Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Bucuresti Sector-2

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez manager pentru firma de curatenie, cu experienta in domeniu

 • Firma de curatenie angajează operatori curatenie/ femei pentru curatenie de birouri si zone birouri din depozit. Operatiuni pentru birouri : golirea cosurilor si schimbarea sacilor menajeri; stergere praf mobilier birouri, scaune,dulapuri, telefoane; pregatirea salilor de meeting si curatarea/dezinfectarea acestora dupa fiecare sedinta; aspirarea pardoselii (linoleum, gresie etc) spalarea/dezinfectarea pardoselii; indepartarea urmelor de pe usi, suprafete vitrate, manere si intrerupatoare; evacuarea gunoiului spre locurile special amenajate; aerisirea birourilor; Operatiuni pentru grupurile sanitare: curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare ; curatarea obiectelor sanitare (oglinzilor, bateriilor, chiuvetelor etc); stergerea aparatelor cu care sunt dotate grupurile sanitare; spalarea si dezinfectarea pardoselilor; aprovizionarea cu consumabile si verificarea din ora in ora a grupurilor sanitare; Operatiuni zilnice pentru bucatarie: spalarea si dezinfcetarea pardoselii; stergerea/dezinfcetarea mobilierului din dotare; Operatiuni birouri zona depozit logistica: golirea cosurilor si schimbarea sacilor menajeri; stergere praf mobilier birouri, scaune,dulapuri, telefoane; aspirarea pardoselii (linoleum, gresie etc); spalarea/dezinfectarea pardoselii; indepartarea urmelor de pe usi, suprafete vitrate, manere si intrerupatoare; evacuarea gunoiului spre locurile special amenajate Operatiuni pentru grupurile sanitare din depozit si vestiare: curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare ; curatarea obiectelor sanitare (oglinzilor, bateriilor, chiuvetelor etc); stergerea aparatelor cu care sunt dotate grupurile sanitare; spalarea si dezinfectarea pardoselilor; aprovizionarea cu consumabile si verificarea din ora in ora a grupurilor sanitare; Locatie: Magurele, Strada Atomistilor, nr. 99-115, Ilfov; Programul este de luni-vineri, in schimburi, astfel: Schimbul 1, 2 persoane - 06:00-14:30 Schimbul 2, 1 persoana - 11:00-19:30 Salariu: 1400 lei, bonuri de masa de 20 lei pentru fiecare zi lucrata si decont transport 120 lei.

 • Firma de curatenie angajează urgent agent curatenie (baiat) pentru spalare mecanizata. Operatiuni zilnice: - spalare mecanizata 3 interventii/saptamana a pardoselii unui depozit cu o masina care are om la bord; Persoana respectiva trebuie sa aiba experienta in manipularea masinii TENANT T7. - intretinerea curateniei in curtea exterioara - 2 interventii pe saptamana. Program de luni - vineri, 09:30-18:00; Locatie: Magurele, Strada Atomistilor, nr. 99-115, Ilfov Salariu: 1700 lei, bonuri de masa de 20 lei pentru fiecare zi lucrata si decont transport 120 lei.

 • 4

  Firma de prestari servicii curatenie si DDD, angajeaza operator dezinsectie-dezinfectie-deratizare cu/fara experienta. Program Full time, cu disponibilitate la deplasari in tara; Permis categoria B; Atestat calificare DDD reprezinta un avantaj; Seriozitate si organizare Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; Ne puteti contacta telefonic la numarul in vederea stabilirii unui interviu.

 • 1

  GFM VENTURES SRL -angajeaza 1 post femeie de serviciu COD C.O.R 911201.Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr.de tel: .

 • 4

  Firma de curatenie din Bucuresti, ne marim echipa de interventie curatenie. Cautam un baiat cu experienta in domeniu si permis auto. Oferim: - Contract de munca din prima zi de lucru; - Salariu 2.000 lei net si bonuri de masa de 300 lei. - Bonusuri in functie de performanta; Detalii la Va asteptam in echipa noastra!

 • 4

  Angajam o fata pentru curatenie. Locatie: VITAN, cladire birouri Program de lucru: de luni pana vineri : 1 zi 4 ore , 06:00 - 10:00, a doua zi 10 ore, 06:00 - 16:00. Salariu: 1300 lei, cu bonuri de masa incluse.

 • 2

  Angajam personal pt curățenie in hipermarket zona Pantelimon,program in fiecare zi/8 ore.

 • Cautam agenti DDD cu experienta si calificare ( cursuri de calificare de lunga durata ). Program de lucru lejer , in functie de programari , asiguram si transport la/ de la domiciliu.

 • 3

  Club sportiv angajeazata personal curatenie. Programul de lucru este de 8 ore/zi, in ture. Pentru relatii ma puteti contacta de luni pana vineri in intervalul orar 9 - 17.

 • 1

  Angajam urgent bărbat pentru pregătirea și spălarea covoarelor cu mașinării specifice domeniului salariu 2100-2200 lei sambata plătită separat dacă se lucrează program 8-9ore

 • 1

  CIORBARIA LUI ANTONIO isi extinde echipa! Angajam FEMEIE DE SERVICIU pentru restaurant situat in Sectorul 2. Pentru detalii: .

 • 1

  Clinica Nova Explorari isi mareste echipa. Cautam personal in domeniul curateniei. Daca esti o persoana flexibila si organizata te asteptam in echipa noastra! Apreciem punctualitatea si atentia la detalii. Responsabilitati: -Efectueaza curatenia (maturat, aspirat, spalat, sters praf, dezinfectat) -Utilizeaza in mod eficient resursele puse la dispozitie: echipamente, materiale de curatenie si dezinfectie - Curata si dezinfecteaza grupurile sanitare cu materiale si ustensile specifice acestor locuri -Asigura aprovizionarea grupurilor sanitare cu materialele necesare -Pastreaza in bune conditii echipamentele si materialele de curatenie ce le are in grija, anuntand cand acestea nu mai corespund sau sunt insuficiente -Colecteaza sacii cu gunoi De ce sa ne alegi pe noi? Oferim: -Contract de munca -Salariu atractiv -Program flexibil part-time ( Miercuri 05:00-08:30 si Sambata 08:00-16:00) Locatia: Foisorul de Foc, sector 2, Bucuresti Daca acest anunt este de interes pentru tine suna la numarul in intervalul 17:30-20:00 sau trimite-ne un email cu CV-ul si intentiile tale la adresa

 • 2

  Angajăm personal pentru curatenie în hipermarket,zona Pantelimon. Programul este de 8h / zi Pentru detalii va rog sa mă contactați la numărul de telefon

 • 7

  FIRMA CURATENIE ANGAJAM PERSONAL CURATENIE BIROURI. PROGRAM 8 ORE. PIATA PRESEI LIBERE.INFORMATII LA TELEFON

 • Salveaza cautarea