Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam femei și bărbați pentru curățenie și dezinfectare,programul este de 8h in fiecare zi. Pentru mai multe detalii va rog sa sunați la .

 • Caut coordonatoare firma de Curatenie 4-5 ore pe zi și cu permis de conducere categoria B

 • Restaurantul GEDI angajeaza barbat (pensionar) pentru curatarea terasei la restaurantul situat pe Bulevardul Basarabia 176B. Ne poti contacta la .

 • 1

  Compania ELW Recruitment dispune de un portofoliu vast de muncitori calificati si necalificati pentru orice domeniu de activitate . Suntem dispusi sa ii oferim absolut gratis pentru angajare oficiala in compania dvs . Contactati-ne pentru mai multe detalii.

 • Angajez femeie de serviciu part time pentru bloc de locuinte. Program flexibil, 2 zile pe saptamana. Zona: Piata Victoriei

 • SC angajeaza persoane cu dizabilitati grad 3 sau mediu pentru urmatoarele activitati: - intretinere spatii verzi; - curatenie. Program 8 ore/zi Locatie : Bucuresti si Ilfov Salariu 1700 lei net. Relatii tel.

 • Asociatia de Proprietari Bloc N13, din strada Burdujeni nr. 10, sector 3, angajeaza femeie de serviciu pt. curatenie bloc cu 4 etaje si 4 scari , fara ghena. Timp de lucru, 3ore/zi. Program inegal, de luni pana vineri. Salarizare , minim 500 lei net.Relatii la telefon 0726.551.071

 • Sc Pure Facility Management Srl cu sediul in Judetul Dambovita, angajeaza: Agent curatenie cladiri si mijloace de transport 28 posturi. Perioada de primire a CV-urilor s-a prelungit pana la data de 08.05.2021 care se pot trimite la adresa de mail nitu_antoaneta@yahoo.com. Selectia se va sustine la data de 08.05.21, ora 14,00 la adresa care vă va fi comunicata pe email.

 • 1

  Asociație de proprietari angajăm femeie de serviciu la bloc în sectorul 6.

 • Angajam în condiții avantajoase agenți de curățenie în zona Ciorogarla/Bolintin Deal (Fabrica Pepsi). Salariu+bonuri de masa! Zilele de weekend plătite. INFORMAȚII LA

 • 4

  Firma de prestari servicii curatenie si DDD, angajeaza operator dezinsectie-dezinfectie-deratizare cu/fara experienta. Program Full time, cu disponibilitate la deplasari in tara; Permis categoria B; Atestat calificare DDD reprezinta un avantaj; Seriozitate si organizare Oferim : - Pachet salarial atractiv; - Contract perioada nedeterminata; Ne puteti contacta telefonic la numarul in vederea stabilirii unui interviu.

 • 4

  Inter Cleaning RO-GER cauta colegi, ingrijitori cladiri doar cu permis auto categoria B. Program full time. Iti propunem: un salariu de 2500 lei platit intotdeauna la timp, abonament metrou sau STB, zile legale libere, zi de nastere libera, program flexibil. Daca nu ai experienta in domeniu, suntem dispusi si avem rabdare ca tu sa inveti cum trebuie facuta o curatenie profesionala. Tu trebuie sa fii de treaba, responsabil si cu bun simt.

 • 4

  Angajare agenți curățenie din București pentru galerii centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6 din București. Nu se solicita experiență ci doar seriozitate! Trimite un mesaj la numărul de telefon, numele, prenumele, vârstă și zona in care locuiești și în funcție de locurile de munca libere din apropiere domiciliului te voi contacta! mulțumesc!

 • 1

  Cautam agent de curatenie cu experienta pentru spatii de birouri. Salariul difera in functie de programul de lucru.

