Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Bucuresti Persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma de curatenie ANGAJEAZA URGENT femeie servici in zona pta 1 Mai. .post disponibil imediat.

 • Firma de prestari servicii angajeaza doamne la curatenie pentru locatie de birouri in zona metrou Pacii, in doua ture Pentru mai multe detalii va rugam sunati la numarul de telefon afisat.

 • Firma de curatenie angajează operatori curatenie/ femei pentru curatenie de birouri si zone birouri din depozit. Operatiuni pentru birouri : golirea cosurilor si schimbarea sacilor menajeri; stergere praf mobilier birouri, scaune,dulapuri, telefoane; pregatirea salilor de meeting si curatarea/dezinfectarea acestora dupa fiecare sedinta; aspirarea pardoselii (linoleum, gresie etc) spalarea/dezinfectarea pardoselii; indepartarea urmelor de pe usi, suprafete vitrate, manere si intrerupatoare; evacuarea gunoiului spre locurile special amenajate; aerisirea birourilor; Operatiuni pentru grupurile sanitare: curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare ; curatarea obiectelor sanitare (oglinzilor, bateriilor, chiuvetelor etc); stergerea aparatelor cu care sunt dotate grupurile sanitare; spalarea si dezinfectarea pardoselilor; aprovizionarea cu consumabile si verificarea din ora in ora a grupurilor sanitare; Operatiuni zilnice pentru bucatarie: spalarea si dezinfcetarea pardoselii; stergerea/dezinfcetarea mobilierului din dotare; Operatiuni birouri zona depozit logistica: golirea cosurilor si schimbarea sacilor menajeri; stergere praf mobilier birouri, scaune,dulapuri, telefoane; aspirarea pardoselii (linoleum, gresie etc); spalarea/dezinfectarea pardoselii; indepartarea urmelor de pe usi, suprafete vitrate, manere si intrerupatoare; evacuarea gunoiului spre locurile special amenajate Operatiuni pentru grupurile sanitare din depozit si vestiare: curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare ; curatarea obiectelor sanitare (oglinzilor, bateriilor, chiuvetelor etc); stergerea aparatelor cu care sunt dotate grupurile sanitare; spalarea si dezinfectarea pardoselilor; aprovizionarea cu consumabile si verificarea din ora in ora a grupurilor sanitare; Locatie: Magurele, Strada Atomistilor, nr. 99-115, Ilfov; Programul este de luni-vineri, in schimburi, astfel: Schimbul 1, 2 persoane - 06:00-14:30 Schimbul 2, 1 persoana - 11:00-19:30 Salariu: 1400 lei, bonuri de masa de 20 lei pentru fiecare zi lucrata si decont transport 120 lei.

 • 2

  Compania Atalian Romania este companie specializata in intretinerea si administrarea cladirilor de birouri. Căutăm un agent de curățenie pentru un sediu de birouri din zona Pipera, langa statia de metrou Aurel Vlaicu. Ne dorim o persoană serioasă, harnică, punctuală, atentă la detalii care să respecte normele de igiena si curățenie. Se lucrează doar cu contract de muncă. Conditii foarte bune de munca Program de lucru: - o saptamana de la 06: saptamana de la 16:00 - 20:00; Ce iti oferim la schimb? - contract de munca pe perioada nedeterminata; - tichete de masa; - transport decontat; - echipament de lucru; - conditii foarte bune de lucru; Cerinte: Persoana serioasa, responsabila, organizata; Fara antecedente penale; Apt din punct de vedere medical; Experienta pe un post similar constituie un avantaj; Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon: de luni pana vineri in intervalul orar 9.00 - 17.00

 • Firma de curatenie angajează urgent agent curatenie (baiat) pentru spalare mecanizata. Operatiuni zilnice: - spalare mecanizata 3 interventii/saptamana a pardoselii unui depozit cu o masina care are om la bord; Persoana respectiva trebuie sa aiba experienta in manipularea masinii TENANT T7. - intretinerea curateniei in curtea exterioara - 2 interventii pe saptamana. Program de luni - vineri, 09:30-18:00; Locatie: Magurele, Strada Atomistilor, nr. 99-115, Ilfov Salariu: 1700 lei, bonuri de masa de 20 lei pentru fiecare zi lucrata si decont transport 120 lei.

