, punctuală, atentă la detalii care să respecte normele de igiena si curățenie. Se lucrează doar cu contract de muncă. Conditii foarte bune de munca Program de lucru: - o saptamana de la 06: saptamana de la 16:00 - 20:00; Ce iti oferim la schimb? - contract de munca pe perioada nedeterminata; - tichete de masa; - transport decontat; - echipament de lucru; - conditii foarte bune de lucru; Cerinte: Persoana serioasa, responsabila, organizata; Fara antecedente penale; Apt din punct de vedere medical; Experienta pe un post similar constituie un avantaj; Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon: de luni pana vineri in intervalul orar 9.00 - 17.00

 • 1

  Firma de curatenie angajează urgent agent curatenie (baiat) pentru spalare mecanizata. Operatiuni zilnice: - spalare mecanizata 3 interventii/saptamana a pardoselii unui depozit cu o masina care are om la bord; Persoana respectiva trebuie sa aiba experienta in manipularea masinii TENANT T7. - intretinerea curateniei in curtea exterioara - 2 interventii pe saptamana. Program de luni - vineri, 09:30-18:00; Locatie: Magurele, Strada Atomistilor, nr. 99-115, Ilfov Salariu: 1700 lei, bonuri de masa de 20 lei pentru fiecare zi lucrata si decont transport 120 lei.

 • 3

  Angajam agenți de curățenie pentru centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6. nelu Nu se solicita experiență ci doar seriozitate! Trimite un mesaj la numărul (Nelu) cu numele, prenumele, vârstă și zona in care locuiești și în funcție de locurile de munca libere din apropiere domiciliului te voi contacta! mulțumesc!

 • curatenie la domiciliu pentru firme si birou,scrie bloc mai multe detalii la telefon rog si oferim

 • oferim,servicii de curatenie birouri scări blocat mai multe detalii la telefon rog si oferim

 • 3

  Dispunem de posturi libere de agent curatenie in orasul Onesti si Bacau, cu norma intrega sau part time. Va rog sa sunati la urmatorul numar de telefon:

 • Salveaza cautarea