 • 9

  Vreau sa ma angajez ! Angajare prin CIM pentru curatenie la blocuri, -numele si prenumele, -data nasterii, -domiciliul stabil actual, -telefon mobil, -e-mail, -ultima forma de invatamant absolvita sau in curs de finalizare, -optiuni privind programul de lucru, 2, 4, 6 sau 8 ore zi, persoana care doreste sa colaboreze cu noi trebuie sa tina cont de urmatoarele : -sa faca dovada ca este sanatoasa clinic si medical. -sa prezinte un cazier judiciar eliberat recent. -sa fie comunicativa,serioasa,curata, -sa poata oferi recomandari de la ultimul loc de munca. Pentru fiecare situatie de mai sus va rog raspundeti cat mai detaliat, raspunsul dvs. trebuie sa contina si una foto recenta si clara, asteptam raspunsul dvs. numai pe e-mail. Colaborarea/angajarea se va face numai prin contract cu dvs. ramane sa va contactam noi dupa ce trimiteti un mesaj cu datele dvs. Oferta Speciala Curatenie Blocuri Contact Administrator Firma Curatenie Blocuri:_0724_682_275_ (raspuns garantat in 24h) Oferta Catre Asociatia de Proprietari Pretul final cuprinde urmatoarele: -maturat/spalat/scara/parter/holuri/casa scarii/lift-1 zile/saptamana, -curatare/stergere geamuri/oglinzi/liftul/usa acces bloc–zilnic, -curatat/spalat pubelele dupa ridicarea gunoiului menajer–conform cu firma salubrizare, -curatenie generala de doua ori pe an astfel: a. 1 Martie–23 Aprilie inainte de Sf. Gheorghe, b. 1 Septembrie–26 Octombrie inainte de Sf. Dimitrie, (spalat/curatat,tamplarie,geamuri,insecte,paianjeni,peretii,faianta,usi ghene,intrerupatoare energie,tablou electric,coloane gaze,alte coloane existente in bloc,calorifere,). -curatat/maturat partiile comune ale blocului gradina,aleea,trotuar, de cate ori este nevoie, -indepartat zapada in zona de acces in scara blocului de cate ori este nevoie, -incarcat in pubele gunoiul menajer existent la ghena zilnic sau de cate ori este nevoie,conform cu firma de salubrizare, -pregatire/scoatere pubele pline cu gunoi menajer de cate ori este nevoie la strada,conform cu firma de salubrizare, -maturat/spalat curtea blocului/imobil-una zi/saptamana sau de cate ori este nevoie, -maturat/spalat la garaj-ultima zi de vineri din fiecare luna de contract, -stergere balustrada scari/mana curenta-saptamanal, -stergere/curatare/aspirare mochete hol parter si lift–saptamanal, -stergere/curatare balustrada mana curenta suport metalic–trimestrial, Nota,avem locuri libere numai pentru lucrator salubrizare-curatenie blocuri,programul incepe zilnic de la h 06,00. _0724_682_275_ Contact administrator firma _0724_682_275_

 • RIGHT WAY SERVICII SRL, angajaza 20 de persoane pentru postul de spalator vitrine si gemuri, 20 de persoane pentu postul de ingrijitori spatii verzi si 10 femei de serviciu cv pe mail

 • Clinica Dentara Doctor Smile SRL (situata in Bucuresti Sector 3, str.Calea Dudesti nr.202 sau Intrarea Aniversarii) isi mareste echipa! Angajam Persoana pentru curatenie, cu sau fara experinta in domeniu. Daca sunteti devotat meseriei si vreti sa lucrati alaturi de o echipa tanara atunci noi suntem ceea de ce aveti nevoie! Asteptam CV-ul dvs. (cu poza) la adresa de e-mail:

 • Firma de curatenie Exclusive Facility Management Services angajeaza barbat ,spalator auto in reprezentanta auto ,zona Bd. Timisoara program de 8 ore/zi. Oferim: - salariu fix + tichete de masa + contract de munca din prima zi. Va asteptam in echipa noastra

 • Salveaza cautarea