 • 3

  Angajam agenți de curățenie pentru centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6. nelu Nu se solicita experiență ci doar seriozitate! Trimite un mesaj la numărul (Nelu) cu numele, prenumele, vârstă și zona in care locuiești și în funcție de locurile de munca libere din apropiere domiciliului te voi contacta! mulțumesc!

 • 4

  Angajare agenți curățenie din București pentru galerii centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6 din București. Nu se solicita experiență ci doar seriozitate! Trimite un mesaj la numărul de telefon, numele, prenumele, vârstă și zona in care locuiești și în funcție de locurile de munca libere din apropiere domiciliului te voi contacta! mulțumesc!

 • 10

  Angajam agenți de curățenie pentru centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6. nelu

 • 1

  Compania ELW Recruitment dispune de un portofoliu vast de muncitori calificati si necalificati pentru orice domeniu de activitate . Suntem dispusi sa ii oferim absolut gratis pentru angajare oficiala in compania dvs . Contactati-ne pentru mai multe detalii.

 • 4

  Inter Cleaning RO-GER cauta colegi, ingrijitori cladiri doar cu permis auto categoria B. Program full time. Iti propunem: un salariu de 2500 lei platit intotdeauna la timp, abonament metrou sau STB, zile legale libere, zi de nastere libera, program flexibil. Daca nu ai experienta in domeniu, suntem dispusi si avem rabdare ca tu sa inveti cum trebuie facuta o curatenie profesionala. Tu trebuie sa fii de treaba, responsabil si cu bun simt.

 • SC angajeaza persoane cu dizabilitati grad 3 sau mediu pentru urmatoarele activitati: - intretinere spatii verzi; - curatenie. Program 4 ore/zi sau 8 ore/zi Locatie : Bucuresti Salariu 4 h - 850 lei ; 8h - 1700 lei net. Relatii tel.

 • Angajare agenți curățenie din București pentru galerii centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6 din București. Nu se solicita experiență ci doar seriozitate! Trimite un mesaj la numărul de telefon, numele, prenumele, vârstă și zona in care locuiești și în funcție de locurile de munca libere din apropiere domiciliului te voi contacta! mulțumesc!

 • caut loc de munca in domeniul curateniei ca masinist stiu sa folosesc si monodiscul la pardoseli si mochete precum si rotowash-ul l scari rulante,omniflex-ul,i-mop,t-500 etc,mss

 • 1

  SC URBAN SA - SOCIETATE DE SALUBRIZARE, ANGAJEAZA URGENT: - INGINER MECANIC AUTO - INGINER MECANIC - INGINER AUTOVEHICULE RUTIERE - SEF ATELIER REPARATII AUTO - MAISTRU MECANIC AUTO - MECANIC AUTO - REVIZOR TEHNIC AUTO - IMPIEGAT AUTO RELATII LA TF. , CV-URILE POT FI TRANSMISE PE ADRESA

 • 4

  Firma de prestari servicii curatenie si DDD, angajeaza operator dezinsectie-dezinfectie-deratizare cu/fara experienta. Program Full time, cu disponibilitate la deplasari in tara; Permis categoria B; Atestat calificare DDD reprezinta un avantaj; Seriozitate si organizare Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; Ne puteti contacta telefonic la numarul in vederea stabilirii unui interviu.

 • necalificat caut de munca in orice domeniu

 • 4

  Firma de curatenie din Bucuresti, ne marim echipa de interventie curatenie. Cautam un baiat cu experienta in domeniu si permis auto. Oferim: - Contract de munca din prima zi de lucru; - Salariu 2.000 lei net si bonuri de masa de 300 lei. - Bonusuri in functie de performanta; Detalii la Va asteptam in echipa noastra!

 • 4

  Angajare agenți curățenie din București pentru galerii centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6 din București. Nu se solicita experiență ci doar seriozitate! Trimite un mesaj la numărul de telefon, numele, prenumele, vârstă și zona in care locuiești și în funcție de locurile de munca libere din apropiere domiciliului te voi contacta! mulțumesc!

 • facem curatenie in subsoalele locuintelor la casa sau blocuri dam si cu var oriunde in bucuresti si ilfov pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon

 • Salveaza cautarea